Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie tez kwasne smaki, albo slodko - kwasne. Ja zapijam spritem
Co do herbaty to tydzien temu pilam hektolitrami, szczegolnei rozne smakowe, zielona z wanilia, zielona z jasminem, etc etc. Teraz tez nie bardzo mi podchodzi. Wydalam kupe kasy na herbate imbirowa na ktora patrzec nie moge. Myslalam ze mi pomoze przy mdlosciach -ha.
Mam straszna ochote napic sie piwa z sokiem Coz jedna z tych zachcianek co musi jeszcze dlugooo poczekac
-
A wczoraj jadlam kalafior z bułką tartą i siedzialam i sie zastanawialam czy ogorek kiszony bedzie pasowal. Ale ze moj sie ze mnie smial to odpuscilam
Wogole mam tak ze ciagle jestwm glodna i przez to mam mdlosci a jak jem to nic mi nie smakuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 19:55
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Ja zostaje tutaj na pewno, na fb dla mnie jest za duze zbieranie danych itp.
Dziewczyny widziałam dzisiaj serduszko ❤
I jak do tej pory martwił mnie brak objawów, tak teraz od dwoch godzin mam takie mdłości...KarmeLoVe, Chusy, MaMaMi83, KasiaH, ago91, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj od rana czułam się rewelacyjnie i dopadło mnie dopiero ok godz. 15. Matko! Myslalam, że wyjdę z siebie. Zaczęły mi sie zajęcia indywidualne i pomiędzy każda godziną jadlam zupę ogórkową (dosłownie łykałam) i zagryzalam bananem. Dzięki takiemu zestawowi mogłam przetrwać kolejna godzinę zajęć! Rezultat taki że 3 miski zupy ogórkowej i 4 banany pochlonelam w te kilka godzin. O 20:30 skończyłam zajęcia i biegiem jeść!!! Wpadła kanapka z tuńczykiem. Zupełnie odrzucilo mnie od słodkiego i od mojej kochanej kawki Uwielbiam kwasne owoce, banany, ogórki kwaszone, napoje gazowane, soki owocowe. Mniam. Mąż zrobił mi na śniadanie któregoś dnia jajecznicę. Nie chciałam mu zrobić przykrości to jadlam i zagryzalam ananasem i popijalam sok pomarańczowy. Mówię wam szaleństwo! I czuje że przez te moje "napady" na jedzenie przytyje tyle że po ciąży się nie poznam
-
Najgorzej jak dopuszvze się do uczucia głodu i ssania to jest istny koszmar. Najgorsze co może być. Mdli okropnie!
Dziewczyny ja mogę dołączyć do FB ale chętnie zostanę też tutaj z Chusy i z innymi dziewczynami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 21:03
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Goldfinch26 wrote:Najgorzej jak dopuszvze się do uczucia głodu i ssania to jest istny koszmar. Najgorsze co może być. Mdli okropnie!
Dziewczyny ja mogę dołączyć do FB ale chętnie zostanę też tutaj z Chusy i z innymi dziewczynami. Możecie mnie znaleźć jako Klaudia Szczygieł. Na profilowym mam swoje zdjęcie twarzy z kwiatuszkiem czerwonym- wakacyjna fotka hehe2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
didi , a jak Ty sie czujesz ? Lepiej już ?
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534 03.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku