X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamisia88 wrote:
    No i mój potomek pokazał tylko swój tyłek i tyle widziałam płeć :| Damn it!
    Kolejna wiztya 30.12 ;)

Powiem Ci, że moja córa to też wstydliwa była;-) Za to syn bezwstydny he he.

Przyjdzie czas też się naoglądasz:-)

relg3e5e9ky1omot.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Felice ale super domek wow cudownie
    Baronowa gratulacje
    ja musze znalesc gdzies swoj centymetr i sie zmierzyc ..ale Moj P wczoraj mowi do mnie a ty juz jesz normalnie z glutenem nie masz juz tych objawów wiec mu tlumacze a On wiesz bo mowilas kiedys ze tyjesz po glutenie to moze go odstaw ha ha ha co znaczy ze przytylam ale tylko troche plus 5
    kamisia88 wrote:
    No i mój potomek pokazał tylko swój tyłek i tyle widziałam płeć :| Damn it!
    Kolejna wiztya 30.12 ;)
    to tak jak moja w tym samym dniu Kamisia mamy :-)
    Aniu_leczka wrote:
    no i chwalę się siusiakiem :-) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3c613f530cce.jpg

Brzuszek w obwodzie 94 cm i niestety + 4 kg :-(
    aniuleczka gratuluje sliczny ...
    katarzyna_d wrote:
    Graty <3

a powiedz mi na co dostał mąż leki ?? nie jestem na bierząco z forum ..
    Ja też męczę się z infekcją juz dłuższy czas !! lekarka mi przepisywała nystatyne ale ona mi gówno pomaga, cały czas nawroty!!!
    Wczoraj od lekarza rodzinnego poprosiłam o Clotrimaz. jak zaaplikowałam na noc myslałam że mnie tam tną :/

Zastanawiam się czy ja męża nie zaraziłam infekcją i czy w kółko się nie zarażamy ?

Wizytę mam za tydz . Ale mam nerwa na tą infekcje stale :/
    ja mam to samo , lecze sie jak moge juz mi nawet multi gym nie pomaga ,smaruje sie pimafucin i tez nie wiele musze prezerwatywy kupic chyba chwilowo mojemu ...

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a nie pochwalilam sie, dzisiaj dostalam sliczne róże i P zrobil pyszny obiad no jak chce to potrafi teraz juz sie nie wywinie ze nie umie gotowac bo pyszne dewolaje mu wyszly z surówka i ziemniaczkami...

migussia, kkasya, i.am.chappie, Palinas89, pasia27 lubią tę wiadomość

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o i wszystkie juz spia :-(

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a patiii to czekamy do jutra trzymam kciuki za pozytywna wiadomosc...

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bereda super ze obiadek się udał ja nie śpię Liv w brzuchu szaleje mój czas na sen przeszedł :P no i brzuch mi się dalej spina coś a 2 nospy wzięłam no ale cóż bezboleśnie tylko mocni ciągnie nieprzyjemnie jest.. hmm co do pozytywnych wiadomości szczerze wole się nie nastawiać bo znowu nerwów napsuje wystarczy dzisiaj zawiodłam się na Nim...

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • kw Ekspertka

Wysłany: 2 grudnia 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również nie śpię i nie zapowiada się żebym szybko zasnęła ;-) Za to sąsiedzi mnie zamordują chyba bo jest prawie północ a u mnie pralka właśnie wiruje ;-) Naszło mnie na wstawienie prania bo od czwartku mam takiego lenia że nie wiem

Bartuś Aniołek (18.01.2015) 39tcfbc0faeaf893a20241cc7d7de4f97605.png
    Kalendarz
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Bereda super ze obiadek się udał ja nie śpię Liv w brzuchu szaleje mój czas na sen przeszedł :P no i brzuch mi się dalej spina coś a 2 nospy wzięłam no ale cóż bezboleśnie tylko mocni ciągnie nieprzyjemnie jest.. hmm co do pozytywnych wiadomości szczerze wole się nie nastawiać bo znowu nerwów napsuje wystarczy dzisiaj zawiodłam się na Nim...
    wiem ze myslisz ze powinien bardziej sie postarac ale moze On rzeczywiscie wie co robi bo moze nie maa z nim dobrego kontaktu i go zna i wie ze tak bedzie lepiej

FeliceGatto lubi tę wiadomość

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kw wrote:
    Ja również nie śpię i nie zapowiada się żebym szybko zasnęła ;-) Za to sąsiedzi mnie zamordują chyba bo jest prawie północ a u mnie pralka właśnie wiruje ;-) Naszło mnie na wstawienie prania bo od czwartku mam takiego lenia że nie wiem
    jesli masz taka pralke jak moja sąsiadka poprzednia to wspołczuje bo Ona robila prania w nocy i mnie pralka budzila była tak bardzo glosna

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 23:44

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co bardziej chodzi o to jego przekładanie w kółko mógłby w końcu zadzwonić i powie tak albo nie albo zastanowię się wtedy kombinować jeszcze można ale gorzej będzie jak się będzie przeciągać to ciągle a on powie i tak ze nie... Zaczynają po mojej głowie krążyć iż takie myśli ze będę się kisić w jednym pokoju dalej u babki z 3 dzieci...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 23:46

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • kw Ekspertka

Wysłany: 2 grudnia 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    jesli masz taka pralke jak moja sąsiadka poprzednia to wspołczuje bo Ona robila prania w nocy i mnie pralka budzila była tak bardzo glosna

No myślę że nie jest aż taka głośna bo ma dopiero ponad rok heheh ale i tak to nie jest pora na pranie w bloku ale już na szczęście się wypralo o zaraz rozwiesze

Kalendarz
  • kw Ekspertka

Wysłany: 2 grudnia 2015, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati wiem że najgorsza jest niepewność :/ Już lepiej wiedzieć nawet jeśli jest na nie ale może Kamil naprawdę wie że jak przygotuje grunt przy pomocy babki to jego ojciec powinien się zgodzić wiec może wie co robi i oby jak najszybciej się okazało że macie to mieszkanie trzymam za to kciuki :)

xpatiiix3, FeliceGatto lubią tę wiadomość

Kalendarz
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozumiem Cie Patiii bo my jestesmy niecierpliwe i chciałybyśmy wiedziec na czym stoimi no normalne ...mam nadzieje ze jutro sie wszystko wyjasni

xpatiiix3, FeliceGatto lubią tę wiadomość

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no to tak jak z tym ślubem.. od sierpnia do urzędu szliśmy... tak samo z mieszkaniem od czerwca jak w takim tempie to będzie szło to ja na serio zostane u babki bo nie mam gdzie iść póki nie dostane na siebie socjala... a wtedy to wszystko nie ma sensu co to jest za życie na odległość tym bardziej ze on nawet nie mieszka w tym samym mieście.. Ja nie mogę być ciągle sama tak na prawdę...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 00:11

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ze niestety faceci mysla inaczej niz my i to my za nich czesto duzo zalatwiamy i myslimy , oczywiscie nie wszyscy tak maja

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh.. do dupy to wszystko...

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • migussia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 18:53

bereda11 lubi tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • maimama Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Słońce wszystko się ułoży,zobaczysz! Trzymam za Was bardzo mocno kciuki
    Wiem,ze się martwisz i doskonale to rozumiem,ale musi być dobrze! Ani dla K ani dla jego ojca nie jest to pewnie proste,ale myślę że się uda i będziecie szczesliwi☺
    Dziewczyny wczoraj mocno zabolał mnie brzuch i twardnial później juz bezboleśnie, czy to mogą być już skurcze przepowiadajace??? Tak się zeschizowalam ze aż mną trzeslo ze strachu a nie miałam melisy żeby się uspokoić, hmm. Musze dziś kupić.

• Sylika Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie ! Siedze w laboratorium wypilam ta glukoze mam zimne dreszcze, poty bleee wróce do domu to chyba szybko nie wstane tak paskudnie sie czuje odbija mi sie itp. Ale mam chę na herbate z cytryna i to kwaśną aż mnie wykręci ;)

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • malvva Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny !!!

Zaczynam wracac do swiata zywych. Od niedzieli wieczor do dzis rana zdychałam pod kołdra. W nocy nie moglam spac okropny bol zatok, gardła i zatkany nos. A tej nocy obudzilam sie ze 2 razy wysmarkac sie. Czuje sie duzo lepiej chocaz katar jeszcze trzyma. Brałam na ból apap, psikałam w gardle uniben (tanszy zamiennik tamtum verde)
    smarowalam gardlo i pod nosem mascia vicks VapoRub no i łykałam Prenatal GripCare.

Teraz planuje sie wykapac, pozmieniac posciel, wywietrzyc mieszkanie no i pozmywac bo oczywiscie on sie za to nie zabral.

Sylika lubi tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
‹‹ 870 871 872 873 874 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ