Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój to również egzemplarz taki, że lepiej zakupy ode mnie ogarnie nawet. Przeważnie kupujemy ciągle te same produkty domowe, więc nie ma problemu tylko listę pisze. W ogóle lubię z nim robić wszystkie zakupy,nawet ciuchowe etc bo lubi i umie mi doradzić
Samari0702 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTaaa standardowo wstałam do toalety i zasnąć nie mogę. Mąż chrapię tak, że musiałam się na kanapę przenieść.
Brzuch mnie okresowo pobolewa od 2 dni. Pewnie już tak będzie. W pn zaczynam już 37 tydzień. W czwartek wizyta, a po świętach biorę się za mycie okien bo brudne okropnie. Teraz jeszcze się boję większych prac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2019, 04:05
-
Weekendy wszyscy chyba od neta odpoczywają
też teraz dopiero nadrabiałam wczorajsza dyskusję
Chciałabym tylko męża w temacie zakupów pochwalićjest w tym lepszy ode mnie haha
wie kiedy, gdzie trzeba iść i co do domu potrzeba, ja to o połowie zwykle zapomnę
wręcz jest bardziej Jak klasyczna baba, chodzi godzinę po sklepie i sobie ogląda, wybiera
plus z tego jeszcze też taki, ze ciuchy również kupuje sobie sam regularnie i zawsze bardzo fajne
No a dzisiaj mam 34 tydzień, ciężko mi w to uwierzyć, ponad 7 tygodni temu będąc na patologii nie śniłam nawet o tym że wytrwamy a teraz marzą Mi się kolejne 2 tygodnieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2019, 08:27
kama2784, Izka37, Oleander, Szczesliwa ledwo zywa, iwwk, PatkaPP, slodka100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
u mnie dziś noc uwaga,uwaga w miarę znosna ! Wstawalam dwa razy do wc ale nie dokuczal mi jakoś specjalnie żaden ból wow !!! 😁😁😁😁 A wy jak tam wyspane?
Dziś kończymy 36 tygodni ciąży - jestem totalnie wzruszona i rozklejona że to już końcówka.... Kiedy to zleciało ?? Aż się wierzyć nie chce, że już za tydzień powitam synka na świecie.💕💕💕Veri, slodka100 lubią tę wiadomość
-
I ja się witam w skończonym 37tc, oficjalnie ciąża donoszona! A tak się modliłam żeby do 24tc wytrzymać potem do 28 itd A tu proszę młody człowiek oficjalnie może już przywitać świąt. Jutro ściągają szew!!
Ciacho !! Możemy już rodzić jakby co 😋🤣
Choć dla naszych krasnali te 3 tygodnie w brzuchu by pewnie nie zaszkodziły.
Spokojnej niedzieli dziewczyny!kama2784, puszek369, Izka37, Oleander, Agata :), iwwk, Veri, Pani Moł, PatkaPP, slodka100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wstałam i myślę co by tu dziś robić. Mąż pojechał zobaczyć auta dla mnie. Może by skorzystać z handlowej niedzieli. Muszę synkowi tort zamówić, bo w lany poniedziałek ma urodziny. Ja umiem tylko zebre pięć to raczej na tort się nie nadaje hehehe
-
nick nieaktualnyU nas ostatni tydzień w dwkupaku więc zaczynamy wielkie oczekiwanie i odliczanie
to będzie intensywny tydzień ,bo wszystko trzeba w domu wysprzatac ogarnac i wyciągnąć rzeczy dla maluszka ,zaczynam się stresować 🤔🤔🤔
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNistera wrote:I ja się witam w skończonym 37tc, oficjalnie ciąża donoszona! A tak się modliłam żeby do 24tc wytrzymać potem do 28 itd A tu proszę młody człowiek oficjalnie może już przywitać świąt. Jutro ściągają szew!!
Ciacho !! Możemy już rodzić jakby co 😋🤣
Choć dla naszych krasnali te 3 tygodnie w brzuchu by pewnie nie zaszkodziły.
Spokojnej niedzieli dziewczyny!
Noooo mamy donoszone !!ale oni niech siedzą te 3 tyg jeszcze..
Jakie objawy Nistera?? U mnie standard.slodka100 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej! Ja prawie nie spałam w nocy, do 3 nie mogłam zasnąć, a później ciągle się budziłam 😰
Ale piękna pogoda u nas mimo że wieje mocno. Popołudniu idziemy do kościoła a później chyba na zakupy, trzeba korzystać z niedzieli handlowejchcę kupić kosz na pranie, na zużyte pieluchy i jakiś duży pojemnik do przechowywania nam się przyda, bo na meble już nie ma miejsca a tak myślę że jak dostaniemy trochę zabawek to nie będzie gdzie tego trzymać
-
nick nieaktualnyJa mam ten kosz z ikea - taki zestaw do łóżeczka
zreszta No way żeby trzymać te bomby w sypialni.. raczej od razu wyrzucać do śmieci i szczelnie
Dzisiaj mamy ktg !!
Samari - ja mam myjkę/ ściągaczke Karcher i bardzo polecam - używam pod prysznicem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny