Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pamiętam
No i wpisałam te mamuśki które jestem pewna że ostatnio pisały reszta niech się zgłasza potem jeszcze nawołam kogo nie ma i jak bez odzewu pozostanie to wtedy usunę z pierwszej strony
Druga sprawa Tabelkawpisują się mamy które tu ani jednego posta nie napisały..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 14:14
Livia
Nela
Marcel
-
Nie czaje dziewczyny po co Wam ta lista? Na pewno jest sporo osób, które czytają a wcale nie piszą. Przecież fizycznie nie jesteście w stanie kogoś "wyrzucić " i zabronić pisania. To jest forum publiczne,do którego każdy może mieć dostęp. Ktoś wcześniej pisał że są tu poruszane prywatne tematy,no tak,tylko kto nie chce na takie tematy się nie udziela i tyle,a kto chce musi się liczyć z tym, że czyta to kto tylko ma czas i ochotę. Ktoś też pisał że robi się to samo co na lipcowkach i ma rację. A szkoda,bo naprawdę są tu fajne laski i lubię tu przebywać.
-
nick nieaktualny
-
Maimama tu dziewczynom chodzi bardziej chyba o listę ktora jest na poczatku forum. Pati bedzie miala mniej uzupełniania poprostu jak ja skoryguje. A wiadomo ze forum publiczne i nie zabronimy nikomu czytać czy pisac.
Palinas89, katarzyna_d, xpatiiix3, FeliceGatto, Monikkk lubią tę wiadomość
-
maimama wrote:Nie czaje dziewczyny po co Wam ta lista? Na pewno jest sporo osób, które czytają a wcale nie piszą. Przecież fizycznie nie jesteście w stanie kogoś "wyrzucić " i zabronić pisania. To jest forum publiczne,do którego każdy może mieć dostęp. Ktoś wcześniej pisał że są tu poruszane prywatne tematy,no tak,tylko kto nie chce na takie tematy się nie udziela i tyle,a kto chce musi się liczyć z tym, że czyta to kto tylko ma czas i ochotę. Ktoś też pisał że robi się to samo co na lipcowkach i ma rację. A szkoda,bo naprawdę są tu fajne laski i lubię tu przebywać.
Ja też nie specjalnie widzę w tym sensAle jak tam dziewczyny chcą to niech robią - mi to aż tak bardzo nie przeszkadza
katarzyna_d lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
maimama wrote:Nie czaje dziewczyny po co Wam ta lista? Na pewno jest sporo osób, które czytają a wcale nie piszą. Przecież fizycznie nie jesteście w stanie kogoś "wyrzucić " i zabronić pisania. To jest forum publiczne,do którego każdy może mieć dostęp. Ktoś wcześniej pisał że są tu poruszane prywatne tematy,no tak,tylko kto nie chce na takie tematy się nie udziela i tyle,a kto chce musi się liczyć z tym, że czyta to kto tylko ma czas i ochotę. Ktoś też pisał że robi się to samo co na lipcowkach i ma rację. A szkoda,bo naprawdę są tu fajne laski i lubię tu przebywać.
Maimama, po to czystka, żebyś na pierwszej stronie widziała kto co będzie miał (chlopiec/dziewczynka/szczeniaczek) i jarała się, kto już urodził, kto za chwile a kto jeszcze grubo po Tobie
Serio, na kit nam wiedzieć, że jakieś tam laski rodzą w maju,skoro nawet nie wiemy, kto to i czy w ogóle nadal są w ciąży. Nikt nikogo z forum nie wyrzuci, wręcz przeciwnie, zawsze mi się gęba cieszy, jak nagle zjawia się nowa mama, albo jak jakaś odezwie się "raz w roku" i powie, że u niej ok, że przytyła dopiero 2kg, że ma fazę na gofry i pewnie będzie miała synka
Tadaaaam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 14:35
Palinas89, xpatiiix3, Magenta, katarzyna_d, katarzyna_d, katarzyna_d, migussia, Eliana, Różyczka, Monikkk lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Dokładnie tak jak Juswik napisała
tylko i wyłącznie po to jest poprawka listy robiona, żeby było bardziej przejrzyście
a gadać i czytać może każdy, z innych for teżxpatiiix3, katarzyna_d, katarzyna_d, JusWik lubią tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
JusWik dziękuję o wytłumaczenie dokładnie o to chodzi, przypominam któryś raz korzystam tylko i wyłącznie z telefonu co jest utrudnieniem dla mnie, by kogoś dodać czy przesunąć to ponad 100 numerków leci od góry do dołu i to chwile zajmuje jednak.. Nie przeszkadza mi prowadzenie listy, ale na telefonie to jednak trochę zajmuje by co raz edytować to..
Palinas89, monaa lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
katarzyna_d wrote:La-mia nie miej wyrzutów sumienia
widziałaś mój smalec na zdj?? przecież to sadło hahahahah
Zjadłabym chleb ze smalcem, tak a proposWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 14:45
katarzyna_d, katarzyna_d, Palinas89, Sylika, Jitka lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zjadlam hot doga domowego z moimi urwisami starszy wygłodzony po basenie i mamo ratunku chce mi się jeść hahahaha no kochany jest
i storczyka w wieksza donice przeladowalam bo sie rozrosl ale marnowac sie zaczął bo mokro ma podły ...podsypalam go suchą korą a starą przemoczoną do wysuszenia odłożyłam .
Polukalam troche na allegro kurtki i czapki ... Bo dziś włożyłam zimową kurtkę ... I zonk ! Zasunełam suwak ale nie komfortowo sie czułam ciasno mi było w samochodzie chyba pomykam jeszcze w jesiennej a przed swiętami wybiore sie na zakupy . Jesienna kurtka krotka i w kolorzr ciemnego rozu ale brzucha nie widaca w zimowej :o niby czarna i dluzsza ale gruba w niej jestem ło jeso!
A co z prezentami heh... Mam dwoje swoich ..i nie mam pomyslu i 3 w tym chrześniaczkę i dwoch chlopcow mała ma 5lat jej brat 7skonczy 2i grudnia a brata syn 2 latka i nie mam pomyslu na prezenty przeciez ja zwariuje siostra mowi zeby zabawek nie kupowac tylko coś kreatywnego .... Co dla takich dzieci kupic ..FeliceGatto, katarzyna_d, Palinas89 lubią tę wiadomość