X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w sobotę jadę do Ikei po meble dla wypierdka ;-) can't wait

JusWik, Palinas89, FeliceGatto, Eliana lubią tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik wrote:
    Zrobiłam drugie drzewko. To będzie dekorowało nasz domek :-)
    1fb67297055e97edmed.jpg

Kochana jak Ty to robisz? śliczne jest :) mnie by pasowało takie tylko z czerwonymi bombeczkami :D

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Aniu_leczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati tylko spokój może uratować :-) Na pewno wszystko się ułoży, nawet jak się Kamilowi uda z tym mieszkaniem to swojego nie odpuszczaj, zawsze to zabezpieczenie.Trzymam kciuki za Was :-)

Anniusia dobrze,że pojechałaś i super, że wszystko ok.Zawsze trzymać rękę na pulsie :-)

Anniusia, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

relg3e5e9ky1omot.png
  • malvva Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez bede w ikei kupowac ;)

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70245853/

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90301225/

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50218025/

ale najpierw musze odlozyc ;p

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • malvva Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sliczne drzewko. Podziwiam bo ja beztalencie do takich dzieł

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    Kochana jak Ty to robisz? śliczne jest :) mnie by pasowało takie tylko z czerwonymi bombeczkami :D
    zrobiłam dość dużą kulę ze styropianu i pistoletem takim co klej ładujesz poprzyklejałam bombki. a jak zrobić to na filmiku na You tobe obejrzałam.
    Potrzeba duuużo bombek ale kupiłam takie najtańsze plastikowe w tesco po 4,99
    Uwielbiam takie rzeczy robić choć pochłania to dużo czasu.

FeliceGatto lubi tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• migussia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 18:53

JusWik lubi tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • bereda11 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anniusia gratuluje dziewczynki...super ze wszystko dobrze dbaj o siebie.
    co do facetów Patiii moj ma 34 lat i jak sie sptykalismy bylismy na wyjezdzie razem to wiadomo oberwowalam go no i umyl po sobie i po mnie , posprzatal , polecial do sklepu..a teraz jak razem zamieszkalismy to czesto sa awantury raczej tylko z mojej strony bo by tylko spal i praca (no dobrze ze jeszcze pracuje)a ja wszystko zalatwiam i walcze z nim bo wiem ze jak teraz odpuszcze to pozniej nie dam sobie rady ..no i tak wlasnie teraz ON ma focha bo zostawilam go z plackami ziemniaczanymi na dole w kuchni a sama poszlam odpoczywac (dodam ze jestem po 3 godz pracy , zakupach , bylam w warsztacie i zrobilam gulasz no i gary mylam a ON wstal o 1 (ma wolne od kilku dni )i starl ziemniaki i mial usmazyc to jest awantura bo go zostawilam z tymi plackami i ma focha powiedzial ze nie bedzie smazyl ...no widzicie ? ja mam to gdzies i mowie mu ze ja mam tak z nim stale ze sama wszystko robie i nie narzekam ...ach masakra ,ale nie moge popuscic prawda ?;-)

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik wrote:
    zrobiłam dość dużą kulę ze styropianu i pistoletem takim co klej ładujesz poprzyklejałam bombki. a jak zrobić to na filmiku na You tobe obejrzałam.
    Potrzeba duuużo bombek ale kupiłam takie najtańsze plastikowe w tesco po 4,99
    Uwielbiam takie rzeczy robić choć pochłania to dużo czasu.

super, dzięki popatrzę i też takie zrobię, mama ma dużo bombek co ich czasem nie wiesza to wykorzystam je :)

3jgxxzkra9730jiu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik wrote:
    Zrobiłam drugie drzewko. To będzie dekorowało nasz domek :-)
    1fb67297055e97edmed.jpg

Piękne to drzewo. jak je robisz?:))

JusWik lubi tę wiadomość

• Anniusia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    anniusia gratuluje dziewczynki...super ze wszystko dobrze dbaj o siebie.
    co do facetów Patiii moj ma 34 lat i jak sie sptykalismy bylismy na wyjezdzie razem to wiadomo oberwowalam go no i umyl po sobie i po mnie , posprzatal , polecial do sklepu..a teraz jak razem zamieszkalismy to czesto sa awantury raczej tylko z mojej strony bo by tylko spal i praca (no dobrze ze jeszcze pracuje)a ja wszystko zalatwiam i walcze z nim bo wiem ze jak teraz odpuszcze to pozniej nie dam sobie rady ..no i tak wlasnie teraz ON ma focha bo zostawilam go z plackami ziemniaczanymi na dole w kuchni a sama poszlam odpoczywac (dodam ze jestem po 3 godz pracy , zakupach , bylam w warsztacie i zrobilam gulasz no i gary mylam a ON wstal o 1 (ma wolne od kilku dni )i starl ziemniaki i mial usmazyc to jest awantura bo go zostawilam z tymi plackami i ma focha powiedzial ze nie bedzie smazyl ...no widzicie ? ja mam to gdzies i mowie mu ze ja mam tak z nim stale ze sama wszystko robie i nie narzekam ...ach masakra ,ale nie moge popuscic prawda ?;-)

nie popuszczaj, mój jest teraz załamany bo musi wszystko robić a ja leżę i dobrze mu :P jak miał dobrze to nie doceniał to teraz zobaczy jak będzie miał jeszcze lepiej haha

bereda11, FeliceGatto lubią tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • migussia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 18:53

Anniusia lubi tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ja wam powiem,że jestem w szoku, Helenka ma już ponad 20 cm siedzi mi tam skulona a ja nic nie czuję i w sumie brzuch mały, serio nie wiem gdzie to się mieści przecież to już duży klocek z niej jest :P a jeszcze jak się rozciągnęła to super widok :)

migussia, i.am.chappie, FeliceGatto lubią tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    migussia wrote:
    Juswik jestem pod ogromnym wrażeniem! Piękne te Twoje drzewka, jedno śliczniejsze od drugiego :)
    hehe dziękuję dziewczyny. Robiłam je pierwszy raz ;-)

Tak patrzę na te mebelki z ikei to widzę że są fajne i w dobrych cenach.
    My co prawda pokoju dla dzieciątka nie będziemy mieć ale muszę komodkę jakąś dokupić żeby wszystko pomieścić. No ale zobaczymy jeszcze, bo może troszkę przerobimy w mieszkaniu i mąż szafę wnękową zamontuje to bym miała troszkę miejsca na wszystko. A nie chcę też zagracać meblami mieszkania bo i tak ciasno jak cholera.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 16:23

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    Obliczałam ile potrzebuje na mebelki i wyszło mi 1250 no niezle a to tylko meble do pokoju. Mam juz białe łózeczko a takie chce mebelki.

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70245853/

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90301225/ to na ksiazeczki miski i takie tam

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50218025/

trzeba juz odkladac bo jeszcze wozek i cala wyprawka :/

tez kupiłam szafę regał i komodę. ale w black red white. za całość zapłaciliśmy 1100 zł i łóżko z ikei hemnes. jakoś tak. a łóżeczko kupiłaś w Ikei?

• Anniusia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    migussia wrote:
    Bereda ja jestem zdania, że z facetami czasem trzeba ostro bo niestety na spokojnie nie każdy zrozumie. :) Także moim zdaniem nie popuszczaj :D Ach Ci faceci...

mam takie samo zdanie:) faceci kochają zołzy:D

JusWik, bereda11 lubią tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, trochę się nie odzywałam - no ale nikt za mną nie tęsknił więc nic sie nie stało.

u nas w sumie nic się nie dzieje, pogoda lepsza, młody nadaje codziennie a dzisiaj przyjeżdża moja przyjaciółka na kilka dni. faaajnie

Sylika, Palinas89, izizizi lubią tę wiadomość

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:
    Piękne to drzewo. jak je robisz?:))
    Tola przyklejam do kuli styropianowej. Na YT są filmiki. Robiłam je pierwszy raz w życiu.

tola2014 lubi tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• Anniusia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my też musimy kupić mebelki, łóżeczko, przewijak bo narazie to pusty pokój czeka :) ale teściowa zaoferowała się,że da 1000 złotych to tyle dobrze:P oczywiście ja chce wszystko białe :D

malvva lubi tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • migussia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 18:54

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
‹‹ 873 874 875 876 877 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ