Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
migussia wrote:Cigaretta ja też mam dziwne upławy, dopiero dziś się pokazały.. Miałam infekcję po luteinie, czyżby nawrót?? A do tego także dziwne ukłucia a wizyta dopiero w środę..
Mam do was pytanie, patrze ze sporo z was prowadzi ciążę prywatnie i na NFZ, jak to wtedy jest macie dwie karty ciąży? Czy lekarz prywatny wie o tym, że chodzicie też do drugiego?? Ja chodzę na fundusz, część badań jest refundowana i spoko zawsze to mniejszy wydatek, niestety mój doktorek straszne robi problemy ze zwolnieniem, mimo iż najlepiej się nie czuję, i czułabym się pewniej gdyby ktoś mnie jeszcze przebadał, np ta infekcja mnie nie pokoi a inna sprawa że na fundusz nie kazał robić WR, chyba że wy też nie robiłyście, bo moi znajomi są zdziwieni że nie robiłam.. Jestem w kropcemi na fundusz zlecił WR
migussia lubi tę wiadomość
-
Pasia27 dlatego ja jeszcze korzystam z tego ze Nelcik śpi ze mną po wyprowadzce w końcu będziemy i Nelke oduczać spania razem i widzę że z Nią będzie ciężej
hehehe ale co z tego jak zaraz następna lokatora w łóżku się znajdzie bo znając mnie to mi się odkładać nie będzie chciało
Lubie się tulił do moich maluchów ;P
pasia27 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:Gratuluję
Na tym etapie już nie mierzą
bo mało które dziecko się daje moja teraz miała kolano pod brodą
a mam jedno foto usg Marcela jak na pół złożony jest ;P hehehe
no właśnie moja tak na pół złożona a ostatnim razem po turecku miała nóżki skrzyżowanexpatiiix3 lubi tę wiadomość
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia... -
Jitka- gratuluję córeczki
Negra- w końcu dobre informacje!Super, możesz złapać oddech i spokojnie spać. Daj znać co z tą szyjką jutro, ja już zaczęłam się niepokoić o swoją
Magnez zażywam codziennie, ale tyle ile mi się weźmie... raz jeden raz dwajak boli brzuch, kłuje szyjka to zażywam doraźnie drugi z nospą
Negra, Jitka lubią tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Pasia27 dlatego ja jeszcze korzystam z tego ze Nelcik śpi ze mną po wyprowadzce w końcu będziemy i Nelke oduczać spania razem i widzę że z Nią będzie ciężej
hehehe ale co z tego jak zaraz następna lokatora w łóżku się znajdzie bo znając mnie to mi się odkładać nie będzie chciało
Lubie się tulił do moich maluchów ;P
u mnie podobnie bo dzidziol tez będzie ze mną sypial...jestem za leniwa by wstawać na karmienie co 1,5godz w nocy a tego się spodziewam
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
pasia27 wrote:No tak
u mnie podobnie bo dzidziol tez będzie ze mną sypial...jestem za leniwa by wstawać na karmienie co 1,5godz w nocy a tego się spodziewam
Ja liczę na drugą Nelke co od urodzenia po 6 godzin spalapasia27 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
pasia27 wrote:Szczęściara
hehe
Tylko do pierwszego skokupotem mi się przestawiła ze przez jakiś czas spala cały dzień a w nocy wcale
ale już mniejsza o większość niech będzie taki śpioch jak siostra na początku
będzie dobrze
Livia
Nela
Marcel
-
To moja prywatna wie o nfzetowym i sie smiala. Stwierdziła ze nowej karty nie zakłada bo po co i nie dopisuje nic na tej zeby nfzetowa sie nie wkurzyla. W ogóle sie nie zdziwiła. Kazala przyjść za miesiąc sie pokazac a do nfzetowej dalej chodzić
-
nick nieaktualny
-
Dariaaa88 wrote:Dziewczyny czy zamawiałyście spodnie ciążowe przez neta? Jak tak to jaki rozmiar, chodzi mi bardziej o różnice w rozmiarach z przed ciąży i teraz. Ja normalnie nosze S/M bądź 27 max 28 zależy od modelu. Przeglądam spodnie z H&M ale kurcze po zmierzeniu się to nie wiem czy w XL wejdę
chyba będę musiała się wybrać do trójmiasta bo u mnie w H&M nigdy nic nie ma
Daria, ja mam rozmiar sprzed ciąży (38 M) i są dobre,mimo,że mam już ponad 5 kg na plusie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 23:16
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Negra - trzymaj się! Twoja córa skutecznie poprawiła Ci humor dając o sobie znać z brzuszka
Dziewczyny ja melduję, że trawnik ostrzyżony i gotowy na jutrzejszą wizytację huehuehuetrzymajcie kciuki
Idę spać chociaż nie wiem jak zasnę z emocji! Dobranoc!
Carolq, pasia27, migussia, Negra, bereda11, i.am.chappie lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny