Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anjaa wrote:Witam:)
u mnie dolegliwości wróciły, od południa czuje co jakiś czas takie hmm uczucie ciągnięcia,ukłucia raz z lewej strony brzucha raz z prawej;/ mam nadzieję, że to rozciągające się więzadła.... wy też macie może takie dolegliwości???
Ja mam jutro ,,kolejne" usg połówkowe na które byłam zapisana już 2 mce temu.... piszę, że kolejne bo jak tydzień temu byłam w szpitalu to też miałam robione.... ale pojadę z chęcia spotkać się z syneczkiem i może dostane jakieś zdjęcie bo usg będzie 4d
cieszę się, że już po świętach.... plecy mnie bolą od siedzenia przy stole i też się czuję mega obżarta:)
ja tak miałam i były to więzadła + zaparcia, branie 3 razy dziennie po 2 asparginu i odpoczynek pomogło a po tym wyskoczył brzusio
mnie cholernie swędzą piersi szczególnie lewa widzę na nich po 2 rozstępy
czy rozstępy swędzą?
ehhnie chce rozstępów:(
-
nick nieaktualnyAnniusia ja mam całe piersi popękane, dookoła sutków - wygląda to okropnie ale już się tym nie przejmuje, nic na to nie poradze.. smaruje 2 x dziennie ale nic to nie daje, mam nadzieje,że chociaż na brzuchu nic nie wyskoczy. Mnie nie swędzą piersi tylko skóra na brzuchu, sutki mnie bolą przy dotykaniu od początku ciąży
malvva lubi tę wiadomość
-
Hej hej witam się po świętach
czuję się taka pełna i ociezala po tym świątecznym obrzarstwie masakra. Jutro wizyta u Endo ciekawe co mi powie i czy leki przepisze...
Mnie piersi też swedza ale nie zauważyłam rozstępów w pierwszej ciąży też swe działu ale rozstepow nie było, skóra na brzuchu czasami Szwedzi ale rozstępy to mam z pierwszej ciąży teraz nowych na razie nie widzę zobaczymy później..
Katarzyna gratulacje synkakatarzyna_d lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katarzyna ja robiłam w środę usg połówkowe i też będzie chłopiec
i podobnie waży 369g. Mi lekarz powiedział, żebym sobie 4d zrobiła około 30 tygodnia, bo wtedy fajnie widać mimikę twarzy. Więc teraz miałam zwykłe usg. Ale u Ciebie fajnie widać maluszka.
Myślicie, że od strasznie duszącego kaszlu może mi coś zaszkodzić? duszę się jak oszalała, całe ciało mi się trzęsie. Zrobiłam syrop z cebuli, najadłam się czosnku. Oby to coś dało ... trochę się martwiękatarzyna_d, Marietta lubią tę wiadomość
-
Poli9106 wrote:A ja siedze na sorze i czekam na meza,bo ciśnienie dostal 180/140 i 140 pulsu,niech ten dzień się już skonczy:///lezy pod kroplowka i go monitoruja
-
nick nieaktualny
-
Czekam Dalej na wieści a M czeka na kardiologa,podali mu zastrzyki,tabsy i mial 3 kroplowki.Ma nadciśnienie od paru lat ale pierwszy raz widzialam go w takim stanie,ledwo dowiozlam go do szpitala..Wrocilam do domu o 20 zeby wyjsc z psem,spakowalam mu torbe zeby w razie w zawiezc i ryczalam jak bobr:((
-
Poli9106 wrote:Czekam Dalej na wieści a M czeka na kardiologa,podali mu zastrzyki,tabsy i mial 3 kroplowki.Ma nadciśnienie od paru lat ale pierwszy raz widzialam go w takim stanie,ledwo dowiozlam go do szpitala..Wrocilam do domu o 20 zeby wyjsc z psem,spakowalam mu torbe zeby w razie w zawiezc i ryczalam jak bobr:((
-
Poli9106 wrote:Jesteśmy w domu,jak baba uwaza,że chlop za duzo już wypil i czas do domu to ma rację,elektrolity mu pospadaly,strachu się obydwpje najedlismy,ma nauczke tyle go wczoraj upominalam..
O to reprymenda dla męża za.stresowanie ciężarnej:-)bereda11 lubi tę wiadomość
-
Hej kobietki, ja dzisiaj po poludniu trafilam na IP, lezalam chyba ze 3h, podawali mi elektrolity. Cala rodzina zarazila sie jakims rotawirusem, oczywiscie ja znosze najgorzej. Biegunka, wymioty, stracilam przytomnosc 3 razy. Masakra. Caly dzien nie moge nic przelknac, jak wypilam herbate to cala zwrocilam. Leze caly dzien bo ciagle mam wrazenie ze strace przytomnosc
MASAKRA
Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
Czesc jej cos te swieta nie takie radosne.... Oby wszystko poprzechodzilo jak najszybciej. Nic trzeba wracac do normalnego trybu. Malz w pracy my z malym w domu jakos musze go ogarnac a jutro do labo sie wybieram.
Mnie cos martwi ze na wadze mi nie przybiera nic a nic fakt nie jem duzo ale tez sue nie glodze i tak to dzieciotko gdzies nisko sobie siedzi siwze uciska mi na pecherz i jelita. Oby bylo wsjo dobrze
-
Ja dopiero w 21 tygodniu przybralam na wadze i od tamtej pory 0,5 kg na tydz tak wychodzi a tak to od zajscia w ciaze bylam na minusie.I jeszcze mi brakuje zeby dobic do wagi sprzed ciazy..Niektóre tak maja wiec nie masz się co martwic:)
Po tym Gynazolu mnie tak swedzi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 08:08