Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziuśka wrote:niby tak, ale z tych pomiarów mi wyliczył ciążę z USG 17t1d - czyli inaczej niż z OM. i dlatego się martwię
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Ja na szczęście mam wszystko i tylko troszkę nowych ciuszków kupię jak coś wpadnie w oko no i wyprawkę na wyjscie ze szpitala plus ręczniki i kocyk tu akurat każde dziecko musi miec swoje osobiste u mnie no i jakies po 3 szt flnelek tetry nawet do chrztu ubranko mam po Nelce wiec i Livka skorzysta hahaha fartem się nie sprzedało mi
No ale żeby Nelke wykurzyć z łóżeczka trzeba jej kupić łóżko
także tez wydatek mamy dodatkowy jak nie tu to tam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 21:38
Livia
Nela
Marcel
-
Ja mam tylko pare ubranek a u mnie wchodzi w gre jeszcze umeblowanie malego pokoju chcemy kupic biale mebelki szafe komode jakis regal bo przeprowadzilismy sie i narazie polozylismy w malym pokoju tapety i panele i stoi pusty i susza sie w nim ubrania na suszarce
-
Jeeej.. zakupów też nas trochę czeka... Większość ubranek synek miał bardzo "męskich": w autka, samoloty, do tego kardigany i chłopięce kolory. Muszę przejrzeć ubranka, czy coś się nada dla dziewczynki- nie musi być różowe, bo nie o to chodzi, ale jednak chcialabym takie bardziej dziewczęce, delikatniejsze
Więc pewnie będę musiała je kupic...
-
FeliceGatto wrote:Negra, tekst Twojego synka mnie rozczulił. Biedna żabka
Ale sobie pomyślał
kochany
Muszę poświęcić dużo czasu na rozmowy i wyjaśnić, że będę go kochać ZAWSZE TAK SAMO MOCNO
-
malvva wrote:Pati dobrze miec tak dzieci jedbo po drugim bo sie wszystko ma najgorzej pierwsze albo z duza rpznica wieku kiedy to male rzeczy sie wydalo
Dlatego tak chciałam córkęPo Nelce mam wszystko a po Marcelu wszystko pooddawalam dla Nel tez mam do 3 lat koleżanka na bieżąco mi oddaje
także dziewczyny będą miały w czym chodzić dla Marcela niestety wszystko kupuje nie mam po kim dostawać po braciach to wiadomo no chłopcy najmłodszy ma 3.5 ale z Nimi kontaktu nie mam jakoś ostatnio a jego mama jednak już nie oddaje bo chce mieć drugie dziecko a po moich rodzonych to co jak mają 8 i 12... wiec dupa.. teraz sporo dresów musze kupić bo nie wyrabiam z praniem jak on czasem mi sika w majty jeszcze.. a ma tam z 7 spodni tylko na zmianę..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 21:59
malvva lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Negra wrote:Z pomiarów komputer wyliczył mu średnią. Nie wiem, czy czytałaś, jak kiedyś dziewczyny pisały, że lekarze ustalają termin porodu z OM lub max z usg tzw.'genetycznego' czyli tego z 11-13t6d. Późniejsze usg nie są już tak wiarygodne jeśli chodzi o długość trwania ciąży, bo dzieci rosną w różnym tempie. Moja na razie idzie w kluske, ale później pewnie trochę zwolni. Dlatego nie przywiązuję się to wskazanej wczoraj długości ciąży i trzymam się terminu z OM który akurat w moim przypadku pokrywa się też ze wszystkimi wcześniejszymi usg.
ok, dziękuję.
mi z genetycznego ciąża o dzień starsza wyszła, więc nie ma tragedii.
ok, muszę wyluzować -
malvva wrote:Pati dobrze miec tak dzieci jedbo po drugim bo sie wszystko ma najgorzej pierwsze albo z duza rpznica wieku kiedy to male rzeczy sie wydalo
malvva lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez juz leze i oglądam tv moj spi juz po imprezie bylismy u mojej siostry i moj ze szwagrem troche popili a ja nie spie bo dzis troche pospalam dluzej i nie moge zasnąć i chce mi sie salatki jarzynowej i mi nornalnie sie kołtun kreci ale dzis nie mialam kiedy zrobic ale jak wstane pedze na zakupy i bede robic bo hak nie zjem to chyba oszaleje
-
Przytulam sie do starego i ide spac mial ogólnie kiepski dzień aż się popłakal jak wracaliśmy do domu ...kurde jak powiedział o co kaman to szkoda mi się go zrobiło
a wczoraj sie zaczeliśmy normalnie odzywać
troche mi sie humor poprawił z tego powodu
pasia27 lubi tę wiadomość