Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pamiętam
No i wpisałam te mamuśki które jestem pewna że ostatnio pisały reszta niech się zgłasza potem jeszcze nawołam kogo nie ma i jak bez odzewu pozostanie to wtedy usunę z pierwszej strony 
Druga sprawa Tabelka
wpisują się mamy które tu ani jednego posta nie napisały..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 14:14
Livia

Nela

Marcel

-
Nie czaje dziewczyny po co Wam ta lista? Na pewno jest sporo osób, które czytają a wcale nie piszą. Przecież fizycznie nie jesteście w stanie kogoś "wyrzucić " i zabronić pisania. To jest forum publiczne,do którego każdy może mieć dostęp. Ktoś wcześniej pisał że są tu poruszane prywatne tematy,no tak,tylko kto nie chce na takie tematy się nie udziela i tyle,a kto chce musi się liczyć z tym, że czyta to kto tylko ma czas i ochotę. Ktoś też pisał że robi się to samo co na lipcowkach i ma rację. A szkoda,bo naprawdę są tu fajne laski i lubię tu przebywać.
-
nick nieaktualny
-
Maimama tu dziewczynom chodzi bardziej chyba o listę ktora jest na poczatku forum. Pati bedzie miala mniej uzupełniania poprostu jak ja skoryguje. A wiadomo ze forum publiczne i nie zabronimy nikomu czytać czy pisac.
Palinas89, nick nieaktualny, xpatiiix3, FeliceGatto, Monikkk lubią tę wiadomość
-
maimama wrote:Nie czaje dziewczyny po co Wam ta lista? Na pewno jest sporo osób, które czytają a wcale nie piszą. Przecież fizycznie nie jesteście w stanie kogoś "wyrzucić " i zabronić pisania. To jest forum publiczne,do którego każdy może mieć dostęp. Ktoś wcześniej pisał że są tu poruszane prywatne tematy,no tak,tylko kto nie chce na takie tematy się nie udziela i tyle,a kto chce musi się liczyć z tym, że czyta to kto tylko ma czas i ochotę. Ktoś też pisał że robi się to samo co na lipcowkach i ma rację. A szkoda,bo naprawdę są tu fajne laski i lubię tu przebywać.
Ja też nie specjalnie widzę w tym sens
Ale jak tam dziewczyny chcą to niech robią - mi to aż tak bardzo nie przeszkadza
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
maimama wrote:Nie czaje dziewczyny po co Wam ta lista? Na pewno jest sporo osób, które czytają a wcale nie piszą. Przecież fizycznie nie jesteście w stanie kogoś "wyrzucić " i zabronić pisania. To jest forum publiczne,do którego każdy może mieć dostęp. Ktoś wcześniej pisał że są tu poruszane prywatne tematy,no tak,tylko kto nie chce na takie tematy się nie udziela i tyle,a kto chce musi się liczyć z tym, że czyta to kto tylko ma czas i ochotę. Ktoś też pisał że robi się to samo co na lipcowkach i ma rację. A szkoda,bo naprawdę są tu fajne laski i lubię tu przebywać.
Maimama, po to czystka, żebyś na pierwszej stronie widziała kto co będzie miał (chlopiec/dziewczynka/szczeniaczek) i jarała się, kto już urodził, kto za chwile a kto jeszcze grubo po Tobie
Serio, na kit nam wiedzieć, że jakieś tam laski rodzą w maju,skoro nawet nie wiemy, kto to i czy w ogóle nadal są w ciąży. Nikt nikogo z forum nie wyrzuci, wręcz przeciwnie, zawsze mi się gęba cieszy, jak nagle zjawia się nowa mama, albo jak jakaś odezwie się "raz w roku" i powie, że u niej ok, że przytyła dopiero 2kg, że ma fazę na gofry i pewnie będzie miała synka
Tadaaaam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 14:35
Palinas89, xpatiiix3, Magenta, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, migussia, Eliana, Różyczka, Monikkk lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Dokładnie tak jak Juswik napisała
tylko i wyłącznie po to jest poprawka listy robiona, żeby było bardziej przejrzyście 
a gadać i czytać może każdy, z innych for też
xpatiiix3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, JusWik lubią tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc -
JusWik dziękuję o wytłumaczenie dokładnie o to chodzi, przypominam któryś raz korzystam tylko i wyłącznie z telefonu co jest utrudnieniem dla mnie, by kogoś dodać czy przesunąć to ponad 100 numerków leci od góry do dołu i to chwile zajmuje jednak.. Nie przeszkadza mi prowadzenie listy, ale na telefonie to jednak trochę zajmuje by co raz edytować to..
Palinas89, monaa lubią tę wiadomość
Livia

Nela

Marcel

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
katarzyna_d wrote:La-mia nie miej wyrzutów sumienia
widziałaś mój smalec na zdj?? przecież to sadło hahahahah
Zjadłabym chleb ze smalcem, tak a propos
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 14:45
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Palinas89, Sylika, Jitka lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zjadlam hot doga domowego z moimi urwisami starszy wygłodzony po basenie i mamo ratunku chce mi się jeść hahahaha no kochany jest
i storczyka w wieksza donice przeladowalam bo sie rozrosl ale marnowac sie zaczął bo mokro ma podły ...podsypalam go suchą korą a starą przemoczoną do wysuszenia odłożyłam .
Polukalam troche na allegro kurtki i czapki ... Bo dziś włożyłam zimową kurtkę ... I zonk ! Zasunełam suwak ale nie komfortowo sie czułam ciasno mi było w samochodzie chyba pomykam jeszcze w jesiennej a przed swiętami wybiore sie na zakupy . Jesienna kurtka krotka i w kolorzr ciemnego rozu ale brzucha nie widac
a w zimowej :o niby czarna i dluzsza ale gruba w niej jestem ło jeso! 
A co z prezentami heh... Mam dwoje swoich ..i nie mam pomyslu i 3 w tym chrześniaczkę i dwoch chlopcow mała ma 5lat jej brat 7skonczy 2i grudnia a brata syn 2 latka i nie mam pomyslu na prezenty przeciez ja zwariuje siostra mowi zeby zabawek nie kupowac tylko coś kreatywnego .... Co dla takich dzieci kupic ..
FeliceGatto, nick nieaktualny, Palinas89 lubią tę wiadomość