Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Śniadanie u dziadków, potem obiad albo też, albo do babci męża, drugi dzień chyba do mamy, albo coś jeszcze nie mam ułożonych. Przynajmniej w te święta tesciowie nic nie odwala, jak w wigilię co pisalam. Jada do Egiptu 😜
Samari0702, Izka37 lubią tę wiadomość
-
Ja robię dwie sałatki, maz ciasto, oprócz tego kupimy jakieś kupne. Na obiady świąteczne jakiś schab zrobię na dwa dni , żurek z białą kiełbasą, jajka w majonezie. w zasadzie nie są to jakieś skomplikowane gotowanie:) odpuszczam generalne porządki bo raczej będziemy w dwójkę siedzieć moja mama w sanatorium przez święta. Ewentualnie podjedziemy do teściów w któryś dzień. Tak to nikt nas nie zaprasza liczę na spokój i ładna pogode!
Samari0702 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy w święta jedziemy do teściów (bo mamy blisko) na sniadanie w niedzielę a potem do domu leżeć i tyle
ja mam w planach - jesli starczy mocy - zrobić ze dwie sałatki, bigosik i pomalować jajca - tak tylko na nasze potrzeby, bez szalenstwa
w sumie chcialam zaprosić rodzicow, ale brat mnie ubiegł i jadą do Norwegii a do nas mama wpadnie już po świętach.
Dziś mialam dużo ambitnych planów domowych, ale najpierw pojechalismy na zakupy co by zdążyć przed tłumami i teraz nie mam już mocy nawet jednej nogi z kanapy zrzucićjakiś takiś spadek formy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2019, 15:42
Samari0702 lubi tę wiadomość
-
Wogole wróciłam z porodowki ruch jak w Rzymie albo na Krupówkach haha same cesarki Pan obok siedzial akurat został Tata bliźniaków taki dumny! Przywieźli mu pokazać
także zawiele się nie dowiedziałam przynajmniej wiem dokładnie gdzie pukać jakbym w nocy przyjechała wiem gdzie dzwonić na ip gdzie jest blok operacyjny gdzie są salę. Już nie chciałam zawracać głowy jak jest z pieluchami czy dają czy nie ale to najmniejszy problem mała paczkę i tak biorę ze sobą. Ubranka się dowiezie w razie czego.
-
nick nieaktualny
-
Witajcie, ale kurde paskudna pogoda się zrobiła zimno mokro ponuro aż się nic nie chce. Wczoraj ogarnęłam szafki w kuchni wreszcie zrobiłam porządek w pojemnikach bo jak mi mąż powiedział że teściowa ma przyjść pomoc jak ja będę w szpitalu to takiego poweru dostałam że wszystko sama robię, nie będzie mi nikt po szafkach grzebać...
Co do świąt ciężko powiedzieć bo jak będzie wszystko ok to będą nasze pierwsze święta już w trójkę i spędzimy je na spokojnie sami w domu z dzieciątkiem, rodzice już zapowiedzieli że dostaniemy od nich wałówkę a jak będzie trzeba to święta spędzę w szpitalu chociaż liczę że pierwsza wersja będzie bardziej prawdopodobnaPani Moł lubi tę wiadomość
Kacperek 06.01.2018 - 12.01.2018 [*]
Nasze 6 dni szczęścia...
Filip 18.04.2019 nasz mały wielki cud 😍3270g 55cm -
nick nieaktualnyHej. My święta na spokojnie do siostry i teściów. Nie będę nic gotować. Jajka tylko zrobimy z synkiem do koszyka. Ja dziś piore ciuszki, które dostałam od znajomej siostry. Dobrze, że nie kupiłam kombinezony, bo dostałam taki cienszy właśnie rozmiar 68 co prawda ale wygląda na mniejszy. I bluzę ciepła rozsuwane 62 to już napewno wystarczy.
4me laska z Ciebie, fit mama. Szczupła z piłeczka śliczna! Urodzisz to śladu nie będzie po ciąży. Ja na swoje nogi tzn uda i pośladki patrzeć nie mogę. Galaretka się trzęsie jak chodzę.4me lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melduję, że prawie umarłam
Od rana zabawa ze sprzątaniem. Mąż skręca mebelki, a ja czysciłam fugi i cały dom. Można z podłogi jeść. Za to mój kręgosłup to prawie odpadł. Mam zakaz robienia już dzisiaj czegokolwiek
mąż nakazał teraz wziąć kąpiel i leżeć on zrobi resztę
Milka1991, 4me lubią tę wiadomość
-
Samari mi się trafił taki fajny egzemplarz ze jak dostanie kartkę z zakupami to zrobi sam A nawet bez kartki też by sobie poradził. Ma tylko taki mały feler że jak nie ma czegoś co kupuje zawsze to bierze co popadnie i nie patrzy na cenę, dlatego zazwyczaj jego zakupy kosztują nas 3 razy więcej niż moje 🤦♀️😁🤣
Do nas na święta przyjedzie moja mama i moja przyjaciółka będzie, zaprosiliśmy ja bo biedna zostaje sama w Wiedniu. Więc mnie czeka i sprzątanie i gotowanie. Ale wspomoge się trochę rodzicielką 😋
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNistera
Ja mówię do mojego męża kup w Lidlu pampersy dla młodego rozmiar 1 New born 2 opakowania, dzwoni bo nie wie które ma wziąć bo w Lidlu są dwa rodzaje Comfort i Premium Comfort 😂😂😂😂 to mówię weź jedne takie drugie takie zobaczymy które lepsze - bo sama nie wiem bo Z Lidla używałam pampersy dla syna ale jak już był troszkę większy.
On też niby z kartką wie co ma kupić ,A i tak zawsze dzwoni czy chce coś takie czy takie A czy mięso to ma być to czy to,A ja zawsze się śmieje że przecież jakie by kupił takie by było -
nick nieaktualnyHahaha! My mamy taki patent, ale dziala w miejscach w których często robimy zakupy - że jak mąż czegoś nie wie albo nie umie znaleźć to robi zdjęcie danego regalu w sklepie i przysyla na whats app a ja w edytorze zaznaczam mu w kółeczko
i odsylam foto
hi hi. Już jest mocno samodzielny na zakupach (a trochę to zajęło
) ale na początku posylalam po cukinię to wracał z bakłażanem, a jak po por to przynosił seler naciowy
huehuee
Samari0702, Nistera lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHahaha ja ostatnio też mojego męża jak wysłałam po warzywa na rosół i napisałam pietruszkę to kupil natkę pietruszki w doniczce i pretensje miał, że mogłam napisać biała marchew a nie pietruszka.
Samari0702, Nistera, puszek369, Pestkkaa, Veri lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo tak faceci to faktycznie prosto myślą
ale patent z watsapem też fajny, ja akurat market znam niemalże na pamięć bo zazwyczaj w jednym robię zakupy od lat to jak nie może znaleźć to mówię np. półka 3 z lewej strony xD
Ale to tak samo jest w domu facet idzie nie ma, kobieta pójdzie i czary-mary jestno.magia,magia xD
-
Jak tak czytam to chyba mi sie trafił egzemplarz meza jak slepej kurze ziarno hehhe. Moj jest po przetworstwie spozywczym i zakupy robi lepiej jak ja😜
Moim zadaniem jest tylko stworzenie listy czego potrzebuje.puszek369 lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc