Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyago myślę, że my będziemy tetrą po prostu
Hej! O jak miło rozpoczęłam dzień, pierwszy odcinek Gry o tron za mnąi cudna pogoda za oknem, no żyć nie umierać
idę na śniadanko i może w końcu się zmuszę do treningu bo odpuściłam mocno ostatnio
Pani Moł lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, u mnie weekend dość intensywny i ciężki. Siostra z facetem przyjechali. Cieszę się ogromnie, choć to już chyba nie na moje nerwy i samopoczucie. Dziś chyba Wam ja ponarzekam. W piątek się tak narobiłam że płakałam z bólu kręgosłupa. W nocy z soboty na niedzielę dopadła mnie taka zgaga, że już nad toaletą stałam i myślałam że zwymiotuje. Polecam gaviscon, choć trochę pospalam dzięki niemu. Ogólnie czuję się okropnie. Maleńka naciska na wszystko. Od żołądka, po odbyt. wczoraj w kościele to prawie zwinęłam się z bólu, tak jak piszecie takie mocne parcie na odbyt. Puchnę w oczach. Kostek już niedługo nie będzie widać. Mam mega problem z pamięcią i wysławianiem się, normalnie dziura..
Ehh.. to ponarzekałam..
Będzie lepiej, musi..
Miłego dnia, u nas słonko.
Powodzenia na wizytach 🙂
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
nick nieaktualny
-
Samari0702 wrote:A oni zdejma ci szew i jeśli będzie okej to normalnie idziesz do domu ?
Ponoć tak, w każdym razie nic nie mam że sobą, a w domu torba nie spakowana jeszcze 😂 zobaczymy jak to będzie narazie siedzę i czekam ma ktg.Samari0702, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nistera,oby tylko zbadali i ściągnęli szew.
Oo.. a ja muszę ostatni odcinek poprzedniego sezonu sobie włączyć..
Oleander, co za dziwna przypadłość, ale jak się mocno irytuje na to. A mój mąż próbuje dopowiedzieć co mam na myśli. A ja mu mówię odpuść daj mi przypomnieć sobie.. z dnia na dzień coraz gorzej.
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
nick nieaktualnyAgo szmatką i do mycia będę mylą i po każdym myciu będę prała.
Patka ja mam straszne dziury w pamięci. Nie pamiętam co, gdzie. Opowiadam w kółko to samo, bo zapomniałam, że już o tym mówiłam. Straszne to hehe. Po porodzie pierwsze tygodnie jeszcze gorzej było pamiętam. Wtedy to w sklepie się czasami zawieszalam i ktoś do mnie mówił, a ja stałam i patrzyłam, bo nie rozumiałam o co chodzi. -
Patka z tym kręgosłupem po porządkach i zgadze na weekendzie to jakbym o sobie czytała, współczuje. W sumie dziury w głowie i problem z używaniem mądrych słów też od dawna istnieje
Czuję się czasem jak taki przygłup
Zaraz uciekam do endokrynologa to widzę, że trzeba sobie coś dobrego kupić i po powrocie gre odpalić heheWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2019, 08:43
-
nick nieaktualny
-
Hej lejdis
Ja mam harowke od wczoraj to malo siedze na belly. Optymistycznie zalozylam sobie ze umycie lodowki bedzie trwalo godzine. Zeszlo 3. W tym 5 przerw na odsapniecie. Eh, czuje sie jak hipopotam.
Co do tych poplatanych slow i mysli to jakbym byla zupelnie oderwana od rzeczywistoscitak mi jakos plyna te mysli bez ladu i skladu i zapominam co mialam powiedziec, zrobic. Kilka razy bym uzyla plynu do mycia naczyn zamiast oleju, wkladam blender do lodowki, dziecku zakladam buty odwrotnie. Takie tam.
Wczoraj mnie naszlo na czytanie artykulow pod tytulem "jak zmienia sie zycie z dwojka dzieci". Nie polecam
Nie wiem kto to tworzy ale brzmi mniej wiecej tak:
"Tak, zajezdzisz sie na smierc, bedziesz wygladac jak zombie, bedziesz smierdziec i nie znajdziesz czasu dla siebie i bliskich - ALE NIE MARTW SIE, PORADZISZ SOBIE."
No dziekuje uprzejmieSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
A ja w życiu nie oglądałam Gry o tron, może czas to nadrobić haha
mój mąż miał budzik na 2.50 i wstawał dziś w nocy oglądać, szalony
Widzę że wszystkie narzekamy coraz bardziej, ja też ociezała, wszystko popuchniete, TAM też niestety, boję się czy wszystko po porodzie do normy wróci
Pani Moł lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChusy
Nie ma dramatu z 2 dziecinie martw się,na początku te pierwsze tygodnie jest trudno bo trzeba się przyzwyczaić do nowej sytuacji i tego że jest dwóch "potrzebujacych" potem to już odruchowo wszystko robisz razy dwa
😊😊😊
Pomysł jak ja będę mieć trudno bo to będzie 3 dzidziuś 😂😂😂😂 -
nick nieaktualnyJa też nie oglądam tego filmu, ja ogółem nie lubię fantastyki to już mój mąż bardziej. Ja to takie lajtowe komedie oglądam i seriale 😂😂😂
Za godzinę wygrzebac się muszę z młodym do lekarza bo go zarejestrowałam kaszle okropnie i od wczoraj non stop ponad 38 gorączki i nawraca jak tylko czopki przestają działaćcórka póki co zdrowa,szła do przedszkola normalnie