X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Idgie Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2015, 09:10

08.09 - transfer :)
    2nn3flw14d6fmfcl.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    Hej kochane ...a u nas fatalnie z srody NA czwartek siostra mojego P z partnerem mieli wypadek samochodowy ...jemu nic nie jest a ja zabrali do szpitala ma uszkodzone 2 kregi w kregoslupie ..wiec musielismy sie zajac mala ,wczoraj caly dzien w szpitalu oddalonym o 2 godz w jedna strone ,moj pilnowal malej caly dzien po nocce nie wyspany ,ani on ani ja nie poszlismy do pracy ...wczoraj Ona lezala w jednej pozycji nie mogla sie przekrecic Ale wieczorem juz ja posadzili wiec mam nadzieje ze bedzie lepuej .ja spie z mala bo ona zawsze spala z mama nieprzyzwyczajona jest spac sama ,wiec mam nadzieje ze juz bedzie tylko lepiej ...mowia jej ze mozliwe ze bedzie musiala miec operacje NA kregoslup Ale nie sa jeszcze pewni ...Och....mam nadzieje ze u was jest lepiej
    O jejku :-(

Ale trzeba miec nadzieje ze.wszystko będzie dobrze!bo na pewno będzie!

bereda11 lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Anjaa Ekspertka

Wysłany: 25 grudnia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    Hej kochane ...a u nas fatalnie z srody NA czwartek siostra mojego P z partnerem mieli wypadek samochodowy ...jemu nic nie jest a ja zabrali do szpitala ma uszkodzone 2 kregi w kregoslupie ..wiec musielismy sie zajac mala ,wczoraj caly dzien w szpitalu oddalonym o 2 godz w jedna strone ,moj pilnowal malej caly dzien po nocce nie wyspany ,ani on ani ja nie poszlismy do pracy ...wczoraj Ona lezala w jednej pozycji nie mogla sie przekrecic Ale wieczorem juz ja posadzili wiec mam nadzieje ze bedzie lepuej .ja spie z mala bo ona zawsze spala z mama nieprzyzwyczajona jest spac sama ,wiec mam nadzieje ze juz bedzie tylko lepiej ...mowia jej ze mozliwe ze bedzie musiala miec operacje NA kregoslup Ale nie sa jeszcze pewni ...Och....mam nadzieje ze u was jest lepiej

Bardzo mi przykro ehh na pewno wszystko będzie dobrze, tylko co teraz przeżyjecie to przeżyjecie:*** 3 mam kciuki:*

[link=https://www.suwaczki.com/]p19udqk3640ct2sr.png[/link]

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 bardzo mi przykro trzymam kciuki żeby szybko wróciła do zdrowia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech swiateczne zyczenia maja moc spelnienia,
    te calkiem blahe i te wazne,
    te dostojne i te ciut niepowazne,
    niech sie spelnia.
    Marzen o ktore warto walczyc,
    wartosci ktorymi warto sie dzielic,
    przyjaciol z ktorymi warto byc
    i nadziei, bez ktorej nie da sie zyc.
    Wesolych Swiat Bozego Narodzenia
    i Szczesliwego Nowego Roku.
    Przepraszam za spóźnione ale jakos mnie te święta pochłonęły pozatym te jeżdżenie w jedna w druga mnie jakos bardzo zmęczyło . Jeszcze raz Wesołych :)

pasia27, Marietta, luna91 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brenda bedzie dobrze :) 3majcie sie i kciuki za zdrowie siostry

• Sylika Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj wspolczuje mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy:)

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    jednak beda ja operowac ale dopiero za kilka dniwiec troche tam polezy , przewoza ja do cardif troszke blizej nas , przez nastepny czas bede chwilowo zastepcza mama:-)

Współczuję,trzeba mieć nadzieję, że po operacji wszystko dobrze się ułoży i będzie ok.Teraz potrzeba Jej spokoju i pewności, że jej dzieciom krzywda się nie dzieje a Ty będziesz się nimi opiekować jak najlepiej potrafisz.Trzymam kciuki bo opieka nad dziećmi do łatwych nie należy, na pewno doskonale sobie poradzisz :-)

relg3e5e9ky1omot.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za szwagierkę i za Ciebie tymczasowa mamuśko zastępcza dacie radę :* wszystko będzie dobrze ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2015, 20:35

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • asioczek86 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda współczuję. w mojej rodzinie też zawsze koniec roku jest najgorszy. oby nowy rok był zawsze lepszy od poprzedniego. tego każdej życzę.
    bądź dzielna, dobrze że mogą na ciebie liczyć :)

8.03.2015- mama Aniołka (8/9tc)
    28.04.2016 IGA <3 3400g i 57 cm szczęścia :)
    17.12.2018 ADAM <3

atdci09ken4tz24o.png

o148zbmhik1ekq2b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bereda dużo zdrówka dla szwagierki ! Taki pech jeszcze w święta yhh...

Myśmy niedawno wrócili z rodzinnej imprezki, najedzona i zmęczona. Młody fika aż miło :)

• marzenka06 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bereda bardzo współczuję. Oby wszystko zakończyło się dobrze.
    Dziewczyny może któraś miała w ciąży problem z zatkanymi zatokami? Można brać jakiś sinupret bądź sinucol zatoki? Co robiłyscie?

zrz682c3xdy3h4kv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam problem z zatokami i sól morska pomogla

• asioczek86 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzenka06 wrote:
    Bereda bardzo współczuję. Oby wszystko zakończyło się dobrze.
    Dziewczyny może któraś miała w ciąży problem z zatkanymi zatokami? Można brać jakiś sinupret bądź sinucol zatoki? Co robiłyscie?

niestety nie pomogę. ja to ogółem mam krzywą przegrodę nosową i ciężko oddycham, ale nic nie biorę z leków. czytałam, że kobiety w ciąży mogą mieć problemy z zatokami, ale co wtedy robić? hmmm

8.03.2015- mama Aniołka (8/9tc)
    28.04.2016 IGA <3 3400g i 57 cm szczęścia :)
    17.12.2018 ADAM <3

atdci09ken4tz24o.png

o148zbmhik1ekq2b.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja caly czas ciezki oddech i przytkane zatoki..tylko świeże powietrze pomaga..he

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2015, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:50

cd9bskjojgq3qzff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 12:43

• Poli9106 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialyscie moze problem z pecherzem?zła jestem,ze się nie zaopatrzylam w ten test w czy to wody plodowe wyciekaja,a teraz leze i się denerwuje czy wszystko ok.Wczoraj albo przedwczoraj kiedy się smialam to czulam,ze popuscilam dobrze,ze mialam wkladke,a dzisiaj w nocy wstaje na siku co pol godz a i tak mam wrażenie,ze nie do końca oprozniam pęcherz.Wstawalam z lozka napinajac miesnie brzucha i tez kropelka poszla:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 12:44

• Poli9106 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raz narobilam paniki i pojechalam z tym do lekarza,zrobil mi ten test to mialam infekcje a teraz cholera wie,trzeba czekac do 11tego.Ale bardziej pewna jestem tego nietrzymania moczu bo w wigilie jak chodzilam to tak mi naciskala na pęcherz,ze ledwo szlam.Ale nie wiedziałam,ze tak wcześnie moze sie to pojawić (22t)

‹‹ 986 987 988 989 990 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ