Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej witam sie i ja
z planów na weekend wszystko sie zmieniło i nagle muszę zostać sama bo maź jedzie do mamy po jedzenie hehe tak tak w Warszawie jedzienia nie ma wiec jak cos to o tym pamiętajcie
takze nie dość ze weekendy mamy dla siebie to jeszcze Mamusia wymyśliła sobie żeby jechac w środku dnia o 13
robic 220 km po jedzenie fajnie
ach nawet mi sie nie chce z mężem gadać i klucic bo on sie nikomu nie umie sprzeciwić i tylko ja wychodze na ta zła jak mu cos próbuje zasugerować
takze dzien zapowiada sie samotnie ...
-
Ja tylko legi z hm,ostatnio zamowilam a jak się wpisze kod to 25%zniżki i darmowa przesyłka wiec z 40zl zapłacę 29.90
ale legi to legi wejdą na dupe..dziny wolalabym zmierzyć.
A w gazecie chyba Twój Styl(nie jestem pewna)jest karta tabatowa 20%do hm stacjonarnego -
Hej dziewczyny
Wczorajszy wieczor i noc byla okropna. Prawie wylam z bolu tak mnie glowa bolala nic nie pomagalo zadne oklady swieze powietrze lezenie. W nocy bylo najgorzej straszny ucisk jakby mi mozg chcialo zmiazdzyc. Jak juz zasnelam to nawet snilo mi sie ze mnie glowa boli i sie budzilam
Wlasnie poslalam swpjego po apap bo wyczytalam zw okazjonalnie mozna go brac, mimo ze mniej mnie boli glowa niz w nocy ale jednak. -
Dziewczyny zanim nadrobię co naskrobałyście od rana napiszę co po wizycie.
Będzie Olek! Jest piękny synekmaimama, Anjaa, pasia27, Dariaaa88, olala4, kamisia88, klaudia1534, xpatiiix3, Negra, Carolq, Alicce, Koziołek :), bereda11, Clio_99, bimba, josephinka84, Aniu_leczka, storczyk, i.am.chappie, Różyczka, paris, JusWik, Palinas89, izizizi, Jitka, Madziuśka, Monikkk, monilia84 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
Jitka wrote:Cześć dziewczyny, teraz mogłam dorwać się dopiero do komputera.
Byłam dzisiaj na wizycie iiiii okazało się, że dziewczynka
Serduszko ładnie bije, waga 173 g, niestety nie wiem ile mierzy, bo nie jest napisane na usg, a myślałam, że będzie, ale dopytam się za dwa tygodnie na połówkowym.
Moja akrobatka leżała na pleckach a nogi podniesione do góry aż po głowęco za pozycja
Gratuluję córeczki
luna91 wrote:Dziewczyny zanim nadrobię co naskrobałyście od rana napiszę co po wizycie.
Będzie Olek! Jest piękny synek
Gratuluję synka;)
Jeżeli chodzi o temat wczorajszy z czystoscią to ja również nie popadam w jakiś istny pedantyzm.
Co innego moja teściowa , siostra mojego partnera miała uczulenie na roztocza to teśćiowa codziennie tak sprzątała ,że zrobiłby ktoś test białej rękawicy to rękawica byłaby czysta. I do tej pory tak ma,że musi mieć wszystko w domu na glanc. Przyjeżdza do nas do domu to zawsze musi coś poprawić nawet to ,ze popielniczka sie nie błyszczy tylko jest uwalona z papierochów. Paranoja
A jeżeli chodzi o szpitale. To ja w zeszłej ciąży tydzień przed porodem wylądowałam bo nie czułam ruchów naszczęścię było wszystko w porządku ale i tak stwierdzili ,że nie opłaca mi sie wychodzić do domu mimo ze termin był na 21 a ja tam się znalazłam 9. I nie dosć ,że poszłam do szpitala z inną przyczyną to przyczepili się mojej cukrzycy którą jak w domu kontrolowałam to miałam dobre wyniki a w szpitalu jak zaczłam jeść śniadanka i kolacje okazało się ,że cukier ponad 200. Co się pózniej okazało ,że to przez ich śmieszny szpitalny chlebek. I sama sobie musiałam kupować chleb:P
luna91, Jitka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Luna gratuluję synka! Mój chrześniak też ma na imię Olek
Mam pytanie dla doświadczonych mamuś, jaki materac polecacie do łóżeczka? Bo tak przeglądam właśnie i nie mam pojęcia, który byłby najlepszy..luna91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNegra wrote:Luna- gratuluję synusia. Na pewno jesteś już spokojna po wizycie
Alicce- tak, leżę w Bialej, ze skierowania Topylly- dziwny lekarz- nie ma z nim żadnej rozmowy, nic nie mówi i nie tłumaczy. I dziś ma dyżur...
Hmmm pamiętam tego bodajże wąsatego pana w okularach na nosie
robił mi zabieg
jak mnie zbadał powiedział tylko 'do zabiegu' nic więcej ...
-
Laski, jak tak Glowa napieprza sprawdzajcie ciśnienie. Z tym nie ma żartów.
I ktos polecam duzo wody pic najlepiej z cytryna bo ladnie nawadnia. Duzo ale malymi lykami.
Mi pewnie w środę podniesie juz ilość tabletekPalinas89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyklaudia1534 wrote:Dzień dobry
Luna gratuluję synka! Mój chrześniak też ma na imię Olek
Mam pytanie dla doświadczonych mamuś, jaki materac polecacie do łóżeczka? Bo tak przeglądam właśnie i nie mam pojęcia, który byłby najlepszy..
Ja właśnie tez sie zaczęłam zastanawiać nad tym materacem często w łóżeczkach jest najzwyklejsza tandeta
-
nick nieaktualny
-
Alicce wrote:Hmmm pamiętam tego bodajże wąsatego pana w okularach na nosie
robił mi zabieg
jak mnie zbadał powiedział tylko 'do zabiegu' nic więcej ...
Jak szukałam lekarza weszłam na stronę NFZ i zadzwoniłam do wszystkich placówek, żeby się dowiedzieć, jacy lekarze gdzie przyjmują. Zadzwoniłam też do Elremetu i pytam w rejestracji, jakie są terminy do Topylly- a babka do mnie: "przychodzi Pani i wchodzi od razu". Pomyślałam sobie: co to za lekarz, do ktorego nie na kolejek?