Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Uwielbiam planszówki!
Mąż nie lubi! Moja siostra i szwagier też uwielbiają i jak się spotykamy na święta czy inne okazje to napierniczamy - nawet mężu się dołącza, bo tak się drzemy z emocji
A na studiach jak z nimi mieszkaliśmy to siadaliśmy nad planszówką z browarami i fajeczkami i graliśmy jak w jakimś kasynie
migussia, FeliceGatto, Palinas89, Eliana lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Dariaaa88 wrote:Tarczyca najważniejsza jest w I trymestrze, później się uspokaja
ja w I trymestrze miałam kontrole co 2 tyg teraz mam co 1,5 miesiąca i ft4 stoi w miejscu. Mi endo powiedział, że TSH nie sprawdza się w ciąży bo hormony które są teraz w organiźmie mogą fałszować i TSH może być ok 1 lub 2 ale ft4 np 10 a powinno być minimum 16. Ja ufam swojemu endo bo on mi wszystkie hormony reguluje i jak na razie wszystko pięknie
Palinas89 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,
dopisałyście mnie na listę, dzięki, nie skreślajcie
Ja Was czytam na bieżąco bo boję się że jak opuszczę chociaż jeden dzień to potem nie będę w stanie nadrobić, nie udzielam się bo ogólnie u mnie spadek formy. Raczej tej psychicznej niż fizycznej. Tęsknie za M, ciążowo jakoś mam wrażenie że nic się nie dzieje. Żadnych ruchów, żadnego brzucha ani ogólnie nic. Czytam Wasze posty i cieszę się razem z Wami bo świetne wieści przynosicie ale mam wrażenie że ja jestem ze wszystkim sto lat za Wami. Ogólnie to nie chcę Wam tu marudzić więc swoje dołki wygrzewam pod kocem i mam nadzieję że mi szybko przejdzie bo jakoś straciłam zapał do wszystkiego.
Ale jestem, jestem! -
Baronowa_83 wrote:Zwei ( na różowej stronie doradza o tarczycy) pisala ze kolo 20 tygodnia tartycza bardzo dostaje w dupe i warto skontrolować wynik
-
mejbi -przecież od tego jesteśmy - żebyś nam pomarudziła
Wiesz co ja też się czuję mało ciążowo. Brzuch mi wyszedł i na razie stanął w miejscu (ale przecież nie może rosnąć non stop), ruchów nie czuję - tzn jakieś tam pykanie czułam, ale ostatnio nie i nie wiem to chyba jelita były
Także nie jesteś sama
Palinas89, mejbi lubią tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
A jaki macie apetyt? Bo u mnie marnie z tym
Wpierdzielałam w I trymestre więcej niż w II, ale ja trochę podjem i już nie mogę
Myślałam, że rośnie we mnie gigant jak w 3 miesiącu pochłaniałam zestaw z maca szybciej niż mąż
A teraz stanęło
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Palinas89 wrote:Mejbi, po to jest forum, żeby wyrzucić z siebie wszystkie złe emocje
ja np jak napiszę tu cos co mnie gryzie, to jakoś mi lepiej od razu
lepiej się wygadać niż tlumic w sobie emocje
Mi forum bardzo pomogło po poronieniu. Wiedziałam, że będe się szybko starać, mieliśmy poczekać 3 cykle, poczekaliśmy 2 a w 3 cyklu zaczęłam próbować z ovu i owulacyjnymi (byłam przekonana, że w tym cyklu sie nie uda). Na ovu mam swoje forum gdzie mimo, że się starałyśmy to była zawsze mega atmosfera i bez spinyI się udało, ale miło było mieć wsparcie
Palinas89, Marietta lubią tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
Ej ze mną jest coś nie tak czy są tu jeszcze takie, które nie mają NIC dla dzidzi?
Teściowa ma 8 letnie bliźniaki - dostaniemy 2 kartony ciuchów niemowlęcychDrugie 2 kartony dostanie szwagierka, bo ona też się spodziewa malucha
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
migussia wrote:luna u mnie podobnie, czasem najdzie na coś konkretnego ochota, ale dużo tego nie zjem bo zaraz czuje się pełna.
no to nie jestem sama, gdyby moja babcia się dowiedziała o tym to by chyba zawału dostała - ona się przejmuje gorzej niż ja i mążA jest 1 produkt, który mogłabym w siebie wlewać no limit - coca cola!!!!!!!
migussia, Palinas89 lubią tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
luna91 wrote:Ej ze mną jest coś nie tak czy są tu jeszcze takie, które nie mają NIC dla dzidzi?
Teściowa ma 8 letnie bliźniaki - dostaniemy 2 kartony ciuchów niemowlęcychDrugie 2 kartony dostanie szwagierka, bo ona też się spodziewa malucha
ja nic nie kupowałam. dostałam ciuszki od koleżanki ale są w garażu -
xpatiiix3 wrote:W związku z tym że idą święta robimy z Anią porządki
Chcemy uniknąć "podczytywania" nas na fejsie i BBF dlatego tworzymy listę obecnościpiszemy tutaj coraz więcej prywatnych postów wiec trzeba unikać rozprzestrzenia się informacji na zewnątrz :p co jakiś czas będziemy robić taką czystke
Proszę o kopiowanie posta i dodanie swojego nicka pod spodem zobaczymy ile nas tutaj tak na prawdę jest
doczytuje was dopiero