Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylika,Pati-mam nadzieje,ze przejdzie nam do jutra bo szkoda byłoby sie męczyć w święta z mdlosciami kiedy tyle pyszności na stole
trzeba kupić migdały na mdłości
Ja dziś zbyt dużo nie zrobiłam i w sumie nawet nie miałabym siły na więcej dlatego podziwiam Wasogarnęłam całe mieszkanie,kupiłam warzywa i mam zamiar jeszcze zrobić śledzie pod pierzynka i to na tyle z moich świątecznych dań. Teściowa chce zrobić wszystkie potrawy i zabroniła mi czegokolwiek przygotowywać....aż mi trochę glupio z tego powodu
Sylika lubi tę wiadomość
-
No mnie znowu na wieczór bierze aż apetyt nie bardzo mam przez te parę dni.. A jeszcze jedno ciasto, włosy pofarbować i pranie rozwiesić jak się skończy.. Nelka właśnie zasnęła już mi się nie chce wachac ntej farby... Blee... Ale odrost że 3cm mam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 19:13
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj padam na pysk, oczy mi się zamykają, głowa mnie boli.. uciekam już spać. Kochane Wesołych Świąt, spełnienia marzeń i realizacji planów w Nowym roku, aby dla nas wszystkich był szczęśliwy, bezproblemowych ciąż, bezbolesnych porodów i zdrowych, różowiutkich bobasków. Oraz... http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0754e248bec7.jpg hehe
Dobranoc !helutka, Negra, Aniu_leczka, pasia27, Madziuśka, Różyczka, monilia84, storczyk, luna91, Magenta, migussia, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
hello, ja ogarnęłam wszystko jako tako, włosy umyłam, czekam aż wyschną, zawinę na papiloty i zamierzam iść spać.
jutro z rana wyruszam na Święta do Wrocławia - pewnie 5h jazdy... - trzymajcie kciuki
mój bobas dzisiaj aktywny, w sumie co przysiądę to czuję ruchy - faaaajniemonilia84, xpatiiix3, luna91, pasia27, katarzyna_d, bereda11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka ja dzisiaj mialam echo serduszka Kacperka i do tego pani zrobila mi połówkowe drugie bo te ostatnie mialam w 18tc.
Synuś zostaje synusiem. Jest zdrowiutki. Naogladalam sie go i sie zakochalam w nim. Jest cudny
Wesolych Swiat i bezpiecznego porodu życze buziakiNegra, Madziaaaaa, Clio_99, storczyk, xpatiiix3, Madziuśka, luna91, pasia27, Różyczka, Magenta, migussia, maimama, Malena91, katarzyna_d, izizizi, klaudia1534, JusWik lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Hej ja też już padam nie mam już sily kręgosłup boli cały dzień na nogach ale już prawie wszystko gotowe
nie wiem czy jutro tu zajrzę i przez święta a tym bardziej cos napisać wiec Życzę Wam i sobie zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia niech się Wam spełnią wszystkie marzenia.Szczęśliwego Nowego Roku aby był lepszy od poprzedniego
szczęśliwych rozwiązań i przede wszystkim zdrowych bobaskow
luna91, pasia27, monilia84, JusWik lubią tę wiadomość
-
Ja też się już klade,mala z wieczora coś spokojna i nie chce jej się kopac,a ja walczę ze zgaga.
Również zycze Wam zdrowych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia,i aby ten przyszly rok obdarzyl nas zdrowymi maluchami:)pasia27, Różyczka, monilia84, JusWik lubią tę wiadomość
-
monilia84 wrote:Hejka ja dzisiaj mialam echo serduszka Kacperka i do tego pani zrobila mi połówkowe drugie bo te ostatnie mialam w 18tc.
Synuś zostaje synusiem. Jest zdrowiutki. Naogladalam sie go i sie zakochalam w nim. Jest cudny
Wesolych Swiat i bezpiecznego porodu życze buziaki
Milo.sie czyta takie rzeczymonilia84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny