Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj o te ruchy pytałam lekarza,i mowie ze cos spokojna jest dzisiaj a on,ze właśnie miał mowic że na usg jest bardzo ruchliwa i ze dopiero koło 30 tyg mozna liczyc ruchy.Bo teraz to ma duzo miejsca i szaleje nawet wtedy kiedy tego nie czujemy.
Cigaretta, JusWik lubią tę wiadomość
-
Moj sie ujawnil I juz jestem pewna ze sie wierci
dzis o 12w nocy aktywnosci ostre byly hehe pewnie to samo mnie czeka po urodzeniu
Klaudia mnie dzis tesciowa rano pobierala krew na badania i od razu mocz zabrala do lab bo jest pielegniarkapada deszcz i nie musze się bujać..chociaz tyle he
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 10:34
-
Przez te pogode tak krążą wszystkie wirusy, jak jest 15 na plusie to nie uśpią sie te wirusy i szaleją. Nie zostawili mnie na obserwacji, mowili, ze nie ma paniki, ze mozna isc do domu i tam przyjmowac plyny i lezec. Maly tak kopal wczoraj, wystraszyl sie pewnie tak samo jak ja:/Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bereda11 wrote:kamisia jesli w srode okaze sie ze synek to ja wezme lub odkupie od Ciebie rzeczy ,JESLI sie ich jeszcze nie pozbedziesz
Kazik :* -
u mnie dzidzia ma dużo miejsca tak stwierdził gin i żeby się nie przejmować poza tym ja mam łożysko na przednej ścianie i faktycznie u mnie ruchy to hamuję bo są miejsca gdzie nie ma łożysko i jak tam kopnie to ja podskakuję
ale zauważyłam,że moja w określonych godzinach jest ruchliwa często nad ranem i około 23 w ciągu dnia to ja coś robię chodzę itp i nie skupiam się na ruchach
też mi się wydaję,że moja nisko jest ale gin mówił,że jest ok, w ogóle to zauważyłam,że mój brzuch to typowa piłeczka się robi
takie pytanie czy wam też cofa się pokarm, ja mam wrażenie,że mi macica uciska żołądek i jak się przejem to mi się odbiję to jakby się cofało fujj??
gratuluję udanych wizyt -
co do ksiedza po kolędzie to my jestesmy niewierzacy i dziecka nie zamierzamy chrzcic
mimo ze oboje chrzest mamy ale nie mielismy na to wpływu jak równiez na komunie rodzice kazali i tyle. Nie istnieje dla mnie temat o Bogu wiec nie bedziemy w domu o tym rozmawiać, jak dziecko podrosnie i bedzie chcialo chodzic do kosciola to nie ma problemu
-
migussia wrote:co do ruchów to powiem wam, że ja od kilku dni czuję i to przeważnie rano i wieczorem jak już leżę w łóżku
Gdzieś czytałam, że jak mamusie dużo chodzą to dzieciątko się kołysze i usypia także ja sobie tak wmawiam że temu w ciągu dnia jeszcze nie odczuwam
Waga podskoczyła i stoi trzeci dzień. Jelita za to wykazują wzmożoną aktywność, wciągam orzechy i sporo piję
Wizyta dopiero 7 stycznia, tydzień później połówkowe - mam nadzieję, że chłopak nie wywinie nic i dalej będzie chłopakiem
Kupujecie coś w necie? jakieś ciuszki? Są już promocje?migussia lubi tę wiadomość
-
helutka wrote:O to to! Ja codziennie kilometry z psem robię spacerując, więc młode się ciągle kołysze i pewnie dlatego nie kopie
Waga podskoczyła i stoi trzeci dzień. Jelita za to wykazują wzmożoną aktywność, wciągam orzechy i sporo piję
Wizyta dopiero 7 stycznia, tydzień później połówkowe - mam nadzieję, że chłopak nie wywinie nic i dalej będzie chłopakiem
Kupujecie coś w necie? jakieś ciuszki? Są już promocje?
ja właśnie widziałam,że są promocję i zaczyna się sezon wyprzedażowy ale hmm jakoś boję się jeszcze kupować no i najpierw musimy mebelki kupić aby mieć gdzie to wszystko kłaść -
nick nieaktualnyHelutka o to samo miałam zapytać ! Na stronie Smyka są fajne wyprzedaże i zastanawiam się czy już nie zaszaleć czy poczekać jeszcze, bo ponoć w styczniu mają hyć jeszcze lepsze promocje
komoda w pokoju stoi pusta..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 11:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malena91 wrote:Dziewczynki dopadła mnie jak co roku o tej porze opryszczka wargowa. Co ją mogę na nią użyć żeby nie zaszkodzić dziecku?
kurczę nie pomogę, nigdy w życiu opryszczki nie miałam, super,że już gin Ci poradziłMalena91 lubi tę wiadomość