Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulina to i jeszcze raz pogratuluje
Moze poźniej z USG lekarz ustali termin
Sylwia moja znajoma trafiła do szpitala z bólami brzucha okazało się ze dostała skręt kiszki i miała operacje ! było do z 4 lata temu
Synek urodził się potem zdrowy
Wykluczyli wyrostek ?Palinas89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylika współczuje i to bardzo, musisz być dobrej mysli, w końcu ktoś się tobą zajmie i wszystko się ułoży, trzyma kciuki.
Palinas gratulacje:)Teraz już wszystko będzie dobrze:)
Mój małż w końcu dzisiaj wraca (jupii:)), byłam sama 2 tygodnie i powiem, że ciężko było. Ale teraz już pozytywnie, byle na poiedziałkowej wizycie też wszystko było ok.Marietta, i.am.chappie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatarzyna_d wrote:Ja też mam mętlik w głowie jeśli chodzi o imiona
Mikołaj będzie na bank ale z dziewczynką to nie mogę się zdecydować
Mąż absolutnie nie zgodzi się na Kalinkę !!
Myślę o MartynceMąż chce Majkę
Ale Maja w Maju głupio brzmi
Maja cudne -
katarzyna_d wrote:Ja też mam mętlik w głowie jeśli chodzi o imiona
wg mnie też głupio, mamy w rodzinie Maje z Maja lat 7 i dzieci w szkole się z niej śmieją z tego powodu -
Normalnie plakac sie mi chce nie dosc ze rozstepy po porzedniej ciazy to jeszcze po wizyciw zylaki wcześniej czy pozniej wyjda i rajstopy mam nosic caly czas jak je kupie no ale i tak wyjda te huje. No kurde ani nie utylam niewiadomo ile ani nie siedIalam nob stop .... Szkoda gadac 25lat a z kazdej strony sie sypie no masakra jakas. I jak siebie w tym zaakceptowac . nie wie. Mam dosc
-
nick nieaktualnyAnniusia wrote:wg mnie też głupio, mamy w rodzinie Maje z Maja lat 7 i dzieci w szkole się z niej śmieją z tego powodu
moja chrzesnica jest Maja z maja i nikt sie z niej nie smieje
bez przesady
7 latki moim zdaniem nie tlumacza sobie w jakim miesiacu sie rodziły ...
hmmmkamisia88, pasia27, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
Alicce wrote:moja chrzesnica jest Maja z maja i nikt sie z niej nie smieje
bez przesady
7 latki moim zdaniem nie tlumacza sobie w jakim miesiacu sie rodziły ...
hmmm
ja nie przesadzam! sytuacja z życia w małej miejscowości. mówię jak u nas było w rodzinie. -
zabuszka wrote:Normalnie plakac sie mi chce nie dosc ze rozstepy po porzedniej ciazy to jeszcze po wizyciw zylaki wcześniej czy pozniej wyjda i rajstopy mam nosic caly czas jak je kupie no ale i tak wyjda te huje. No kurde ani nie utylam niewiadomo ile ani nie siedIalam nob stop .... Szkoda gadac 25lat a z kazdej strony sie sypie no masakra jakas. I jak siebie w tym zaakceptowac . nie wie. Mam dosc
Zabuszko,na wakacje 2017 będziesz juz taka dupa, że laski Ci będą zazdrościć. Zobaczysz :*
pasia27, Palinas89, i.am.chappie lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
A ja bym chciała być Maja z Maja
Chociaż jeśli chodzi o samo imię, to średnio mi się podoba, że względu na to, że do dziecka pasuje, ale do kobiety juz nie. Brzmi niepoważnie.Agusia ;), migussia lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Rozbeczalam sie ... Wstyd taka baba i placze ale mialam dosc i tego bolu i sytuacji calej.. Chyba stres tez dolozyl swoje przyszla pielegniarka zapytala co mi sie stalo czemu placze wiec powiwdzialam ze mnie boli i zaraz doktor przyszla i na badania mnie zabrala usg zrobila wszystko ok i brzuszne i tv i zbadala palcami tez szyjka zamknieta nic sie nie dzieje. Ale ja bol dalej czuje i dostalam paracetamol dozylnie i i papaweryne przed chwila nospe w zastrzyku i kroplowka z PWE jeszcze leci na chwile ulzylo i znow boli uczucie jak bym miala dostac okres w tym samym czasie jak bym chciala sie zalatwic a nie moge i tak jest od wczoraj no masakra .Nic nie pomaga
moj jeszcze w pracy dzis juz nie przyjedzie bo pozno wroci
a ja chyba za nim tęsknie
i za moimi chłopaczkami:( zle mi tu .
-
zabuszka wrote:Normalnie plakac sie mi chce nie dosc ze rozstepy po porzedniej ciazy to jeszcze po wizyciw zylaki wcześniej czy pozniej wyjda i rajstopy mam nosic caly czas jak je kupie no ale i tak wyjda te huje. No kurde ani nie utylam niewiadomo ile ani nie siedIalam nob stop .... Szkoda gadac 25lat a z kazdej strony sie sypie no masakra jakas. I jak siebie w tym zaakceptowac . nie wie. Mam dosc
Znam te bolączki, a w ciąży jestem pierwszy razRozstępy to blizny chwały za urodzenie dziecka
Ja za to mam okropne naczynka na prawej nodze, całe życie w czornych rajtuzach muszę chodzićnie ma co plakać, jak się dobrze odkuję zafunduje sobie operację na te żyły bidne
Sylika- bądź dzielna, Twoje maluszki czują, że się stresujesz, cierpisz. Zrobili Ci badania, będzie dobrze. Nie zamartwiaj się!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 18:17
-
Sylika- na mnie papaweryna tez działała krótkotrwało i bolała mnie po niej głowa- lepszy wpływ na mnie miała kroplowka z magnezu (nie wiem, dlaczego, bo chyba magnez jest słabszy, ale kroplowka leciała aż 4 godziny i później długo miałam spokój). Jak nie przejdzie i będą Ci proponować magnez dożylnie- spróbuj.
A jak Twoje wyniki badań- lekarka mówiła Ci coś o krwi i moczu? Może to jakaś infekcja w pęcherzu?
Nie martw się o chłopców- siostra o nich zadba! -
katarzyna_d wrote:Ja też mam mętlik w głowie jeśli chodzi o imiona
Kalinka i Martynka ślicznie! Maja też ładnie, ale ja staram się unikac imion z pierwszej piątki najpopularniejszych w PolsceA urodzić zawszemożesz w kwietniu
To tylko 2tyg przed terminem