Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_071 wrote:U mnie w aptece traktuja te dwie heparyny jako zamiennik, niewazne co jest na recepcie moge kupic na nia i Neoparin i Clexane.
Zastrzyki robie wieczorem, nie biore Acardu.
O widzisz zapytam u mnie w aptece. Nie pomyslalam o tym
Dzieki za podpowiedz.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też wysłałam zaproszenie tu na bbf i prośbę o przyjęcie na fb i szybko róbmy z tego tajną
Przy okazji dzisiejszego pobierania krwi oznaczyłam progesteron i wynik mnie przeraził. 14ng/ml... Wcześniej miałam 21ng/ml i wtedy miałam włączone leczenie z grubej rury, potem leki zmniejszone i teraz taki wynik Wiem, że duphaston jest syntetyczny więc nie wpływa na stężenie progesteronu we krwi, to jets mój "goły" wynik. Napisalam smsa do mojego lekarza, zobaczymy co odpisze. Mialyście taki niski wynik?
-
teraz i tak nikt oprócz was nie widzi kto jest w grupie
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534 03.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku -
maderdin wrote:Też wysłałam zaproszenie tu na bbf i prośbę o przyjęcie na fb i szybko róbmy z tego tajną
Przy okazji dzisiejszego pobierania krwi oznaczyłam progesteron i wynik mnie przeraził. 14ng/ml... Wcześniej miałam 21ng/ml i wtedy miałam włączone leczenie z grubej rury, potem leki zmniejszone i teraz taki wynik Wiem, że duphaston jest syntetyczny więc nie wpływa na stężenie progesteronu we krwi, to jets mój "goły" wynik. Napisalam smsa do mojego lekarza, zobaczymy co odpisze. Mialyście taki niski wynik?
Miałam podobnie i mój ginekolog machnął ręką. Od tej pory nie oznaczam ani bety ani progesteronu bo się za bardzo nakręcam. Od tej pory byłam badana dwa razy i wszystko ok.maderdin lubi tę wiadomość
-
JESLi chodzi o ciąże bliźniacza: Beta: 9dpo 7,66, 11 dpo 49,97, 14 dpo 211,17. Pozniej juz nie robiłam . Cykl miałam monitorowany, wiedziałam ze pękły mi 2 pecherzyki, wiec mozna było sie tego spodziewać, aczkolwiek na pierwszej wizycie Pabi doktor powiedziała ze ciaza pojedyncza.
maderdin, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCorrin wrote:JESLi chodzi o ciąże bliźniacza: Beta: 9dpo 7,66, 11 dpo 49,97, 14 dpo 211,17. Pozniej juz nie robiłam . Cykl miałam monitorowany, wiedziałam ze pękły mi 2 pecherzyki, wiec mozna było sie tego spodziewać, aczkolwiek na pierwszej wizycie Pabi doktor powiedziała ze ciaza pojedyncza.
O jej aż boję się wizyty u mnie duża była beta kto wie może przez te 2 tygodnie cosik się zmieniło, u mnie był jeden pęcherzyk ciążowy no nic zobaczymy muszę poczekać do wizyty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 18:16
-
MaMaMi ja zostaję, poprzednio byłam w grupie na fb i jakoś wolę jednak na forum zostać. Może za jakiś czas się przełamie.
Poznałam co to znaczy mieć mdłości ciążowe i złe samopoczucie od wszystkiego mnie odrzuca, wszystko mi śmierdzi ale pierożki to bym chętnie zjadła -
Corrin wrote:JESLi chodzi o ciąże bliźniacza: Beta: 9dpo 7,66, 11 dpo 49,97, 14 dpo 211,17. Pozniej juz nie robiłam . Cykl miałam monitorowany, wiedziałam ze pękły mi 2 pecherzyki, wiec mozna było sie tego spodziewać, aczkolwiek na pierwszej wizycie Pabi doktor powiedziała ze ciaza pojedyncza.
Corrin a w rodzinie bliźniaki u Was były? Ja mam przeczucia, że u mnie też się jakieś bliźniaki rozwijają, na usg był jeden zarodek, ale było bardzo wcześnie więc wszystko możliwe -
Corrin wrote:JESLi chodzi o ciąże bliźniacza: Beta: 9dpo 7,66, 11 dpo 49,97, 14 dpo 211,17. Pozniej juz nie robiłam . Cykl miałam monitorowany, wiedziałam ze pękły mi 2 pecherzyki, wiec mozna było sie tego spodziewać, aczkolwiek na pierwszej wizycie Pabi doktor powiedziała ze ciaza pojedyncza.
cykl przed zajsciem brałam clo
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534 03.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku -
iwwk wrote:Corrin a w rodzinie bliźniaki u Was były? Ja mam przeczucia, że u mnie też się jakieś bliźniaki rozwijają, na usg był jeden zarodek, ale było bardzo wcześnie więc wszystko możliwe