Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
uciekłam właśnie z fejsa bo mnie tak wkurwił mój Rafał!!
Dzisiaj ma wolne i robi wlaśnie kotlety z piersi kurczaka w bułce tartej i stwierdził, że zajebiste mu wyszły tym razem, bo obtoczyl w jajku i mleku.
a ja na to, że no ja zawsze tak robie ( w jajku)
a on mi wpieprza, że nigdy nie widział, żebym tak robiła i że nie robię tak!- no ja pierdykam !!
to jakoś dziwne, że zawsze panierka isę trzyma i sa dobre...
ale mnie napiał!! co za chłop!Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
i.am.chappie wrote:Hey dziewczyny
dzisiaj dzień w łóżku, straszne skurcze miałam rano, wzięłam no-spę i już lepiej, ale piżamuję dalej
Obiecałam zdjęcia, to zrobiłambrzusio mały, ale już jest!
http://zapisz.net/images/432_dsc_0338.jpg?__no=1
http://zapisz.net/images/800_dsc_0336.jpg?__no=1
Osz w dupę..... wyglądasz, jak lalka Barbie!
<zazdro>
Palinas89, luna91, Marietta, xpatiiix3, i.am.chappie lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Luna już mi przeszło
ale ciONrza ewidentnie.. haha
w piątek 4.12 wizyta !
Jadę zaraz do domu, nażrę się tego obiadu, co zrobił mój "szef kuchni" hhhyhyhy on twierdzi, że gotuje najlepiej!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 17:48
luna91, bereda11, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
Ja pierdykam, po każdym weekendzie spedzam kilka godzin na nadrabianiu Was. Mężu poszedł na próbę więc wpadłam na chwilke.
Fajne te Wasze brzuszki i w ogóle jak wy wrzucacie te zdjecia ze nie trzeba wchodzić przez link tylko sie bezposrednio w poście wyswietla?
A po drugie, byłam wczoraj na sklepach, pomyślałam że rozpatrze się za czymś dla mojej i męża chrześnicy, ale kurna nic ciekawego nie znalazłam, jakies zabawki które wytrzymują 5 min w rąsi dziecka, porażka jakaś. A ja mam jeszcze takie pedagogiczne zboczenie, że nie chcę kupować dzieciom pierdół, które dosłownie odmóżdżają. No i tak pomyślałam że moze bym kupiła jakieś małe body, tak symbolicznie, no ale nigdzie nie mogłam znaleźć rozmiaru mniejszego niż 62. Kurcze, ja wiem że teraz się duże dzieci rodzą, ale my z mężem dość mali po urodzeniu, M miał 55cm, a ja 52. No więc jeśli dziecko będzie takie jak my to przez pierwsze powiedzmy 3-4 tygodnie wszystko będzie wisieć-mam na myśli rękawki i nogawki. Wiem że dla wcześniaków trudno kupić ubranka, ale dla dziecka które ma mniej niż 60cm okazuje się że wcale nie jest prościej. Przeszłam wszystkie sklepy i nic nie znalazłam. Wiem że dzieci bardzo szybko rosną, ale chyba się rozpatrzę na internecie i kupie przynajmniej ze 3 pary jakichś takich mniejszych ciuszków w razie czego, ba jak tak dalej pójdzie to nic nie bedziemy mieć na wyjście ze szpitala.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
U nas w H&M nie ma ani działu dla mam ani dla dzieci, takie to zadupieNasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Jest 40 km od nas, ale to mogę się przejechać, dzięki za informacjeNasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
-
Felice, właśnie w internecie to wiem, ale chciałam tak pochodzić, popatrzec, podotykać wiesz, magia dziecięcych zakupów:) Udziela mi się od dziewczyn:)
FeliceGatto, Palinas89, pasia27 lubią tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
-
i.am.chappie wrote:Hey dziewczyny
dzisiaj dzień w łóżku, straszne skurcze miałam rano, wzięłam no-spę i już lepiej, ale piżamuję dalej
Obiecałam zdjęcia, to zrobiłambrzusio mały, ale już jest!
http://zapisz.net/images/432_dsc_0338.jpg?__no=1
http://zapisz.net/images/800_dsc_0336.jpg?__no=1
Wow ale laska :-o Wyglądasz jak modelka z pokazu bielizny -
My długo nosiliśmy 44-46-48 prawie 2 msc Nelcik dopiero jakoś ok. 2 msc luźno ale tam prawie na styk w 56 wchodziła z resztą Marcelowi body na 48 dobre do miesiąca jakoś były
a on 54 cm się urodził z kolei mój brat od razu 68 ale to taki kolos ciąża z cukrzyca u mamy.. a co do ubranek mniejszych polecam się rozejrzeć w auchan fajne bodziaki po 7 zł czasem można kupić
Monikkk lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Dzisiaj czuje sie jakbym wogole w coazy bie byla, jak boli to zle a jak nic sie nie dzieje tez zle :p ale jestem maruda. Ale nic mnie bie boli w brzuszku nic nie czuje piersi nie bola wygladam jakbym poprostu przytyla. Tez tak czasem macie ?
-
malvva wrote:Dzisiaj czuje sie jakbym wogole w coazy bie byla, jak boli to zle a jak nic sie nie dzieje tez zle :p ale jestem maruda. Ale nic mnie bie boli w brzuszku nic nie czuje piersi nie bola wygladam jakbym poprostu przytyla. Tez tak czasem macie ?
Ja mam tak w II trym non stop. Brzuch mam ciążowy jedynie i mi przypomina o OlkuBo u mnie zawsze płasko a teraz wystaje. A dziś mnie zaczęło kłuć i juz zaczynam się przejmować.
Chociaż nie wiem czy któras tak ma, ja mam takie dziwne uczucie jakby mnie ciągle mdliło, jakbym miała za dużo napchane w brzuchu i zaraz mi się niedobrze robiMoże to zaparcia... na zaparcia mi położna poleciła płatki owsiane i otręby, a ja nie lubię. No i jabłka poleciła jeść.
malvva, Carolq lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek