Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Powoli się zbieram do szkoły tylko czekam aż babcia wróci ze sklepubo siedzę z łobuzami a już się biją
prace wczoraj 3 napisałam jedna dzisiaj ale to z angielskiego to może i nawet na szybko na lekcji jakiś list motywacyjny czy coś tam bylo także no problem
Miłego dniaLivia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Dziewczyny po raz pierwszy mój Olo wariował wczoraj w brzuchu cały wieczór, pykało w brzuchu jakby stado koni biegłoJestem w szoku, ze tak wcześnie poczułam
W 17 tygodniu...
Ja dziś rosół gotuje - moj mąż uwielbia i je na sniadanie, obiad i kolację
Paulina - ja Ci nie napisałam wczoraj, ale GRATULUJĘ!!! Super wiadomośćTo niesamowite, że do Was tak szybko szczęście wróciło
FeliceGatto, i.am.chappie, izizizi lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
hej dziewczyny ..A ja dzisiaj w koncu zadbam o siebie i bede zołza albo ta madra zalezy kto jak patrzy napewno nie w oczach mojego faceta..Bo ja cały tydzien pracowalam a On mial wolne (zrobil ze dwa razy obiad) i dzisiaj mowi do mnie zebym wstawala i zajeła sie jego siostrzenica bo siostra idzie do pracy , ja na to ze ja pracowalam i chce sobie odpoczac i nie wstawac rano i polezec On odpoczywal i niech ja popilnuje , kurcze dziewczyny ale mu sie to nie spodobało czułam małego focha chociaz nic nie powiedzial .Wiec mała od kilku minut chodzi koło niego i go meczy zeby sie z nia pobawil a On sie ociaga na maksa..A ja jestem taka głupia ze sama siebie musze trzymac w ryzach i tłumaczyc sobie ze postepuje dobrze...och...
-
luna91 wrote:Dzień dobry!
Dziewczyny po raz pierwszy mój Olo wariował wczoraj w brzuchu cały wieczór, pykało w brzuchu jakby stado koni biegłoJestem w szoku, ze tak wcześnie poczułam
W 17 tygodniu...
Ja dziś rosół gotuje - moj mąż uwielbia i je na sniadanie, obiad i kolację
Paulina - ja Ci nie napisałam wczoraj, ale GRATULUJĘ!!! Super wiadomośćTo niesamowite, że do Was tak szybko szczęście wróciło
ja tez uwielbiam rosół i tez moge jesc non stop za to mój nie lubi ...miluszka lubi tę wiadomość
-
bereda11 wrote:hej dziewczyny ..A ja dzisiaj w koncu zadbam o siebie i bede zołza albo ta madra zalezy kto jak patrzy napewno nie w oczach mojego faceta..Bo ja cały tydzien pracowalam a On mial wolne (zrobil ze dwa razy obiad) i dzisiaj mowi do mnie zebym wstawala i zajeła sie jego siostrzenica bo siostra idzie do pracy , ja na to ze ja pracowalam i chce sobie odpoczac i nie wstawac rano i polezec On odpoczywal i niech ja popilnuje , kurcze dziewczyny ale mu sie to nie spodobało czułam małego focha chociaz nic nie powiedzial .Wiec mała od kilku minut chodzi koło niego i go meczy zeby sie z nia pobawil a On sie ociaga na maksa..A ja jestem taka głupia ze sama siebie musze trzymac w ryzach i tłumaczyc sobie ze postepuje dobrze...och...
A ja uważam, że robisz dobrzeBardzo dobrze jest być egoistą czasami, poza tym halooo Ty jesteś w ciąży i powinni Tobie nadskakiwać ludzie i o Ciebie dbać
Więc bardzo dobrze
FeliceGatto, Marietta lubią tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
bereda11 wrote:Luna jak Ja Ci zazdroszcze , a ja sobie zaczynam wkrecac ze cos moze nie tak ze ja nic nie czuje ..ze 2 tyg temu czułam motylki i smyranie teraz juz nic...
ja tez uwielbiam rosół i tez moge jesc non stop za to mój nie lubi ...
Wiesz ja wczoraj po 2 dniach przerwy odczułam te mini kopniaczki a tak to tez cisza byłaChyba na początku to tak jest, poza tym 17 tydzień to jest na prawdę wcześnie i pewnie przede mną też jeszcze jakieś dni przerwy, np teraz z rana nie czuję nic a nic.
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
bereda11 wrote:Luna jak Ja Ci zazdroszcze , a ja sobie zaczynam wkrecac ze cos moze nie tak ze ja nic nie czuje ..ze 2 tyg temu czułam motylki i smyranie teraz juz nic...
ja tez uwielbiam rosół i tez moge jesc non stop za to mój nie lubi ...
Wiesz ja wczoraj po 2 dniach przerwy odczułam te mini kopniaczki a tak to tez cisza byłaChyba na początku to tak jest, poza tym 17 tydzień to jest na prawdę wcześnie i pewnie przede mną też jeszcze jakieś dni przerwy, np teraz z rana nie czuję nic a nic.
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Dziewczyny widziałam, ze si toczyła rozmowa o upławach ostatnio. Ja też mam dość poro, ale są biało żółte i nie mają zapachu żadnego
Mój gin bada zawsze ph pochwy, badał na ostatniej wizycie tydzień temu i było ok a ja mu nie mówiłam o tych dolegliwościach jeszcze na poprzedniej i nic nie wykrył. Powinnam cos na to wziać? Martwię się, że mam zakażenie
Ktoś polecał jakieś środki.
Trzymajcie kciuki za mojego, bo właśnie jedzie na rozmowę o pracę!3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Luna trzymam kciuki , nich dostanie tylko wtedy to juz w ogóle bedziiecie rzadko sie widywac co ?
Dziewczyny macie racje wiem , ale ja nie umiem byc egoistka bo zaraz mam wyrzuty sumienia , straszne to jest
luna91 lubi tę wiadomość
-
bereda11 wrote:Luna trzymam kciuki , nich dostanie tylko wtedy to juz w ogóle bedziiecie rzadko sie widywac co ?
Dziewczyny macie racje wiem , ale ja nie umiem byc egoistka bo zaraz mam wyrzuty sumienia , straszne to jest
Też mam wyrzuty, ale wtedy sobie myślę, że co ja jestem? Jakaś matka Teresa? Muszę czasem mieć wszystko w dupieA uwierz, ze to jest na prawdę zdrowsze nawet dla związku.
No rzadko, ale on tą dorywczą w naszym mieście rodzinnym szuka, czeka nas sporo wydatków, bo jeszcze musimy meble wymienić w sypialni, bo te co mamy teraz to takie stare po babci - nie chodzi już, że brzydkie, ale zajmują całą sypialnię - taka meblościanka i nie ma gdzie postawić łóżeczkabereda11, FeliceGatto lubią tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
bereda11 wrote:no kasa sie zawsze przyda , wiec kciuki trzymam...kurde ale Oni tzn faceci chyba nie maja wyrzutów sumienia co ? tacy wygodni sa i widze ze moj mnie sprawdza na ile On moze przegiąć pałe
No nie mają właśnieNa prawdę mój jak się zaprze to jest bezwzględny
Odpuść, idź połóż się poczytaj, albo zrób sobie kawę i włącz jakiś babski program czy coś i delektuj się chwila
Wyrzuty sumienia szybko miną
bereda11 lubi tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
naprawde pomaga kiedy ktos jest z Toba i mowi Ci ze dobrze robisz ze jestes zołza ha ha ha z drugiej strony gdybym rozmawiala z przyjaciołka i poprosila by mnie o rade w tej kwestii kategorycznie bym jej zakazała pilnowania tego dziecka niech On sie nia zajmnie i kazałabym jej lezec i pachniec..ha ha ..Jeszcze troche i wybiore sie na zakupy musze jakies spodnie ciazowe kupic do pracy i koszulke luzniejsza ha ha ha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 12:08
luna91 lubi tę wiadomość
-
bereda11 wrote:naprawde pomaga kiedy ktos jest z Toba i mowi Ci ze dobrze robisz ze jestes zołza ha ha ha z drugiej strony gdybym rozmawiala z przyjaciołka i poprosila by mnie o rade w tej kwestii kategorycznie bym jej zakazała pilnowania tego dziecka niech On sie nia zajmnie i kazałabym jej lezec i pachniec..ha ha ..Jeszcze troche i wybiore sie na zakupy musze jakies spodnie ciazowe kupic do pracy i koszulke luzniejsza ha ha ha
O! Czekamy na fotki z zakupów!A po zakupach zahacz o kawiarnię i zjedz ciasteczko pyszne
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek