Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
katarzyna_d wrote:To Marietta to po jeździe idziemy na gorącą czekoladę
trzeba uczcić kolejny tydzien
idziemy łeb w łęb
Łebek w łebekCiekawe, która pierwsza urodzi
malvva kciuki zawsze przydatneMam nadzieję nie usnąć na tych jazdach dzisiaj
Wracam do żywych, herbatka, kanapka, a na gazie kapuśniak
u mnie śniegu nie ma, a zimnoooo jak w psiarni
Też miałam dziwny sen, śniła mi się kłótnia z teściowąŻe na jakimś bankiecie byłyśmy i ona mi zarzuciła, że jej nie szanuję, jestem arogancka itd
Na szczęście ze snu wybudził mnie mąż wracając z nocki. Twierdzi, że spałam z takim "dziubkiem", że aż mnie musiał w usta pocałować, bo tak śmiesznie wyglądałam
Może przez sen ten dziubek do teściowej robiłam
Palinas89 lubi tę wiadomość
-
Madzia i KW trzymajcie się dziś dziewczyny!
Wizytującym życzę samych dobrych wieści!
A ja pytanie z innej beczki:
dziewczyny czy któraś z was ma mopa parowego albo taką parownicę do czyszczenia mieszkania? Zastanawiam się nad takim zestawem z firmy Karcher, bo bez chemii można czyścić płytki w kuchni, łazience, parkiety, a nawet jak się dokupi nasadkę to można wygodnie czyścić okna (czego osobiście nie znoszę!)
I z jednej strony mi się podoba, a z drugiej się zastanawiam - czy to naprawdę taki środek na całe zło, czy tylko pic na wodę?
Macie jakieś doświadczenia z takimi mopami?
PS. podobno właśnie jak są małe dzieci w domu to jest bardzo dobre, bo myjesz bez chemii i dużo bakterii wybija -
Clio_99 ja sie strasznie boje pobierania krwi ostatnio jak poczulam uklucie to zabralam reke a baba niezle sie na mnie wydarla ze jak mnie pokluje to procedury bedzie musiala pisac potem jak juz sie wbila ja zamknelam oczy a ona do mnie ze prosze oddychac nawet nie zauwazylam ze przestalam ;p
-
Eliana wrote:Madzia i KW trzymajcie się dziś dziewczyny!
Wizytującym życzę samych dobrych wieści!
A ja pytanie z innej beczki:
dziewczyny czy któraś z was ma mopa parowego albo taką parownicę do czyszczenia mieszkania? Zastanawiam się nad takim zestawem z firmy Karcher, bo bez chemii można czyścić płytki w kuchni, łazience, parkiety, a nawet jak się dokupi nasadkę to można wygodnie czyścić okna (czego osobiście nie znoszę!)
I z jednej strony mi się podoba, a z drugiej się zastanawiam - czy to naprawdę taki środek na całe zło, czy tylko pic na wodę?
Macie jakieś doświadczenia z takimi mopami?
PS. podobno właśnie jak są małe dzieci w domu to jest bardzo dobre, bo myjesz bez chemii i dużo bakterii wybija
Ja mam mopa parowego, czyszczę nim płytki, fajna sprawa, bo para ma wyższą temperaturę nawet niż wrzątek, puszczają wszystkie brudy z płytekMęczące jest co prawda to, że szmata od takiego mopa jest brudna co 15 sekund i muszę ściągać, płukać, wyciskać ręcznie, zakładać i wlączać spowrotem mopa, ale skuteczne
edit- rozpuszcza, ale rozmazuje, nie wchlania dobrze, więc albo trza jechać na dwa mopy i od razu ścierać rozpuszczone brudy, albo płukać co moment
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 11:45
Eliana, JusWik lubią tę wiadomość
-
witam się dzisiaj
u nas słoneczko ślicznie świeci:)
mnie od wczoraj tez pobolewa w podbrzuszu raz z lewej raz z prawej takie ciągnięcie chyba więzadła od macicy już kiedyś pytałam o to gina i tak mi powiedział no w sumie dzidzi musi mieć gdzie rosnąc ale już lepiej:)
ja już całe mieszkanie wysprzątałam, dzisiaj obiad u teściowej więc luz nie muszę gotować
mam pytanie Kochane czy możemy jeść kaszankę? taką prawdziwą wiejską?
jutro będę miała okazję i się zastanawiam czy mogę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya mi sie ostatnio codziennie sńią zmarli
babcia ,prababcia i dziadek ...
co to może oznaczać ...
moze dlatego ze moj dziadziuś sie nazywał Franek i ja ostatnio czesto o tym imieniu myślę ... o babuni to codziennie mysle ..zmarła 2 lata temu /byłam z nią bardzo zżyta ,moze to stąd te sny echhh .
a prababcia to nie wiem .... -
Cześć dziewczyny! Cześć Koziołek!
Ja dziś mam lepszy dzień z mamą sobie spędzęPokłóciłam się z moim (jak co czwartek) - nie odzywam się do niego! Poszedł znowu na to jebane karaoke i był do 3 i nie odbierał telefonu - gdzie ten typ ma rozum? Chyba w dupie.
Jutro wizyta
malvva - ja się tak bałam jak byłam w pierwszej ciaży. Teraz już luzikRaz pojechałam na szpital i tam nie byłam przyzwyczajona i takie chamskie baby były i się zablokowałam
Wbiła się i nie chciała mi krew polecieć ze stresu a ona mówi pod nosem: no ni chuja nie pobiorę. Kurwaa nie leci! I zaczęła mi jeździć w żyle tą igłą
mało nie padłam. No i pobrała pół fiolki na całą masę badań, ale starczyło.
Ja codziennie mam z rana tak zawalony nos, że nie mogę oddychać a jak smarknę to skrzepy krwi lecą.
Koziołek :), Palinas89 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Cigaretta wrote:Mi się dziś śniło, że miałam chłopczyka, karmiłam go butelką a potem spróbowałam cyckiem, ale chwilę possał i pokazał palcem na butelkę, że jednak lepiej z butelki
hehe taki mądry noworodek!
Ja mam często sny o karmieniu piersią3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Hahaha, posłałam mu przez telefon co myślę o jego zachowaniu wczorajszym i się obraził
Co za koleś
Wiecie co nawet mnie to bawi bardziej niż złości
Carolq, Palinas89 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
początek 17 tygodnia nie przywitał mnie dobrze ból węzłów i zawroty głowy a gardło jakaś katastrofa i nic mi nie pomaga ani płukanie szałwią ,solą ,sodą
i nic rozgniatałam cytrynę z czosnkiem i miodem i też nic a syrop prenalen wywenie kasy w błoto .. i poszłam dziś do lekarza kazała mi dziś jeszcze popsiukać tantum verde a jak nie to wykupić antybiotyk który mi wypisała Amotaks Dis bo gardło jest bardzo czerwone i zaropiałe od góry do dołu a krwisto-zielone gile nie przejdą same , więc leczenie antybiotykiem ...
-
nick nieaktualnySylika bardzo współczuje
zdrowiej Nam szybciutko aby sie obyło bez antybiotyku
Luna z nosem mam to samo
Ja dzis wzielam sie za dompełna energi padam po połówce prasowania jakie mam
chyba będę musiała meza zagonić bo w takim tempie to nie wiem kiedy skończę sprzątać
Sylika lubi tę wiadomość
-
czyli jak snila mi sie dziewczynka to bedzie chlopiec ;p a ja liczylam na dziewuszke ale synek bedzie tak samo kochany to dopiero moja pierwsza ciaza wiec mozna probowac potem hah
Sylika współczuje trzymaj sie i zdrowiej tamSylika lubi tę wiadomość
-
a jak interpretować mój sen jak mi się śniło że poszłam na usg i lekarz jeździ tą głowicą i pokazuje siusiora elegancko widocznego z każdej strony i drugi maluch widoczna cipucha jak nic i taka byłam szczęśliwa aż się przez sen rozpłakałam i obudziłam się dziś i autentycznie myślałam że byłam na usg i pewna byłam że noszę w brzuchu parkę .... ale to tylko sen
i co ja mam myśleć ..