Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
xpatiiix3 wrote:Mamy, które sie udzielają:
Magenta
Anniusia
JusWik
Dariaaa88
Madziaaaaa
Clio_99
Carolq
Sylika
FeliceGatto
Katarzyna_d
Cigaretta
Anka418
Madziuśka
Baronowa_83
migussia
Myszka2070
Kkasya
Luna91
Różyczka
Monaa
Eliana
Izizizi
Klaudia1534
Paulinas89 - reaktywacja
Jitka
Malvva
Helutka
Malmama
Szarywróbel
Kamisia88
Gosiax89x
Kłosia
Kw
Monilia84
Monikkk
Williams1
Pasia27
Olala4
OlkaBdg
Bimba
Bereda11
CassieMK
La-mia
Mejbi
Asmee
Agusia
Marietta
Efendis
Milka_89
Owieczka29
Aniu_leczka
I.am.chappie
Baśka86
Żabuszka
Aniesiack
Ma_lina
Paulisia
Patkaaxx90
Konwalijka
Tak listę przeglądam tyle mam co się ostatnio udziela przynajmniej raz na parę dnijak kogoś pominę to z góry przepraszam na bieżąco dorzucam
Tu jest hehe nie ta skopiowałaś ;PLivia
Nela
Marcel
-
Mamy, które sie udzielają:
Magenta
Anniusia
JusWik
Dariaaa88
Madziaaaaa
Clio_99
Carolq
Sylika
FeliceGatto
Katarzyna_d
Cigaretta
Anka418
Madziuśka
Baronowa_83
migussia
Myszka2070
Kkasya
Luna91
Różyczka
Monaa
Eliana
Izizizi
Klaudia1534
Paulinas89 - reaktywacja
Jitka
Malvva
Helutka
Malmama
Szarywróbel
Kamisia88
Gosiax89x
Kłosia
Kw
Monilia84
Monikkk
Williams1
Pasia27
Olala4
OlkaBdg
Bimba
Bereda11
CassieMK
La-mia
Mejbi
Asmee
Agusia
Marietta
Efendis
Milka_89
Owieczka29
Aniu_leczka
I.am.chappie
Baśka86
Żabuszka
Aniesiack
Ma_lina
Paulisia
Patkaaxx90
Konwalijka
Negra
Alicce
Tak listę przeglądam tyle mam co się ostatnio udziela przynajmniej raz na parę dnijak kogoś pominę to z góry przepraszam na bieżąco dorzucam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 15:51
Livia
Nela
Marcel
-
O kuźwa Negra no nieźle, dobrze, że sprawdziłaś od razu to TSH, ktoś pisał, że w 2 trymestrze zaczyna szaleć i idzie do góry bardzo, dobrze, że zareagowałaś!
a jaką dawkę brałaś wcześniej a jaką teraz?
Ja 12.11 miałam TSH 2,66 ( zbijalam z 6,67 euthyroxem N50 przez 1,5 miesiaca)
Teraz 24.11 miałam 1,8 i i tak sama podniosłam z 50 do 75 od niedzieli(ciekawe co gin powie) skoro zaszlam w ciążę, to TSH też pewnie zacznie mi szaleć za chwilę, a jeszcze to hashimoto zarypane..
Ja też jutro mam wizytę, trzymamy kciuki!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 15:42
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
migussia wrote:chwile nie było a już naskrobałyście
Kamisia będziemy trzymać kciuki na pewno
Sylika ja kiedyś czytałam że drewniane klocki to może być fajny prezent, bo są naturalne i lepiej zatrzymują ciepło, sama z "zerówki" pamietam ze wolałam bawić się drewnianymi ( może temu że w domu takich nie miałam) sama chciałam kupić dzieciakom z rodziny ale wszystkie poniżej 1 roku życia, czyli za wcześnie.. Co takim bąblom kupić?? Swojemu mężowi kupię wędkę, niech biedak ma co zamoczyć
Palinas, tylozgiecie ma wpływ na to że pozniej brzuszek widac?? oo to by bylo wytlumaczenie u mnie
-
chleb ze smalcem i ogór albo cebula ... weźcie mi nie róbcie smaka bo smalcu brak ...
skończył mi się a miałam taki dobry od mamy a ogórki w piwnicy ... a kołtuna już mam
zachciało mi się a to było moje ulubione jedzenie jak w ciąże zaszłam do póki smalec mi się nie skończył najpierw kanapki a na deser woda ze słoika hahahhaha pychooota !!!
Palinas89, JusWik, FeliceGatto, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Palinas89 wrote:O kuźwa Negra no nieźle, dobrze, że sprawdziłaś od razu to TSH, ktoś pisał, że w 2 trymestrze zaczyna szaleć i idzie do góry bardzo, dobrze, że zareagowałaś!
a jaką dawkę brałaś wcześniej a jaką teraz?
Ja 12.11 miałam TSH 2,66 ( zbijalam z 6,67 euthyroxem N50 przez 1,5 miesiaca)
Teraz 24.11 miałam 1,8 i i tak sama podniosłam z 50 do 75 od niedzieli(ciekawe co gin powie) skoro zaszlam w ciążę, to TSH też pewnie zacznie mi szaleć za chwilę, a jeszcze to hashimoto zarypane..
Ja też jutro mam wizytę, trzymamy kciuki!!
Od początku ciąży (a nawet trochę wcześniej) brałam dawkę 88 i wystarczała. Od dziś sama sobie zwiększyłam do 112, bo myślę, że 100 było by za mało- muszę na szybko zbić minimum do poziomu 3,0 (podobno granica w 2trym) -
xpatiiix3 wrote:Mamy, które sie udzielają:
Magenta
Anniusia
JusWik
Dariaaa88
Madziaaaaa
Clio_99
Carolq
Sylika
FeliceGatto
Katarzyna_d
Cigaretta
Anka418
Madziuśka
Baronowa_83
migussia
Myszka2070
Kkasya
Luna91
Różyczka
Monaa
Eliana
Izizizi
Klaudia1534
Paulinas89 - reaktywacja
Jitka
Malvva
Helutka
Malmama
Szarywróbel
Kamisia88
Gosiax89x
Kłosia
Kw
Monilia84
Monikkk
Williams1
Pasia27
Olala4
OlkaBdg
Bimba
Bereda11
CassieMK
La-mia
Mejbi
Asmee
Agusia
Marietta
Efendis
Milka_89
Owieczka29
Aniu_leczka
I.am.chappie
Baśka86
Żabuszka
Aniesiack
Ma_lina
Paulisia
Patkaaxx90
Konwalijka
Negra
Alicce
Kochana jeszcze ja
Własnie skończyłam robić obiad, niedługo K wróci z pracy i będzie można wcinaćNie mogłam się zdecydować co upichcić i skończyło się na pieczonym schabie ze śliwką, opiekanymi ziemniaczkami, mizerią i fasolką żółta z brokułem;) hehe chyba się ocielę jak to wszystko zjem:)
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku -
Mamy, które sie udzielają:
Magenta
Anniusia
JusWik
Dariaaa88
Madziaaaaa
Clio_99
Carolq
Sylika
FeliceGatto
Katarzyna_d
Cigaretta
Anka418
Madziuśka
Baronowa_83
migussia
Myszka2070
Kkasya
Luna91
Różyczka
Monaa
Eliana
Izizizi
Klaudia1534
Paulinas89 - reaktywacja
Jitka
Malvva
Helutka
Malmama
Szarywróbel
Kamisia88
Gosiax89x
Kłosia
Kw
Monilia84
Monikkk
Williams1
Pasia27
Olala4
OlkaBdg
Bimba
Bereda11
CassieMK
La-mia
Mejbi
Asmee
Agusia
Marietta
Efendis
Milka_89
Owieczka29
Aniu_leczka
I.am.chappie
Baśka86
Żabuszka
Aniesiack
Ma_lina
Paulisia
Patkaaxx90
Konwalijka
Negra
Alicce
Anjaa
Livia
Nela
Marcel
-
Anjaa ale super obiad, o matko! Ja dzisiaj jadę tylko na kanapkach, bo na nowym mieszkaniu nie mamy jeszcze podłączonej kuchenki
Wodę na herbatę nalewam prysznicem... I generalnie te klimaty
Dlatego zaraz jedziemy do teściów zjeść coś na ciepło
)))
Carolq lubi tę wiadomość
-
Negra dobrze, że jutro idziesz do lekarza to zobaczymy co powie, tsh szybko się zbije, ale dawkę pewnie jeszcze trzeba ciut podnieść
Madziuśka jeszcze nie ma, cały czas odświeżam stronę! stresuje się!!
jak będą wyniki od piszę wam od razu :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 16:07
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
nick nieaktualnyCo na prezenty my uwielbiamy planszówki i często kupujemy dzieciom planszówki
to jest fajny prezent ostatnio grałam
Z Chrześniaczka meza w grę planszowa z elsa mega fajnedla dziewczynki 5 letniej ekstra prezent
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 16:07
Sylika, luna91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Negra, zainspirowałaś mnie tym wynikiem TSH, bo mój z początku października był bardzo ładny - 1.7 przy dawce euthyroxu 75, wizytę u endo mam dopiero pod koniec grudnia, ale pójdę sobie jak najszybciej zrobić kontrolny wynik, bo faktycznie przez ostatnie dni czuję się trochę spowolniona i zmęczona. Może to remont i przeprowadzka i zwykłe zmęczenie, a może to gorsze wyniki - warto sprawdzić
Negra, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
Carolq wrote:Co na prezenty my uwielbiamy planszówki i często kupujemy dzieciom planszówki
to jest fajny prezent ostatnio grałam
Z Chrześniaczka meza w grę planszowa z elsa mega fajnedla dziewczynki 5 letniej ekstra prezent
Carolq a graliście w grę Wsiąść do pociągu? Nasi znajomi mają i ubaw po pachyMy wszyscy koło trzydziestki a graliśmy w te pociagi kilka godzin z rzędu
Ja też bardzo lubie planszówki
Kolejkę, Grę o Tron i nawet Ojca Mateusza
)))
Sylika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny