Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • Bibs Ekspertka

Wysłany: 13 kwietnia 2019, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój to również egzemplarz taki, że lepiej zakupy ode mnie ogarnie nawet. Przeważnie kupujemy ciągle te same produkty domowe, więc nie ma problemu tylko listę pisze. W ogóle lubię z nim robić wszystkie zakupy,nawet ciuchowe etc bo lubi i umie mi doradzić ;)

Samari0702 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 03:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaa standardowo wstałam do toalety i zasnąć nie mogę. Mąż chrapię tak, że musiałam się na kanapę przenieść.
    Brzuch mnie okresowo pobolewa od 2 dni. Pewnie już tak będzie. W pn zaczynam już 37 tydzień. W czwartek wizyta, a po świętach biorę się za mycie okien bo brudne okropnie. Teraz jeszcze się boję większych prac.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2019, 04:05

• slodka100 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu cisza w ten weekend heh

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • MaryJane Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weekendy wszyscy chyba od neta odpoczywają :D też teraz dopiero nadrabiałam wczorajsza dyskusję :D
    Chciałabym tylko męża w temacie zakupów pochwalić :D jest w tym lepszy ode mnie haha :D wie kiedy, gdzie trzeba iść i co do domu potrzeba, ja to o połowie zwykle zapomnę :D wręcz jest bardziej Jak klasyczna baba, chodzi godzinę po sklepie i sobie ogląda, wybiera :D plus z tego jeszcze też taki, ze ciuchy również kupuje sobie sam regularnie i zawsze bardzo fajne :D

No a dzisiaj mam 34 tydzień, ciężko mi w to uwierzyć, ponad 7 tygodni temu będąc na patologii nie śniłam nawet o tym że wytrwamy a teraz marzą Mi się kolejne 2 tygodnie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2019, 08:27

kama2784, Izka37, Oleander, Szczesliwa ledwo zywa, iwwk, PatkaPP, slodka100 lubią tę wiadomość

gann3e3k0unlohxb.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) u mnie dziś noc uwaga,uwaga w miarę znosna ! Wstawalam dwa razy do wc ale nie dokuczal mi jakoś specjalnie żaden ból wow !!! 😁😁😁😁 A wy jak tam wyspane?

Dziś kończymy 36 tygodni ciąży - jestem totalnie wzruszona i rozklejona że to już końcówka.... Kiedy to zleciało ?? Aż się wierzyć nie chce, że już za tydzień powitam synka na świecie.💕💕💕

Veri, slodka100 lubią tę wiadomość

• Nistera Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się witam w skończonym 37tc, oficjalnie ciąża donoszona! A tak się modliłam żeby do 24tc wytrzymać potem do 28 itd A tu proszę młody człowiek oficjalnie może już przywitać świąt. Jutro ściągają szew!!

Ciacho !! Możemy już rodzić jakby co 😋🤣
    Choć dla naszych krasnali te 3 tygodnie w brzuchu by pewnie nie zaszkodziły.

Spokojnej niedzieli dziewczyny!

kama2784, puszek369, Izka37, Oleander, Agata :), iwwk, Veri, Pani Moł, PatkaPP, slodka100 lubią tę wiadomość

zrz6wn15ye2e98l6.png
    qb3ch371t1ljmt43.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wstałam i myślę co by tu dziś robić. Mąż pojechał zobaczyć auta dla mnie. Może by skorzystać z handlowej niedzieli. Muszę synkowi tort zamówić, bo w lany poniedziałek ma urodziny. Ja umiem tylko zebre pięć to raczej na tort się nie nadaje hehehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas ostatni tydzień w dwkupaku więc zaczynamy wielkie oczekiwanie i odliczanie :) to będzie intensywny tydzień ,bo wszystko trzeba w domu wysprzatac ogarnac i wyciągnąć rzeczy dla maluszka ,zaczynam się stresować 🤔🤔🤔

Ciasteczko777 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nistera wrote:
    I ja się witam w skończonym 37tc, oficjalnie ciąża donoszona! A tak się modliłam żeby do 24tc wytrzymać potem do 28 itd A tu proszę młody człowiek oficjalnie może już przywitać świąt. Jutro ściągają szew!!

Ciacho !! Możemy już rodzić jakby co 😋🤣
    Choć dla naszych krasnali te 3 tygodnie w brzuchu by pewnie nie zaszkodziły.

Spokojnej niedzieli dziewczyny!
    Miłej niedzieli :)

Noooo mamy donoszone !! :) ale oni niech siedzą te 3 tyg jeszcze.. ;)
    Jakie objawy Nistera?? U mnie standard.

slodka100 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przepraszam że się wtrące ale jak by to powiedzieć do rodzenia to jest kolejka hahaha 😂😂😂😂😂

• MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh... 🤦‍♀️

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja nie chcę przed tp :) mogę nawet po!!

Nistera lubi tę wiadomość

• Szczesliwa ledwo zywa Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Ja też chyba wolę po terminie niż przed chociaż niechce też wywoływania. 17 maj pyk wbijamy na izbę potem porodowka i witaj Florianie:D

Nistera lubi tę wiadomość

o148o7es5xrrd9s8.png
  • Nistera Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciacho objawów żadnych, tyję tylko teraz jak szalona. Syna urodziłam w terminie z usg teraz też mam taką nadzieję że młody majowy jednak będzie, bo z om mam na 29 kwietnia.

zrz6wn15ye2e98l6.png
    qb3ch371t1ljmt43.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanko

Ma ktoś myjke do okiem z Lidla ? Bo mają mieć za 100 zł i ciekawa jestem czy warto,możecie coś powiedzieć na ten temat ? Z góry dzięki ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo ale u nas cisza gdzie wszystkich wywialo ,:) ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Ja prawie nie spałam w nocy, do 3 nie mogłam zasnąć, a później ciągle się budziłam 😰
    Ale piękna pogoda u nas mimo że wieje mocno. Popołudniu idziemy do kościoła a później chyba na zakupy, trzeba korzystać z niedzieli handlowej :D chcę kupić kosz na pranie, na zużyte pieluchy i jakiś duży pojemnik do przechowywania nam się przyda, bo na meble już nie ma miejsca a tak myślę że jak dostaniemy trochę zabawek to nie będzie gdzie tego trzymać

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ten kosz z ikea - taki zestaw do łóżeczka :) zreszta No way żeby trzymać te bomby w sypialni.. raczej od razu wyrzucać do śmieci i szczelnie ;)
    Dzisiaj mamy ktg !!

Samari - ja mam myjkę/ ściągaczke Karcher i bardzo polecam - używam pod prysznicem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee no na początku to chyba nie takie bomby nie? :D czy się mylę 😂

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli ktoś nie ma możliwości od razu że śmieciami wędrować to polecam woreczki na niespodzianki :) ja kupiłam 4 opakowania po 100 sztuk w rosmanie mają po.6 zł.

‹‹ 1158 1159 1160 1161 1162 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ