Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia u mnie obsrany i oszczany poranek dosłownie :) Może jak ranek do dupy to reszta dnia będzie dobra.. kto wie zobaczymy.. :o

Mam dzieje ze się ułoży jakoś.., kurde no mogłoby w końcu...

Malmama ja mam co jakiś czas a jak gorszy dzień i się przeciąże czy stresy mam to i bolesne wczoraj nawet jednego z krzyża miała.. nie powiem przestraszyłam się ale tylko jeden.. :o

Sylika lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)
    Pati = zobaczysz wszystko powoli sie ułoży -musi!!! :*
    miłęgo dnia :)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde wiecie że wczoraj młoda czułam przez brzuch tak wyczytałam w opisie tygodnia ze można pod ręką poczuć i tak dotykam brzucha i patrze jest po prawej głowa ciut mniejsza niż pięść tułów rączkę bark jak ręke zabierał jak dotykałam nie to ze chamsko wymacałam brzuch ale tak ręką przejechać i wsio czuć siedziała sobie po prawej na dupce przodem do lewego boku głowę czułam tak ze 2 palce nad pepkiem prawie pod zebrem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 09:25

Sylika, Palinas89, bereda11 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam za wsparcie uwielbiam Was :)

Sylika, nick nieaktualny, bereda11 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to super ja też czasami coś tam wyczuje w prawym boku jak sie ulozy któryś bąbel ale nie idzie tak fajnie wyczuc jak poprzednie bliźniaki w tamtej miałam lozysko na tylnej scianie to wyrazniej bylo czuc tymbardziej ze nie jestem na brzuchu pokryta tluszczykiem ;) a w tej kiepsko czuc . No i od wczoraj siedza mi nisko pachwiny bola jak siedze i pod zebrami widac ze sie rozpychaja jak ich zgniote moje serduszka maleńkie :) no i dziś czuje jak by mniej tego gęstego śluzu kuźwa nie wiadomo o co kaman ... Nic nie swędzi nic nie piecze i na majtkach narazie nic nie czuje :) chwilowo się ciesze mam nadzieje ze ta radosc bedzie dluzsza i to nic nie bedzie zadnego grzybska.

A i się pochwale moja mama się nie opamiętała kupiła maluchom mnistwo bodziaków ale są śliczne :) <3 szaleje lepiej niz ja :)

nick nieaktualny, FeliceGatto, bimba, pasia27, xpatiiix3, Palinas89, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika - a ty tak bez stymulacji naturalnie zachodzisz z tymi bliźniakami ???
    niesamowite :)
    jakąś nadprodukcje komóreczek jajowych masz /pozazdrościć / :)

Sylika lubi tę wiadomość

• JusWik Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc mamusie. A ja właśnie sie obudzilam i jeszcze leżę w luzeczku :-) wstqc mi sie nie chce ale w brzuchu burczy-bejbe glodne wiec musze wstac i nakarmic.

FeliceGatto super ze bedziecie mieszkac we wlasnym domku. My mamy postawione mieszkanie, przykryte i wstawione okna. Narazie nas nie stac na kredyt bo za malo zarabiamy i umowy za krótkie a chcielibyśmy juz wziac taki zeby wszystko wykończyć i sie wprowadzic. Tesciowa sie nie spieszy z przepisaniem bo tak to bysmy pod hipoteke wzieli i juz i placili 30 lat. Ach zobaczymy jak to bedzie... chcialabym sie tam przeprowadzić bo tu mamy strasznie ciasno a jak sie malenstwo urodzi to nie wiem jak sie tu pomieszcze.

Sylika lubi tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo Sylika dba o populację narodu. Medal dla Syliki :D

Pati, słuchaj, nawet, jak nie uda się z tym mieszkaniem, to nie warto się poddawać. Po ślubie, w maju, będziecie rodziną 2+3, w dodatku rozdzieloną, przez brak warunków socjalnych do wspólnego życia. Na liście oczekujących na mieszkanie wskoczysz wtedy conajmniej kilkanaście miejsc do góry. Jak nie więcej. I myślę, że maks na jesieni dostaniesz mieszkanie :*

Sylika, JusWik, xpatiiix3, Aniu_leczka, kkasya, nick nieaktualny, bereda11 lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce ja mialam operowany jajnik i mam lewy uszkodzony i on produkuje sie kiedy chce ... Ale nie tak jak być powinno zawsze owulacje miałam z prawego cykle monitorowane itp. I co miesiąc prawy a czasami tak sie zdarzyło w przeciągu dwóch lat że owu nie moałam w ogóle kilka razy w roku a chyba raz na rok lewy sobie postanawia popracować i chyba dlatego tak jest mam skłonność też do torbieli i wtedy też pęcherzyk nie pęka i wiadomo już ze w danym miesiącu nici z ciąży . A tu niespodzianka po operacji sie trafiła myślałam ze cykl stracony bo operacja, torbieli jajnika i masz niespodzianka i to podwójna.

201604075381.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felice hahahaha rozbawiłaś mnie tym dbaniem o populacje :D na tym forum to chyba faktycznie dbam najbardziej bo jako jedyna chyba bede miała 4dzieci he he ;)

pasia27, Palinas89, FeliceGatto, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

201604075381.png
  • migussia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 18:53

Sylika, Palinas89, FeliceGatto lubią tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migussia niech Ci sie spelni:) ja zawsze chcialam miec trojke dzieci ale czwórka też fajnie 3 razy i 4 strzaly he he :)

xpatiiix3, migussia, FeliceGatto lubią tę wiadomość

201604075381.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej dopiero za śniadanie sie zabieram ;-)
    Zawsze chciałam blizniaki hehehe

Sylika lubi tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• JusWik Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki ktora dziś wizytuje? Kciukam moooocno.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To teraz tak pytanko mam gdzie kupiłyście ocieplane getry ciążowe bo potrzebuje w dupe marzne no i niestety kurtkę musze odłożyć zaczyna być za krótka juz dzisiaj tez ja ledwo na brzuchu zapięłam.. jak macie jakieś linki to po proszę nie muszą być jednolite mogą być wzorzyste i no dobrze by było żeby dłuższe nogawki bo czasami jak s kupuje to w dupsku są dobre a nawet luźne ciut niektóre ale nogawki 7/8...

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felice kurde tylko to już mnie tak dobija że my oddzielnie jesteśmy kłótliwa się robie przez to że nie ma go przy mnie i wszystko sama i że nerwy z babka psuje wiecznie i on co teraz wolne ma i siedzi ciagle w domu obiadek pod nos śpi cały dzień nic nie robi to mnie drażni ehh hormony i ja jakaś wściekła na Niego ciągle...

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • migussia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 18:53

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/ocieplane-czarne-legginsy-kryjace-getry-polar-i5707578419.html
    Patka ja mam takie ocieplane ciepłe są naprawdę i fajne tylko nie lubie jak się do nich białe kłaczki czepiają ale na mnie są długie sięgają mi do kostek zaciągam sobie je do pępka albo na linii bioder . ale obejrzyj je i poczytaj bo nie koniecznie co mi odpowiada będzie tobie odpowiadało ;)

xpatiiix3, helutka lubią tę wiadomość

201604075381.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję zaraz oblukam bo lalka śpi :)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati -ale błagam nie obraź się kochana ... moge zapytać ile ten Kamil ma lat????? bo tak czytam sobie i kuźwa coś mnie bierze ,że on ma wolne ...zamiast z tobą być to on śpi je śpi itd ... ty sie kochana dobrze zastanów czy potrzebne ci 4 dziecko .... przepraszam jesli cie uraziłam / nie mialam w zamiarze/ ale czasem potrzebny taki kop z zewnątrz bo człowiek zakochany wiele nie widzi ... musicie pogadac powaznie o tym wszystkim ... niech on sie zacznie zachowywać jak facet z jajami odpowiedzialnie a nie jak gówniarz pod mamy cycem echh /wkurzyłam się / wybacz

‹‹ 871 872 873 874 875 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ