X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w sobotę jadę do Ikei po meble dla wypierdka ;-) can't wait

JusWik, Palinas89, FeliceGatto, Eliana lubią tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik wrote:
    Zrobiłam drugie drzewko. To będzie dekorowało nasz domek :-)
    1fb67297055e97edmed.jpg

Kochana jak Ty to robisz? śliczne jest :) mnie by pasowało takie tylko z czerwonymi bombeczkami :D

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Aniu_leczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati tylko spokój może uratować :-) Na pewno wszystko się ułoży, nawet jak się Kamilowi uda z tym mieszkaniem to swojego nie odpuszczaj, zawsze to zabezpieczenie.Trzymam kciuki za Was :-)

Anniusia dobrze,że pojechałaś i super, że wszystko ok.Zawsze trzymać rękę na pulsie :-)

Anniusia, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

relg3e5e9ky1omot.png
  • malvva Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez bede w ikei kupowac ;)

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70245853/

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90301225/

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50218025/

ale najpierw musze odlozyc ;p

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • malvva Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sliczne drzewko. Podziwiam bo ja beztalencie do takich dzieł

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    Kochana jak Ty to robisz? śliczne jest :) mnie by pasowało takie tylko z czerwonymi bombeczkami :D
    zrobiłam dość dużą kulę ze styropianu i pistoletem takim co klej ładujesz poprzyklejałam bombki. a jak zrobić to na filmiku na You tobe obejrzałam.
    Potrzeba duuużo bombek ale kupiłam takie najtańsze plastikowe w tesco po 4,99
    Uwielbiam takie rzeczy robić choć pochłania to dużo czasu.

FeliceGatto lubi tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• migussia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 18:53

JusWik lubi tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • bereda11 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anniusia gratuluje dziewczynki...super ze wszystko dobrze dbaj o siebie.
    co do facetów Patiii moj ma 34 lat i jak sie sptykalismy bylismy na wyjezdzie razem to wiadomo oberwowalam go no i umyl po sobie i po mnie , posprzatal , polecial do sklepu..a teraz jak razem zamieszkalismy to czesto sa awantury raczej tylko z mojej strony bo by tylko spal i praca (no dobrze ze jeszcze pracuje)a ja wszystko zalatwiam i walcze z nim bo wiem ze jak teraz odpuszcze to pozniej nie dam sobie rady ..no i tak wlasnie teraz ON ma focha bo zostawilam go z plackami ziemniaczanymi na dole w kuchni a sama poszlam odpoczywac (dodam ze jestem po 3 godz pracy , zakupach , bylam w warsztacie i zrobilam gulasz no i gary mylam a ON wstal o 1 (ma wolne od kilku dni )i starl ziemniaki i mial usmazyc to jest awantura bo go zostawilam z tymi plackami i ma focha powiedzial ze nie bedzie smazyl ...no widzicie ? ja mam to gdzies i mowie mu ze ja mam tak z nim stale ze sama wszystko robie i nie narzekam ...ach masakra ,ale nie moge popuscic prawda ?;-)

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik wrote:
    zrobiłam dość dużą kulę ze styropianu i pistoletem takim co klej ładujesz poprzyklejałam bombki. a jak zrobić to na filmiku na You tobe obejrzałam.
    Potrzeba duuużo bombek ale kupiłam takie najtańsze plastikowe w tesco po 4,99
    Uwielbiam takie rzeczy robić choć pochłania to dużo czasu.

super, dzięki popatrzę i też takie zrobię, mama ma dużo bombek co ich czasem nie wiesza to wykorzystam je :)

3jgxxzkra9730jiu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik wrote:
    Zrobiłam drugie drzewko. To będzie dekorowało nasz domek :-)
    1fb67297055e97edmed.jpg

Piękne to drzewo. jak je robisz?:))

JusWik lubi tę wiadomość

• Anniusia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    anniusia gratuluje dziewczynki...super ze wszystko dobrze dbaj o siebie.
    co do facetów Patiii moj ma 34 lat i jak sie sptykalismy bylismy na wyjezdzie razem to wiadomo oberwowalam go no i umyl po sobie i po mnie , posprzatal , polecial do sklepu..a teraz jak razem zamieszkalismy to czesto sa awantury raczej tylko z mojej strony bo by tylko spal i praca (no dobrze ze jeszcze pracuje)a ja wszystko zalatwiam i walcze z nim bo wiem ze jak teraz odpuszcze to pozniej nie dam sobie rady ..no i tak wlasnie teraz ON ma focha bo zostawilam go z plackami ziemniaczanymi na dole w kuchni a sama poszlam odpoczywac (dodam ze jestem po 3 godz pracy , zakupach , bylam w warsztacie i zrobilam gulasz no i gary mylam a ON wstal o 1 (ma wolne od kilku dni )i starl ziemniaki i mial usmazyc to jest awantura bo go zostawilam z tymi plackami i ma focha powiedzial ze nie bedzie smazyl ...no widzicie ? ja mam to gdzies i mowie mu ze ja mam tak z nim stale ze sama wszystko robie i nie narzekam ...ach masakra ,ale nie moge popuscic prawda ?;-)

nie popuszczaj, mój jest teraz załamany bo musi wszystko robić a ja leżę i dobrze mu :P jak miał dobrze to nie doceniał to teraz zobaczy jak będzie miał jeszcze lepiej haha

bereda11, FeliceGatto lubią tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • migussia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 18:53

Anniusia lubi tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ja wam powiem,że jestem w szoku, Helenka ma już ponad 20 cm siedzi mi tam skulona a ja nic nie czuję i w sumie brzuch mały, serio nie wiem gdzie to się mieści przecież to już duży klocek z niej jest :P a jeszcze jak się rozciągnęła to super widok :)

migussia, i.am.chappie, FeliceGatto lubią tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    migussia wrote:
    Juswik jestem pod ogromnym wrażeniem! Piękne te Twoje drzewka, jedno śliczniejsze od drugiego :)
    hehe dziękuję dziewczyny. Robiłam je pierwszy raz ;-)

Tak patrzę na te mebelki z ikei to widzę że są fajne i w dobrych cenach.
    My co prawda pokoju dla dzieciątka nie będziemy mieć ale muszę komodkę jakąś dokupić żeby wszystko pomieścić. No ale zobaczymy jeszcze, bo może troszkę przerobimy w mieszkaniu i mąż szafę wnękową zamontuje to bym miała troszkę miejsca na wszystko. A nie chcę też zagracać meblami mieszkania bo i tak ciasno jak cholera.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 16:23

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    Obliczałam ile potrzebuje na mebelki i wyszło mi 1250 no niezle a to tylko meble do pokoju. Mam juz białe łózeczko a takie chce mebelki.

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70245853/

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90301225/ to na ksiazeczki miski i takie tam

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50218025/

trzeba juz odkladac bo jeszcze wozek i cala wyprawka :/

tez kupiłam szafę regał i komodę. ale w black red white. za całość zapłaciliśmy 1100 zł i łóżko z ikei hemnes. jakoś tak. a łóżeczko kupiłaś w Ikei?

• Anniusia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    migussia wrote:
    Bereda ja jestem zdania, że z facetami czasem trzeba ostro bo niestety na spokojnie nie każdy zrozumie. :) Także moim zdaniem nie popuszczaj :D Ach Ci faceci...

mam takie samo zdanie:) faceci kochają zołzy:D

JusWik, bereda11 lubią tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, trochę się nie odzywałam - no ale nikt za mną nie tęsknił więc nic sie nie stało.

u nas w sumie nic się nie dzieje, pogoda lepsza, młody nadaje codziennie a dzisiaj przyjeżdża moja przyjaciółka na kilka dni. faaajnie

Sylika, Palinas89, izizizi lubią tę wiadomość

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:
    Piękne to drzewo. jak je robisz?:))
    Tola przyklejam do kuli styropianowej. Na YT są filmiki. Robiłam je pierwszy raz w życiu.

tola2014 lubi tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• Anniusia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my też musimy kupić mebelki, łóżeczko, przewijak bo narazie to pusty pokój czeka :) ale teściowa zaoferowała się,że da 1000 złotych to tyle dobrze:P oczywiście ja chce wszystko białe :D

malvva lubi tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • migussia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 18:54

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
‹‹ 873 874 875 876 877 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ