Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
iwwk wrote:Oczywiście, wiem, że każdy jej doradzał, każdy się martwił, chciał pomóc, ale można to pisać w sposób delikatny, a nie jeszcze jej dokładać. Puszek wyraziła swoje zdanie w sposób spokojny, a Ty jak zwykle najechałaś. Przeanalizuj swoją wypowiedź lepiej.
Ja waszych rad sluchalam zmienilam lekarza wszystko ale niestety ciagle bylam w tym szpitalu ze zdarzylam byc u niego tylko 2 razy . To na przyklad .
Pewnie ze slucham robie duzo jak radzicie tylko czasem ciezko mi sie odezwac bo nie mam jak . Ale dziekuje Wam za rady i wszystko . Naprawde jestescie pomocne dziewczyny . Walcze ile sie da , jutro zobacze swojego synka normalnie nie moge w to uwiezyc. 😍 i co jest sukcesem jest donoszony ☺ udalo mi sie 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 17:17
Szczęśliwa Mamusia, Izka37 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFoszek jest smieszny tym bardziej po Twoim poniżej jakiegokolwiek poziomu tekście do Ago. ciekawe na jaki wątek i pod jakim nickiem teraz wjedziesz i naprawdę - to Ty jedna zachowujesz się jak hultaj z gimnazjum
P.s. oczywiscie nikt nie łyknął że ktoś się pod Ciebie podszywał BO PO CO :o a za to kazda wie, że Ty kombinowalas i u nas i na kwietniowkach "pod pseudonimem". Uwierz - od pierwszego postaOleander, MaryJane, MaMaMi83, Szczęśliwa Mamusia, ago91, Izka37 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jak by mi po raz kolejny kilkanaście osób powiedziało, że ma mnie dość to poporostu spaliła bym się ze wstydu, zniknęła bym z forum. Jak można tak na siłę pisać, udawać przyjaciółkę.
Oleander, MaMaMi83, Szczęśliwa Mamusia, Paula_071, ago91, Pani Moł, Izka37 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak chcial wyjsc tak teraz trzeba wywolywac a od tamtego tygodnia mam sciagniety pessar odstawione leki Ale wiem ze jutro w 100 % urodze maluszka
Szczęśliwa Mamusia, ago91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySorry Samari ale dziewczyny mają rację, jak przeczytałam co napisałaś najpierw do Skarba a teraz do Agi to aż ręce opadają.
Osoba taką jak Ty, która ma DWA kierunki studiów;) nie powinna pisać na takim poziomie (oczywiście piszę to z ironią).
I teraz całkiem serio, życzę Ci szczęśliwego rozwiązania i wszystkiego dobrego ale fajnie byłoby się już pożegnać na zawsze (bez zmieniania nicków)Oleander, MaMaMi83, ago91, kama2784, 4me, Izka37 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Skarb trzymam kciuki by jutro wszystko przebiegło bez komplikacji i byś szybko wróciła do siebie
Ja już jestem też w szpitalu, jeśli nie będzie jutro rano niezapowiedzianej cc to jestem pierwsza w kolejce i już o 8 będą mnie ciąć.
Kurcze nie może być zbyt kolorowo na forum, ale z takimi tekstami ze strony samari to już gruba przesada w głowie się nie mieści jak można walnąć takim tekstem no ale kto inny jak nie ona by coś takiego mógł napisać....
Powiem wam że mi osobiście od dłuższego czasu było mega przykro i nie chciałam już nic na forum pisać ale skoro jestem z wami to pisałam chociaż za każdym moim postem zwłaszcza jak pisałam że mam już termin cc wyznaczony odzywała się samari ze swoimi mega problemami i wielkim podkreślaniem kiedy ma cc i że przed nią jest Agata zupełnie jakby specjalnie zlewajac moje posty a ja zupełnie nie wiem dlaczego bo nic takiego nie zrobiłam i tylko przykro mi było że w związku z tym na żaden mój post poza wczorajszym nie odpowiadał nikt...
Noo wreszcie to z siebie wywaliłam, napisałam swój własny żalpost a coAsiul, Szczęśliwa Mamusia, kama2784, Oleander, ago91, 4me, Izka37, Kruszynka91 lubią tę wiadomość
Kacperek 06.01.2018 - 12.01.2018 [*]
Nasze 6 dni szczęścia...
Filip 18.04.2019 nasz mały wielki cud 😍3270g 55cm -
Ago odchodzi Ci czop i dopiero teraz o tym piszesz !!? melduj tu od kiedy odchodzi i jak wygląda !? Bardzo mnie to interesuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 17:24
Veri, Szczęśliwa Mamusia, ago91 lubią tę wiadomość
-
Verbena, głowa do góry! Myślę, że nikt twoich postów nie zlewał, tylko wiadoma osoba tak zasypywała wiadomościami o sobie, że gdzieś one nam "ginęły".
To wy jutro ze Skarbem obie będziecie miały piękny dzień i powitacie swoje maleństwa. Gratulacje dla Ciebie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 17:28
-
Verbena wrote:Skarb trzymam kciuki by jutro wszystko przebiegło bez komplikacji i byś szybko wróciła do siebie
Ja już jestem też w szpitalu, jeśli nie będzie jutro rano niezapowiedzianej cc to jestem pierwsza w kolejce i już o 8 będą mnie ciąć.
Kurcze nie może być zbyt kolorowo na forum, ale z takimi tekstami ze strony samari to już gruba przesada w głowie się nie mieści jak można walnąć takim tekstem no ale kto inny jak nie ona by coś takiego mógł napisać....
Powiem wam że mi osobiście od dłuższego czasu było mega przykro i nie chciałam już nic na forum pisać ale skoro jestem z wami to pisałam chociaż za każdym moim postem zwłaszcza jak pisałam że mam już termin cc wyznaczony odzywała się samari ze swoimi mega problemami i wielkim podkreślaniem kiedy ma cc i że przed nią jest Agata zupełnie jakby specjalnie zlewajac moje posty a ja zupełnie nie wiem dlaczego bo nic takiego nie zrobiłam i tylko przykro mi było że w związku z tym na żaden mój post poza wczorajszym nie odpowiadał nikt...
Noo wreszcie to z siebie wywaliłam, napisałam swój własny żalpost a co
Widzisz moze teraz powietrze sie oczysci, no i bedziesz jedna z pierwszych ktora bedzie sie dzielic spostrzezeniami na temat opieki i pielęgnacji maluszkaIzka37 lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnyMaryJane wrote:Czyli możemy rozumieć że wreszcie pożegnałas się z nami na wieki? Alleluja!
Chciała byś haha forum jest publiczne i będę pisać ile chce A Ty idź dalej skarba na fejsie obgaduj bo ci to najlepiej wychodziWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 17:30
skarb15 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny