Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLuna ja dostałam dziś tylko od mamy ciuszki, bo akurat była okazja to kupiła, resztę wyprawki dostanę od siostry, nie mam tylko wózka i art higienicznych
oczywiście jak na coś fajnego trafię to kupię, ale większość mam u siostry jeszcze, 2 łóżeczka i materace na strychu itd.
-
xpatiiix3 wrote:Tak bedzie latwiej i kopiuj wklej i dopisywać się pod spodem bo tak umknie trochę
Mamy, które sie udzielają:
Magenta
Anniusia
JusWik
Dariaaa88
Madziaaaaa
Clio_99
Carolq
Sylika
FeliceGatto
Katarzyna_d
Cigaretta
Anka418
Madziuśka
Baronowa_83
migussia
Myszka 200
Kkasya
Luna91
Różyczka
Monaa
Eliana
Izizizi
Klaudia1534
Paulinas89
...
Itd itd -
migussia wrote:Fajnie dziewczyny, że szybko doszłyście do siebie zazdroszczę, my ponad rok dochodziliśmy do siebie strasznie słabi chyba jesteśmy, może gdybym też mogła komuś się wygada kto to przeżył byłoby inaczej.. Z mężem nawet korzystaliśmy z pomocy psychologa, ogólnie co najgorsze to brak zrozumienia ze strony rodziny, dla nich nic sie nie stało i ten tekst : "Może by było chore"? Ech nie ma do czego wracać, wybaczcie i mnie chwila refleksji naszła, teraz mam nadzieje że wszystko się ułoży.
Nie jesteście słabi, jesteście bardzo silni po takiej tragedii!Każdy dochodzi inaczej do siebie - ja w szpitalu poprosiłam o psychologa - z resztą pielęgniarki same zaproponowały, bo powiedziały, że ja się zachowuję jak furiatka - spoko podejście
No fakt jak przyjechałam na szpital z bólami o 12 w nocy obudziłam cały oddział wyciem no, ale ja nie wiem co w tym dziwnego. Leżałam w sali z 2 ciężarnymi - krwawiłam jak oszalała a obok pielęgniarka słuchałą tętna u ciężarnej detektorem
Każdy reaguje inaczej i każdy ma prawo na swój sposób w obliczu takiej tragedii
migussia, Palinas89, patkaaxx90 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
migussia wrote:luna dzięki za miłe słowa, każda z nas jest inna, ja też leżałam z ciężarnymi i podobnie jak u Ciebie słuchałam tętna. Czytałam, że teraz kobiety po takich tragediach nie mogą leżeć z ciężarnymi http://www.supermamy.pl/porod-i-polog/6309/PORONILAS-Nie-powinnas-lezec-na-sali-z-ciezarnymi-NOWE-PRAWO.html. Cieszy mnie, że ktoś się tym zainteresował bo każda inaczej to przezywa, dla mnie najgorsze było że u nas w szpitalu patologia razem z poporodowym, leżałam tydzień w szpitalu i w nocy przed zabiegiem tak mnie budził płacz noworodków a ja cała oblana potem, nic nie spałam.. aj co my takie smętne tematy poruszamy musimy sie cieszyć i modlić aby teraz było inaczej
Masz rację- wprowadziłyśmy grobową atmosferęto co dziś macie na kolację?
Ja sałatkę makaronową z tuńczykiem, oliwkami i słonecznikiem
monaa lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Podobno najlepsze są laktatory Madela (np Swing), ale nie mam doświadczenia z nimi. Ja używałam Avent 2w1- na początku ręczny, a później przekonałam się do elektrycznego. Avent mi wystarczył. A ostatnio trafiłam na niezłe opinie o Canpol Easy Start- ale tego też nie znam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 18:02
-
Slyszalam ze najlepsze to elektryczne a najbardzie chodliwe to medella ma wszystko nawet membrany na odciagniety pokarm ja mialam avent ale ręczny i niby ok ale ciezko to reka robic wiec rozgladaj sie za elekrycznym a no i nuk tez podobno dobre.
-
Skrowo weszła grobowa atmosfera to ja ją rozwiewam !!
na fb już napisalam
BETA Z 1251 wzrosła do 2836 po 48h)))
progesteron nie wiem jaki, nie ma jeszcze wyniku!Negra, migussia, izizizi, Kłosia, Cigaretta, JusWik, luna91, Clio_99, bimba, Marietta, maimama, bereda11, Sylika, xpatiiix3, kamisia88, Madziuśka, FeliceGatto, Różyczka, i.am.chappie, paris, Gaaabi, Aniu_leczka, Eliana, helutka, pasia27, monilia84, Alicce lubią tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
Negra chciałabym, ale progesteron 2 dni temu miałam 15,3 raczej zbyt niski na blixniaki
no ciekawe jaki dzisiaj będzie, nie mam jeszcze wyniku. Pewnie od jutra będę się szprycować luteina itp, na razie biorę od tygodnia jedną na noc.
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
nick nieaktualny