Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
kw wrote:Hej dziewczyny ja właśnie wróciłam ze szpitala, spędziłam cały dzień na SOR bo zemdlalam w sklepie osiedlowym i zabrało mnie pogotowie. Pobrali badania, dali mi kroplówki, nawodnili, potas bardzo spadł, na szczęście z dzidzia ok i szyjka zamknięta długa ale strachu się najadlam
ojej dobrze już się czujesz?
cieszę się że z dzidzią ok !!!!!!!!! -
kw wrote:Hej dziewczyny ja właśnie wróciłam ze szpitala, spędziłam cały dzień na SOR bo zemdlalam w sklepie osiedlowym i zabrało mnie pogotowie. Pobrali badania, dali mi kroplówki, nawodnili, potas bardzo spadł, na szczęście z dzidzia ok i szyjka zamknięta długa ale strachu się najadlam
-
nawet nie chce sie domyślać jak musiałaś sie denerwować
Trzymam kciuki za Ciebie i malucha żeby wszystko było dobrze !!! -
xpatiiix3 wrote:A to ja będę orginalna kupiłam wózek dla Marcela w kwietniu jakoś na początku a urodzony 19 lutego a młodej jakoś jak miała 2tygodnie
xpatiiix3, Sylika lubią tę wiadomość
-
Mamy, które sie udzielają:
Magenta
Anniusia
JusWik
Dariaaa88
Madziaaaaa
Clio_99
Carolq
Sylika
FeliceGatto
Katarzyna_d
Cigaretta
Anka418
Madziuśka
Baronowa_83
migussia
Myszka2070
Kkasya
Luna91
Różyczka
Monaa
Eliana
Izizizi
Klaudia1534
Paulinas89 - reaktywacja
Jitka
Malvva
Helutka
Malmama
Szarywróbel
Kamisia88
Gosiax89x
Kłosia
Kw
Monilia84
Monikkk
Williams1
Pasia27
Olala4
OlkaBdg
Bimba
Bereda11
CassieMK
La-mia
Mejbi
Asmee
Agusia
Marietta
Efendis
Milka_89
Owieczka29
Aniu_leczka
I.am.chappie
Baśka86
Żabuszka
Aniesiack
Ma_lina
Paulisia
Patkaaxx90
Konwalijka
Negra
Alicce
Anjaa
Paris
Storczyk
Tiffi
Tak listę przeglądam tyle mam co się ostatnio udziela przynajmniej raz na parę dnijak kogoś pominę to z góry przepraszam na bieżąco dorzucam
Livia
Nela
Marcel
-
tiffi wrote:Wyszlo mi 3,010. jutro ide badac znow. Dostalam tez hormon w tabletkach.
Martwie sie troche, bo nigdy nie musialam sie na nic leczyc oprocz.. tradziku haha
Ten mój wynik mnie załamał- mam 4,7 mimo, że codziennie łykam euthyrox...
Twoje 3,010 to taka granica w drugim trymestrze- myślę, że szybko zbijesz poniżej 3. Dobrze, że gin zareagowałtiffi, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
I ja muszę zrobić badania na tsh i też się boję że będą coś nie tak zawsze miałam w porzadku bo od ostatniej wizyty przybylo mi tylko 0,5 kg czy to ma jakiś związek?
Miłej nocki dziewczyny pa do nastepnego napisania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 21:44
-
Ojoj jeden dzień mnie nie było i prawie 20 stron do nadrobienia, ale to chyba już jutro, bo dzisiaj po zabieganym dniu padam
Jutro wizyta, już się nie mogę doczekać.
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia... -
storczyk wrote:I ja muszę zrobić badania na tsh i też się boję że będą coś nie tak zawsze miałam w porzadku bo od ostatniej wizyty przybylo mi tylko 0,5 kg czy to ma jakiś związek?
Miłej nocki dziewczyny pa do nastepnego napisania.
Nie słyszałam, żeby w ciąży tsh miało związek z przybieraniem na wadze, ale może jakiś ma? Co innego poza ciążą- wtedy przy nieuregulowanych hormonach: przy niedoczynności można tyć, a przy nadczynności chudnąć, ale to też nie jest regułą.
Może lekarz zlecił hormony po prostu, profilaktycznie? -
Dzięki Dziewczyny za wszystkie dobre słowa!
Ja też jutro idę zrobić badanie tsh.
Bo niedawno wyszło mi że mam poniżej minimalnej wartości, gin mnie nastraszył endokrynologiem. Po półtorej tygodnia powtórzyłam badanie, wynik tsh już się mieścił w normie, co prawda w dolnej granicy ale się mieścił a ft3 i ft4 wyszło mi ok więc endokrynolog wstrzymany. No i jutro powtarzam ale tylko tsh kazał zrobić żeby sprawdzić co tam się dzieje z tą tarczycą i podjąć decyzję czy powinnam iść do tego endokrynologa czy narazie obserwujemy. Mam nadzieję że będzie ok.
Z tego co mi Dziewczyny tu tłumczyły to ja zaczynałam wpadać w nadczynność i jak przyniosłam ginowi te wyniki właśnie to wagowo byłam -2kg ale nie wiem czy to miało związek z tarczycą bo w tym czasie męczyły mnie straszne mdłości i wymioty więc bardziej bym na to obstawiała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 22:02