X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha i ja w pobliżu bo Nieporęt :-)

FeliceGatto lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • monaa Ekspertka

Wysłany: 2 grudnia 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ;) wrote:
    Haha i ja w pobliżu bo Nieporęt :-)
    To nad Zegrze z wózkami i będziemy spalać kalorie ;-)

FeliceGatto, Agusia ;) lubią tę wiadomość

p19u0tc70smx8ddn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    No to moje dziecię jest chłopcem bezimiennym narazie;)
    Mam zwiększyć leki na ciśnienie. Dostalam pinafucin, a potem multigyn. Maz tez dostal leki.
    Lozysko sie podniosło. Takze przynajmniej to z glowy

Graty <3

a powiedz mi na co dostał mąż leki ?? nie jestem na bierząco z forum ..
    Ja też męczę się z infekcją juz dłuższy czas !! lekarka mi przepisywała nystatyne ale ona mi gówno pomaga, cały czas nawroty!!!
    Wczoraj od lekarza rodzinnego poprosiłam o Clotrimaz. jak zaaplikowałam na noc myslałam że mnie tam tną :/

Zastanawiam się czy ja męża nie zaraziłam infekcją i czy w kółko się nie zarażamy ?

Wizytę mam za tydz . Ale mam nerwa na tą infekcje stale :/

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostal flukanazol czy cos takiego, jesli faktycznie jest infekcja to powinno mu pomoc. Bo u mnie nie wyglada, ale mnie szczypie

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa Gratulejszon :)

katarzyna_d lubi tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ja po wizycie :-)Syneczkowi siusiak nie odpadł ;-)Wszystko ok,według usg starszy o 3 dni także odetchnęłam ciekawe na jak długo.Ale jestem szczęśliwa :-)

katarzyna_d, FeliceGatto, Agusia ;), maimama, mejbi, Negra, i.am.chappie, Baronowa_83, josephinka84, Monikkk, migussia, storczyk, xpatiiix3, JusWik, klaudia1534, pasia27, kkasya, Eliana, bereda11, luna91, Carolq, Różyczka, monilia84, Alicce, helutka, Palinas89, Madziuśka, Jitka lubią tę wiadomość

relg3e5e9ky1omot.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzę że większość z nas tutaj ma jakieś przeboje pochwowe masakra !

katarzyna_d bardzo możliwe że jeśli masz infekcje to i twój mąż może mieć i na zmianę się zarażacie ja jak teraz pójdę i coś wykaże to też go poproszę by coś i jemu wypisał bo często tak było że jak i ja miałam to lekarz sam mi proponował leki dla mojego M i pomagało wtedy na dłużej a jak tylko ja się leczyłam to wywalenie kasy w błoto bo szybko wracało .

Baronowa gratuluje synka :)

katarzyna_d, katarzyna_d lubią tę wiadomość

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Aniu_leczka :)

Baronowa tzn nie wiem czy on ma infekcje ale stale ja mam i nie wiem czemu ? czy ta nystatyna jest do dup* zaczęłam kuracje clotrimazolem i może on pomoże

Aniu_leczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to pokaże reszcie, mój brzuch :)

Zmierzyłam go przed chwilą 91 cm :P ale wór hehe

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/36bce20b495f.jpg

Sylika, Baronowa_83, mejbi, migussia, xpatiiix3, storczyk, klaudia1534, Eliana, bereda11, FeliceGatto, luna91, Palinas89, Jitka lubią tę wiadomość

• FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu_leczka, super newsy :)

katarzyna_d, Aniu_leczka lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniuleczka no moje gratulacje :)

Aniu_leczka lubi tę wiadomość

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Ja dopiero jakąś godzinkę temu wróciłam do domu a teraz Was próbuję nadrobić. A dzisiaj pierwszy raz zostałam przepuszczona w kolejce do ksero ze względu na brzuszek, bardzo miłe uczucie, że już go dostrzegają osoby postronne :)

FeliceGatto, mejbi, i.am.chappie, pasia27, Eliana, bereda11, luna91, Carolq, Palinas89 lubią tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • migussia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 18:53

malvva, FeliceGatto, i.am.chappie, Sylika lubią tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • storczyk Ekspertka

Wysłany: 2 grudnia 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam sie tak pozno nie miala czasu w dzien a to zle sie czulam i czuje bo cos gardlo zaczyna mnie gryzc przy przelykaniu mam nadzieje ze nic gorszego sie nie rozkreci a to cora marudzi bo jeszcze katarek ja meczy czasem musze ja ponosic narekach boje sie ja nosic zeby temu w brzuszku nie zaszkodzic tak sporadycznie staram sie ja brac no ale jak juz marudzi to dla spokoju wezme. W brzuszku jeszcze konkretnych ruchow nie czuje jakies bulgotki banki pekajace......czekam cierpiwie.

Nie wszystko was doczytala wiec przepraszam jak kogos pomine...
    Gratulacje udanych wizyt, sylika dziewczyny dobrze mowia i staraj sie nie stresowac. Felce gratulacje domu :-) Pati trzymam kciuki zeby wszystko sie ulozylo po twojej mysli.

FeliceGatto lubi tę wiadomość

uwo9skjov1t98887.png
    klz9zbmhnb3g5bbo.png

bfaregz2tz4ll0xg.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 09:58

migussia, xpatiiix3, FeliceGatto, storczyk, i.am.chappie, bereda11 lubią tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • storczyk Ekspertka

Wysłany: 2 grudnia 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna fajny brzusio ;-) ja caly czas probuje zdj wstawic ale nic mi nie wychodzi :-/

Aniuleczka Baronowa gratuluje synkow :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 19:19

uwo9skjov1t98887.png
    klz9zbmhnb3g5bbo.png

bfaregz2tz4ll0xg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratuluję! :-)

• mejbi Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migussia a Ty chodzisz tylko na nfz do gina? Ja nie wiem do końca jak to jest bo jedną i drugą ciąże chodzę prywatnie ale na nfz to chyba tylko trzy usg są i chyba na wizytach tak nornmalnie to nie robią żeby sobie podejrzeć ale nie dam ręki obciąć. Moja koleżanka chodziła całą ciążę na nfz i właśnie miała właśnie tylko 3 usg te ważniejsze, wizyty w sumie to tylko chwile gadki i tyle, nawet o badanie na fotelu w sumie musiała się upomnieć bo nie badał. Pewnie dużo zależy od lekarza. Myślę że trafiają się fajni którzy naprawdę się starają, ja takiego niestety nie znam. Smutna prawda jest taka że za dobrą opieką trzeba sobie zapłacić :/ niestety dużo kasy idzie na wizyty, badania, usg itd.

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu_leczka wrote:
    Dziewczynki ja po wizycie :-)Syneczkowi siusiak nie odpadł ;-)Wszystko ok,według usg starszy o 3 dni także odetchnęłam ciekawe na jak długo.Ale jestem szczęśliwa :-)

Gratulacje :)
    A powiedz mi wyraźnie już było widać tego siusiaka? :D dopytuję bo jesteśmy na dokładnie na tym samym etapie, mi nic nie chciał powiedzieć ostatnio ale za niecałe 3 tyg przed świetami idziemy z Mężem prywatnie na usg i liczę że się dowiemy wtedy ;)

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migussia tylko się wkur...am dalej nic nie wiem Kamil wziął od babki numer mówił ze jutro zadzwoni a dzisiaj babka niby przygotowac ojca i przedstawic sprawe, po co to tak komplikować na okretke nie wiem można było od razu dzwonic tak jsk mowil i już powiedziałby tak alno nie to dziękuję dowidzenia i już a to najgorsze siedzieć i czekać na niewiadomo co.. :/ na szczęście nerw mi przeszedł bo normalnie brzuch się spinał itd.. :/

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 868 869 870 871 872 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ