Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatiB wrote:Hej kobietki, ja dzisiaj po poludniu trafilam na IP, lezalam chyba ze 3h, podawali mi elektrolity. Cala rodzina zarazila sie jakims rotawirusem, oczywiscie ja znosze najgorzej. Biegunka, wymioty, stracilam przytomnosc 3 razy. Masakra. Caly dzien nie moge nic przelknac, jak wypilam herbate to cala zwrocilam. Leze caly dzien bo ciagle mam wrazenie ze strace przytomnosc
MASAKRA
Masakra jakaś !!!! ;[ współczuje :*
Ja przy biegunce piłam mineralną bo tam też są elektrolity, no ale u Ciebie to już poważniejsza sprawa!!.
A zostawili Cie na obserwacji ?? -
nick nieaktualnyPoli9106 wrote:Ja dopiero w 21 tygodniu przybralam na wadze i od tamtej pory 0,5 kg na tydz tak wychodzi a tak to od zajscia w ciaze bylam na minusie.I jeszcze mi brakuje zeby dobic do wagi sprzed ciazy..Niektóre tak maja wiec nie masz się co martwic:)
Po tym Gynazolu mnie tak swedzi...
Ja z moim mężem idę do kardiologa na 15 stycznia, też miałam z nim przeboje i to w święta Bozego narodzenia 3 lata temu ehhh a jest chłop młodszy ode mnie 27 lat ma i już problemy.... też miał nadciśnienie, to musiał zbić wagę i brać leki !!!!
Teraz ma ciśnienie jak w ksiązce
A alkohol ładnie podnosi ciśnienie oj ładnie
Ja na sylwestra jestem umówiona z młodym na picolo -
Cześć kobietki. Witam sie po swietach. Widze ze nie wszyscy mieli je spokojne. Współczuję. Bereda zdrowia dla szwagierki.
U mnie 1 dzień świąt minął na zapierniczaniu bo gości mialam a tesciowa nie koniecznie chętna do pomocy. Drugiego dnia byliśmy u moich rodziców i tam odpoczelam ale odchorowalam poprzedni dzień. Na szczęście to byly ostatnie święta u mnie w domu.
właśnie siedze i czekam na księdza bo dzisiaj u nas po koledzie chodzi. Musze sama go przyjąć bo mąż w pracy. -
hej Kochane
widzę, że po świętach średnie wiadomości;/ ale mam nadzieję, że wszystko u Was wyjdzie na prostą:*
Ja na 11 mam dziś polówkowe i już mam stresa;/
W nocy mnie złapał taki delikatny ból brzucha jak na okres i trzymał do rana;/ prawie całą noc nie spałam wrrr rano skorzystałam z toalety i dopiero przeszło, ale czuję że znowu się coś kręci..... święta dały się we znaki;/
Pozdrawiam i 3 mam kciuki za wszystkie wizyty:*[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnjaa wrote:hej Kochane
widzę, że po świętach średnie wiadomości;/ ale mam nadzieję, że wszystko u Was wyjdzie na prostą:*
Ja na 11 mam dziś polówkowe i już mam stresa;/
W nocy mnie złapał taki delikatny ból brzucha jak na okres i trzymał do rana;/ prawie całą noc nie spałam wrrr rano skorzystałam z toalety i dopiero przeszło, ale czuję że znowu się coś kręci..... święta dały się we znaki;/
Pozdrawiam i 3 mam kciuki za wszystkie wizyty:*
Na pewno będzie wszystko dobrze !!!!
Ja wczoraj pojechałam na połówkowe bez stresu zaufałam BoguAnjaa, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, witam po-świątecznie! Życzę Wam i Waszym rodzinom szybkiego powrotu do zdrowia!
Mnie rotawirus ominął cudem- babcia złapała, ale na szczęście w porę zadzwoniła, żebyśmy nie przyjeżdżali. Sama męczyła się okropnie, bo w tym wieku już może być naprawdę ciężko z wymiotami itd. Wujek był z nią na nocnej pomocy, bo zaczęła się odwadniac.... Ale na szczęście już lepiej!
Anjaa- powodzenia na wizycie! Ja też dziś wizytuje i stres już mnie zżera... Idę na 15... Jeszcze tyyyle czasu....Anjaa, pasia27, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
Właśnie najgorsze takie czekanie wrrr trzeba było się na usg zapisać na 8 rano to by już z głowy było;P ja zaraz wyruszam muszę dojechać do Łodzi, odezwę się później!!![link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku -
Hej,
trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia każdej z chorych
Ja dziś sie wizytowałem i miałam usgMaluchy rosną i są zdrowe
kamień z serca bo strasznie sie denerwowałam przed badaniem
W dalszym ciagu chłopiec i dziewczynkaAnjaa, JusWik, pasia27, katarzyna_d, Malena91, Negra, bereda11, Anniusia, Kłosia, migussia, luna91, Dariaaa88, paris, bimba, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
Hej
Powodzenia wszystkim wizytującym!
Ja już rano zaliczyłam laboratorium bo musiałam zanieść mocz na powtórzenie badania. A teraz się ogarniamy i jedziemy do miasta na zakupy i obejrzeć wybrany model wózka na żywo i dopytać o wszystkie szczegóły m.in kiedy zamawiać żeby na maja byłMuszę troszkę wykorzystać męża jak ma wolne