Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak majóweczki to się wpisuję i witam pozostałe Panie
u Nas 20 tydzień, na ostatnim USG dziewczynka, ale w styczniu mam II etap badania prenatalnego -więc będzie lepiej widać
jeśli chodzi o wyprzedaże to w Smyku już się pokazują ale fajne też są na stronach Cocodrillo i 5 10 15, ja w sumie nic jeszcze nie kupowałam , ale w styczniu mam zamiar zacząćbereda11, migussia, storczyk, Agusia ;), pasia27, Marietta, Anjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To może i My się wpiszemy
jestem w 22 tygodniu ciąży, termin na 5 maja, na ostatnim USG pokazał się nam chłopczyk - DominikLekarz zdaje się był pewien bo powtórzył kilka razy że będzie chłopak
Dariaaa88, Iwa81, bereda11, migussia, Kłosia, storczyk, Agusia ;), pasia27, Marietta lubią tę wiadomość
-
Oo dziewczynka:)super gratuluję:)jezeli chodzi o promocje to w tesco sa teraz niektore ciuszki -50%,kupiłam pare rzeczy ale się wrobilam bo jak wracalismy z polowkowego to już troche kupilam w hurtowni bo niby kazdy polecal że tam najtaniej a potem wyczailam w tesco i przyznam się ,ze sporo w hurtowni przeplacilam
Iwa81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My ubranka zaczęliśmy powoli kupować od 4 miesiąca
I sporo już mamy, natomiast kupowaliśmy przeglądając olx
Można kupić ubranka nowe lub prawie nowe za grosze
I to dosłownie, najtaniej udało nam się kupić paczkę 80 ubranek za 50zł
I teraz już tylko na promocjach na sztuki kupimy to, czego nam brakuje
Resztę zaczniemy kompletować po nowym rokuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 13:49
pasia27, Marietta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Poli9106 wrote:Powiem Wam szczerze,ze nie wiem czego ile i co takiego bkupic zeby bylo ok,czulam się jak dziecko we mgle jak bylam w tej hurtowni...
ja mam dokładnie to samo, nie wiem co ile i czego trzeba, a najgorsze jest to,że nie mam nawet kogo zapytać bo moje koleżanki nie mają dzieci a w rodzinie też jako tako nie ma kogo zapytać dzieci raczej większe a też słyszę,że się pozmieniało ehh . -
dobrze że Bóg zesłał Allegro
powiem Wam że można tak na maxa zaoszczędzić że szok, na wózkach kilka stówek, o mebelkach już nie wspomnę.
Malena91 , a masz jakiś już konkretnie wybrany zestaw mebli, bo ja jak na razie znalazłam jeden który mi się podoba ale jest dość drogi 2500zł
może Ty znalazłaś coś fajnego w rozsądnej cenie?
-
Poli9106 jeśli chodzi o ubranka to niema co szaleć przynajmniej w tych najmniejszych rozmiarach, z doświadczenia patrząc na chłopaków mojego brata, Bratowa nie wykorzystała połowy rzeczy które kupiła w tych najmniejszych rozmiarach, jeszcze doszły prezenty też w postaci ubrane, więc potem sprzedawała nówki.
-
nick nieaktualny