X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pamiętam :P No i wpisałam te mamuśki które jestem pewna że ostatnio pisały reszta niech się zgłasza potem jeszcze nawołam kogo nie ma i jak bez odzewu pozostanie to wtedy usunę z pierwszej strony ;)

Druga sprawa Tabelka :P wpisują się mamy które tu ani jednego posta nie napisały.. :O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 14:14

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • maimama Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie czaje dziewczyny po co Wam ta lista? Na pewno jest sporo osób, które czytają a wcale nie piszą. Przecież fizycznie nie jesteście w stanie kogoś "wyrzucić " i zabronić pisania. To jest forum publiczne,do którego każdy może mieć dostęp. Ktoś wcześniej pisał że są tu poruszane prywatne tematy,no tak,tylko kto nie chce na takie tematy się nie udziela i tyle,a kto chce musi się liczyć z tym, że czyta to kto tylko ma czas i ochotę. Ktoś też pisał że robi się to samo co na lipcowkach i ma rację. A szkoda,bo naprawdę są tu fajne laski i lubię tu przebywać.

• Kłosia Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Byłam dzisiaj u gina wizyta bez usg niestety. Mam brać 3x2 aspargin bo moja macica się stawia :/

w4sqqqmzfxp2qinv.png

dxomtv73afcam3as.png
    3 miesiące 5720g
    4 miesiące 6160g
  • migussia Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 18:50

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi się mordka drze :P kiedy ja ziewałam ostatnio w dzien :P nie pamietam :P

La-mia jedz ile wlezie :P wolno Ci :P

La-mia lubi tę wiadomość

• JusWik Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maimama tu dziewczynom chodzi bardziej chyba o listę ktora jest na poczatku forum. Pati bedzie miala mniej uzupełniania poprostu jak ja skoryguje. A wiadomo ze forum publiczne i nie zabronimy nikomu czytać czy pisac.

Palinas89, katarzyna_d, xpatiiix3, FeliceGatto, Monikkk lubią tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• Palinas89 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łe no ale tutaj nie ma listy obecności :D wszystko w porządku :P

z tym, że każdy ma dostęp do tego forum to prawada :)

katarzyna_d, JusWik, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

<3 Aniołek <3 7.10.2015 6/8 tc
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propos wagi to ja mam 3 kila do przodu i dobrze mi z tym :-)

Palinas89, katarzyna_d, Eliana lubią tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• luna91 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maimama wrote:
    Nie czaje dziewczyny po co Wam ta lista? Na pewno jest sporo osób, które czytają a wcale nie piszą. Przecież fizycznie nie jesteście w stanie kogoś "wyrzucić " i zabronić pisania. To jest forum publiczne,do którego każdy może mieć dostęp. Ktoś wcześniej pisał że są tu poruszane prywatne tematy,no tak,tylko kto nie chce na takie tematy się nie udziela i tyle,a kto chce musi się liczyć z tym, że czyta to kto tylko ma czas i ochotę. Ktoś też pisał że robi się to samo co na lipcowkach i ma rację. A szkoda,bo naprawdę są tu fajne laski i lubię tu przebywać.

Ja też nie specjalnie widzę w tym sens :P Ale jak tam dziewczyny chcą to niech robią - mi to aż tak bardzo nie przeszkadza :P

katarzyna_d lubi tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maimama wrote:

Maimama, po to czystka, żebyś na pierwszej stronie widziała kto co będzie miał (chlopiec/dziewczynka/szczeniaczek) i jarała się, kto już urodził, kto za chwile a kto jeszcze grubo po Tobie :P
    Serio, na kit nam wiedzieć, że jakieś tam laski rodzą w maju,skoro nawet nie wiemy, kto to i czy w ogóle nadal są w ciąży. Nikt nikogo z forum nie wyrzuci, wręcz przeciwnie, zawsze mi się gęba cieszy, jak nagle zjawia się nowa mama, albo jak jakaś odezwie się "raz w roku" i powie, że u niej ok, że przytyła dopiero 2kg, że ma fazę na gofry i pewnie będzie miała synka ;)

Tadaaaam! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 14:35

Palinas89, xpatiiix3, Magenta, katarzyna_d, katarzyna_d, katarzyna_d, migussia, Eliana, Różyczka, Monikkk lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Palinas89 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie tak jak Juswik napisała :) tylko i wyłącznie po to jest poprawka listy robiona, żeby było bardziej przejrzyście :)

a gadać i czytać może każdy, z innych for też :D

xpatiiix3, katarzyna_d, katarzyna_d, JusWik lubią tę wiadomość

<3 Aniołek <3 7.10.2015 6/8 tc
  • La-mia Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna_d - pożarłam ! Pęknę !!! Pyyyyyycha!!!

katarzyna_d lubi tę wiadomość

05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!! :)

11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik dziękuję o wytłumaczenie dokładnie o to chodzi, przypominam któryś raz korzystam tylko i wyłącznie z telefonu co jest utrudnieniem dla mnie, by kogoś dodać czy przesunąć to ponad 100 numerków leci od góry do dołu i to chwile zajmuje jednak.. Nie przeszkadza mi prowadzenie listy, ale na telefonie to jednak trochę zajmuje by co raz edytować to..

Palinas89, monaa lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do intensywności kopniaków to u mnie jest tak"

wczoraj popołudniu czułam kopy :) na wieczór .

Dzis rano raz :) zaraz jak wstałam z łóżka koło 10:30 no i teraz własnie kopie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La-mia nie miej wyrzutów sumienia :P widziałaś mój smalec na zdj?? przecież to sadło hahahahah

FeliceGatto, Palinas89 lubią tę wiadomość

• FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:
    La-mia nie miej wyrzutów sumienia :P widziałaś mój smalec na zdj?? przecież to sadło hahahahah

Zjadłabym chleb ze smalcem, tak a propos :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 14:45

katarzyna_d, katarzyna_d, Palinas89, Sylika, Jitka lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ooo :-) dzięki za wpisanie na listę! :*
    Ja już pożarłam żurek, wyszedł mi zajebisty jak rzadko :P teraz popijam kawkę z teściowa :-)
    Katarzyna super brzunio, mam całkiem podobny :-)

katarzyna_d, FeliceGatto, Palinas89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Zjadła bym chleb ze smalcem, tak a propos :P

Felka, ale to co, z Jajkami Ci już przeszło ? :P :P :P

FeliceGatto lubi tę wiadomość

• Sylika Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadlam hot doga domowego z moimi urwisami starszy wygłodzony po basenie i mamo ratunku chce mi się jeść hahahaha no kochany jest ;) i storczyka w wieksza donice przeladowalam bo sie rozrosl ale marnowac sie zaczął bo mokro ma podły ...podsypalam go suchą korą a starą przemoczoną do wysuszenia odłożyłam .
    Polukalam troche na allegro kurtki i czapki ... Bo dziś włożyłam zimową kurtkę ... I zonk ! Zasunełam suwak ale nie komfortowo sie czułam ciasno mi było w samochodzie chyba pomykam jeszcze w jesiennej a przed swiętami wybiore sie na zakupy . Jesienna kurtka krotka i w kolorzr ciemnego rozu ale brzucha nie widac ;) a w zimowej :o niby czarna i dluzsza ale gruba w niej jestem ło jeso! ;)

A co z prezentami heh... Mam dwoje swoich ..i nie mam pomyslu i 3 w tym chrześniaczkę i dwoch chlopcow mała ma 5lat jej brat 7skonczy 2i grudnia a brata syn 2 latka i nie mam pomyslu na prezenty przeciez ja zwariuje siostra mowi zeby zabawek nie kupowac tylko coś kreatywnego .... Co dla takich dzieci kupic ..

FeliceGatto, katarzyna_d, Palinas89 lubią tę wiadomość

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • maimama Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko,róbcie co tam uważacie za stosowne,nie ja na to poświęcam czas,więc nic mi do tego,po prostu wyraziłam swoje zdanie☺

Palinas89 lubi tę wiadomość

‹‹ 807 808 809 810 811 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ