X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • ago91 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia ! :)

Dziewczyny czym będziecie myć maluszki? Zapomniałam jeszcze że nie mam nic do mycia, słyszałam że gąbki są słabe bo osiadają bakterie.

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

8599w1d3a8mup6qh.png
    ibm23e5elf55d37i.png
    6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ago myślę, że my będziemy tetrą po prostu :)

Hej! O jak miło rozpoczęłam dzień, pierwszy odcinek Gry o tron za mną :D i cudna pogoda za oknem, no żyć nie umierać ;) idę na śniadanko i może w końcu się zmuszę do treningu bo odpuściłam mocno ostatnio

Pani Moł lubi tę wiadomość

• Milka1991 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Dziś ciut lepsza noc u mnie. To i od razu dzień lepszy. Nawet mam zamiar przejść się do sklepu ha ha :D

Ago tetrą :)

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja normalnie zel na reke i mylam całe ciało dziecku w miejsca intymne i oczka to mam te większe waciki dla niemowląt,tetra jest za szorstka wg mnie i Ja jedynie tetre pod pupe do wanienki kladlam

• Nistera Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już jest gra o tron ohhh A ja utknełam w szpitalu z tym szwem wrrrrrrr😭😡

zrz6wn15ye2e98l6.png
    qb3ch371t1ljmt43.png
  • PatkaPP Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, u mnie weekend dość intensywny i ciężki. Siostra z facetem przyjechali. Cieszę się ogromnie, choć to już chyba nie na moje nerwy i samopoczucie. Dziś chyba Wam ja ponarzekam. W piątek się tak narobiłam że płakałam z bólu kręgosłupa. W nocy z soboty na niedzielę dopadła mnie taka zgaga, że już nad toaletą stałam i myślałam że zwymiotuje. Polecam gaviscon, choć trochę pospalam dzięki niemu. Ogólnie czuję się okropnie. Maleńka naciska na wszystko. Od żołądka, po odbyt. wczoraj w kościele to prawie zwinęłam się z bólu, tak jak piszecie takie mocne parcie na odbyt. Puchnę w oczach. Kostek już niedługo nie będzie widać. Mam mega problem z pamięcią i wysławianiem się, normalnie dziura..
    Ehh.. to ponarzekałam..
    Będzie lepiej, musi..
    Miłego dnia, u nas słonko.
    Powodzenia na wizytach 🙂

3jgxskjopx38dbpv.png
    07.2020 - 16tc👼💔
    05.2019 - Zosia ❤️
  • PatkaPP Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nistera, zatrzymali Ciebie w szpitalu?

3jgxskjopx38dbpv.png
    07.2020 - 16tc👼💔
    05.2019 - Zosia ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nistera wrote:
    Już jest gra o tron ohhh A ja utknełam w szpitalu z tym szwem wrrrrrrr😭😡

A oni zdejma ci szew i jeśli będzie okej to normalnie idziesz do domu ?

• Nistera Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari0702 wrote:
    A oni zdejma ci szew i jeśli będzie okej to normalnie idziesz do domu ?

Ponoć tak, w każdym razie nic nie mam że sobą, a w domu torba nie spakowana jeszcze 😂 zobaczymy jak to będzie narazie siedzę i czekam ma ktg.

Samari0702, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

zrz6wn15ye2e98l6.png
    qb3ch371t1ljmt43.png
  • Nistera Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PatkaPP wrote:
    Nistera, zatrzymali Ciebie w szpitalu?
    Nie, nie narazie siedzę grzecznie na poczekalni co dalej zobaczymy.

zrz6wn15ye2e98l6.png
    qb3ch371t1ljmt43.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nistera puściłam sobie na zalukaj o 7, o 6 jak się obudziłam to było jeszcze przeciążenie na stronce haha

Patka ja też mam jakieś dziury w głowie, słowa mi się mylą, mówię jedno a myślę co innego :/

• PatkaPP Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nistera,oby tylko zbadali i ściągnęli szew.
    Oo.. a ja muszę ostatni odcinek poprzedniego sezonu sobie włączyć..
    Oleander, co za dziwna przypadłość, ale jak się mocno irytuje na to. A mój mąż próbuje dopowiedzieć co mam na myśli. A ja mu mówię odpuść daj mi przypomnieć sobie.. z dnia na dzień coraz gorzej.

3jgxskjopx38dbpv.png
    07.2020 - 16tc👼💔
    05.2019 - Zosia ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ago szmatką i do mycia będę mylą i po każdym myciu będę prała.

Patka ja mam straszne dziury w pamięci. Nie pamiętam co, gdzie. Opowiadam w kółko to samo, bo zapomniałam, że już o tym mówiłam. Straszne to hehe. Po porodzie pierwsze tygodnie jeszcze gorzej było pamiętam. Wtedy to w sklepie się czasami zawieszalam i ktoś do mnie mówił, a ja stałam i patrzyłam, bo nie rozumiałam o co chodzi.

• iwwk Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka z tym kręgosłupem po porządkach i zgadze na weekendzie to jakbym o sobie czytała, współczuje. W sumie dziury w głowie i problem z używaniem mądrych słów też od dawna istnieje :D Czuję się czasem jak taki przygłup :D :D

Zaraz uciekam do endokrynologa to widzę, że trzeba sobie coś dobrego kupić i po powrocie gre odpalić hehe :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2019, 08:43

atdcjw4ziax1my6y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez już po Grze Tron od rańca!
    Chyba ostatnie ze spotkań (w ostatniej scenie) najbardziej mnie ruszylo!!
    Uuuuh!!! Ale sie bedzie działo..

• Chusy Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej lejdis <3

Ja mam harowke od wczoraj to malo siedze na belly. Optymistycznie zalozylam sobie ze umycie lodowki bedzie trwalo godzine. Zeszlo 3. W tym 5 przerw na odsapniecie. Eh, czuje sie jak hipopotam.

Co do tych poplatanych slow i mysli to jakbym byla zupelnie oderwana od rzeczywistosci o.O tak mi jakos plyna te mysli bez ladu i skladu i zapominam co mialam powiedziec, zrobic. Kilka razy bym uzyla plynu do mycia naczyn zamiast oleju, wkladam blender do lodowki, dziecku zakladam buty odwrotnie. Takie tam.

Wczoraj mnie naszlo na czytanie artykulow pod tytulem "jak zmienia sie zycie z dwojka dzieci". Nie polecam :D
    Nie wiem kto to tworzy ale brzmi mniej wiecej tak:
    "Tak, zajezdzisz sie na smierc, bedziesz wygladac jak zombie, bedziesz smierdziec i nie znajdziesz czasu dla siebie i bliskich - ALE NIE MARTW SIE, PORADZISZ SOBIE."

No dziekuje uprzejmie :D

nzjdlhb8v0nmkzhl.png

1usa9vvjl7oudlln.png

ex2bqps6duldk0td.png
  • MaryJane Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w życiu nie oglądałam Gry o tron, może czas to nadrobić haha :D mój mąż miał budzik na 2.50 i wstawał dziś w nocy oglądać, szalony :D
    Widzę że wszystkie narzekamy coraz bardziej, ja też ociezała, wszystko popuchniete, TAM też niestety, boję się czy wszystko po porodzie do normy wróci :/

Pani Moł lubi tę wiadomość

gann3e3k0unlohxb.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chusy

Nie ma dramatu z 2 dzieci :) nie martw się,na początku te pierwsze tygodnie jest trudno bo trzeba się przyzwyczaić do nowej sytuacji i tego że jest dwóch "potrzebujacych" potem to już odruchowo wszystko robisz razy dwa :)😊😊😊

Pomysł jak ja będę mieć trudno bo to będzie 3 dzidziuś 😂😂😂😂

• Szczesliwa ledwo zywa Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary Jane ja też nie oglądałam i nie wiem o co tam chodzi:D za to zbuntowanego znam na pamięć i dobrze że nie rodze córki bo biedna miała by na imię Gloria hahaah

o148o7es5xrrd9s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie oglądam tego filmu, ja ogółem nie lubię fantastyki to już mój mąż bardziej. Ja to takie lajtowe komedie oglądam i seriale 😂😂😂

Za godzinę wygrzebac się muszę z młodym do lekarza bo go zarejestrowałam kaszle okropnie i od wczoraj non stop ponad 38 gorączki i nawraca jak tylko czopki przestają działać :/ córka póki co zdrowa,szła do przedszkola normalnie :)

‹‹ 1160 1161 1162 1163 1164 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ