Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAlicja
No to korzystaj z tego dnia wolności bo potem się nie wyśpisz do 18-nastki haha optymistycznie rzecz biorąc 😂😂 nie no tak źle nie będzie, fajnie masz że się lada dzień poznacie,otworzysz worek majówek ! Będziemy tu czekać niecierpliwością na info (proszę nie trzymaj za za długo w napięciu wiesz że w ciąży stres się udziela haha)
Powodzenia ! 😘 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej hej ja też jeszcze nie rodzę i też czuję nosem czerwiec
no własnie czekam na paczkę i info: nieudana próba doręczenia. No tak, bo droga zamknięta to jak mają doręczyć.. No nic, uroki życia na wsi
slodka mi przyszedł email o pieluchach jak skończyłam 34 tydzień -
nick nieaktualnyWitam się w donoszonej ciazy;)
Jeszcze 3 tygodnie, Max 4 I będzie koniec tego blogoslawionego stanu;) niby tak mało, ale wydaje się cała wieczność. A do tego dojdzie wyczekiwanie znaków, że to już wkrotce;D wczoraj się nasluchalam, że brzuch wysooooko, będę biegać tak do połowy maja najmniej, bo to widać. Ahh te stare baby;)
Skarb, powodzenia!Oleander, Milka1991, Veri, Pani Moł, Szczęśliwa Mamusia, puszek369, Fikus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czesc:) mi planowo zostalo 4 tygodnie, ale jak lekarz potwierdzi jutro to 1,5 tyg;/ jutro sie wszystko wyjasni:)
Dzis mam w planach zrobienie golabkow:) naszla mnie straszna ochota! a wczoraj zrobilkam mielone z mizeria i mlodymi ziemniaczkami- Ktoras z Was wczesniej robila i narobila mi takiego smaka, ze ho ho:)
dzis tez ide do poloznej- 1,5 godzinny spacerek. dobrze mi to zrobi i fizycznie i psychicznie:)
Nie wiem jak ogarniacie to wszystko majac jeszcze male dzieci. serio. ja tez budze sie w nocy po 6 razy, ale tylko na siku i wracam spac! a Wy, nie dosc, ze sie zajmujecie w nocy to jeszcze w dzien.
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
malaKsiezniczka 20.05.2019 -
Mamami gdzie sie podziałaś?
Ja dziś jakoś słabo spałam. No nic nadrobię popołudniową drzemką. Co do ruchów-ja nie wiem co to dziecko w tym brzuchu robi:)czy to jakieś skrobanie, drapanie,przeciąganie czy co. I ta głupia myśl że może daje mi znac że ja gniotę. To chyba nie jest możliwe?
Oleander-ale masz z tą drogą. Oby ją szybko skończyli.
4me-plan ambitny na dziś.
Skarb-dziś musisz być bardziej stanowcza! Trzymam kciuki aby w końcu przedstawili Ci jakiś plan!
-
nick nieaktualnyAlicja-33 wrote:Dzień dobry
Ja właśnie leżę na ostatnim KTG w szkole rodzenia. Położna mówi, ze dzidzia nisko, skurcze z tego co widzę się jakieś specjalne nie piszą. Mały nie rusza się jakoś specjalnie ale chyba w normie.
Dzisiaj ostatnie przygotowania- trzeba się ogolić porzadnie, wczoraj ogoliłam nogi i dalej mi się już nie chciało
Niewyspana jestem, umówiłam się trochę na zbyt wczesna godzinę ale
Ostatni dzień „wolności” trzeba wykorzystać )
Kochana to już tak blisko ❤❤❤ . Trzymam mocno kciuki informuje jak coś nas na bierząco 😁 .
Skarb Ale Cię tam wymeczą , a nie masz możliwości aby np wypisać się na własne życzenie i udać się do innego szpitala , ja jeszcze bym skargę napisała że kobiecie w ciąży nie potrafią pomóc .
Samari i inne dziewczyny , co dziś maja wizyty mocne kciuki ✊✊✊✊✊✊✊✊ .
4me Ja rodziłam 4 razy SN , wszak termin porodu według ostatniej @ mam na 21 maja, a mi mój Pan gin powiedział że już praktycznie za nie cały tydzień ciąża będzie donoszona , ja żadne z dzieci nie urodziłam o terminie ostatni mój poród był po terminie wcześniej przed , potem znów po i znowu przed , więc nie wiadomo jak to teraz będzie , jedynie o co się teraz modlę we dnie i noce , to żeby mały się przekręcił niestety nadal go czuje że źle leży .
Wreszcie mój mąż po trzech tygodniach 😤😤dostał wypłatę , ja tego nie rozumiem dlaczego nie umie upomnieć się o swoje , kiedyś to nawet i miesiąc czekał, a jego boże się pracodawca był zza granicą 😱😱🙈🙉🙊😤. I to nie w celach służbowych na wycieczki to ma kasę ażeby zadbać o bezpieczeństwo pracowników to zawsze głupie wymówki , a bieda , a to kryzys itp itd 🙊🙉🙈. Byłam dzus z Anią na bilansie niestety uraz nadal na co do lekarzy i chyba jej to prędko nie minie ja to nie wiem hak będzie to wyglądać jak będzie duza może jest nadzieja ze z tego wyrośnie, jak tylko posxlismy z Panią pielęgniarka aby sie zaważyć i zmierzyć to juz uciekała do drzwi z płaczem 😞😞😞, jak posxlismy do naszej pediatry to tez chociaż siedziała mi na kolanach płakała i marudziła biedna moja . Dziś synek pisze ostatnie egzaminy ósmoklasisty z j.angielskiego , oj ciężki kawałek chleba wczoraj z matematyki pisał i mi powiedział ,
że na chybił trafił rozwiązywał te zadania , a dwóch nie zdążył zrobic mieli 21 kart pracy .Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 09:46
-
Skarb bidulo Ty, trzymam mocno kciuki za rozwiązanie i szybko dochdz do siebie, jak to czytam to też nie dowierzam co się tam dzieje u Ciebie
A my dzisiaj znowu pospały do 9.
Dziewczyny z tą apka Rossmannowa możecie odejść/ zrezygnować z tego rossnnę a następnie przyłączyć się ponownie i zarejestrować datę porodu dzidziusia od nowa w tej samej apce. (pod warunkiem że jeszcze nie odebralyscie niczego faktycznie) i od 1-3 dni przyjdzie mail o pieluszkach.
U nas ruchy to też takie wypychanie, najbardziej dupki i małych nóżek uwielbiam toWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 09:26
Oleander, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Samari0702 wrote:Dziewczyny powiedzcie czy u was istnieje takie coś jak współżycie ??? Kurde my od 10 tygodni mamy zakaz i dziś to już mi się po nocach sni haha A kolejne 6 tygodni i tak nic z tego bo poród i połóg👶👶👶👶👶,może przez to jestem taka nerwowa ?? 🤔🤔🤔
Mi nie zabronili ale nie mam totalnie ochoty. jestem senna, opuchnieta i zmieta caly czas. Mam nadzieje, ze po porodzie i pologu wroci mi ochota.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 09:37
malaKsiezniczka 20.05.2019 -
Ja po wizycie, wszystko pozamykane, od początku ciąży przybyło mnie 8,5kg 😁 ginekolog nie kazała mi robić KTG wcześniej.
Samari u mnie też już nie ma seksu chyba z miesiąc temu był ostatni a następny to pewnie w połowie czerwca hehe nie wiem jak te chłopy dadzą radę 😉
Skarb jesteśmy z Tobą, up0minaj się o swoje prawa i informuj nasSamari0702, Szczęśliwa Mamusia, Oleander, Glendolina, Veri, Milka1991, Agata :), kama2784, Nistera lubią tę wiadomość
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-