X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 27 grudnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki widze swieta sie jeszcze nie koncza wszedzie wieje pustkami :( :( Ja to wogole doslownie wchodze od swieta ostatnio na te nasze Majoweczki i tu i na fb ;) Nie chce sie nic tym bardziej ze chorobsko po raz 4 w tej ciazy mnie zlapalo :( :( Mam nadzieje ze wy jestescie zdrowe :) Zycze milego dnia :) : :)

myszka2070 w4sqdqk3itpk4hqj.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzę zdrówka chorybzdkom:) ja też mam jakiś dziwny katar że nie chce wylecieć a spływa po gardle aż mnie podnosi blee :( ale wczoraj był wstrętny wiatr może mnie owiało jak szłam do domu bez czapki z samochodu .
    A dziś odpoczynek nic nie robie obiad mam gotowy moja mamuśka o nas zadbała :D
    A u mnie też od kilku dni jakoś dziwnie mokro normalnie woda na wkładce też zamówiłam sobie te papierki dla świętego spokoju bo schizuje już mokro , mały brzuch ...i boje się że coś nie tak może być.

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam po świętach :)

• Poli9106 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nosze teraz ta wkladke od godziny, już mialam uczucie ze cos mi leci ale wkładka jest dalej zolta,nie wiem czy się ja wyciaga i odstawia na pół godziny czy jak jest zolta to koniec obserwacji,ktoras z was tego kiedyś probowala?

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylika bo moze za malo zjadlas na swieta i dlatego maly brzuszek masz ? ha ha ha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 11:55

pasia27, Sylika, luna91 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi od wczoraj dopiero teraz udało sie wejsc na forum caly czas mialam ze serwer jest przeciazony albo podlega modernizacji

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Malvva ja też nie mogłam wejść, musieli mieć jakiś problem..
    Wyczaiłam 10 km ode mnie na sprzedaż prawie nie używaną poduchę do spania motherhood za 75 zł i jak tylko się dodzwonię to po nią jadę bo już nie daje rady ze spaniem tak mnie plecy bolą.. Mam nadzieję, że się sprawdzi i będzie się mega wygodnie spało :)

pasia27, malvva lubią tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    a mi od wczoraj dopiero teraz udało sie wejsc na forum caly czas mialam ze serwer jest przeciazony albo podlega modernizacji
    coś robili bo od wczoraj wieczora nie dało się wejść. Nareszcie jest :D

malvva lubi tę wiadomość

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    U mnie to samo..

malvva lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 12:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 12:44

bereda11, luna91, Kłosia, pasia27, Marietta, migussia lubią tę wiadomość

• marzenka06 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej co do pęcherza, ja biorę żuravit raz dziennie i mam lepsze wyniki z analizy moczu.
    Mnie też chyba dopadła rwa w prawym udzie i pośladku. Łapie raptownie i strasznie boli i nagle przechodzi. W pierwszej ciąży tak nie miałam.
    myszka2070 ja też zmagam się, katar minął prawie, to teraz mnie duszący kaszel męczy. Straszne ... :( Mam dość.

zrz682c3xdy3h4kv.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :)

Ja dziś spokojnie w domku - pojeździłam po rodzinie i plecy dały się we znaki :/ Kocham święta, ale mimo wszystko męczy mnie siedzenie przy stole przez 2 dni :P

Ja miałam swego czasu schizę na punkcie tych cieknących wód - nadal mam pełno sluzu białego- czasmai mam całą mokrą wkładkę. Gadałam o tym z ginem - sprawdzał ph - paseczek był żółty powiedział, że idealnie :) Zajrzał do środka, pomacał szyjkę - wszystko w porządku. Wziął tylko materiał na posiew, żeby się upewnić czy to nie infekcja... myślę dziewczyny, że ta obfita wydzielina jest raczej normalna w ciąży :)

Bereda - przykra sytuacja u Ciebie w rodzinie, miejmy nadzieję, że wszystko się ułoży.

Ja mojego małego czuję juz na prawdę mocno. Już 3 raz obudził mnie mocnymi kopniakami o 7 rano :) Czasami tak strzela, że aż boli :) Ma dni spokoju - kopnie rano i na wieczór i koniec, ale czasami nie daje spokoju :D

Która ma wizytę w przyszłym tygodniu? Chyba sporo z nas ma połówkowe :) Ja we wtorek idę :P

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i z mojej zoltej wkladki zrobila się szara,już nie wiem co mam robic test ph w glab pochwy 2 razy zolty,tu pisze na tych wkladkach,ze szary,niebieski i zielony moga być wody lub infekcja.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 14:06

• Poli9106 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam na IP,infekcja zbadal zrobil usg,i mam gynazol wypisany

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia1534 wrote:
    Hej :) Malvva ja też nie mogłam wejść, musieli mieć jakiś problem..
    Wyczaiłam 10 km ode mnie na sprzedaż prawie nie używaną poduchę do spania motherhood za 75 zł i jak tylko się dodzwonię to po nią jadę bo już nie daje rady ze spaniem tak mnie plecy bolą.. Mam nadzieję, że się sprawdzi i będzie się mega wygodnie spało :)

ja mam tą poduchę dostałam pod choinkę i jest strzałem w 10! Od wigilii na niej śpię i wstaję wreszcie bez bólu kręgosłupa,siedzę na niej i o niebo lepiej!

klaudia1534 lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te wkładki to jak już się zabarwia to już się nie nosi ich jakby do bo Ci wynik zafalszuje i schiz robisz i wyrzucasz ;) a najlepiej papierki przytkniesz, zabarwie sie i wsio ;) a no i najważniejsze że już wiesz że to infekcja ;)
    Ps. Sorki ,ale słownik mi przestawia a ja tak na szybko wpadam i wypadam heheh :P

A tak wgl to patrzę zaraz tysiąca będziemy miały ;) Damy radę w starym roku.? :D hehehe

Bosz czuje się jak chodzącą bomba po tej wyżerce świątecznej ;o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 16:51

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, przedstawiam wam mojego przystojniaka :) jest zdrowy na USG połówkowym wszystko było ok

Mikołaj ma 360 gram

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f69209a97a97.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 16:56

pasia27, klaudia1534, bereda11, Malena91, Aniu_leczka, xpatiiix3, Kłosia, luna91, Narinka, helutka, Marietta, migussia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tutaj dowód potwierdzenia płci :) po tej fotce juz nie miałam więcej pytań do lekarki

Siurek :P
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f008dd142831.jpg

Anjaa, bereda11, Malena91, luna91, Marietta, pasia27 lubią tę wiadomość

• Anjaa Ekspertka

Wysłany: 27 grudnia 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam:)

u mnie dolegliwości wróciły, od południa czuje co jakiś czas takie hmm uczucie ciągnięcia,ukłucia raz z lewej strony brzucha raz z prawej;/ mam nadzieję, że to rozciągające się więzadła.... wy też macie może takie dolegliwości???

Ja mam jutro ,,kolejne" usg połówkowe na które byłam zapisana już 2 mce temu.... piszę, że kolejne bo jak tydzień temu byłam w szpitalu to też miałam robione.... ale pojadę z chęcia spotkać się z syneczkiem i może dostane jakieś zdjęcie bo usg będzie 4d :)

cieszę się, że już po świętach.... plecy mnie bolą od siedzenia przy stole i też się czuję mega obżarta:)

[link=https://www.suwaczki.com/]p19udqk3640ct2sr.png[/link]

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku
‹‹ 988 989 990 991 992 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ