Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczynki widze swieta sie jeszcze nie koncza wszedzie wieje pustkami
Ja to wogole doslownie wchodze od swieta ostatnio na te nasze Majoweczki i tu i na fb
Nie chce sie nic tym bardziej ze chorobsko po raz 4 w tej ciazy mnie zlapalo
Mam nadzieje ze wy jestescie zdrowe
Zycze milego dnia
:
myszka2070 -
Życzę zdrówka chorybzdkom:) ja też mam jakiś dziwny katar że nie chce wylecieć a spływa po gardle aż mnie podnosi blee
ale wczoraj był wstrętny wiatr może mnie owiało jak szłam do domu bez czapki z samochodu .
A dziś odpoczynek nic nie robie obiad mam gotowy moja mamuśka o nas zadbała
A u mnie też od kilku dni jakoś dziwnie mokro normalnie woda na wkładce też zamówiłam sobie te papierki dla świętego spokoju bo schizuje już mokro , mały brzuch ...i boje się że coś nie tak może być. -
nick nieaktualny
-
Hej
Malvva ja też nie mogłam wejść, musieli mieć jakiś problem..
Wyczaiłam 10 km ode mnie na sprzedaż prawie nie używaną poduchę do spania motherhood za 75 zł i jak tylko się dodzwonię to po nią jadę bo już nie daje rady ze spaniem tak mnie plecy bolą.. Mam nadzieję, że się sprawdzi i będzie się mega wygodnie spałopasia27, malvva lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej co do pęcherza, ja biorę żuravit raz dziennie i mam lepsze wyniki z analizy moczu.
Mnie też chyba dopadła rwa w prawym udzie i pośladku. Łapie raptownie i strasznie boli i nagle przechodzi. W pierwszej ciąży tak nie miałam.
myszka2070 ja też zmagam się, katar minął prawie, to teraz mnie duszący kaszel męczy. Straszne ...Mam dość.
-
Dzień dobry wszystkim
Ja dziś spokojnie w domku - pojeździłam po rodzinie i plecy dały się we znakiKocham święta, ale mimo wszystko męczy mnie siedzenie przy stole przez 2 dni
Ja miałam swego czasu schizę na punkcie tych cieknących wód - nadal mam pełno sluzu białego- czasmai mam całą mokrą wkładkę. Gadałam o tym z ginem - sprawdzał ph - paseczek był żółty powiedział, że idealnieZajrzał do środka, pomacał szyjkę - wszystko w porządku. Wziął tylko materiał na posiew, żeby się upewnić czy to nie infekcja... myślę dziewczyny, że ta obfita wydzielina jest raczej normalna w ciąży
Bereda - przykra sytuacja u Ciebie w rodzinie, miejmy nadzieję, że wszystko się ułoży.
Ja mojego małego czuję juz na prawdę mocno. Już 3 raz obudził mnie mocnymi kopniakami o 7 ranoCzasami tak strzela, że aż boli
Ma dni spokoju - kopnie rano i na wieczór i koniec, ale czasami nie daje spokoju
Która ma wizytę w przyszłym tygodniu? Chyba sporo z nas ma połówkoweJa we wtorek idę
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
No i z mojej zoltej wkladki zrobila się szara,już nie wiem co mam robic test ph w glab pochwy 2 razy zolty,tu pisze na tych wkladkach,ze szary,niebieski i zielony moga być wody lub infekcja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 14:06
-
nick nieaktualnyklaudia1534 wrote:Hej
Malvva ja też nie mogłam wejść, musieli mieć jakiś problem..
Wyczaiłam 10 km ode mnie na sprzedaż prawie nie używaną poduchę do spania motherhood za 75 zł i jak tylko się dodzwonię to po nią jadę bo już nie daje rady ze spaniem tak mnie plecy bolą.. Mam nadzieję, że się sprawdzi i będzie się mega wygodnie spało
ja mam tą poduchę dostałam pod choinkę i jest strzałem w 10! Od wigilii na niej śpię i wstaję wreszcie bez bólu kręgosłupa,siedzę na niej i o niebo lepiej!klaudia1534 lubi tę wiadomość
-
Te wkładki to jak już się zabarwia to już się nie nosi ich jakby do bo Ci wynik zafalszuje i schiz robisz i wyrzucasz
a najlepiej papierki przytkniesz, zabarwie sie i wsio
a no i najważniejsze że już wiesz że to infekcja
Ps. Sorki ,ale słownik mi przestawia a ja tak na szybko wpadam i wypadam heheh
A tak wgl to patrzę zaraz tysiąca będziemy miałyDamy radę w starym roku.?
hehehe
Bosz czuje się jak chodzącą bomba po tej wyżerce świątecznej ;oWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 16:51
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyWitam, przedstawiam wam mojego przystojniaka
jest zdrowy na USG połówkowym wszystko było ok
Mikołaj ma 360 gram
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f69209a97a97.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 16:56
pasia27, klaudia1534, bereda11, Malena91, Aniu_leczka, xpatiiix3, Kłosia, luna91, Narinka, helutka, Marietta, migussia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam:)
u mnie dolegliwości wróciły, od południa czuje co jakiś czas takie hmm uczucie ciągnięcia,ukłucia raz z lewej strony brzucha raz z prawej;/ mam nadzieję, że to rozciągające się więzadła.... wy też macie może takie dolegliwości???
Ja mam jutro ,,kolejne" usg połówkowe na które byłam zapisana już 2 mce temu.... piszę, że kolejne bo jak tydzień temu byłam w szpitalu to też miałam robione.... ale pojadę z chęcia spotkać się z syneczkiem i może dostane jakieś zdjęcie bo usg będzie 4d
cieszę się, że już po świętach.... plecy mnie bolą od siedzenia przy stole i też się czuję mega obżarta:)
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku