X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina, a na kiedy masz termin? Bo chyba przegapiłam to info ;D

Palinas89 lubi tę wiadomość

• Negra Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Palinas- gratki!!!! Tym razem wszystko wszystko będzie dobrze!

Alicce lubi tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Negra wrote:

innej opcji nie widzę :P

gratulejszyn Paulinka
    czerwony dywan i fanfary
    tamtararam :P

cieszę się ogromnie się cieszę :*

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Negra wrote:

innej opcji nie widzę :P

gratulejszyn Paulinka
    czerwony dywan i fanfary
    tamtararam :P

cieszę się ogromnie się cieszę :*

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina to i jeszcze raz pogratuluje :) <3
    Moze poźniej z USG lekarz ustali termin :)

Sylwia moja znajoma trafiła do szpitala z bólami brzucha okazało się ze dostała skręt kiszki i miała operacje ! było do z 4 lata temu
    Synek urodził się potem zdrowy

Wykluczyli wyrostek ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam mętlik w głowie jeśli chodzi o imiona :P Mikołaj będzie na bank ale z dziewczynką to nie mogę się zdecydować :)

Mąż absolutnie nie zgodzi się na Kalinkę !!

Myślę o Martynce :) Mąż chce Majkę

Ale Maja w Maju głupio brzmi :P

• Clio_99 Ekspertka

Wysłany: 4 grudnia 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2015, 08:37

7v8r0tc78naksz5n.png
    ckaiqqmz3kqmdl1l.png
  • paris Przyjaciółka

Wysłany: 4 grudnia 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika współczuje i to bardzo, musisz być dobrej mysli, w końcu ktoś się tobą zajmie i wszystko się ułoży, trzyma kciuki.
    Palinas gratulacje:)Teraz już wszystko będzie dobrze:)

Mój małż w końcu dzisiaj wraca (jupii:)), byłam sama 2 tygodnie i powiem, że ciężko było. Ale teraz już pozytywnie, byle na poiedziałkowej wizycie też wszystko było ok.:)

Marietta, i.am.chappie lubią tę wiadomość

f2w343r81obn8r6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:
    Ja też mam mętlik w głowie jeśli chodzi o imiona :P Mikołaj będzie na bank ale z dziewczynką to nie mogę się zdecydować :)

Maja cudne :)

• Anniusia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:

wg mnie też głupio, mamy w rodzinie Maje z Maja lat 7 i dzieci w szkole się z niej śmieją z tego powodu :/

3jgxxzkra9730jiu.png
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie plakac sie mi chce nie dosc ze rozstepy po porzedniej ciazy to jeszcze po wizyciw zylaki wcześniej czy pozniej wyjda i rajstopy mam nosic caly czas jak je kupie no ale i tak wyjda te huje. No kurde ani nie utylam niewiadomo ile ani nie siedIalam nob stop .... Szkoda gadac 25lat a z kazdej strony sie sypie no masakra jakas. I jak siebie w tym zaakceptowac . nie wie. Mam dosc

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    wg mnie też głupio, mamy w rodzinie Maje z Maja lat 7 i dzieci w szkole się z niej śmieją z tego powodu :/

moja chrzesnica jest Maja z maja i nikt sie z niej nie smieje
    bez przesady
    7 latki moim zdaniem nie tlumacza sobie w jakim miesiacu sie rodziły ...
    hmmm

kamisia88, pasia27, Palinas89 lubią tę wiadomość

• Palinas89 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chapi ja nie wiem na kiedy termin :D ale tak mniej wiecej koniec lipca albo początek sierpnia :) na razie to mała zagadka :P

i.am.chappie lubi tę wiadomość

<3 Aniołek <3 7.10.2015 6/8 tc
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce wrote:
    moja chrzesnica jest Maja z maja i nikt sie z niej nie smieje
    bez przesady
    7 latki moim zdaniem nie tlumacza sobie w jakim miesiacu sie rodziły ...
    hmmm

ja nie przesadzam! sytuacja z życia w małej miejscowości. mówię jak u nas było w rodzinie.

3jgxxzkra9730jiu.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabuszka wrote:
    Normalnie plakac sie mi chce nie dosc ze rozstepy po porzedniej ciazy to jeszcze po wizyciw zylaki wcześniej czy pozniej wyjda i rajstopy mam nosic caly czas jak je kupie no ale i tak wyjda te huje. No kurde ani nie utylam niewiadomo ile ani nie siedIalam nob stop .... Szkoda gadac 25lat a z kazdej strony sie sypie no masakra jakas. I jak siebie w tym zaakceptowac . nie wie. Mam dosc

Zabuszko,na wakacje 2017 będziesz juz taka dupa, że laski Ci będą zazdrościć. Zobaczysz :*

pasia27, Palinas89, i.am.chappie lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bym chciała być Maja z Maja :D

Chociaż jeśli chodzi o samo imię, to średnio mi się podoba, że względu na to, że do dziecka pasuje, ale do kobiety juz nie. Brzmi niepoważnie.

Agusia ;), migussia lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozbeczalam sie ... Wstyd taka baba i placze ale mialam dosc i tego bolu i sytuacji calej.. Chyba stres tez dolozyl swoje przyszla pielegniarka zapytala co mi sie stalo czemu placze wiec powiwdzialam ze mnie boli i zaraz doktor przyszla i na badania mnie zabrala usg zrobila wszystko ok i brzuszne i tv i zbadala palcami tez szyjka zamknieta nic sie nie dzieje. Ale ja bol dalej czuje i dostalam paracetamol dozylnie i i papaweryne przed chwila nospe w zastrzyku i kroplowka z PWE jeszcze leci na chwile ulzylo i znow boli uczucie jak bym miala dostac okres w tym samym czasie jak bym chciala sie zalatwic a nie moge i tak jest od wczoraj no masakra .Nic nie pomaga :( moj jeszcze w pracy dzis juz nie przyjedzie bo pozno wroci :( a ja chyba za nim tęsknie ;) i za moimi chłopaczkami:( zle mi tu .

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabuszka wrote:

Znam te bolączki, a w ciąży jestem pierwszy raz ;) Rozstępy to blizny chwały za urodzenie dziecka ;)
    Ja za to mam okropne naczynka na prawej nodze, całe życie w czornych rajtuzach muszę chodzić ;) nie ma co plakać, jak się dobrze odkuję zafunduje sobie operację na te żyły bidne :)

Sylika- bądź dzielna, Twoje maluszki czują, że się stresujesz, cierpisz. Zrobili Ci badania, będzie dobrze. Nie zamartwiaj się!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 18:17

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • Negra Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika- na mnie papaweryna tez działała krótkotrwało i bolała mnie po niej głowa- lepszy wpływ na mnie miała kroplowka z magnezu (nie wiem, dlaczego, bo chyba magnez jest słabszy, ale kroplowka leciała aż 4 godziny i później długo miałam spokój). Jak nie przejdzie i będą Ci proponować magnez dożylnie- spróbuj.

A jak Twoje wyniki badań- lekarka mówiła Ci coś o krwi i moczu? Może to jakaś infekcja w pęcherzu?
    Nie martw się o chłopców- siostra o nich zadba!

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • Negra Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:

Kalinka i Martynka ślicznie! Maja też ładnie, ale ja staram się unikac imion z pierwszej piątki najpopularniejszych w Polsce :) A urodzić zawszemożesz w kwietniu :) To tylko 2tyg przed terminem :)

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
‹‹ 884 885 886 887 888 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ