Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi w 29tc zrobiła dr usg szyjki, bo w badaniu jej się nie widziała, a na tym etapie głupio tak żeby był porod, była miękka i jakby otwarta, ale w usg oki, więc spoko. Mówiła, żeby tylko do tej wizyty do wtorku wytrzymać i już będzie Oki na tym etapie
ja też inaczej podchodzę, bo pracuje w 3 ref szpitalu, więc dla mnie takie duże wczesniaki to już serio spoko. Cała ciaze myślałam 24-mozna cokolwiek ratować, 28 już całkiem spoko 95%sukcesu, 32 już luz
tak trochę spaczona jestem 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2019, 09:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo chyba tak - chyba nic poważnego to nie jest bo by w morfo wyszło (pasożyty, wir i bakt)- coś byłoby ni tak w niej.
Możliwe, że to takie oczyszczanie co kilka tyg - skoro miewam raczej problemy (kochane żelazo) to co jakiś czas mnie przeczyści ? Albo jak moja mama twierdzi za mało jem i nieruglarnie i organizm potem wariuje .. probiotyk brałam tylko przy biegunce - kurde lekarz mi nie zaleciła pytałam .. ja biorę cały czas tylko Prenatal duo, wit D, magnez. Jestem wymęczona .. takich biegunek nie miałam nigdy w życiu .. może taki urok ciąży? Smecta chyba trochę pomaga bo już mi tak nie jeździ .. oby przeszło.
-
nick nieaktualny
-
Ciacho ja po podobnej infekcji wirusowej żoładkowej z gorączką, ktorą Ty miałaś, przez ok następny miesiac po wyzdrowieniu trzymała mnie biegunka ze skurczem jelit bolesnym
Jeśli chodzi o oczyszczanie organizmu to się dzieje na 1 dzueń przed poridemCiasteczko777, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
puszek369 wrote:Mi w 29tc zrobiła dr usg szyjki, bo w badaniu jej się nie widziała, a na tym etapie głupio tak żeby był porod, była miękka i jakby otwarta, ale w usg oki, więc spoko. Mówiła, żeby tylko do tej wizyty do wtorku wytrzymać i już będzie Oki na tym etapie
ja też inaczej podchodzę, bo pracuje w 3 ref szpitalu, więc dla mnie takie duże wczesniaki to już serio spoko. Cała ciaze myślałam 24-mozna cokolwiek ratować, 28 już całkiem spoko 95%sukcesu, 32 już luz
tak trochę spaczona jestem 🤣
A teraz to już czekam tylko do 37 tc żeby okna umyć bo już na nie patrzeć nie mogę 🤣🤣🤣🤣
puszek369, kama2784, Izka37 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDo lek sie nie wbije bo nie przyjmują, a rodzinny guzik mi pomoże;
nie mam sił wyjsc z domuidę spać.. wezmę probiotyki (dicoflor mam) i bede brać teraz..
Tylko niepotrzebnie sie nakręciłam że to zwiastun porodu - oby nie!
Chusy Ty chyba tez miewasz tak często te problemy jak ja???
Aktyde - a jak Ty sie czujesz??
Pantera - dziękuje za info - to mnie nie trzyma cały czas - po wirusie miałam raz epizod i teraz to a tak to mam zatw. A Ty miałaś też tak czy właśnie cały czas?
Nistera - kciuki za wizytęo ktorej masz??
Ago - rownież - kciukasy!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2019, 10:12
ago91 lubi tę wiadomość
-
Siedzę i czekam na usg , Gabriel się dziś obijał do przedszkola i przez to byłam później trochę bo po 8.30 więc teraz będę siedzieć nie wiadomo ile....
Ehhh Nie jestem rasistka naprawdę, ale jak widzę te wszystkie chusteczkowe to mnie normalnie trzęsie... Żeby to się zachować jeszcze umiało..... A to gorzej jak na jarmarku, jak wołają to człowiek nawet swojego nazwiska nie słyszy.🤦♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2019, 10:15
Ciasteczko777, Szczęśliwa Mamusia, Izka37, Szczesliwa ledwo zywa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNistera również kciukasy
Zaczynam dostawać pytania od rodziny/znajomych, co by się nam przydało dla maleństwa. Ubranka i całą podstawę mam więc nie wiem sama, a chciałabym coś odpowiedzieć bo ja też lubię jak ktoś mi powie co chce dostać w prezenciemacie pomysły o co fajnego można poprosić? Jakieś zabawki, gadżety?
-
nick nieaktualnyOleander wrote:Nistera również kciukasy
Zaczynam dostawać pytania od rodziny/znajomych, co by się nam przydało dla maleństwa. Ubranka i całą podstawę mam więc nie wiem sama, a chciałabym coś odpowiedzieć bo ja też lubię jak ktoś mi powie co chce dostać w prezenciemacie pomysły o co fajnego można poprosić? Jakieś zabawki, gadżety?
to szumiś, mata edukacyjna, bujaczek, zabawki, podgrzewacz
Fajno masz- mnie niestety nikt nie pytał i nie zapyta i nawet nie liczę na nic bo widzę jakie zainteresowanie jest - żadne - a sporo osob nie wie nawet ze jestem w ciąży ..jakoś to ukrywamy i nie chcemy zapeszyć czy sciągnąć zle myśli ..
Nistera - a to masz tam wesoło - u nas to tak gwarno jak sie dwie babcie dorwą i lecą ploteczki ..Oleander, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość