Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej witam sie po poludniu. Mialam dzis wizyte u endo przepisala mi leki i za dwa tyg do kontroli i powtorzyc tsh i jakies anty i ft4......
Gratuluje udanych wizyt
I witam nowe mojoweczkiIwa81 termin ten sam co ja bo dotychczas jako jedyna z mojoweczek termin mam na 11 maja
-
nick nieaktualnymigussia wrote:Witajcie nowe Majóweczki
Dziewczyny, któraś z was kiedyś pytała o koszt wysyłki paczki z Londynu do Polski, coś mi świta chyba, że chciała aby brat przesłał ubranka po swoim maluszku. Nie pamiętam już która z was.. Ale rozmawiałam z rodzinką i tak z Londynu do Białegostoku bus przywozi przesyłki za 20 funtów do 30 kgmigussia lubi tę wiadomość
-
Witam po raz pierwszy:)
Musiałam nadrobić trochę starych wpisów i wczytać sie co tam u każdej z Was.Ja termin na 11 maja-dziewuszka na razie 2 razy potwierdzone:):)Ciuszków na razie nie kupowałam- waham się,że może z dziewuszki chłopiec będzie ale wizyta 04 styczni zobaczymy i w Nowym Roku może coś zacznę działać( narazie kocyk posiadam z myszka Minnie, czyli personalizowany pod dzieczynkę-prezencik świąteczny już córeczka dostała)
luna91, storczyk, katarzyna_d, pasia27, bereda11 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
ja już się mniej więcej zorientowałam co do ubranek, ale abstrakcją dla mnie jest to, że wystarczy 5szt. body i tyle samo pajacyków, do tego kilka sztuk innych ubranek na rozmiar... wolę kupić taniej, mieć więcej niż codziennie prać i się stresować że jak jeszcze raz się uleje to nie będę miała w co ubrać, bo jeszcze to wyprane mokre... co o tym myślicie?
Co do mebelek wczoraj zamówiliśmy łóżeczko białe z szufladą, czas oczekiwania do około miesiąca, więc do końca stycznia powinno być, takie:
http://allegro.pl/show_item.php?item=5841447294
Komodę jeszcze będziemy musieć kupić, żeby z wszystkim się zmieścić, upatrzyliśmy sobie w internecie, ale po porównaniu cen, komodę zrobi nam Pan, który robił nam meble na wymiar do mieszkania - wyjdzie nawet taniej:
http://www.najlepszymebel.pl/meble-dzieciece-i-mlodziezowe/587-komoda-z-przewijakiem-filou-typ-212.html
Tutaj kosztuje prawie 800zł, my zapłacimy 500zł
-
Malena91 wrote:Dziewczynki dopadła mnie jak co roku o tej porze opryszczka wargowa. Co ją mogę na nią użyć żeby nie zaszkodzić dziecku?
-
nick nieaktualny
-
malvva wrote:co do ksiedza po kolędzie to my jestesmy niewierzacy i dziecka nie zamierzamy chrzcic
mimo ze oboje chrzest mamy ale nie mielismy na to wpływu jak równiez na komunie rodzice kazali i tyle. Nie istnieje dla mnie temat o Bogu wiec nie bedziemy w domu o tym rozmawiać, jak dziecko podrosnie i bedzie chcialo chodzic do kosciola to nie ma problemu
A nie niby wierzący,nie praktykujący..ślub bo wypada,chrzest no bo co ludzie powiedzą...a do kościoła to tylko w święta lub pogrzeb he -
pasia27 wrote:No i podoba mi się takie podejście..
A nie niby wierzący,nie praktykujący..ślub bo wypada,chrzest no bo co ludzie powiedzą...a do kościoła to tylko w święta lub pogrzeb he
nienawidze tego... do kośioła tylko w świeta a na codzien wulgaryzmy,zdrady i inne ja poprostu nie wierze i zyje wedlug zasad moralnych a chrzest to chyba sporo osob wyprawia dla pieniedzy niestety. Kosciol zabrania antukoncepcji czy in vitro dozwolony jest kalendarzyk maużeński wiec gumka to grzech nie mowiac juz o zyciu bez slubu w kosciele.