Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
xpatiiix3 wrote:A właśnie któraś z Was wie czy Kamil po ślubie może moje dzieci ubezpieczyć na siebie bo mnie na siebie będzie musiał to wiem ze u mamy po ślubie juz nie będę mogła być ale dzieci.?
Golijajek mógł ubezpieczyć mojego Pierworodnego nawet bez ślubu, na zasadzie wspólnego gospodarstwa domowego, ale nie jestem pewna, czy ciągle tak jesthttp://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Carolq, bardzo współczuję
Co innego się kłócić, a co innego nie móc sobie ufać
Marietta, dopiero złapałam Twoją przygodę. Zdrowia, zdrowia,zdrowia. I spokoju. A z siostrą.... no ciężki temat. Wiem, że to Twoja siostra, ale maz ma rację. Nie będziesz ani za nią myśleć, ani prostować za nią jej życia, ani służyć za psychologiczny worek treningowy. To jej życie i jeśli je sobie pieprzy, to szkoda, ale Ty jej mózgu nie zoperujesz. Niestety rodziny się nie wybierahttp://szogunowmatka.blogspot.com/ -
FeliceGatto wrote:Zaraz będę nadrabiać, ale tak na szybko opiszę hit dnia.
Nie wiem, czy pamiętacie, jak pisałam tutaj (a jak nie, to przypomnę), że we wtorek po wizycie u gina, wyjeżdżając z parkingu (centrum, mało miejsca), przywaliłam w słupek i wgniotłam tylną listwę. Nic nie powiedziałam,tylko czekałam, aż Golijajek zauważy. No i dziś pojechaliśmy do Castoramy, wracamy do samochodu a ten tekst: "kurwa! Ktoś nam przypier***ił w tył! I to teraz, bo wcześniej tego nie było !". Nie wyprowadziłam go z błędu
HAHAHHAHA DOBRE -
hello
byłam od wczoraj u mamy, teraz wróciłam do siebie i dopiero was nadrabiam.
oglądałam wózki i taki mi sie podoba (jest lekki i zwrotny):
http://cotobaby.pl/produkty/wozki-uniwersalne/latina/
ktoś coś wie o nich? -
nick nieaktualnyI najgorsze jest to ze on nie widzi problemu
bo przecież mogło mu się przedłużyć , bo kurde dziecka tez nie odbierze z żłobka bo mu się mogło przedluzyc . Jest kochany ale czasami jest totalnym idiota i jak mu powiedziałam ze mnie denerwuje powiedział ze sama się denerwuje . Ach nawet nie wiem jak z nim rozmawiać
on wszystko neguje do cholery ...
Narazie wybrałam taktykę na nie odżywianie się , ja go nie mam za co przepraszac
A co do wagi to chyba indywidualna sprawa , jeszcze masz czas dobrze ze nie chudnieszn także spokojnieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 18:24
-
Hej
Ale jestem zmęczona z 4 godziny robiliśmy pierniki
I dostałam tez 3 worki używanych ciuszków dla niemowlaczka pewnie jeszcze coś mi splynie od rodzinkiCarolq, FeliceGatto, i.am.chappie, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Koziołek :) wrote:Dziewczynki przytylyscie coś bo ja nic i tak się zastanawiam czy to dobrze? Czy moze dopiero teraz zaczne przyboerac na wadze?
Ja przytyłam chyba najwięcej z całego towarzystwa. 7 kg
Oficjalnie dziś przekroczyłam 70. Jestem trochę załamana, ale dziś szczęśliwa bardziej niż kiedykolwiek.
Carolq, FeliceGatto lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
"Negra - a Ty jak tam w szpitalu? Jakie fantastyczne dania dzisiaj zaserwowali?" - hahahah no na bank jakieś pyszności
Ale podłączam się do pytania
Felice -Ale cwana bestia z Ciebie, heheh mąż ma bystre oko
Carolq - współczujęmój mnie tak rozwścieczył ostatnio - wiem jak to jest
kkasya, Carolq, FeliceGatto lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Madziuśka wrote:hello
byłam od wczoraj u mamy, teraz wróciłam do siebie i dopiero was nadrabiam.
oglądałam wózki i taki mi sie podoba (jest lekki i zwrotny):
http://cotobaby.pl/produkty/wozki-uniwersalne/latina/
ktoś coś wie o nich? -
nick nieaktualnyhej hej
chyba wracam do żywych
Felice tez bylam dzis w Castoramie
po oświetlenie
no to nieżle wyszło heheheh ale śmiac ci sie pewnie chciało jak on pod tą Castoramą z takim textem heheh ... gorzej jak tu wejdzie i poczyta hehheFeliceGatto lubi tę wiadomość
-
FeliceGatto wrote:Golijajek mógł ubezpieczyć mojego Pierworodnego nawet bez ślubu, na zasadzie wspólnego gospodarstwa domowego, ale nie jestem pewna, czy ciągle tak jest
W gospodarstwie domowym nie może być tak, że ktoś nie jest ubezpieczony jeśli jest choć jedna osoba za którą są opłacane składki. Tak więc nawet gdyby to była siostra żony, ale mieszka z nimi, jest zameldowana to wtedy ten mąż musi tą siostrę zgłosić do swojego ubezpieczenia. Oczywiście może być kontrola ale nie mają prawa tego zakwestionować. A jak wyjdzie że np jej nie ubezpieczył to mogą nałożyć kary.
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Nie może zgłosić. Lista osób które można zgłosić jest lista zamknieta:
dziecko własne, dziecko małżonka, dziecko przysposobione, wnuka albo dziecko obce, dla którego ustanowiono opiekę, albo dziecko obce w ramach rodziny zastępczej lub rodzinnego domu dziecka, do ukończenia przez nie 18 lat, a jeżeli uczy się dalej w szkole, zakładzie kształcenia nauczycieli, uczelni lub jednostce naukowej prowadzącej studia doktoranckie - do ukończenia 26 lat, natomiast jeżeli posiada orzeczenie o znacznym stopniu niepełnosprawności lub inne traktowane na równi - bez ograniczenia wieku,
małżonka,
wstępnych pozostających z ubezpieczonym we wspólnym gospodarstwie domowym.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 20:00
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
kkasya wrote:Negra - a Ty jak tam w szpitalu? Jakie fantastyczne dania dzisiaj zaserwowali?
Jedzenie wymiotne
Na śniadanie owsianka i pasztet... obiad kotlet jajeczny i najgorszy barszcz, jaki jadłam w życiu, na kolację mielonka... Na szczęście mamusia porzuciła mi gołąbki, wiec nie umrę z głodu. Najwyżej przystopuję z tyciem
Mój synek zmartwiony zapytał dzisiaj babci, dlaczego mama nie wróciła na noc- czy ma już inne dziecko? Musze chyba mu wytłumaczyć, że mamusia go bardzo kocha i nie przestanie, jak się pojawi dzidziuś..kkasya, i.am.chappie, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj w końcu wzięłam się za coś co planowałam od roku (rok temu kupione farby) i razem z młodym zagruntowaliśmy i pomalowaliśmy pierwszą warstwą część przedpokojową
jestem z nas dumna
jutro tylko jeszcze machnę drugą warstwę i potem za salon się chyba wezmę, ale to muszę ochłonąć z dzień lub dwa bo zmachałam się trochę i żeby za bardzo nie śmierdziało farbami
Carolq, FeliceGatto, pasia27, luna91, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny