Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySamari0702 wrote:Dziewczyny powiedzcie czy u was istnieje takie coś jak współżycie ??? Kurde my od 10 tygodni mamy zakaz i dziś to już mi się po nocach sni haha A kolejne 6 tygodni i tak nic z tego bo poród i połóg👶👶👶👶👶,może przez to jestem taka nerwowa ?? 🤔🤔🤔
Raz na dwa tygodnie 🙈🙉🙊 no wiecie się przytulamy , ja po prostu nie mam na to sił , zamiast sprawić to przyjemność to bardziej się zmęczę więc też kicha .
Kruszynka Super wieści 😉😁❤. -
Samari ja mam to samo...,i tak od dłuższego czasu, na samą myśl o sexie brzuch napięty, jakbyśmy to zrobili to chyba przez cały czas na skurczu mojego brzucha a potem to chyba na porodówke...
Skarb walcz dzielnie o swoje prawa, nie mogą Cię trzymać tak w niewiedzy!Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Moja gin ma kiepski aparat do usg i sprawdza ręcznie szyjke a potem serduszko jak bije przez usg. Masy dziecka nie jest w stanie podać. 01.04 miała 2260g myślę że do 28.04 będzie spokojnie 3kg
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
nick nieaktualnyU nas seksy rzadko ale są. Dopóki coś tam nie zaczniemy, to nie mam ochoty. Potem się nakrecam. Czyli troche na sile, ale warto, bo jest spoko. Lubie taka bliskosc, nawet jak tylko troche mi dobrze. No i 37 tyg skończone, więc zapowiedziane seksy co 2 dni. Może jak będzie częściej to i ochota się podkręci. A ja już tak marze o takim ostrym bzykanku bez brzucha. Tak ładnie mogę się przemieścić zgrabnie i nie sapie po 30 s. I nie mam kolki i nie odbija mi się w trakcie. Ahh;) już niedlugo;D
lipiec 2018, Szczęśliwa Mamusia, kama2784, Nistera lubią tę wiadomość
-
Agata :) wrote:Skarb bidulo Ty, trzymam mocno kciuki za rozwiązanie i szybko dochdz do siebie, jak to czytam to też nie dowierzam co się tam dzieje u Ciebie
A my dzisiaj znowu pospały do 9.
Dziewczyny z tą apka Rossmannowa możecie odejść/ zrezygnować z tego rossnnę a następnie przyłączyć się ponownie i zarejestrować datę porodu dzidziusia od nowa w tej samej apce. (pod warunkiem że jeszcze nie odebralyscie niczego faktycznie) i od 1-3 dni przyjdzie mail o pieluszkach.
U nas ruchy to też takie wypychanie, najbardziej dupki i małych nóżek uwielbiam to
Na ten rabat sie "pracuje" wydając kase i nie tak szybko uzbierac te 10%
Mozna zawsze jeszcze na meza wziac
-
Samari0702 wrote:Alicja
No to korzystaj z tego dnia wolności bo potem się nie wyśpisz do 18-nastki haha optymistycznie rzecz biorąc 😂😂 nie no tak źle nie będzie, fajnie masz że się lada dzień poznacie,otworzysz worek majówek ! Będziemy tu czekać niecierpliwością na info (proszę nie trzymaj za za długo w napięciu wiesz że w ciąży stres się udziela haha)
Powodzenia ! 😘
Ejjj troche wiecej optymizmu w tym wszystkim. Mniej narzekania- a przynajmniej nie 3 razy dziennie na to samo- i więcej radosci!
Pewnie, ze raz na jakis czas mozna miec slabszy dzien i kazdy go ma ale chyba kazda z nas o tym marzyla...
Nie prawda wyspimy sie przed 18 nie raz! Ja generalnie zaczelam spac po roku od porodu- to przeciez nie tak zle 😂iwwk, Oleander, Szczęśliwa Mamusia, kama2784, Nistera lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDo wszystkiego trzeba podchodzić z dystansem i przymrużeniem oka bo jak każdy wsyztsko będzie serio traktował i bral do siebie to nie długo nikt się odezwać nie będzie mógł,bo będzie strach cokolwiek mówić 😂😂😂
A chyba jazdy kto decyduje się na dziecko ejst świadom że t9 są lata wyrzeczeń i poświęceń i raczej niczym komentarz tego nie zmieni.
Dobra lecę się na wizytę szykować trzymam kciuki za osoby które dziś też mają jescze wizytę oprócz mnie. Miłego dniaSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Hej, jestem tegoroczną lipcòwką, są u Was może mamy z Krakowa? Szukam opinii o Koperniku 🙂
Spokojnej końcówki ciąży i lekkich porodów!Szczęśliwa Mamusia, Samari0702 lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Wczoraj mi przyszła koszulka do spania pociążowa. Myślę że poprawi mi samopoczucie po ciąży 🙂
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8de99d3cefc4.jpgSzczęśliwa Mamusia, puszek369, Glendolina, Oleander, kama2784, Nistera, Milka1991, PatkaPP lubią tę wiadomość
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
14 cykli starań
nick nieaktualny
-
4me wrote:A Ty masz w ogole w swojej apce, ze spodziewadz sie dziecka, czy ze juz masz dzieci? Bo jak to drugie to nie dostaniesz pampersow. Ja mam stara apke logowana jeszcze przy pierwszym dziecku i nie mozna dodac kolejnych wiec pieluszek tez nie będzie.
Ponoć jak dodasz już narodziny dziecka to wtedy pojawi się możliwość bidebrajua pampersów.
Źle się czuje, prawie całą noc nie spałam. Brzuch twardy, szyjka boli, a młody bardzo nerwowo się rusza ponad 16h. Za godzinę wizyta całe szczęście, inaczej byłabym już na IP.Szczęśliwa Mamusia, 4me lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Hehe zobaczymy 😉 byle nie za szybko bo trochę chce odczekać z drugim dzieckiem ,a kto wie, moja mama zaszła w ciążę po dwóch miesiącach od porodu
Szczęśliwa Mamusia, Glendolina lubią tę wiadomość
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
14 cykli starań
nick nieaktualnyPaula_071 Ja też z tych bardziej pańkujących , pewnie jakby na prawdę coś mnie nie pokoiło to po męża i na szpital .
Kruszynka No właśnie my planujemy tak , a życie i tak za nas zadecyduje samo 😁 , ja jak Marysia miała zaledwie 4 msc byłam w kolejnej ciąży , a też chcieliśmy odczekać tak z dwa lata góra trzy, a to mamy córeczki rok po roku ❤😁 .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:Kochana to już tak blisko ❤❤❤ . Trzymam mocno kciuki informuje jak coś nas na bierząco 😁 .
Skarb Ale Cię tam wymeczą , a nie masz możliwości aby np wypisać się na własne życzenie i udać się do innego szpitala , ja jeszcze bym skargę napisała że kobiecie w ciąży nie potrafią pomóc .
Samari i inne dziewczyny , co dziś maja wizyty mocne kciuki ✊✊✊✊✊✊✊✊ .
4me Ja rodziłam 4 razy SN , wszak termin porodu według ostatniej @ mam na 21 maja, a mi mój Pan gin powiedział że już praktycznie za nie cały tydzień ciąża będzie donoszona , ja żadne z dzieci nie urodziłam o terminie ostatni mój poród był po terminie wcześniej przed , potem znów po i znowu przed , więc nie wiadomo jak to teraz będzie , jedynie o co się teraz modlę we dnie i noce , to żeby mały się przekręcił niestety nadal go czuje że źle leży .
Wreszcie mój mąż po trzech tygodniach 😤😤dostał wypłatę , ja tego nie rozumiem dlaczego nie umie upomnieć się o swoje , kiedyś to nawet i miesiąc czekał, a jego boże się pracodawca był zza granicą 😱😱🙈🙉🙊😤. I to nie w celach służbowych na wycieczki to ma kasę ażeby zadbać o bezpieczeństwo pracowników to zawsze głupie wymówki , a bieda , a to kryzys itp itd 🙊🙉🙈. Byłam dzus z Anią na bilansie niestety uraz nadal na co do lekarzy i chyba jej to prędko nie minie ja to nie wiem hak będzie to wyglądać jak będzie duza może jest nadzieja ze z tego wyrośnie, jak tylko posxlismy z Panią pielęgniarka aby sie zaważyć i zmierzyć to juz uciekała do drzwi z płaczem 😞😞😞, jak posxlismy do naszej pediatry to tez chociaż siedziała mi na kolanach płakała i marudziła biedna moja . Dziś synek pisze ostatnie egzaminy ósmoklasisty z j.angielskiego , oj ciężki kawałek chleba wczoraj z matematyki pisał i mi powiedział ,
że na chybił trafił rozwiązywał te zadania , a dwóch nie zdążył zrobic mieli 21 kart pracy .
-
Aska1994 wrote:Hej, jestem tegoroczną lipcòwką, są u Was może mamy z Krakowa? Szukam opinii o Koperniku 🙂
Spokojnej końcówki ciąży i lekkich porodów!
Jestem z Krakowa będę rodzić na Kopernika ale nie pomogę za wiele jak narazie bo to moja pierwsza ciąża i byłam tam tylko obejrzeć gdzie co jest i jak to wygląda. Akurat mieli spory kocioł i same cesarki.
Ja właśnie wróciłam z labo pobrali mi gbs , robiłam jeszcze morfo i toxo. O siuskach zapomniałam ale wizyta dopiero 25.04 więc wystarczy dzień wcześniej jak zrobie:P -
nick nieaktualny
-
Szczesliwa ledwo zywa wrote:Hej:)
Jestem z Krakowa będę rodzić na Kopernika ale nie pomogę za wiele jak narazie bo to moja pierwsza ciąża i byłam tam tylko obejrzeć gdzie co jest i jak to wygląda. Akurat mieli spory kocioł i same cesarki.
Możesz zaakceptować zaproszenie? Mam parę pytań odnośnie warunków itd 🙂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥