X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 27 grudnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki widze swieta sie jeszcze nie koncza wszedzie wieje pustkami :( :( Ja to wogole doslownie wchodze od swieta ostatnio na te nasze Majoweczki i tu i na fb ;) Nie chce sie nic tym bardziej ze chorobsko po raz 4 w tej ciazy mnie zlapalo :( :( Mam nadzieje ze wy jestescie zdrowe :) Zycze milego dnia :) : :)

myszka2070 w4sqdqk3itpk4hqj.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzę zdrówka chorybzdkom:) ja też mam jakiś dziwny katar że nie chce wylecieć a spływa po gardle aż mnie podnosi blee :( ale wczoraj był wstrętny wiatr może mnie owiało jak szłam do domu bez czapki z samochodu .
    A dziś odpoczynek nic nie robie obiad mam gotowy moja mamuśka o nas zadbała :D
    A u mnie też od kilku dni jakoś dziwnie mokro normalnie woda na wkładce też zamówiłam sobie te papierki dla świętego spokoju bo schizuje już mokro , mały brzuch ...i boje się że coś nie tak może być.

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam po świętach :)

• Poli9106 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nosze teraz ta wkladke od godziny, już mialam uczucie ze cos mi leci ale wkładka jest dalej zolta,nie wiem czy się ja wyciaga i odstawia na pół godziny czy jak jest zolta to koniec obserwacji,ktoras z was tego kiedyś probowala?

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylika bo moze za malo zjadlas na swieta i dlatego maly brzuszek masz ? ha ha ha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 11:55

pasia27, Sylika, luna91 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi od wczoraj dopiero teraz udało sie wejsc na forum caly czas mialam ze serwer jest przeciazony albo podlega modernizacji

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Malvva ja też nie mogłam wejść, musieli mieć jakiś problem..
    Wyczaiłam 10 km ode mnie na sprzedaż prawie nie używaną poduchę do spania motherhood za 75 zł i jak tylko się dodzwonię to po nią jadę bo już nie daje rady ze spaniem tak mnie plecy bolą.. Mam nadzieję, że się sprawdzi i będzie się mega wygodnie spało :)

pasia27, malvva lubią tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    a mi od wczoraj dopiero teraz udało sie wejsc na forum caly czas mialam ze serwer jest przeciazony albo podlega modernizacji
    coś robili bo od wczoraj wieczora nie dało się wejść. Nareszcie jest :D

malvva lubi tę wiadomość

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    U mnie to samo..

malvva lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 12:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 12:44

bereda11, luna91, Kłosia, pasia27, Marietta, migussia lubią tę wiadomość

• marzenka06 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej co do pęcherza, ja biorę żuravit raz dziennie i mam lepsze wyniki z analizy moczu.
    Mnie też chyba dopadła rwa w prawym udzie i pośladku. Łapie raptownie i strasznie boli i nagle przechodzi. W pierwszej ciąży tak nie miałam.
    myszka2070 ja też zmagam się, katar minął prawie, to teraz mnie duszący kaszel męczy. Straszne ... :( Mam dość.

zrz682c3xdy3h4kv.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :)

Ja dziś spokojnie w domku - pojeździłam po rodzinie i plecy dały się we znaki :/ Kocham święta, ale mimo wszystko męczy mnie siedzenie przy stole przez 2 dni :P

Ja miałam swego czasu schizę na punkcie tych cieknących wód - nadal mam pełno sluzu białego- czasmai mam całą mokrą wkładkę. Gadałam o tym z ginem - sprawdzał ph - paseczek był żółty powiedział, że idealnie :) Zajrzał do środka, pomacał szyjkę - wszystko w porządku. Wziął tylko materiał na posiew, żeby się upewnić czy to nie infekcja... myślę dziewczyny, że ta obfita wydzielina jest raczej normalna w ciąży :)

Bereda - przykra sytuacja u Ciebie w rodzinie, miejmy nadzieję, że wszystko się ułoży.

Ja mojego małego czuję juz na prawdę mocno. Już 3 raz obudził mnie mocnymi kopniakami o 7 rano :) Czasami tak strzela, że aż boli :) Ma dni spokoju - kopnie rano i na wieczór i koniec, ale czasami nie daje spokoju :D

Która ma wizytę w przyszłym tygodniu? Chyba sporo z nas ma połówkowe :) Ja we wtorek idę :P

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i z mojej zoltej wkladki zrobila się szara,już nie wiem co mam robic test ph w glab pochwy 2 razy zolty,tu pisze na tych wkladkach,ze szary,niebieski i zielony moga być wody lub infekcja.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 14:06

• Poli9106 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam na IP,infekcja zbadal zrobil usg,i mam gynazol wypisany

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia1534 wrote:
    Hej :) Malvva ja też nie mogłam wejść, musieli mieć jakiś problem..
    Wyczaiłam 10 km ode mnie na sprzedaż prawie nie używaną poduchę do spania motherhood za 75 zł i jak tylko się dodzwonię to po nią jadę bo już nie daje rady ze spaniem tak mnie plecy bolą.. Mam nadzieję, że się sprawdzi i będzie się mega wygodnie spało :)

ja mam tą poduchę dostałam pod choinkę i jest strzałem w 10! Od wigilii na niej śpię i wstaję wreszcie bez bólu kręgosłupa,siedzę na niej i o niebo lepiej!

klaudia1534 lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te wkładki to jak już się zabarwia to już się nie nosi ich jakby do bo Ci wynik zafalszuje i schiz robisz i wyrzucasz ;) a najlepiej papierki przytkniesz, zabarwie sie i wsio ;) a no i najważniejsze że już wiesz że to infekcja ;)
    Ps. Sorki ,ale słownik mi przestawia a ja tak na szybko wpadam i wypadam heheh :P

A tak wgl to patrzę zaraz tysiąca będziemy miały ;) Damy radę w starym roku.? :D hehehe

Bosz czuje się jak chodzącą bomba po tej wyżerce świątecznej ;o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 16:51

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, przedstawiam wam mojego przystojniaka :) jest zdrowy na USG połówkowym wszystko było ok

Mikołaj ma 360 gram

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f69209a97a97.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 16:56

pasia27, klaudia1534, bereda11, Malena91, Aniu_leczka, xpatiiix3, Kłosia, luna91, Narinka, helutka, Marietta, migussia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tutaj dowód potwierdzenia płci :) po tej fotce juz nie miałam więcej pytań do lekarki

Siurek :P
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f008dd142831.jpg

Anjaa, bereda11, Malena91, luna91, Marietta, pasia27 lubią tę wiadomość

• Anjaa Ekspertka

Wysłany: 27 grudnia 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam:)

u mnie dolegliwości wróciły, od południa czuje co jakiś czas takie hmm uczucie ciągnięcia,ukłucia raz z lewej strony brzucha raz z prawej;/ mam nadzieję, że to rozciągające się więzadła.... wy też macie może takie dolegliwości???

Ja mam jutro ,,kolejne" usg połówkowe na które byłam zapisana już 2 mce temu.... piszę, że kolejne bo jak tydzień temu byłam w szpitalu to też miałam robione.... ale pojadę z chęcia spotkać się z syneczkiem i może dostane jakieś zdjęcie bo usg będzie 4d :)

cieszę się, że już po świętach.... plecy mnie bolą od siedzenia przy stole i też się czuję mega obżarta:)

[link=https://www.suwaczki.com/]p19udqk3640ct2sr.png[/link]

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku
‹‹ 988 989 990 991 992 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ