Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj raz kopie raz nie juz sama nie wiem. Niby to juz 21 tydzień. Apetyt za to mi wzrósł jak nie wiem.
    ja juz po wizycie księdza.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• Poli9106 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj o te ruchy pytałam lekarza,i mowie ze cos spokojna jest dzisiaj a on,ze właśnie miał mowic że na usg jest bardzo ruchliwa i ze dopiero koło 30 tyg mozna liczyc ruchy.Bo teraz to ma duzo miejsca i szaleje nawet wtedy kiedy tego nie czujemy.

nick nieaktualny, JusWik lubią tę wiadomość

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj sie ujawnil I juz jestem pewna ze sie wierci <3 dzis o 12w nocy aktywnosci ostre byly hehe pewnie to samo mnie czeka po urodzeniu :-)

Klaudia mnie dzis tesciowa rano pobierala krew na badania i od razu mocz zabrala do lab bo jest pielegniarka :-) pada deszcz i nie musze się bujać..chociaz tyle he

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 10:34

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie chyba po 26tyg dawal lekarz kartkę do liczenia ruchów

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • NatiB Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez te pogode tak krążą wszystkie wirusy, jak jest 15 na plusie to nie uśpią sie te wirusy i szaleją. Nie zostawili mnie na obserwacji, mowili, ze nie ma paniki, ze mozna isc do domu i tam przyjmowac plyny i lezec. Maly tak kopal wczoraj, wystraszyl sie pewnie tak samo jak ja:/

Bartuś❤️
    09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie chyba braklo by miejsca na zapisywanie ruchow ;)
    Ziewal strasznie na Usg ;) ale spac nie pojdzie haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 10:42

• Poli9106 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja zamienila sobie pory do kopania,jest spokoj od 24 do poludnia

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój od wczoraj prawie nie kopie , troche się martwie ale jak mówicie, jest jeszcze czas.. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 12:45

• kamisia88 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    kamisia jesli w srode okaze sie ze synek to ja wezme lub odkupie od Ciebie rzeczy ,JESLI sie ich jeszcze nie pozbedziesz
    Ok. To nie są malutkie, raczej dla 2 latka..http://olx.pl/i2/oferta/oddam-ubranka-dla-chlopca-CID88-IDddXx3.html?ref%5B0%5D%5Bpath%5D%5B0%5D=195419477&ref%5B0%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B0%5D%5Bmethod%5D=details

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dzidzia ma dużo miejsca tak stwierdził gin i żeby się nie przejmować poza tym ja mam łożysko na przednej ścianie i faktycznie u mnie ruchy to hamuję bo są miejsca gdzie nie ma łożysko i jak tam kopnie to ja podskakuję:) ale zauważyłam,że moja w określonych godzinach jest ruchliwa często nad ranem i około 23 w ciągu dnia to ja coś robię chodzę itp i nie skupiam się na ruchach

też mi się wydaję,że moja nisko jest ale gin mówił,że jest ok, w ogóle to zauważyłam,że mój brzuch to typowa piłeczka się robi

takie pytanie czy wam też cofa się pokarm, ja mam wrażenie,że mi macica uciska żołądek i jak się przejem to mi się odbiję to jakby się cofało fujj :D??

gratuluję udanych wizyt :)

3jgxxzkra9730jiu.png
  • migussia Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 19:18

helutka, bereda11, Marietta lubią tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do ksiedza po kolędzie to my jestesmy niewierzacy i dziecka nie zamierzamy chrzcic ;) mimo ze oboje chrzest mamy ale nie mielismy na to wpływu jak równiez na komunie rodzice kazali i tyle. Nie istnieje dla mnie temat o Bogu wiec nie bedziemy w domu o tym rozmawiać, jak dziecko podrosnie i bedzie chcialo chodzic do kosciola to nie ma problemu

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • malvva Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja czekam na 7 stycznia <3 mam wtedy usg 3 d i mam nadzieje sie dowiedzieć kto w brzuszku siedzi,

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • helutka Ekspertka

Wysłany: 28 grudnia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    migussia wrote:
    co do ruchów to powiem wam, że ja od kilku dni czuję i to przeważnie rano i wieczorem jak już leżę w łóżku :) Gdzieś czytałam, że jak mamusie dużo chodzą to dzieciątko się kołysze i usypia także ja sobie tak wmawiam że temu w ciągu dnia jeszcze nie odczuwam :)
    O to to! Ja codziennie kilometry z psem robię spacerując, więc młode się ciągle kołysze i pewnie dlatego nie kopie ;)

Waga podskoczyła i stoi trzeci dzień. Jelita za to wykazują wzmożoną aktywność, wciągam orzechy i sporo piję ;)

Wizyta dopiero 7 stycznia, tydzień później połówkowe - mam nadzieję, że chłopak nie wywinie nic i dalej będzie chłopakiem :D

Kupujecie coś w necie? jakieś ciuszki? Są już promocje? :D

migussia lubi tę wiadomość

• Anniusia Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helutka wrote:
    O to to! Ja codziennie kilometry z psem robię spacerując, więc młode się ciągle kołysze i pewnie dlatego nie kopie ;)

Waga podskoczyła i stoi trzeci dzień. Jelita za to wykazują wzmożoną aktywność, wciągam orzechy i sporo piję ;)

Wizyta dopiero 7 stycznia, tydzień później połówkowe - mam nadzieję, że chłopak nie wywinie nic i dalej będzie chłopakiem :D

Kupujecie coś w necie? jakieś ciuszki? Są już promocje? :D

ja właśnie widziałam,że są promocję i zaczyna się sezon wyprzedażowy ale hmm jakoś boję się jeszcze kupować no i najpierw musimy mebelki kupić aby mieć gdzie to wszystko kłaść :D

3jgxxzkra9730jiu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helutka o to samo miałam zapytać ! Na stronie Smyka są fajne wyprzedaże i zastanawiam się czy już nie zaszaleć czy poczekać jeszcze, bo ponoć w styczniu mają hyć jeszcze lepsze promocje :)
    komoda w pokoju stoi pusta..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 11:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Anniusia Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malena91 wrote:
    Dziewczynki dopadła mnie jak co roku o tej porze opryszczka wargowa. Co ją mogę na nią użyć żeby nie zaszkodzić dziecku?

kurczę nie pomogę, nigdy w życiu opryszczki nie miałam, super,że już gin Ci poradził :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
‹‹ 991 992 993 994 995 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ