X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NatiB wrote:
    Hej kobietki, ja dzisiaj po poludniu trafilam na IP, lezalam chyba ze 3h, podawali mi elektrolity. Cala rodzina zarazila sie jakims rotawirusem, oczywiscie ja znosze najgorzej. Biegunka, wymioty, stracilam przytomnosc 3 razy. Masakra. Caly dzien nie moge nic przelknac, jak wypilam herbate to cala zwrocilam. Leze caly dzien bo ciagle mam wrazenie ze strace przytomnosc :( MASAKRA

Masakra jakaś !!!! ;[ współczuje :*

Ja przy biegunce piłam mineralną bo tam też są elektrolity, no ale u Ciebie to już poważniejsza sprawa!!.
    A zostawili Cie na obserwacji ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poli9106 wrote:
    Ja dopiero w 21 tygodniu przybralam na wadze i od tamtej pory 0,5 kg na tydz tak wychodzi a tak to od zajscia w ciaze bylam na minusie.I jeszcze mi brakuje zeby dobic do wagi sprzed ciazy..Niektóre tak maja wiec nie masz się co martwic:)
    Po tym Gynazolu mnie tak swedzi...

Ja z moim mężem idę do kardiologa na 15 stycznia, też miałam z nim przeboje i to w święta Bozego narodzenia 3 lata temu ehhh a jest chłop młodszy ode mnie 27 lat ma i już problemy.... też miał nadciśnienie, to musiał zbić wagę i brać leki !!!!

Teraz ma ciśnienie jak w ksiązce :)
    A alkohol ładnie podnosi ciśnienie oj ładnie :P

Ja na sylwestra jestem umówiona z młodym na picolo :P :P

• migussia Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 19:18

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobietki. Witam sie po swietach. Widze ze nie wszyscy mieli je spokojne. Współczuję. Bereda zdrowia dla szwagierki.
    U mnie 1 dzień świąt minął na zapierniczaniu bo gości mialam a tesciowa nie koniecznie chętna do pomocy. Drugiego dnia byliśmy u moich rodziców i tam odpoczelam ale odchorowalam poprzedni dzień. Na szczęście to byly ostatnie święta u mnie w domu.
    właśnie siedze i czekam na księdza bo dzisiaj u nas po koledzie chodzi. Musze sama go przyjąć bo mąż w pracy.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• Anjaa Ekspertka

Wysłany: 28 grudnia 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kochane
    widzę, że po świętach średnie wiadomości;/ ale mam nadzieję, że wszystko u Was wyjdzie na prostą:*
    Ja na 11 mam dziś polówkowe i już mam stresa;/
    W nocy mnie złapał taki delikatny ból brzucha jak na okres i trzymał do rana;/ prawie całą noc nie spałam wrrr rano skorzystałam z toalety i dopiero przeszło, ale czuję że znowu się coś kręci..... święta dały się we znaki;/

Pozdrawiam i 3 mam kciuki za wszystkie wizyty:*

[link=https://www.suwaczki.com/]p19udqk3640ct2sr.png[/link]

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anjaa trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie dzisiaj wizytujace.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• JusWik Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja siedzę w oknie i wypatruje księdza ;-)
    U nas jest tak ze jeśli chce sie go przyjac w domku to trzeba wyjsc po niego do ulicy przed posesję bo inaczej nie przyjdzie a wiadomo ze nie wszyscy ksiedza przyjmują :-)

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• migussia Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 12:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anjaa wrote:
    hej Kochane
    widzę, że po świętach średnie wiadomości;/ ale mam nadzieję, że wszystko u Was wyjdzie na prostą:*
    Ja na 11 mam dziś polówkowe i już mam stresa;/
    W nocy mnie złapał taki delikatny ból brzucha jak na okres i trzymał do rana;/ prawie całą noc nie spałam wrrr rano skorzystałam z toalety i dopiero przeszło, ale czuję że znowu się coś kręci..... święta dały się we znaki;/

Pozdrawiam i 3 mam kciuki za wszystkie wizyty:*

Na pewno będzie wszystko dobrze !!!!

Ja wczoraj pojechałam na połówkowe bez stresu zaufałam Bogu :)

Anjaa, pasia27 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 12:45

• Negra Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, witam po-świątecznie! Życzę Wam i Waszym rodzinom szybkiego powrotu do zdrowia!

Mnie rotawirus ominął cudem- babcia złapała, ale na szczęście w porę zadzwoniła, żebyśmy nie przyjeżdżali. Sama męczyła się okropnie, bo w tym wieku już może być naprawdę ciężko z wymiotami itd. Wujek był z nią na nocnej pomocy, bo zaczęła się odwadniac.... Ale na szczęście już lepiej!

Anjaa- powodzenia na wizycie! Ja też dziś wizytuje i stres już mnie zżera... Idę na 15... Jeszcze tyyyle czasu....

Anjaa, pasia27, katarzyna_d lubią tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • migussia Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • Anjaa Ekspertka

Wysłany: 28 grudnia 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie najgorsze takie czekanie wrrr trzeba było się na usg zapisać na 8 rano to by już z głowy było;P ja zaraz wyruszam muszę dojechać do Łodzi, odezwę się później!!!

[link=https://www.suwaczki.com/]p19udqk3640ct2sr.png[/link]

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nadal nie wiem kogo nosze pod sercem <3

A my wczoraj wzięliśmy sie za przegląd rzeczy po Kacperku co zostawiliśmy tu u teściów:-) ale słodkie ,malutkie pajacyki,czapusie,eh juz zapomnialam kiedy Kacus byl taki malutki ale sie wzruszylam :-)

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Magenta Ekspertka

Wysłany: 28 grudnia 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia każdej z chorych :)

Ja dziś sie wizytowałem i miałam usg :) Maluchy rosną i są zdrowe :) kamień z serca bo strasznie sie denerwowałam przed badaniem :/
    W dalszym ciagu chłopiec i dziewczynka :)

Anjaa, JusWik, pasia27, katarzyna_d, Malena91, Negra, bereda11, Anniusia, Kłosia, migussia, luna91, Dariaaa88, paris, bimba, FeliceGatto lubią tę wiadomość

5bd5222f11.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Powodzenia wszystkim wizytującym!

Ja już rano zaliczyłam laboratorium bo musiałam zanieść mocz na powtórzenie badania. A teraz się ogarniamy i jedziemy do miasta na zakupy i obejrzeć wybrany model wózka na żywo i dopytać o wszystkie szczegóły m.in kiedy zamawiać żeby na maja był :D Muszę troszkę wykorzystać męża jak ma wolne ;)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój tez 27 lat a już takie problemy...
    Dziewczyny pijcie wode Muszyne ona ma najwięcej elektrolitow..wspolczuje Wam tych jelitowek,w tamtym roku u nas kazdego dnia przechodzil kto inny wrrr...

• zabuszka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    umnie waga to problem podrzedny nikt duzo utyc nie chce . tyle ze czuje malego jqkby sie caly wypychal mi nisko pod brzuchem. Z Alkiem nie mialam takich przebojów oby z szyjka bylo dobrze nic tylko caekac do 8 na wizyte to juz za tydzien jeeeee

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie dobrze:)a to juz w tym tyg tak ci daje znac?:)moze to jelita

‹‹ 990 991 992 993 994 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ