Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ;)
    Powoli się zbieram do szkoły tylko czekam aż babcia wróci ze sklepu ;) bo siedzę z łobuzami a już się biją :P prace wczoraj 3 napisałam jedna dzisiaj ale to z angielskiego to może i nawet na szybko na lekcji jakiś list motywacyjny czy coś tam bylo także no problem :)

Miłego dnia :)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry mamusie. Milego dnia życzę. U nas piękne słoneczko swieci. Dzis zaczynamy 18 tydzień :-)

klaudia1534, Marietta, luna91, FeliceGatto lubią tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, ja po śniadaniu, nie jest dobrze, bo mam leeeenia dziś :P a sprzątania i prania kupa..

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Ja też już na nogach, i zapowiada się dzień w kuchni i szybkie sprzątanie zanim wieczorem przyjedzie rodzinka na moje przyspieszone urodziny :P

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • migussia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 19:12

maimama, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • Clio_99 Ekspertka

Wysłany: 5 grudnia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2015, 08:38

7v8r0tc78naksz5n.png
    ckaiqqmz3kqmdl1l.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! :)

Dziewczyny po raz pierwszy mój Olo wariował wczoraj w brzuchu cały wieczór, pykało w brzuchu jakby stado koni biegło :D Jestem w szoku, ze tak wcześnie poczułam :P W 17 tygodniu...

Ja dziś rosół gotuje - moj mąż uwielbia i je na sniadanie, obiad i kolację :P

Paulina - ja Ci nie napisałam wczoraj, ale GRATULUJĘ!!! Super wiadomość :) To niesamowite, że do Was tak szybko szczęście wróciło :)

FeliceGatto, nick nieaktualny, izizizi lubią tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny ..A ja dzisiaj w koncu zadbam o siebie i bede zołza albo ta madra zalezy kto jak patrzy napewno nie w oczach mojego faceta..Bo ja cały tydzien pracowalam a On mial wolne (zrobil ze dwa razy obiad) i dzisiaj mowi do mnie zebym wstawala i zajeła sie jego siostrzenica bo siostra idzie do pracy , ja na to ze ja pracowalam i chce sobie odpoczac i nie wstawac rano i polezec On odpoczywal i niech ja popilnuje , kurcze dziewczyny ale mu sie to nie spodobało czułam małego focha chociaz nic nie powiedzial .Wiec mała od kilku minut chodzi koło niego i go meczy zeby sie z nia pobawil a On sie ociaga na maksa..A ja jestem taka głupia ze sama siebie musze trzymac w ryzach i tłumaczyc sobie ze postepuje dobrze...och...

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Dzień dobry! :)

Dziewczyny po raz pierwszy mój Olo wariował wczoraj w brzuchu cały wieczór, pykało w brzuchu jakby stado koni biegło :D Jestem w szoku, ze tak wcześnie poczułam :P W 17 tygodniu...

Ja dziś rosół gotuje - moj mąż uwielbia i je na sniadanie, obiad i kolację :P

Paulina - ja Ci nie napisałam wczoraj, ale GRATULUJĘ!!! Super wiadomość :) To niesamowite, że do Was tak szybko szczęście wróciło :)
    Luna jak Ja Ci zazdroszcze , a ja sobie zaczynam wkrecac ze cos moze nie tak ze ja nic nie czuje ..ze 2 tyg temu czułam motylki i smyranie teraz juz nic...
    ja tez uwielbiam rosół i tez moge jesc non stop za to mój nie lubi ...

miluszka lubi tę wiadomość

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    hej dziewczyny ..A ja dzisiaj w koncu zadbam o siebie i bede zołza albo ta madra zalezy kto jak patrzy napewno nie w oczach mojego faceta..Bo ja cały tydzien pracowalam a On mial wolne (zrobil ze dwa razy obiad) i dzisiaj mowi do mnie zebym wstawala i zajeła sie jego siostrzenica bo siostra idzie do pracy , ja na to ze ja pracowalam i chce sobie odpoczac i nie wstawac rano i polezec On odpoczywal i niech ja popilnuje , kurcze dziewczyny ale mu sie to nie spodobało czułam małego focha chociaz nic nie powiedzial .Wiec mała od kilku minut chodzi koło niego i go meczy zeby sie z nia pobawil a On sie ociaga na maksa..A ja jestem taka głupia ze sama siebie musze trzymac w ryzach i tłumaczyc sobie ze postepuje dobrze...och...

A ja uważam, że robisz dobrze :) Bardzo dobrze jest być egoistą czasami, poza tym halooo Ty jesteś w ciąży i powinni Tobie nadskakiwać ludzie i o Ciebie dbać :) Więc bardzo dobrze :P

FeliceGatto, Marietta lubią tę wiadomość

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    Luna jak Ja Ci zazdroszcze , a ja sobie zaczynam wkrecac ze cos moze nie tak ze ja nic nie czuje ..ze 2 tyg temu czułam motylki i smyranie teraz juz nic...

Wiesz ja wczoraj po 2 dniach przerwy odczułam te mini kopniaczki a tak to tez cisza była :P Chyba na początku to tak jest, poza tym 17 tydzień to jest na prawdę wcześnie i pewnie przede mną też jeszcze jakieś dni przerwy, np teraz z rana nie czuję nic a nic.

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:

Wiesz ja wczoraj po 2 dniach przerwy odczułam te mini kopniaczki a tak to tez cisza była :P Chyba na początku to tak jest, poza tym 17 tydzień to jest na prawdę wcześnie i pewnie przede mną też jeszcze jakieś dni przerwy, np teraz z rana nie czuję nic a nic.

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bereda, Luna ma rację. Czasem trzeba być zdrowym egoistą :)

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny widziałam, ze si toczyła rozmowa o upławach ostatnio. Ja też mam dość poro, ale są biało żółte i nie mają zapachu żadnego :P Mój gin bada zawsze ph pochwy, badał na ostatniej wizycie tydzień temu i było ok a ja mu nie mówiłam o tych dolegliwościach jeszcze na poprzedniej i nic nie wykrył. Powinnam cos na to wziać? Martwię się, że mam zakażenie :( Ktoś polecał jakieś środki.

Trzymajcie kciuki za mojego, bo właśnie jedzie na rozmowę o pracę! :D

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna trzymam kciuki , nich dostanie tylko wtedy to juz w ogóle bedziiecie rzadko sie widywac co ?
    Dziewczyny macie racje wiem , ale ja nie umiem byc egoistka bo zaraz mam wyrzuty sumienia , straszne to jest

luna91 lubi tę wiadomość

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    Luna trzymam kciuki , nich dostanie tylko wtedy to juz w ogóle bedziiecie rzadko sie widywac co ?
    Dziewczyny macie racje wiem , ale ja nie umiem byc egoistka bo zaraz mam wyrzuty sumienia , straszne to jest

Też mam wyrzuty, ale wtedy sobie myślę, że co ja jestem? Jakaś matka Teresa? Muszę czasem mieć wszystko w dupie :) A uwierz, ze to jest na prawdę zdrowsze nawet dla związku.

No rzadko, ale on tą dorywczą w naszym mieście rodzinnym szuka, czeka nas sporo wydatków, bo jeszcze musimy meble wymienić w sypialni, bo te co mamy teraz to takie stare po babci - nie chodzi już, że brzydkie, ale zajmują całą sypialnię - taka meblościanka i nie ma gdzie postawić łóżeczka :P

bereda11, FeliceGatto lubią tę wiadomość

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no kasa sie zawsze przyda , wiec kciuki trzymam...kurde ale Oni tzn faceci chyba nie maja wyrzutów sumienia co ? tacy wygodni sa i widze ze moj mnie sprawdza na ile On moze przegiąć pałe

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    no kasa sie zawsze przyda , wiec kciuki trzymam...kurde ale Oni tzn faceci chyba nie maja wyrzutów sumienia co ? tacy wygodni sa i widze ze moj mnie sprawdza na ile On moze przegiąć pałe

No nie mają właśnie :D Na prawdę mój jak się zaprze to jest bezwzględny :P Odpuść, idź połóż się poczytaj, albo zrób sobie kawę i włącz jakiś babski program czy coś i delektuj się chwila :D Wyrzuty sumienia szybko miną :)

bereda11 lubi tę wiadomość

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naprawde pomaga kiedy ktos jest z Toba i mowi Ci ze dobrze robisz ze jestes zołza ha ha ha z drugiej strony gdybym rozmawiala z przyjaciołka i poprosila by mnie o rade w tej kwestii kategorycznie bym jej zakazała pilnowania tego dziecka niech On sie nia zajmnie i kazałabym jej lezec i pachniec..ha ha ..Jeszcze troche i wybiore sie na zakupy musze jakies spodnie ciazowe kupic do pracy i koszulke luzniejsza ha ha ha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 12:08

luna91 lubi tę wiadomość

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    naprawde pomaga kiedy ktos jest z Toba i mowi Ci ze dobrze robisz ze jestes zołza ha ha ha z drugiej strony gdybym rozmawiala z przyjaciołka i poprosila by mnie o rade w tej kwestii kategorycznie bym jej zakazała pilnowania tego dziecka niech On sie nia zajmnie i kazałabym jej lezec i pachniec..ha ha ..Jeszcze troche i wybiore sie na zakupy musze jakies spodnie ciazowe kupic do pracy i koszulke luzniejsza ha ha ha

O! Czekamy na fotki z zakupów! :D A po zakupach zahacz o kawiarnię i zjedz ciasteczko pyszne :P

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
‹‹ 886 887 888 889 890 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ