Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny🌼🌸Wesołych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, wyjątkowo mokrego Śmigusa Dyngusa oraz samych słonecznych i cudownych dni 🌼🌸
Samari0702, Oleander, Agata :), kama2784, Nistera, Szczęśliwa Mamusia, ago91, Biała Azlia, slodka100, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiała azalia ahahah domyślam się że niektóre z nas wolałyby sanepid w domu
Zabieram się za śniadanko a później sernik i to by było na tyle z moich wysiłków dziś sąsiedzi coś o grilu wspominali hmm super by było pogoda piękna udanej świątecznej soboty!Biała Azlia, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
A my witamy się w 38 tygodniu!!! Teraz to można już rodzic
Dziewczyny życzę wszystkim Wesołych, spokojnych, radosnych i cieplutkich! (to na pewno - gwarancja jakości ) świąt, smacznego jajka i mokrego dyngusa!
Nadchodzi nasz miesiąc wielkimi krokami!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2019, 09:08
Oleander, Izka37, Ciasteczko777, Szczesliwa ledwo zywa, Kruszynka91, Nistera, Szczęśliwa Mamusia, ago91, Bibs, Pani Moł, Biała Azlia, Chusy, slodka100, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zdrowych i pogodnych Świąt 🐣
Verbena, zdrówka i cierpliwości, oby Was na święta wypuścili, będzie to najpiękniejszy prezent
My dziś się witamy w skończonym 36tyg, ojj.. leci ten czas.Oleander, Ciasteczko777, Nistera, Szczęśliwa Mamusia, Agata :), ago91, Bibs, Pani Moł, Biała Azlia, slodka100 lubią tę wiadomość
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
Tak mam laktator, ehh z tego wszystkiego mój mózg nie pracuje oczywiście najpierw moje później mm nie pomyślałam
Dziewczyny wychodzimy dziś, czekamy na książeczkę zdrowia Filipa i będziemy mogli ruszaćpuszek369, kama2784, PatkaPP, Ciasteczko777, Szczesliwa ledwo zywa, Oleander, Kruszynka91, Nistera, Samari0702, Szczęśliwa Mamusia, Agata :), Bibs, Veri, Pani Moł, Biała Azlia, slodka100, Paula_071 lubią tę wiadomość
Kacperek 06.01.2018 - 12.01.2018 [*]
Nasze 6 dni szczęścia...
Filip 18.04.2019 nasz mały wielki cud 😍3270g 55cm -
Verbena, super, że już wychodzicie, będziecie mieć najlepsze Święta jakie można było sobie wyobrazić
Dziewczynki, wszystkiego dobrego na te Święta dla was, waszych brzuszków i rodzinkama2784, Ciasteczko777, Oleander, Nistera, Szczęśliwa Mamusia, ago91, Bibs, Pani Moł, Biała Azlia, slodka100 lubią tę wiadomość
-
Wesolych Swiat dziewczyny!
My co prawda w gości na swieta ale dzis mamy parę rzeczy do zrobienia plus piękna pogoda wiec chcemy spędzić czas maksymalnie rodzinnie i na swiezym powietrzu poki ja sie jeszcze ruszac moge
Udanej soboty mimo brzuchow i boli Wam i sobie zyczeCiasteczko777, Oleander, Nistera, Szczęśliwa Mamusia, kama2784, ago91, Agata :), Bibs, PatkaPP, Pani Moł, Biała Azlia, slodka100, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Chciałam jutro napisac, ale jak wszyscy to wszyscy 😊 wesołych świąt i bezpiecznych porodów, po których zostaną tylko pozytywne wspomnienia
Szczesliwa ledwo zywa, Oleander, 4me, kama2784, Nistera, Szczęśliwa Mamusia, Ciasteczko777, Agata :), ago91, Bibs, PatkaPP, Pani Moł, Biała Azlia, slodka100, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRównież życzę wesołych świąt!
Mamusiom, których kurczaczki są już po drugiej stronie brzuszka życzę samych spokojnych chwil, dobrego snu i pociechy z maluszków, a jeszcze brzuchatym dziewczynom lekkiej końcówki ciąży i lekkich, szybkich, sprawnych porodów
kama2784, Nistera, Szczęśliwa Mamusia, Agata :), ago91, Bibs, PatkaPP, Pani Moł, Biała Azlia, slodka100, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Verbena super sobie radzisz! Jak już będziecie w domu to na spokojnie wszystko się poukłada.
Puszek, Twoje rady jak zawsze bezcenne, ja po ponad dwóch latach zrozumiałam, dlaczego moja córka po porodzie nie chciała ssać, Ty to dzisiaj potwierdziłas że to ten drugi typ noworodków bo u nas żółtaczka zaczęła się pojawiać i młoda była ciągle śpiąca a nikt mi tego jasno nie wytłumaczył. Więc dzięki, teraz wiem jak postępować w takiej sytuacji:)
Chce Wam życzyć zdrowych, spokojnych i radosnych świąt w gronie najbliższych!Nistera, Szczęśliwa Mamusia, kama2784, 4me, Ciasteczko777, ago91, Oleander, PatkaPP, Pani Moł, Biała Azlia, slodka100, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
No to ja też życzę Wam spokojnych smacznych świąt w gronie najbliższych! Dużo odpoczynku pociechy z dzieci które są na świecie i aby dzieci w brzuszach poczekamy na po świętach!
Od jakiego ciśnienia należy się martwić? Wyszło mi 130/92. Może też od emocji bo mieliśmy gości i trochę się nalatalamago91, Oleander, Agata :), PatkaPP, Pani Moł, Biała Azlia, slodka100, Paula_071 lubią tę wiadomość