X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • Bibs Ekspertka

Wysłany: 13 kwietnia 2019, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój to również egzemplarz taki, że lepiej zakupy ode mnie ogarnie nawet. Przeważnie kupujemy ciągle te same produkty domowe, więc nie ma problemu tylko listę pisze. W ogóle lubię z nim robić wszystkie zakupy,nawet ciuchowe etc bo lubi i umie mi doradzić ;)

Samari0702 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 03:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaa standardowo wstałam do toalety i zasnąć nie mogę. Mąż chrapię tak, że musiałam się na kanapę przenieść.
    Brzuch mnie okresowo pobolewa od 2 dni. Pewnie już tak będzie. W pn zaczynam już 37 tydzień. W czwartek wizyta, a po świętach biorę się za mycie okien bo brudne okropnie. Teraz jeszcze się boję większych prac.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2019, 04:05

• slodka100 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu cisza w ten weekend heh

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • MaryJane Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weekendy wszyscy chyba od neta odpoczywają :D też teraz dopiero nadrabiałam wczorajsza dyskusję :D
    Chciałabym tylko męża w temacie zakupów pochwalić :D jest w tym lepszy ode mnie haha :D wie kiedy, gdzie trzeba iść i co do domu potrzeba, ja to o połowie zwykle zapomnę :D wręcz jest bardziej Jak klasyczna baba, chodzi godzinę po sklepie i sobie ogląda, wybiera :D plus z tego jeszcze też taki, ze ciuchy również kupuje sobie sam regularnie i zawsze bardzo fajne :D

No a dzisiaj mam 34 tydzień, ciężko mi w to uwierzyć, ponad 7 tygodni temu będąc na patologii nie śniłam nawet o tym że wytrwamy a teraz marzą Mi się kolejne 2 tygodnie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2019, 08:27

kama2784, Izka37, Oleander, Szczesliwa ledwo zywa, iwwk, PatkaPP, slodka100 lubią tę wiadomość

gann3e3k0unlohxb.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) u mnie dziś noc uwaga,uwaga w miarę znosna ! Wstawalam dwa razy do wc ale nie dokuczal mi jakoś specjalnie żaden ból wow !!! 😁😁😁😁 A wy jak tam wyspane?

Dziś kończymy 36 tygodni ciąży - jestem totalnie wzruszona i rozklejona że to już końcówka.... Kiedy to zleciało ?? Aż się wierzyć nie chce, że już za tydzień powitam synka na świecie.💕💕💕

Veri, slodka100 lubią tę wiadomość

• Nistera Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się witam w skończonym 37tc, oficjalnie ciąża donoszona! A tak się modliłam żeby do 24tc wytrzymać potem do 28 itd A tu proszę młody człowiek oficjalnie może już przywitać świąt. Jutro ściągają szew!!

Ciacho !! Możemy już rodzić jakby co 😋🤣
    Choć dla naszych krasnali te 3 tygodnie w brzuchu by pewnie nie zaszkodziły.

Spokojnej niedzieli dziewczyny!

kama2784, puszek369, Izka37, Oleander, Agata :), iwwk, Veri, Pani Moł, PatkaPP, slodka100 lubią tę wiadomość

zrz6wn15ye2e98l6.png
    qb3ch371t1ljmt43.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wstałam i myślę co by tu dziś robić. Mąż pojechał zobaczyć auta dla mnie. Może by skorzystać z handlowej niedzieli. Muszę synkowi tort zamówić, bo w lany poniedziałek ma urodziny. Ja umiem tylko zebre pięć to raczej na tort się nie nadaje hehehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas ostatni tydzień w dwkupaku więc zaczynamy wielkie oczekiwanie i odliczanie :) to będzie intensywny tydzień ,bo wszystko trzeba w domu wysprzatac ogarnac i wyciągnąć rzeczy dla maluszka ,zaczynam się stresować 🤔🤔🤔

Ciasteczko777 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nistera wrote:
    I ja się witam w skończonym 37tc, oficjalnie ciąża donoszona! A tak się modliłam żeby do 24tc wytrzymać potem do 28 itd A tu proszę młody człowiek oficjalnie może już przywitać świąt. Jutro ściągają szew!!

Ciacho !! Możemy już rodzić jakby co 😋🤣
    Choć dla naszych krasnali te 3 tygodnie w brzuchu by pewnie nie zaszkodziły.

Spokojnej niedzieli dziewczyny!
    Miłej niedzieli :)

Noooo mamy donoszone !! :) ale oni niech siedzą te 3 tyg jeszcze.. ;)
    Jakie objawy Nistera?? U mnie standard.

slodka100 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przepraszam że się wtrące ale jak by to powiedzieć do rodzenia to jest kolejka hahaha 😂😂😂😂😂

• MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh... 🤦‍♀️

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja nie chcę przed tp :) mogę nawet po!!

Nistera lubi tę wiadomość

• Szczesliwa ledwo zywa Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Ja też chyba wolę po terminie niż przed chociaż niechce też wywoływania. 17 maj pyk wbijamy na izbę potem porodowka i witaj Florianie:D

Nistera lubi tę wiadomość

o148o7es5xrrd9s8.png
  • Nistera Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciacho objawów żadnych, tyję tylko teraz jak szalona. Syna urodziłam w terminie z usg teraz też mam taką nadzieję że młody majowy jednak będzie, bo z om mam na 29 kwietnia.

zrz6wn15ye2e98l6.png
    qb3ch371t1ljmt43.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanko

Ma ktoś myjke do okiem z Lidla ? Bo mają mieć za 100 zł i ciekawa jestem czy warto,możecie coś powiedzieć na ten temat ? Z góry dzięki ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo ale u nas cisza gdzie wszystkich wywialo ,:) ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Ja prawie nie spałam w nocy, do 3 nie mogłam zasnąć, a później ciągle się budziłam 😰
    Ale piękna pogoda u nas mimo że wieje mocno. Popołudniu idziemy do kościoła a później chyba na zakupy, trzeba korzystać z niedzieli handlowej :D chcę kupić kosz na pranie, na zużyte pieluchy i jakiś duży pojemnik do przechowywania nam się przyda, bo na meble już nie ma miejsca a tak myślę że jak dostaniemy trochę zabawek to nie będzie gdzie tego trzymać

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ten kosz z ikea - taki zestaw do łóżeczka :) zreszta No way żeby trzymać te bomby w sypialni.. raczej od razu wyrzucać do śmieci i szczelnie ;)
    Dzisiaj mamy ktg !!

Samari - ja mam myjkę/ ściągaczke Karcher i bardzo polecam - używam pod prysznicem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee no na początku to chyba nie takie bomby nie? :D czy się mylę 😂

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli ktoś nie ma możliwości od razu że śmieciami wędrować to polecam woreczki na niespodzianki :) ja kupiłam 4 opakowania po 100 sztuk w rosmanie mają po.6 zł.

‹‹ 1158 1159 1160 1161 1162 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ