SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina, a na kiedy masz termin? Bo chyba przegapiłam to info ;D

Palinas89 lubi tę wiadomość

• Negra Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Palinas- gratki!!!! Tym razem wszystko wszystko będzie dobrze!

Alicce lubi tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Negra wrote:

innej opcji nie widzę :P

gratulejszyn Paulinka
    czerwony dywan i fanfary
    tamtararam :P

cieszę się ogromnie się cieszę :*

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Negra wrote:

innej opcji nie widzę :P

gratulejszyn Paulinka
    czerwony dywan i fanfary
    tamtararam :P

cieszę się ogromnie się cieszę :*

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina to i jeszcze raz pogratuluje :) <3
    Moze poźniej z USG lekarz ustali termin :)

Sylwia moja znajoma trafiła do szpitala z bólami brzucha okazało się ze dostała skręt kiszki i miała operacje ! było do z 4 lata temu
    Synek urodził się potem zdrowy

Wykluczyli wyrostek ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam mętlik w głowie jeśli chodzi o imiona :P Mikołaj będzie na bank ale z dziewczynką to nie mogę się zdecydować :)

Mąż absolutnie nie zgodzi się na Kalinkę !!

Myślę o Martynce :) Mąż chce Majkę

Ale Maja w Maju głupio brzmi :P

• Clio_99 Ekspertka

Wysłany: 4 grudnia 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2015, 08:37

7v8r0tc78naksz5n.png
    ckaiqqmz3kqmdl1l.png
  • paris Przyjaciółka

Wysłany: 4 grudnia 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika współczuje i to bardzo, musisz być dobrej mysli, w końcu ktoś się tobą zajmie i wszystko się ułoży, trzyma kciuki.
    Palinas gratulacje:)Teraz już wszystko będzie dobrze:)

Mój małż w końcu dzisiaj wraca (jupii:)), byłam sama 2 tygodnie i powiem, że ciężko było. Ale teraz już pozytywnie, byle na poiedziałkowej wizycie też wszystko było ok.:)

Marietta, i.am.chappie lubią tę wiadomość

f2w343r81obn8r6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:
    Ja też mam mętlik w głowie jeśli chodzi o imiona :P Mikołaj będzie na bank ale z dziewczynką to nie mogę się zdecydować :)

Maja cudne :)

• Anniusia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:

wg mnie też głupio, mamy w rodzinie Maje z Maja lat 7 i dzieci w szkole się z niej śmieją z tego powodu :/

3jgxxzkra9730jiu.png
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie plakac sie mi chce nie dosc ze rozstepy po porzedniej ciazy to jeszcze po wizyciw zylaki wcześniej czy pozniej wyjda i rajstopy mam nosic caly czas jak je kupie no ale i tak wyjda te huje. No kurde ani nie utylam niewiadomo ile ani nie siedIalam nob stop .... Szkoda gadac 25lat a z kazdej strony sie sypie no masakra jakas. I jak siebie w tym zaakceptowac . nie wie. Mam dosc

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    wg mnie też głupio, mamy w rodzinie Maje z Maja lat 7 i dzieci w szkole się z niej śmieją z tego powodu :/

moja chrzesnica jest Maja z maja i nikt sie z niej nie smieje
    bez przesady
    7 latki moim zdaniem nie tlumacza sobie w jakim miesiacu sie rodziły ...
    hmmm

kamisia88, pasia27, Palinas89 lubią tę wiadomość

• Palinas89 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chapi ja nie wiem na kiedy termin :D ale tak mniej wiecej koniec lipca albo początek sierpnia :) na razie to mała zagadka :P

i.am.chappie lubi tę wiadomość

<3 Aniołek <3 7.10.2015 6/8 tc
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce wrote:
    moja chrzesnica jest Maja z maja i nikt sie z niej nie smieje
    bez przesady
    7 latki moim zdaniem nie tlumacza sobie w jakim miesiacu sie rodziły ...
    hmmm

ja nie przesadzam! sytuacja z życia w małej miejscowości. mówię jak u nas było w rodzinie.

3jgxxzkra9730jiu.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabuszka wrote:
    Normalnie plakac sie mi chce nie dosc ze rozstepy po porzedniej ciazy to jeszcze po wizyciw zylaki wcześniej czy pozniej wyjda i rajstopy mam nosic caly czas jak je kupie no ale i tak wyjda te huje. No kurde ani nie utylam niewiadomo ile ani nie siedIalam nob stop .... Szkoda gadac 25lat a z kazdej strony sie sypie no masakra jakas. I jak siebie w tym zaakceptowac . nie wie. Mam dosc

Zabuszko,na wakacje 2017 będziesz juz taka dupa, że laski Ci będą zazdrościć. Zobaczysz :*

pasia27, Palinas89, i.am.chappie lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bym chciała być Maja z Maja :D

Chociaż jeśli chodzi o samo imię, to średnio mi się podoba, że względu na to, że do dziecka pasuje, ale do kobiety juz nie. Brzmi niepoważnie.

Agusia ;), migussia lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozbeczalam sie ... Wstyd taka baba i placze ale mialam dosc i tego bolu i sytuacji calej.. Chyba stres tez dolozyl swoje przyszla pielegniarka zapytala co mi sie stalo czemu placze wiec powiwdzialam ze mnie boli i zaraz doktor przyszla i na badania mnie zabrala usg zrobila wszystko ok i brzuszne i tv i zbadala palcami tez szyjka zamknieta nic sie nie dzieje. Ale ja bol dalej czuje i dostalam paracetamol dozylnie i i papaweryne przed chwila nospe w zastrzyku i kroplowka z PWE jeszcze leci na chwile ulzylo i znow boli uczucie jak bym miala dostac okres w tym samym czasie jak bym chciala sie zalatwic a nie moge i tak jest od wczoraj no masakra .Nic nie pomaga :( moj jeszcze w pracy dzis juz nie przyjedzie bo pozno wroci :( a ja chyba za nim tęsknie ;) i za moimi chłopaczkami:( zle mi tu .

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabuszka wrote:

Znam te bolączki, a w ciąży jestem pierwszy raz ;) Rozstępy to blizny chwały za urodzenie dziecka ;)
    Ja za to mam okropne naczynka na prawej nodze, całe życie w czornych rajtuzach muszę chodzić ;) nie ma co plakać, jak się dobrze odkuję zafunduje sobie operację na te żyły bidne :)

Sylika- bądź dzielna, Twoje maluszki czują, że się stresujesz, cierpisz. Zrobili Ci badania, będzie dobrze. Nie zamartwiaj się!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 18:17

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • Negra Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika- na mnie papaweryna tez działała krótkotrwało i bolała mnie po niej głowa- lepszy wpływ na mnie miała kroplowka z magnezu (nie wiem, dlaczego, bo chyba magnez jest słabszy, ale kroplowka leciała aż 4 godziny i później długo miałam spokój). Jak nie przejdzie i będą Ci proponować magnez dożylnie- spróbuj.

A jak Twoje wyniki badań- lekarka mówiła Ci coś o krwi i moczu? Może to jakaś infekcja w pęcherzu?
    Nie martw się o chłopców- siostra o nich zadba!

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • Negra Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:

Kalinka i Martynka ślicznie! Maja też ładnie, ale ja staram się unikac imion z pierwszej piątki najpopularniejszych w Polsce :) A urodzić zawszemożesz w kwietniu :) To tylko 2tyg przed terminem :)

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
‹‹ 884 885 886 887 888 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ