Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
i.am.chappie wrote:Luna, kochana, naprawdę nie spinaj się z tymi ruchami, może się uda poczuć do świąt, a może i nie, dzidziuś na pewno tam jest!
to nasze pierwsze bejbi, więc musi potrwać, jeszcze da nam popalić
No wiem ja się nie spinam, że nie czuć i coś jest źle, bo wiem, że mogę i po 20 tc poczućAle po prostu bym była spokojniejsza
Właśnie może to kwestia tego, że ja nie dowierzam, że we mnie jest dziecko
Ale dziwne to
i.am.chappie lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Wiecie co ostatnio ogladałam na YT filmik o karmieniu i jak ten dzidziuś ssał to ładne i przyjemne się wydaje. Ale jak zobaczyłam jak ten laktator doi tą pierś to się przeraziłam - mam wrażenie, że to bolesne
Cigaretta, kamisia88, Palinas89 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
Na pierwszej stronie pisze Tabelka i tam kliknąć bo to hiperłącze
postaram się żeby nie trzeba było kopiować juz dawno to zrobiłam
części z Was nie ma ale nic nie nanosilam bo chcieliśmy tu porządek z listą zrobić także dodać się kogo nie ma a potem ja poprzesuwam juz Was datami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 19:54
i.am.chappie, Monikkk lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Witam sie po wizycie
Dzieci zdrowepodrygiwaly sobie moje maluszki kochane
jedno było frontem a drugie tyłem do nas odwrócone podczas badania
szczegółów nie pamietam a druku z usg ze zdjęciami zapomniałam a jakże
odbiorę poźniej
Co do płci dzieci to najprawdopodobniej będzie parayeeeeee
Monikkk, Madziuśka, xpatiiix3, malvva, Palinas89, Aniu_leczka, Cigaretta, luna91, Eliana, FeliceGatto, monaa, migussia, pasia27, Clio_99, bereda11, Marietta, bimba, Sylika, Negra, Różyczka, kkasya, i.am.chappie, paris, monilia84, Alicce, izizizi, klaudia1534 lubią tę wiadomość
-
Hej hej dawno mnie tu nie bylo a tu takie zmiany....troche was podczytuje i czasami cos napisze ale ogolnie to nie mam kiedy bo cos i cos.... wczoraj miałam wizyte i ogolnie dobrze maluszek rosnie wszystko z nim ok plci jeszcze nie poznalismy zdziwilo mnie tylko ze przybylo mi tylko 0,5 kg nie wiem czy dobrze czy zle ale lekarz kazal zrobic tsh tf4 czy to ma jakis z tym zwiazek? Nie bede sie nakrecac poczekam do badan i wizyty wtedy sie okaze...
Palinas89, bereda11, Negra, i.am.chappie lubią tę wiadomość
-
Madziuśka wrote:ja nic nie kupowałam. dostałam ciuszki od koleżanki ale są w garażu
Luna, ja też nic jeszcze nie kupiłam, mam od szwagierki 2 kartony ubranek w przedziale 0-12 miesięcy i tylenie mam wózka, łóżka, komody, niczego
Myślę że po nowym roku zacznę czytać, bo my się na wszystko bardzo długo decydujemy
Ale może przed świętami zrobię sobie przyjemność i kupię jakieś małe body dla mojej córci
Trochę się wzruszyłam teraz!luna91 lubi tę wiadomość
-
Magenta wrote:Witam sie po wizycie
Dzieci zdrowepodrygiwaly sobie moje maluszki kochane
jedno było frontem a drugie tyłem do nas odwrócone podczas badania
szczegółów nie pamietam a druku z usg ze zdjęciami zapomniałam a jakże
odbiorę poźniej
Co do płci dzieci to najprawdopodobniej będzie parayeeeeee
Super wieści :-)Twój to chyba powinien za snajpera robićMagenta, luna91, Eliana, Negra lubią tę wiadomość
-
Ja mam pare bodów, pizamke, pare ślicznych skarpetek, pare czapeczek troche kupiłam nie mogłam sie oprzec to moje pierwsze dziecko i strasznie mnie ciagnie. Ubranka sa unisex.
Pokoik juz zrobiony połozone tapety i pane bd kupowac biale mebelki i łózeczkoxpatiiix3, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Mamy, które sie udzielają:
Magenta
Anniusia
JusWik
Dariaaa88
Madziaaaaa
Clio_99
Carolq
Sylika
FeliceGatto
Katarzyna_d
Cigaretta
Anka418
Madziuśka
Baronowa_83
migussia
Myszka2070
Kkasya
Luna91
Różyczka
Monaa
Eliana
Izizizi
Klaudia1534
Paulinas89 - reaktywacja
Jitka
Malvva
Helutka
Malmama
Szarywróbel
Kamisia88
Gosiax89x
Kłosia
Kw
Monilia84
Monikkk
Williams1
Pasia27
Olala4
OlkaBdg
Bimba
Bereda11
CassieMK
La-mia
Mejbi
Asmee
Agusia
Marietta
Efendis
Milka_89
Owieczka29
Aniu_leczka
I.am.chappie
Baśka86
Żabuszka
Aniesiack
Ma_lina
Paulisia
Patkaaxx90
Konwalijka
Negra
Alicce
Anjaa
Paris
Storczyk
Tak listę przeglądam tyle mam co się ostatnio udziela przynajmniej raz na parę dnijak kogoś pominę to z góry przepraszam na bieżąco dorzucam
pasia27 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel