Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pati swietne zdjecia
Duzo radości dziewczynydobrych wyników na badaniach, mnóstwa kopniaczkow, krótkich porodów i dumy ze swoich pociech z tych ktore juz macie i z tych ktore zwitaja w naszych domach w nowym roku 2016 :*
luna91, xpatiiix3, pasia27, JusWik, monilia84, storczyk lubią tę wiadomość
-
I ja życzę wam dziewczyny radosnych i spokojnych świąt bez sensacji i zbędnych nerwów
mnóstwa prezentów i wyśmienitego samopoczucia a w nowym roku tylko powodów do radości i usmiechów:)
xpatiiix3, pasia27, luna91, JusWik, monilia84, storczyk lubią tę wiadomość
-
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia
życzę Wam Kochane Majóweczki nadziei, własnego skrawka nieba,
zadumy nad płomieniem świecy,
filiżanki dobrej, pachnącej kawy,
piękna poezji, muzyki,
pogodnych świąt zimowych,
odpoczynku, zwolnienia oddechu,
nabrania dystansu do tego, co wokół,
chwil roziskrzonych kolędą,
śmiechem i wspomnieniami.
Wesołych świąt!xpatiiix3, pasia27, luna91, Negra, JusWik, monilia84, storczyk lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku -
Cześć majoweczki!
Przesyłam Wam życzenia: uśmiechu na twarzy, zdrowia dla Was i najbliższych, satysfakcji z życia osobistego i zawodowego. Spokojnych końcówek ciąż, donoszonych, zdrowych i pulchnych maluchów, silnych męskich ramion, na których zawsze będziecie mogły się wesprzeć w trudnych chwilach, słonecznej wiosny i cieplutkiego lata, sprzyjającego spacerkom z naszymi nowymi członkami rodzinŚciskam Was wszystkie razem i każdą z osobna! :-*
xpatiiix3, pasia27, luna91, JusWik, monilia84, storczyk lubią tę wiadomość
-
Kochane w ten piękny, świąteczny czas życzę Wam wszystkim mnóstwo radości, miłości i cudownych chwil spędzonych z rodziną. Niech porody będą szybkie i jak najmniej bolesne
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku!!! :*
luna91, pasia27, Negra, xpatiiix3, JusWik, monilia84, storczyk lubią tę wiadomość
-
Też życzę Wam zdrowych, spokojnych Świąt, oby nasze dzieciaczki zdrowo sobie rosły w naszych brzuszkach
Dziewczyny, może wiecie czy można stosować w ciąży otrivin bądź nasivin. Mam straszny katar. Przeraża mnie nadchodząca noc, ponieważ nie będę mogła spaćA myślałam, że wypocznę w święta ... chyba że znacie jakieś inne metody na katar (oprócz inhalacji i wody morskiej)
JusWik, pasia27, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marzenka- na katar jest jeszcze maść majerankowa (smarowana pod nos, na nos i w okolice zatok), na zatoki możesz położyć podgrzaną na suchej patelni i zawinieta w ściereczkę sól kuchenną (uważaj, żeby się nie poparzyc!), poza tym Felice polecala kiedyś parówkę z wody+łyżeczka soli+łyż. majeranku+kilka kropelek Olbasu+bodajże łyżeczka tymianku(ostatniego nie jestem pewna). Ja sama na zaczynające się przeziębienie wypijam gorące mleko z czosnkiem, miodem i masłem i do tej pory pomogło mi za każdym razem
.
pasia27 lubi tę wiadomość
-
Ja Prenalen krople do nosa uzywalam..fajne z mentholem sa
Na konkretniejsze sprawy nosowe jeszcze można kupic irygator do nosa..wlewa sie tam wode i plukasz zatoki..ale to juz nie moja bajka..nie na widzę kropli a tyk bardziej cos.takiego hehe a i nawilzaj powietrze i spij w chłodzie
Jeszcze korale z.czosnku można sobie zrobićzrobiłam raz.malemu jak miał katar;-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 23:23
-
marzenka06 wrote:Też życzę Wam zdrowych, spokojnych Świąt, oby nasze dzieciaczki zdrowo sobie rosły w naszych brzuszkach
Dziewczyny, może wiecie czy można stosować w ciąży otrivin bądź nasivin. Mam straszny katar. Przeraża mnie nadchodząca noc, ponieważ nie będę mogła spaćA myślałam, że wypocznę w święta ... chyba że znacie jakieś inne metody na katar (oprócz inhalacji i wody morskiej)
Kazik :* -
nick nieaktualny