Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
xpatiiix3 wrote:Mamy, które sie udzielają:
Magenta
Anniusia
JusWik
Dariaaa88
Madziaaaaa
Clio_99
Carolq
Sylika
FeliceGatto
Katarzyna_d
Cigaretta
Anka418
Madziuśka
Baronowa_83
migussia
Myszka2070
Kkasya
Luna91
Różyczka
Monaa
Eliana
Izizizi
Klaudia1534
Paulinas89 - reaktywacja
Jitka
Malvva
Helutka
Malmama
Szarywróbel
Kamisia88
Gosiax89x
Kłosia
Kw
Monilia84
Monikkk
Williams1
Pasia27
Olala4
OlkaBdg
Bimba
Bereda11
CassieMK
La-mia
Mejbi
Asmee
Agusia
Marietta
Efendis
Milka_89
Owieczka29
Aniu_leczka
I.am.chappie
Tak listę przeglądam tyle mam co się ostatnio udziela przynajmniej raz na parę dnijak kogoś pominę to z góry przepraszam na bieżąco dorzucam
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
katarzyna - a pamiętam jak narzekałaś jakiś czas temu, ze masz mały brzuch
Ja coś tam czułam kilka dni temu a teraz cisza
pewnie gazy a nie ruchy, albo fart, że akurat tak przepłynął, że poczułam
No nic - pozostaje czekać
W sobotę wizytuję!!!
Palinas89, JusWik, katarzyna_d lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
i.am.chappie wrote:Kłosia, Aspargin to tylko magnez z wit. B6 dla lepszego wchłaniania, nic strasznego
większość dziewczyn to bierze w ciąży, na skurcze między innymi.
Ciotka, dopisałam Cię do Magic listyi.am.chappie lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Heloł, ja też staram się podczytywać, ale nie zawsze się odzywam, bo i nie mam o czym pisać za bardzo.
U mnie spadek formy, nic mi się nie chce i znowu zaczęłam spać w ciągu dnia. Ale może to przez pogode i brak zajęcia, M wyjechał i nie opłaca się nawet gotować obiadów, sama chodzę do baru mlecznego na osiedlu.
Ostatnio kupiłam świetne leginsy ciążowe na zime, cieplutki i wygodne, a i cena niska, podrzucam linka
http://allegro.pl/legginsy-getry-ocieplane-polarem-ciazowe-l-40-i5669417823.html
I nie wykreślajcie mniePalinas89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o jestem na liscie pamietacie
ja dzisiaj bylam po zwolnienie i jechalam autem dopracy i troche sietam zagadalam.
ja to mam ze 4 kg na plusie ;p
moj misiek twierdzi ze go dzisiaj dzidzia w ucho kopla z poczul ale ja nie wiem czy cos tam nie koloruje ;p
trzymamy sie do maja -
Kasiu masz już ładny brzuszek
mój mi się wydaje mały i w rzeczywistości jest mniejszy niż chyba na zdjęciach chociaż mama moja twierdzi że sporo urósłkatarzyna_d lubi tę wiadomość
-
Alicce wrote:nic nie doczytałam ne dam rady łeb mi pęka
pozdrawiam wszystkie i zycze milego dnia
myślę o Was ...ale nie wiem co sie dzieje
źle sie jakoś czuję ostatnio
Alicce- od poniedziałku mam identycznie! Tak mnie boli głowa, że mam już dość. A od wczorajszego wieczoru od tego bólu ledwo widzę na oczy... Ale moja mama też ostatnio cierpi na migreny, więc stawiam na to, że u nas na wschodzie ostatnio jest jakieś kiepskie ciśnienie. Bo już nie wiem, na co zwalić winę za nasze kiepskie samopoczucie? Dopiero przed chwilą, po paracetamolu i kawie z cytryną trochę odpuściła mnie ta głowa.
W ogóle mam ostatnio jakieś schizy- też nie czuję ruchów, a myślę sobie, że chyba już powinnam- to moja druga ciąża. Mimo, że wiem, że łożysko mam na przedniej scianie, to się niepokoję.
Do tego byłam wczoraj na badaniu krwi i moczu i coś mnie tknelo, żeby zapłacić i sprawdzić TSH. 3 tyg temu było 2,5, ale coś mi mówiło, że muszę sprawdzić. Wczoraj: 4,7!!!! SZOK!!! Dziś już sama sobie podniosłam Euthyrox...
Jutro mam wizytę i tak się stresuje, że aż się trzęsę...
Trzymajcie kciuki proszę...FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
Migusia ma wpływ, jak macica jest do tyłu to jak ma go widać
Jak jest przodo zgięta to widać brzuch duuużo wcześniej.
Macica tyłozgięta napierw się "prostuje" i przechodzi powoli do przodozgięcia i dopiero widaćtakże noł stresss
Sylika, migussia, helutka lubią tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc