Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Felice ale super domek wow cudownie
Baronowa gratulacje
ja musze znalesc gdzies swoj centymetr i sie zmierzyc ..ale Moj P wczoraj mowi do mnie a ty juz jesz normalnie z glutenem nie masz juz tych objawów wiec mu tlumacze a On wiesz bo mowilas kiedys ze tyjesz po glutenie to moze go odstaw ha ha ha co znaczy ze przytylam ale tylko troche plus 5kamisia88 wrote:No i mój potomek pokazał tylko swój tyłek i tyle widziałam płećDamn it!
Kolejna wiztya 30.12Aniu_leczka wrote:no i chwalę się siusiakiemhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/3c613f530cce.jpg
Brzuszek w obwodzie 94 cm i niestety + 4 kgkatarzyna_d wrote:Graty
a powiedz mi na co dostał mąż leki ?? nie jestem na bierząco z forum ..
Ja też męczę się z infekcją juz dłuższy czas !! lekarka mi przepisywała nystatyne ale ona mi gówno pomaga, cały czas nawroty!!!
Wczoraj od lekarza rodzinnego poprosiłam o Clotrimaz. jak zaaplikowałam na noc myslałam że mnie tam tną
Zastanawiam się czy ja męża nie zaraziłam infekcją i czy w kółko się nie zarażamy ?
Wizytę mam za tydz . Ale mam nerwa na tą infekcje stale -
a nie pochwalilam sie, dzisiaj dostalam sliczne róże i P zrobil pyszny obiad no jak chce to potrafi teraz juz sie nie wywinie ze nie umie gotowac bo pyszne dewolaje mu wyszly z surówka i ziemniaczkami...
migussia, kkasya, i.am.chappie, Palinas89, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Bereda super ze obiadek się udał ja nie śpię Liv w brzuchu szaleje mój czas na sen przeszedł
no i brzuch mi się dalej spina coś a 2 nospy wzięłam no ale cóż bezboleśnie tylko mocni ciągnie nieprzyjemnie jest.. hmm co do pozytywnych wiadomości szczerze wole się nie nastawiać bo znowu nerwów napsuje wystarczy dzisiaj zawiodłam się na Nim...
Livia
Nela
Marcel
-
Ja również nie śpię i nie zapowiada się żebym szybko zasnęła
Za to sąsiedzi mnie zamordują chyba bo jest prawie północ a u mnie pralka właśnie wiruje
Naszło mnie na wstawienie prania bo od czwartku mam takiego lenia że nie wiem
-
xpatiiix3 wrote:Bereda super ze obiadek się udał ja nie śpię Liv w brzuchu szaleje mój czas na sen przeszedł
no i brzuch mi się dalej spina coś a 2 nospy wzięłam no ale cóż bezboleśnie tylko mocni ciągnie nieprzyjemnie jest.. hmm co do pozytywnych wiadomości szczerze wole się nie nastawiać bo znowu nerwów napsuje wystarczy dzisiaj zawiodłam się na Nim...
FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
kw wrote:Ja również nie śpię i nie zapowiada się żebym szybko zasnęła
Za to sąsiedzi mnie zamordują chyba bo jest prawie północ a u mnie pralka właśnie wiruje
Naszło mnie na wstawienie prania bo od czwartku mam takiego lenia że nie wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 23:44
-
Wiesz co bardziej chodzi o to jego przekładanie w kółko mógłby w końcu zadzwonić i powie tak albo nie albo zastanowię się wtedy kombinować jeszcze można ale gorzej będzie jak się będzie przeciągać to ciągle a on powie i tak ze nie... Zaczynają po mojej głowie krążyć iż takie myśli ze będę się kisić w jednym pokoju dalej u babki z 3 dzieci...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 23:46
Livia
Nela
Marcel
-
bereda11 wrote:jesli masz taka pralke jak moja sąsiadka poprzednia to wspołczuje bo Ona robila prania w nocy i mnie pralka budzila była tak bardzo glosna
No myślę że nie jest aż taka głośna bo ma dopiero ponad rok heheh ale i tak to nie jest pora na pranie w bloku ale już na szczęście się wypralo o zaraz rozwiesze
-
Pati wiem że najgorsza jest niepewność
Już lepiej wiedzieć nawet jeśli jest na nie ale może Kamil naprawdę wie że jak przygotuje grunt przy pomocy babki to jego ojciec powinien się zgodzić wiec może wie co robi i oby jak najszybciej się okazało że macie to mieszkanie trzymam za to kciuki
xpatiiix3, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
Nie no to tak jak z tym ślubem.. od sierpnia do urzędu szliśmy... tak samo z mieszkaniem od czerwca jak w takim tempie to będzie szło to ja na serio zostane u babki bo nie mam gdzie iść póki nie dostane na siebie socjala... a wtedy to wszystko nie ma sensu co to jest za życie na odległość tym bardziej ze on nawet nie mieszka w tym samym mieście.. Ja nie mogę być ciągle sama tak na prawdę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 00:11
Livia
Nela
Marcel
-
Pati Słońce wszystko się ułoży,zobaczysz! Trzymam za Was bardzo mocno kciuki
Wiem,ze się martwisz i doskonale to rozumiem,ale musi być dobrze! Ani dla K ani dla jego ojca nie jest to pewnie proste,ale myślę że się uda i będziecie szczesliwi☺
Dziewczyny wczoraj mocno zabolał mnie brzuch i twardnial później juz bezboleśnie, czy to mogą być już skurcze przepowiadajace??? Tak się zeschizowalam ze aż mną trzeslo ze strachu a nie miałam melisy żeby się uspokoić, hmm. Musze dziś kupić. -
Witam sie ! Siedze w laboratorium wypilam ta glukoze mam zimne dreszcze, poty bleee wróce do domu to chyba szybko nie wstane tak paskudnie sie czuje odbija mi sie itp. Ale mam chę na herbate z cytryna i to kwaśną aż mnie wykręci
-
Hej dziewczyny !!!
Zaczynam wracac do swiata zywych. Od niedzieli wieczor do dzis rana zdychałam pod kołdra. W nocy nie moglam spac okropny bol zatok, gardła i zatkany nos. A tej nocy obudzilam sie ze 2 razy wysmarkac sie. Czuje sie duzo lepiej chocaz katar jeszcze trzyma. Brałam na ból apap, psikałam w gardle uniben (tanszy zamiennik tamtum verde)
smarowalam gardlo i pod nosem mascia vicks VapoRub no i łykałam Prenatal GripCare.
Teraz planuje sie wykapac, pozmieniac posciel, wywietrzyc mieszkanie no i pozmywac bo oczywiscie on sie za to nie zabral.Sylika lubi tę wiadomość