Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati tylko spokój może uratować
Na pewno wszystko się ułoży, nawet jak się Kamilowi uda z tym mieszkaniem to swojego nie odpuszczaj, zawsze to zabezpieczenie.Trzymam kciuki za Was
Anniusia dobrze,że pojechałaś i super, że wszystko ok.Zawsze trzymać rękę na pulsieAnniusia, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Anniusia wrote:Kochana jak Ty to robisz? śliczne jest
mnie by pasowało takie tylko z czerwonymi bombeczkami
Potrzeba duuużo bombek ale kupiłam takie najtańsze plastikowe w tesco po 4,99
Uwielbiam takie rzeczy robić choć pochłania to dużo czasu.FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
anniusia gratuluje dziewczynki...super ze wszystko dobrze dbaj o siebie.
co do facetów Patiii moj ma 34 lat i jak sie sptykalismy bylismy na wyjezdzie razem to wiadomo oberwowalam go no i umyl po sobie i po mnie , posprzatal , polecial do sklepu..a teraz jak razem zamieszkalismy to czesto sa awantury raczej tylko z mojej strony bo by tylko spal i praca (no dobrze ze jeszcze pracuje)a ja wszystko zalatwiam i walcze z nim bo wiem ze jak teraz odpuszcze to pozniej nie dam sobie rady ..no i tak wlasnie teraz ON ma focha bo zostawilam go z plackami ziemniaczanymi na dole w kuchni a sama poszlam odpoczywac (dodam ze jestem po 3 godz pracy , zakupach , bylam w warsztacie i zrobilam gulasz no i gary mylam a ON wstal o 1 (ma wolne od kilku dni )i starl ziemniaki i mial usmazyc to jest awantura bo go zostawilam z tymi plackami i ma focha powiedzial ze nie bedzie smazyl ...no widzicie ? ja mam to gdzies i mowie mu ze ja mam tak z nim stale ze sama wszystko robie i nie narzekam ...ach masakra ,ale nie moge popuscic prawda ? -
JusWik wrote:zrobiłam dość dużą kulę ze styropianu i pistoletem takim co klej ładujesz poprzyklejałam bombki. a jak zrobić to na filmiku na You tobe obejrzałam.
Potrzeba duuużo bombek ale kupiłam takie najtańsze plastikowe w tesco po 4,99
Uwielbiam takie rzeczy robić choć pochłania to dużo czasu.
super, dzięki popatrzę i też takie zrobię, mama ma dużo bombek co ich czasem nie wiesza to wykorzystam je -
nick nieaktualny
-
bereda11 wrote:anniusia gratuluje dziewczynki...super ze wszystko dobrze dbaj o siebie.
co do facetów Patiii moj ma 34 lat i jak sie sptykalismy bylismy na wyjezdzie razem to wiadomo oberwowalam go no i umyl po sobie i po mnie , posprzatal , polecial do sklepu..a teraz jak razem zamieszkalismy to czesto sa awantury raczej tylko z mojej strony bo by tylko spal i praca (no dobrze ze jeszcze pracuje)a ja wszystko zalatwiam i walcze z nim bo wiem ze jak teraz odpuszcze to pozniej nie dam sobie rady ..no i tak wlasnie teraz ON ma focha bo zostawilam go z plackami ziemniaczanymi na dole w kuchni a sama poszlam odpoczywac (dodam ze jestem po 3 godz pracy , zakupach , bylam w warsztacie i zrobilam gulasz no i gary mylam a ON wstal o 1 (ma wolne od kilku dni )i starl ziemniaki i mial usmazyc to jest awantura bo go zostawilam z tymi plackami i ma focha powiedzial ze nie bedzie smazyl ...no widzicie ? ja mam to gdzies i mowie mu ze ja mam tak z nim stale ze sama wszystko robie i nie narzekam ...ach masakra ,ale nie moge popuscic prawda ?
nie popuszczaj, mój jest teraz załamany bo musi wszystko robić a ja leżę i dobrze mujak miał dobrze to nie doceniał to teraz zobaczy jak będzie miał jeszcze lepiej haha
bereda11, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
ale ja wam powiem,że jestem w szoku, Helenka ma już ponad 20 cm siedzi mi tam skulona a ja nic nie czuję i w sumie brzuch mały, serio nie wiem gdzie to się mieści przecież to już duży klocek z niej jest
a jeszcze jak się rozciągnęła to super widok
migussia, i.am.chappie, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
migussia wrote:Juswik jestem pod ogromnym wrażeniem! Piękne te Twoje drzewka, jedno śliczniejsze od drugiego
Tak patrzę na te mebelki z ikei to widzę że są fajne i w dobrych cenach.
My co prawda pokoju dla dzieciątka nie będziemy mieć ale muszę komodkę jakąś dokupić żeby wszystko pomieścić. No ale zobaczymy jeszcze, bo może troszkę przerobimy w mieszkaniu i mąż szafę wnękową zamontuje to bym miała troszkę miejsca na wszystko. A nie chcę też zagracać meblami mieszkania bo i tak ciasno jak cholera.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 16:23
-
nick nieaktualnymalvva wrote:Obliczałam ile potrzebuje na mebelki i wyszło mi 1250 no niezle a to tylko meble do pokoju. Mam juz białe łózeczko a takie chce mebelki.
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70245853/
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90301225/ to na ksiazeczki miski i takie tam
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50218025/
trzeba juz odkladac bo jeszcze wozek i cala wyprawka
tez kupiłam szafę regał i komodę. ale w black red white. za całość zapłaciliśmy 1100 zł i łóżko z ikei hemnes. jakoś tak. a łóżeczko kupiłaś w Ikei?
-
migussia wrote:Bereda ja jestem zdania, że z facetami czasem trzeba ostro bo niestety na spokojnie nie każdy zrozumie.
Także moim zdaniem nie popuszczaj
Ach Ci faceci...
mam takie samo zdanie:) faceci kochają zołzy:DJusWik, bereda11 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny, trochę się nie odzywałam - no ale nikt za mną nie tęsknił więc nic sie nie stało.
u nas w sumie nic się nie dzieje, pogoda lepsza, młody nadaje codziennie a dzisiaj przyjeżdża moja przyjaciółka na kilka dni. faaajnieSylika, Palinas89, izizizi lubią tę wiadomość