Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
katarzyna_d wrote:Ale położna srodowiskowa? U nas przychodź po 20 tyg wczesniej nie ruszy dupy !! A to ciśnienie sobie sama zmierzę łaski mi nie zrobi
-
nick nieaktualnyJa mam doła jakiegoś, leże i rycze... mąż mnie wkurzył, sama nie wiem czym, remontuje pokój, już tu był mnie wyprzytulać i pytał czy mi przeszły fochy a ja na to nic... chyba tak dzień parszywy mam
Jest znowu ten sam wózek na olx na ktory poluje, tym razem 3 w 1 i tańszy bo za 750 zł... i ma duzo gratisów - parasolka, folia,torba i ochraniacz na nogi ale sama nie wiem co robić, do maja daleko, choc super okazja . -
Cigaretta wrote:Ja mam doła jakiegoś, leże i rycze... mąż mnie wkurzył, sama nie wiem czym, remontuje pokój, już tu był mnie wyprzytulać i pytał czy mi przeszły fochy a ja na to nic... chyba tak dzień parszywy mam
Jest znowu ten sam wózek na olx na ktory poluje, tym razem 3 w 1 i tańszy bo za 750 zł... i ma duzo gratisów - parasolka, folia,torba i ochraniacz na nogi ale sama nie wiem co robić, do maja daleko, choc super okazja .
Ja też mam, nakrzyczałam na mojego i on też mnie chce jakoś pocieszyć, ale mam dość już tego wszystkiego3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
bereda11 wrote:ja tez brałam ten syropna poczatku ciazy , pomogł ale chyba dostałam od niego grzybicy...
od syropu? hmm..ja wzięlam pierwszą dawkę i teraz waterki leca:P
mąż wyciąga listy ze skrzynki a tam listy do mnie i do niego od świętego mikołaja, mikołaj piszę że na pewno będę super mamą,że mam odpoczywać a mężowi,ze będzie super tatą itp i my kminimy skąd ten list? piszę na stemplu koszalin a po chwili doszliśmy,że to moja siostra nam taką niespodziankę zrobiłaluna91, bereda11, katarzyna_d, FeliceGatto, i.am.chappie, Jitka, Monikkk, Negra lubią tę wiadomość
-
bereda11 wrote:u nas połozne zajmuja sie ciezarnymi nie ginekolog ,i kazała mi sie zaszczepic na grype ale co do tego to nie jestem przekonana bo ja nie mialam nigdy grypy , wiec nie wiem co robic?
gdzieś czytałam ale nie pamiętam gdzie,że nie zaleca się szczepień w ciąży. z ciekawości spytam gina na wizycie chociaż ja jestem raczej przeciwna tym szczepieniom. -
Anniusia wrote:od syropu? hmm..ja wzięlam pierwszą dawkę i teraz waterki leca:P
mąż wyciąga listy ze skrzynki a tam listy do mnie i do niego od świętego mikołaja, mikołaj piszę że na pewno będę super mamą,że mam odpoczywać a mężowi,ze będzie super tatą itp i my kminimy skąd ten list? piszę na stemplu koszalin a po chwili doszliśmy,że to moja siostra nam taką niespodziankę zrobiła
Ale słodko!katarzyna_d lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Anniusia wrote:od syropu? hmm..ja wzięlam pierwszą dawkę i teraz waterki leca:P
mąż wyciąga listy ze skrzynki a tam listy do mnie i do niego od świętego mikołaja, mikołaj piszę że na pewno będę super mamą,że mam odpoczywać a mężowi,ze będzie super tatą itp i my kminimy skąd ten list? piszę na stemplu koszalin a po chwili doszliśmy,że to moja siostra nam taką niespodziankę zrobiła -
Anniusia wrote:gdzieś czytałam ale nie pamiętam gdzie,że nie zaleca się szczepień w ciąży. z ciekawości spytam gina na wizycie chociaż ja jestem raczej przeciwna tym szczepieniom.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 18:23
-
Matko moje dziecko śpi od 14 a jest 17.30
Nie wiem co będziemy cały wieczór robić
Normalnie śpi już 0 20
bereda11 wrote:tu w anglii niestety namawiaja i to bardzo ... -
bereda koniecznie zapyta swojego lekarza zanim sie zaszczepisz, ja tez bym sie bala ale widze ze wszedzie nawet zalecaja te szczepionki
http://babkamedica.pl/strefa-pacjenta/poradnik/szczepienie-przeciw-grypie-podczas-ciazy/
wiec moze to nie taki glupi pomysl zwlaszcza ze zima idzie i pelno tych wirusow dookola.
nasza dziewczynusia -
nick nieaktualny
-
Madziaaaaa wrote:Matko moje dziecko śpi od 14 a jest 17.30
Nie wiem co będziemy cały wieczór robić
Normalnie śpi już 0 20
Na grypę się nie zgodziłam w ogóle jak dla mnie ta szczepionka jest bezsensu wiec odmówiłam. Ale na krztusiec wyrażam zgodę u mnie w regionie bardzo duży odsetek noworodków w 2013 zachorował po urodzeniu na krztusiec wiec dlatego tą szczepionkę wprowadzili
-
nick nieaktualny
-
ale mam teraz zagwostke ,...nie mam pojecia , generalnie nie czuje takiej potrzeby , gdybym jeszcze była osoba chorowita , oslabiona no to moze ale w moim przypadku gdzie nie pamietam kiedy bylam przeziebiona to chyba mija sie z celem .