Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsioczek, wszystkie kobiety w ciąży są objęte darmową opieką medyczną, czy ubezpieczone czy nie, więc się nie martw
może powodem tego, że wyskakujesz "na czerwono" w ewusiu jest to, że byłaś np. ubezpieczona u męża/rodziców itp., potem pracowałaś, a jak umowa wygasła to nie zapisałaś się ponownie do wyżej wymienionych. Niestety automatycznie to nie przechodzi w tą stronę.
asioczek86, monaa lubią tę wiadomość
-
i.am.chappie wrote:Asioczek, wszystkie kobiety w ciąży są objęte darmową opieką medyczną, czy ubezpieczone czy nie, więc się nie martw
może powodem tego, że wyskakujesz "na czerwono" w ewusiu jest to, że byłaś np. ubezpieczona u męża/rodziców itp., potem pracowałaś, a jak umowa wygasła to nie zapisałaś się ponownie do wyżej wymienionych. Niestety automatycznie to nie przechodzi w tą stronę.
parę wizyt u gina miałam nieciążowych, mam nadzieję, że się nikt nie dopatrzy. w zeszłym roku sprawę z ZUSem załatwiałam i niby było ok a teraz znowu wyskakuję na czerwono. do nich to trzeba chodzić i chodzić aż się wychodzi niestetydzięki za info, najważniejsze żeby było ok i żebym była ubezpieczona
i.am.chappie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Super.godzinka drzemki i lepiej sie czuje.stary spi,młody śpi
Mysle co by zjeść..bo nadal mam awersje do mięsa...ostatnim hitem sa ziemniaki z masłem czosnkowy i posypane serem zoltym hmmmm no i do tego jakis warzywny dodatek a to szpinak ,brukselka lub marchewka z groszkiem ..jakis maly wegetarianin mi tam rośnie bo my wszyscy mięsożerni a teraz mam taki cyrki he -
xpatiiix3 wrote:A właśnie któraś z Was wie czy Kamil po ślubie może moje dzieci ubezpieczyć na siebie bo mnie na siebie będzie musiał to wiem ze u mamy po ślubie juz nie będę mogła być ale dzieci.?
Nie musi przysposabiacWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 16:10
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Zrobiłam domowe sushi i sie nażarłam
FeliceGatto, pasia27, szarywrobel lubią tę wiadomość
-
sushi mhmmm mhmmm mniam ale bym zjadla ...ja mialam zupke warzywna ale jak jestem w ciazy cos przepiepszam i przesalam zupe moj marudzi..mojemu na wieczor zachcialo sie kebaba a mi frytek z serem i sosem czosnkowym se zamowimy
dzisiaj wyjątkowo
-
josephinka84 wrote:Dobrze, że już się uspokoiłaś!!! Mniej stresu! Te jazy Cię tak stresują? Może póki co sobie odpuść?
Dziewczyny mam pytanie! Bolą Was jeszcze piersi? Mnie jakby mniej, ale za to sutki strasznie mi się powiększyły i mają ciemniejszy kolor, ale ponoć to normalne.
Jazdy to naprawdę pikuś, siostra mnie wyprowadziła z równowagi. Skończyła 18 lat i wypuścili ją z Ośrodka Psychiatrii Sądowej dla nieletnich. Wczoraj zadzwoniła i sobie poużywała nieźle... Nigdy nie powiedziałabym, że jakiś gówniarz będzie potrafił tak mnie psychicznie niszczyć. Mąż zabronił mi przez tydzień odbierać od niej połączeń, mam nadzieję, że mi przejdzie nerwica. Póki co spadło mi ciśnienie, czuję się nieco lepiej.
Dziękuję za wsparcie! -
nick nieaktualnyJa tez jestem wkurwiona ze mój maż za każdym razem kłamie o wszystko a ja tylko sie zawodzę na jego słowach i przestaje mu ufać
takze znów spędziłam kolejny dzien Sama i znów sie pokłóciłam z mężem
A znalazłam Dowód ale on i tak mi nie potrzebny bo jest juz zastrzeżony wiec nic nie zrobięWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 16:46
-
Carolq wrote:Ja tez jestem wkurwiona ze mój maż za każdym razem kłamie o wszystko a ja tylko sie zawodzę na jego słowach i przestaje mu ufać
takze znów spędziłam kolejny dzien Sama i znów sie pokłóciłam z mężem
A znalazłam Dowód ale on i tak mi nie potrzebny bo jest juz zastrzeżony wiec nic nie zrobięCarolq lubi tę wiadomość
-
Marietta wrote:Jazdy to naprawdę pikuś, siostra mnie wyprowadziła z równowagi. Skończyła 18 lat i wypuścili ją z Ośrodka Psychiatrii Sądowej dla nieletnich. Wczoraj zadzwoniła i sobie poużywała nieźle... Nigdy nie powiedziałabym, że jakiś gówniarz będzie potrafił tak mnie psychicznie niszczyć. Mąż zabronił mi przez tydzień odbierać od niej połączeń, mam nadzieję, że mi przejdzie nerwica. Póki co spadło mi ciśnienie, czuję się nieco lepiej.
Dziękuję za wsparcie!
Współczuje! Trzymaj się dzielnie!:* Mąż ma rację, nie powinnaś się tak denerwować. Niech da jej znać do jakiego stanu Cię doprowadziła, może zrozumie.
-
nick nieaktualny
-
Zaraz będę nadrabiać, ale tak na szybko opiszę hit dnia.
Nie wiem, czy pamiętacie, jak pisałam tutaj (a jak nie, to przypomnę), że we wtorek po wizycie u gina, wyjeżdżając z parkingu (centrum, mało miejsca), przywaliłam w słupek i wgniotłam tylną listwę. Nic nie powiedziałam,tylko czekałam, aż Golijajek zauważy. No i dziś pojechaliśmy do Castoramy, wracamy do samochodu a ten tekst: "kurwa! Ktoś nam przypier***ił w tył! I to teraz, bo wcześniej tego nie było !". Nie wyprowadziłam go z błędubereda11, malvva, izizizi, i.am.chappie, Palinas89, OlkaBdg, Marietta, Aniu_leczka, Madziuśka, Carolq, klaudia1534, Kłosia, xpatiiix3, luna91, Alicce, bimba, Gaaabi, Sylika, Monikkk, tiffi, migussia lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/