Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
klaudia1534 wrote:Dzień dobry
Luna gratuluję synka! Mój chrześniak też ma na imię Olek
Mam pytanie dla doświadczonych mamuś, jaki materac polecacie do łóżeczka? Bo tak przeglądam właśnie i nie mam pojęcia, który byłby najlepszy..znajomi polecali i opinie tez spoko.
-
My chyba tez mieliśmy kokos gryka. Jego sie po jakimś czasie odwraca
pasia27 lubi tę wiadomość
-
Zabuszka współczuje Ci faceci sa niereformowalni...
My wczoraj wrocilismy pozno , bylo super..obudzilismy sie nad ranem i zaczelismy gadac zeszlo nam sie ze 2 godz ,i tak sie ciesze bo ta rozmowa byla nam zwłaszcza mi bardzo potrzebna .Powiedzialam mu ze czasami mysle ze lepeij bedzie nam osobno ,ze malo mnie wspiera i takie tam , jestem zadowolona z tej rozmowy bo byla konstruktywna powiedzial ze mozemy sprobowac inaczej funkcjonowac ze postara sie pozmieniac te rzeczy o ktorych rozmawialismy , zero krzyku czy foch , zauwazylam ze dobrze sie mi z nim gada jak jest albo na kacu albo wypityha ha wtedy ma wieksza empatie dla mnie ha ha ha ...był seks ekstra dwa razy ...dziweczyny nie mam komu o tym powiedziec wiec marudze tu
i.am.chappie, Palinas89, kkasya, Koziołek :) lubią tę wiadomość
-
Dariaaa88 wrote:Dziewczyny czy zamawiałyście spodnie ciążowe przez neta? Jak tak to jaki rozmiar, chodzi mi bardziej o różnice w rozmiarach z przed ciąży i teraz. Ja normalnie nosze S/M bądź 27 max 28 zależy od modelu. Przeglądam spodnie z H&M ale kurcze po zmierzeniu się to nie wiem czy w XL wejdę
chyba będę musiała się wybrać do trójmiasta bo u mnie w H&M nigdy nic nie ma
Ja jak kupowałam to musiałam wziąć rozmiar większe. Normalnie nosze spodnie 40. A tu w 40 nie weszlam wcale w udach. Musiałaby się wciskac na siłę. A 42 są idealne i wcale nie szerokie dopasowane bo te dżinsy są bardzo elastyczne. -
luna91 wrote:Szaro, ale deszczowo nie. Bardziej mroźno, aż taki szron sie osadza, ale nieprzyjemnie jest
-
Cześć dziewczyny,
sorki, że tak dawno się nie odzywałam, ale jak wróciłam do pracy, kompletnie nie mam czasu;/Oczywiście już sobie wkręcam, czy dobrze zrobiłam, ale dobrze się czuje:)
a jak Wasze ruchy? czujecie już coś? Nie mogę się doczekać tej chwili, tak chciałabym go znów zobaczyć, ale bez sensu co tydzień latać na usg:)
W ogóle jeżdżę w tych adaptorach do pasów i powiem Wam, ze są fajne, rzeczywiście pasy są na nogach.
miłej soboty:)FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
Nie wierzę, że znam już płeć. Jestem meeeega szczęśliwa i zadowolona!
Chciałam chłopca, ale cieszę się z tego, że po prostu wiem kto u mnie mieszka
Pati jak będziesz miała chwilę to dopisz mi proszę synka Olka na pierwszej stroniebereda11, xpatiiix3, FeliceGatto, pasia27, Palinas89, kkasya lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
josephinka84 wrote:Cześć dziewczyny,
sorki, że tak dawno się nie odzywałam, ale jak wróciłam do pracy, kompletnie nie mam czasu;/Oczywiście już sobie wkręcam, czy dobrze zrobiłam, ale dobrze się czuje:)
a jak Wasze ruchy? czujecie już coś? Nie mogę się doczekać tej chwili, tak chciałabym go znów zobaczyć, ale bez sensu co tydzień latać na usg:)
W ogóle jeżdżę w tych adaptorach do pasów i powiem Wam, ze są fajne, rzeczywiście pasy są na nogach.
miłej soboty:)
ja jeszcze nie czulam konkretnych ruchów , czasami jakies delikatne smyranie..juz nie moge sie doczekac jakis konkretów ...josephinka84 lubi tę wiadomość
-
luna91 wrote:Dziewczyny zanim nadrobię co naskrobałyście od rana napiszę co po wizycie.
Będzie Olek! Jest piękny synek
Super będzie mały rozrabiaka
Współczuję wszelkich boleści, mnie akurat brzuch w nocy bolał
Boże , dziewczyny dziś pierwszy raz kluski śląskie zrobiłam, do tego duszone żeberka, ale się nawpi....łam no masakra i weź tu nie przytyj, ale pycha wyszło:-)FeliceGatto, malvva, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Aniu_leczka wrote:Super będzie mały rozrabiaka
Współczuję wszelkich boleści, mnie akurat brzuch w nocy bolał
Boże , dziewczyny dziś pierwszy raz kluski śląskie zrobiłam, do tego duszone żeberka, ale się nawpi....łam no masakra i weź tu nie przytyj, ale pycha wyszło:-)