Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. Własnie skończyłam nadrabiać dzisiejsze posty jeśli chodzi o imiona ja wybrałam sobie z 7 co mi sie podoba a niech 1 sobie wybierze mój partner:P w zeszłej ciąży też tak było.
Sylika trzymam kciuki,żeby było w porządku
Dziś nad ranem moja kumpela urodziła córeczkę -wcześniaka doopiero miała na marzec termin. W ujatku leżą i mam nadzieję ,że z małą wszystko w porządku narazie żadnych wieści i się denerwuję
Sylika lubi tę wiadomość
-
Sulika- żal mi Ciebie, że tyle nerw Cię musiało spotkać
Wyobrażam sobie jak musisz się przejmować. Trzymam kciuki za Ciebie i Twoje maluchy, oby ten czas w szpitalu szybko minął i już żeby poszedł w niepamięć, buziaki
Dziewczyny ja po wczorajszej nocy miałam dzień do bani. Teraz mój Olek mnie smyra po brzuchu i jestem spokojna i szczęśliwaLecę do mamy pooglądac wybory miss
Trzymajcie się ja uciekamMiłego wieczoru.
Sylika, i.am.chappie, FeliceGatto lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Negra wrote:Sylika- na mnie papaweryna tez działała krótkotrwało i bolała mnie po niej głowa- lepszy wpływ na mnie miała kroplowka z magnezu (nie wiem, dlaczego, bo chyba magnez jest słabszy, ale kroplowka leciała aż 4 godziny i później długo miałam spokój). Jak nie przejdzie i będą Ci proponować magnez dożylnie- spróbuj.
A jak Twoje wyniki badań- lekarka mówiła Ci coś o krwi i moczu? Może to jakaś infekcja w pęcherzu?
Nie martw się o chłopców- siostra o nich zadba!
-
nick nieaktualnyJestem po wizycie i jednak z pipki wyrósł SIUSIAK ! Bedziemy mieli synka
Ale u mnie jest problem z grzybica, gin zajrzał do środka i powiedział "grzybica jak cholera". I właśnie mam dylemat bo przepisał mi Flumycon, mam wziasc tylko jedna tabletke ,bo powiedział,że niby w ciazy nie možna stosować, ale nie ma wyjscia i mam tez jedna tab dać mężowi, bo się zarażamy grzybem nawzajem... i mam jeszcze 3 globulki dopochwowe Gyno Pevaryl.
Nie wiem czy zażyć ten Flumycon czy nie ??xpatiiix3, luna91, izizizi lubią tę wiadomość
-
Palinas, wielkie wielkie gratulacje
tym razem wszystko musi się ułożyć dobrze
Gosiax89x jejku to w którym tygodniu ta Twoja koleżanka urodziła skoro miała termin ma marzec? Oby wszystko było ok bo to maleństwo musi być
Sylika trzymam kciuki bardzo mocno za Ciebie i maluszki! Trzymaj się dzielnie!
Cigaretta no to miałaś niezłą niespodziankę
Nie pomogę niestety co do leku bo mnie nic nie dopadło na szczęście do tej pory więc trudno mi powiedzieć. Ale skoro tak Ci gin kazał zrobić to może lepiej się tego trzymać, ja bym chyba go posłuchała
Palinas89, Cigaretta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNegra wrote:AAAAAAaaaaallleee JAK TO SIUSIAK?!! Szok!
W którym tygodniu lekarz zobaczył dziewczynkę? Teraz już zwatpilam...ostatnio był tak jakoś tyłem odwrócony a dziś okrakiem wiec mam nadzieje,że sie już nic nie zmieni, choć już sie nastawiłam na córke jak widać na suwaczku
Mejbi chyba tak zrobie, jedna tab chyba nie zaszkodzi a gin chyba wie co robi;)Palinas89, i.am.chappie, Negra lubią tę wiadomość
-
Baronowa_83 wrote:Dziewczyny u mnie wszystko ok, ale chciałam sie pożegnać. Za dużo siedzę na forum. Niby was podczytuję, a potem i tak nie pamiętam co u której. Także dziekuję za ten czas. Na owu zostaję w jednym wątku.
Życzę spokojnych ciąż. Pewnie na l4 zerknę tutaj i się zamelduję.
PozdrawiamAgusia ;) wrote:Odważniemy Natan i pytają nas czemu nie jakieś normalne typu Wojtek
)a my musimy wybrac zeby w Anglii tez mogli wypowiedziec bo nazwiska nie maja szans bo sobie jezyk lamia to chociaz imie ,najwazniejsze ze mi i mojemu sie podoba to dla mnie najwazniejsze
FeliceGatto wrote:Golijajek wrócił po 2 dniach we Wrocku, padnięty, jak mops po wyścigu. Poszedł się pierwszy myć i leżał ledwo żywy. Poszłam po nim, siedziałam w wannie 40 minut pewna, że już śpi, wychodzę, a ten mi aluzje rzucaBereda, chyba trzeba usiąść na kanapie i udawać, że się zasnęło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 21:07
Agusia ;) lubi tę wiadomość
-
josephinka84 wrote:Dziewczyny,
ale mnie dziś zdenerwowali w przychodni na Inflanckiej! Ktoś tam chodzi z Was? Pan dr Kanonowicz! Byłam u tego pana pierwszy raz w 9 tyg, do dziś czyli 18 tyg nie zrobił mi żadnego USG!!! Gdyby nie moje wizyty prywatne, nic nie wiedziałabym o dzidziusiu! Prowadzenie ciąży przez NFZ jest możliwe? badają tylko krew i siki? ciążę prowadzą na piękne oczy? Niesamowite! Jestem oburzona i więcej już tam nie pójdę! Tylko gdzie mi rodzić przyjdzie? Chyba w domu:( też macie takie doświadczenie? -
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór! Udało mi sie wreszcie nadrobić, choc momentami myślałam ze nie dam rady! Chyba musiałabym robić na boku notatki, bo juz zapomniałam co miałam Wam napisac i w jakim temacie...
Sylika- trzymaj sie! Bedzie ok zobaczysz!
Mnie dzis boli brzuch cały dzień - rano paskudne kłucie (szyjki chyba), a teraz ciągnie po bokach. Mam nadzieje ze jutro bedzie ok, bo zaczęłam sie martwić
Jesli chodzi o imiona to my mamy dla chłopca - Aleksander (wybrane jeszcze przed ciążą), a jesli potwierdza sie wcześniejsze przypuszczenia i bedzie dziewczynka to jeszcze nie mamy... To co mi sie podoba, nie podoba sie malzowi i odwrotnie...
A wlasnie Patii- na pierwszej stronie mam synka wpisanegoJakaś pomyłka chyba, albo z przydziału sie trafił, bo nic takiego nie pisałam
PrzypusZczenia na razie idą w 2 stronę ale to wciaz tylko przypuszczenia
No i zaszalelismy - kupiliśmy mebelki w ikei (łóżeczko, przewijak i komodę), a dzis zamówiliśmy wózek! Juz sie nie mogę doczekać majaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 22:30
i.am.chappie, FeliceGatto, Palinas89, luna91, Sylika lubią tę wiadomość
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
Lamia musiał się skopiować sam od kogoś heheheh może jednak syn będzie skoro tak sobie się przydziela
tak to jest na telefonie jeden klik i może się popsuć cos ciekawe czyj to syn teraż nie dojadę tołku.. juz naprawiam oddamy go dla Cigaretty
Cigaretta kochana gratulacje a jednak sisiorekCigaretta, Marietta lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Sylika, Ty wiesz, że my tu wszystkie trzymamy kciuki, aż nam ręce po łokcie dretwieją :*
Cigaretta, a Ty chciałaś chłopca czy dziewczynkę? I miałaś jakieś przeczucie?
Z każdą taką nowiną zaczynam się stresować, że jednak nam ten siusiak wyrośnieale z drugiej strony widziałam piękne wargi sromowe i that's it. Nic tam nie wyglądało
La-mia, to fajny dzień miałaśCigaretta, Sylika lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyFelice mi to bylo obojetne, nastawiłam sie na dziewczynke po ostatnim usg, ale jak potem chyba nawet Ty napisałaś, że z córki był syn, to jakieś przeczucie miałam na syna od tego czasu
jak dziś gin powiedział,że syn to aż mi się gorąco zrobiło i wielki banan na twarzy. Oby już tak zostało, nastepna wizyta 22 i mam nadzieje, że się nic nie zmieni
mąż mi mówi,że pewnie i tak będzie z tego córa
Cała wyprawke miałam po córkach od siostry, malutkie sukieneczki, różowe bodziaki, a tu proszę...FeliceGatto, xpatiiix3, luna91, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Pati, jak dla mnie moze byc syn, bo instrukcji nie mam do żadnego wiec w zasadzie wsio ryba. Byle zdrowy!
Chociaż trochę tak na córę sie nastawiłam mimo wszystko... Mam nadzieje ze na następnej wizycie, 16, juz mi powie
Clio - kiedy następna wizyta?
Pati a jeszcze mam pytanko, Ty jakieś konkretne te repetytoria potrzebujesz? W sensie tytuł, autor? Ja zdawałam biologię i chemię i miałam duuuuzo na studiach wiec jakieś tam książki mysle ze pozostawały (musiałabym oblecieć piwnice u mamy), tylko ze to sprzed kilku lat bedą...
Z drugiej strony chyba aż tak sie ta wiedza nie starzeje
Daj znac co potrzebujesz, a jak cos znajdę to Ci wyślęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 07:29
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
No właśnie patrzyłam takie do matury 2016 bo znowu coś pozmieniali..
ale 70-80 za szt płacić to drogo jak dla mnie ,wiesz takie z ćwiczeniami na koniec działu itd coś takiego chciałam żeby sobie po trochu siadać wieczorkiem i powtarzać, jakbyś znalazła coś to daj znać może akurat się przyda
Livia
Nela
Marcel