Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziuśka wrote:w niedzielę diagnostyka pracuje? wow, dobrze wiedzieć!
-
Dzień dobry, witam!
Cigaretta - ja też po 12 wczoraj przeszukiwałam lodówkę. Skończyło się na kromce chleba popitej puszką coli - zasnęłam jak dziecko
A co do ruchów - niestety ja też nie czuję a brzuch taki nawet nawet - nie za duży nie za mały (a przypominam u mnie +7 kg)
kkasya - matko już połowa ?! Ja też myślę jaki mój synek będzieWszyscy w rodzinie u nas obstawiali chłopca i nikt się nie pomylił.
Idziemy na kawkę do mamy i taty - szczęśliwych dziadkówA najbardziej zaciesza się mój ojciec, który zawsze marzył o synu, bo miał dość tego, że po domu walały się błyszczyki, kosmetyki a on biedny jak palec siedział sam przed meczem
A teraz już ma plan z mężem, że będą szkolić Olka od najmłodszych lat
Palinas89, kkasya, bimba, FeliceGatto lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
oczywiscie nie otwiera sie i zle wkleilam no nic bylo dziecko na snowobrdzie ...
wczoraj któras z was zarazila mnie kluskami slaskimi wiec dzisiaj sie zabieram do roboty , ziemniaki sie juz gotuja ciekawe jak to wyjdziePalinas89, Madziuśka lubią tę wiadomość
-
Hej laski :*
ja siedzę w pracy i jem ciasto od mamusi, podobno zdrowe! hahajakies z jabłkami i płatkami migdałów i cholera wie co tam jeszcze jest
kakaowe
Lunka ja też chcę nazwać synka AleksanderOluś
)
Biedny ten Twój tata, całe życie na wkurwie haha
nareszcie jakiś chłop w rodzinie!!luna91 lubi tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
Palinas89 wrote:Hej laski :*
ja siedzę w pracy i jem ciasto od mamusi, podobno zdrowe! hahajakies z jabłkami i płatkami migdałów i cholera wie co tam jeszcze jest
kakaowe
Lunka ja też chcę nazwać synka AleksanderOluś
)
Biedny ten Twój tata, całe życie na wkurwie haha
nareszcie jakiś chłop w rodzinie!!
No to może niedługo będziesz miała okazję mówić do brzuszka OlekZobaczysz jak szybko Ci zleci.
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Hej, nie zaglądałam bo miałam na głowie urodziny swoje i młodego (mamy po sobie ) imprezka Tymka bardzo udana i zawalony prezentami więc musiałam z nim się wszystkim bawić itd, zła wiadomość jest taka, że jedna mama powiedziała, że jej syn który chodzi do naszego przedszkola ma wszy! Sprawdziłam Tymka ale jutro pewnie czeka nas sprawdzanie całej grupy i obawiam się tego, kupiłam juz w aptece taki spray prewencyjny i się przed praca wypsikam
Kazik :* -
Teraz jak by co to jest świetny plyn hedrin raz. Kobiety w ciazy mogą. My miesiąc temu walczylismy:/. Niech żyje przedszkole
Palinas89 lubi tę wiadomość
-
Palinas89 wrote:Kamisia przypomniałaś mi traume z dziedziństwa
ja też miałam wszy w przedszkolu, od jakiegoś dzieciaka i mamuśka musiała mi moje mega długie włosy obciąć do brody!! :C
miałam tak samo ! usiałam chodzic obcita na chłopakaPalinas89 lubi tę wiadomość
-
Na szczęście teraz nie trzeba obcinac wlosow.
Zreszta jak kiedys miała sto lat temu tez mi nim wlosow nie obcinal.
Teraz te środki sa nietrujace a duszace paskudy. Hedrin jest na 15 minut i potem tylko sie myje zwykłym szamponem i juz po sprawie. Można jeszcze wyczesać, ale nie jest to konieczne.
Takze jak by co to nie obcinajcie córką wlosowPalinas89 lubi tę wiadomość