Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciasteczko, kciuki zaciśnięte!!
Biała Azlia, dużo zdrówka i szczęśliwego rozwiązania
Gratuluję udanych wizyt 😉
Ja tylko mogę się pochwalić, że rano wylądowałam na ip na urazówce, tak pięknie trzasnęłam stopą o łóżko sypialniane. Prawdopodobnie złamałam mały palec u nogi. Po rozwiązaniu do prześwietlenia. Póki co leżę grzecznie na kanapie z okładem z lodu...Biała Azlia lubi tę wiadomość
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
Ciacho mocnego parcia i szerokiego rozwarcia!
Oleander, Biała Azlia, Veri, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wow Ciasteczko, pisz nam koniecznie jak tam u Ciebie, trzymam kciuki, żeby poszło szybciutko i jak najmniej boleśnie
Biała Azlia, wszystkiego co najlepsze
Patka, uważaj na siebie
Ja też byłam dzisiaj na pierwszym KTG, ale położna nic nie mówiła, więc zakładam, że nic tam nie wyszło. Odebrałam przy okazji wynik GBS, u mnie też ujemnyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 21:45
Szczesliwa ledwo zywa, Biała Azlia, Veri, PatkaPP, Bibs, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Ile przed porodem główka wstawia się do kanalu rodnego? Moja pani doktor powiedziała mi na ostatniej wizycie że maluszek już ma całą główkę w kanale i tak się zastanawiam ile zostało mi do porodu
-
Pantera wrote:Wow Patka ale się urządziłaś
Czy u którejś z Was dziecko bardzo boleśnie wkręca się w szyjkę?
Czasem z bólu aż jęczę...
Pantera, tak zdarza się, albo rączkami gmera, albo czasami kłuje że kroku nie idzie zrobić.
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
nick nieaktualnyMy dziś z niecierpliwoacia czekamy na obchód jak wsyztsko bedzie dobrze to dzis wychodzimy do domu !!! !😇😇😇😇😇😇
Jeszcze na szybko wam opowiem o porodzie
Rano o 8 poelegniarki podłączyły mi kroplowke,musialam czekać bo nie wiaodmo ktora bede trzeslam sie jak osika ze strachu o 9.20 przyszly pielegniarki z łóżkiem ze jestem proszona na blok operacyjny wtedy to zaczely sie emocje nie panowalam juz nad tymi drgawkami. Po dotarciu na blok moim oczom ukqzala sie mega usmiechnieta ekipa kobiet ktora nie dala mi sie stresowac nigdy nie widzialam tak milej atmosfery na bloku operacyjnym ! Dodatkowo wpadl moj lekarz wtedy wiedizakam ze jetem bezpieczna o 9.35 zaczeli ciecie o 9.43 Igorek byl z nami jak uslyszalam jego płacz to i ja sie poplakalam zacxely schodzic emocje cudowne przezyce o 10.15 bylo juz po wszystkom ostaynie poprawki i na sale ( pod sam koniec lekarze i podatkach dyskutowali takze totalny luzik hah 😹😹😹) pierwsza doba lezaca z kroplowkamo wiadomo, przy pionizacji troche zaslablam potem po kilku probach sie uruchomilam i tak juz zostalo. Syncio jest cudowny juz nie pamietam ze momentami cos mnie boli
Dziewczyny cud narodzin tego nie da sie opisac !! Wszytsko bylo pieknie a 3 cesarka.nie taka straszna- absilutnie nie ma co sie na zapas martwic i panikwoac jak ja bo z tych wszystkich trzech po tej czuje ske najlepiej wszytalo sie goi obkurcza jestem zadowolona jednie co mak kryzys z karmieniem bo nie mam narazie pokarmu i mlody dostaje mm ale najwazniejsze ze najedzony a laktacje sobie pobudze w domu
Serdecznie zycze wam pieknych porodow 💕💕💕💕💕slodka100, Pani Moł, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej! Znów pobudka jak w zegarku o 6 mała mnie obudziła czkawką haha
U nas dziś prognoza na 27 stopni, chyba będę nago chodzić jak przy 20 mi za gorąco 😂
W południe mam wizytę, zobaczymy co z tym łożyskiem się podziało
Ciasteczko, Kama, kciuki dalej zacisnięteago91, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Samari kiedy dali Ci synka do przytulania? Czy na sali operacyjnej? A do przystawienia do piersi? Mąż kangurowal W tym czasie co lezalas?
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
To i ja pokaże swoje brzucho ale powiem wam że zależy też jak aparat się ustawi wyżej czy niżej czy dalej bądź bliżej bo to naprawdę zmienia wielkość brzuszka hehe no ja i tak mam dość spory ale wszyscy mówią mi że mam fajną taka piłeczkę a z chłopakami miałam bardziej taki rozlany brzuszek
Samari0702, Veri, Oleander, Milka1991, puszek369, Pani Moł, Izka37, ago91, Glendolina, Szczęśliwa Mamusia, Agata :), Chusy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKruszynka91 wrote:Samari kiedy dali Ci synka do przytulania? Czy na sali operacyjnej? A do przystawienia do piersi? Mąż kangurowal W tym czasie co lezalas?
Synka mi dali na sali operacyjnej w sensie jak bylam na syole oepracyjnym,lekarze szyli a oni do policzka jego przystawili jako kontakt skora do skory, pojechali z nim na dol i tam juz czekal na niego maz , zwazyli go zmierzyli ubrali i on tam u dzidiusiow z nim siedzial caly czas, a potem jak ja przyjechałam na sale to przyszli turaj do mnie i przystawialismy go do piersiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2019, 08:06
-
Ciacho chyba będziesz u nas pierwsza z porodem sn ach ciekawa jestem co tam u Ciebie... Czekamy na wieści jak będziesz na siłach i miała czas
Ja to wczoraj wybrałam się na dłuższy spacerek do biedronki i normalnie miałam moment że myślałam że wody mi ciut pociekly ale nie to jeszcze fałszywy alarm byl. Dziś będę robić już ostatnie naprawdę hehe prasowanie takie malutkie no i poza planem porodu to wszystko już mam popakowane uf...
Od wtorku wieczora zaczynam skakanie na pilce i seksy porządne regularne hihi -
nick nieaktualnyEch ech Samari, fajnie, że to tak wszystko pozytywnie przebieglo.
Wlasnie się zastanawiam czy mi dadzą od razu synka na salę w razie cc, czy jak to przebiegnie - już miałam cięcie w tym szpitalu no ale wtedy od razu byl inkubator i nie dali mi córeczki przystawić do piersi ani przytulic. Dopiero po pionizacji na chwilkę moglam wziąć na ręce ale bez karmienia itp, tylko 5 minut i nara. -
MaryJane wrote:Jagoda u mnie się już wstawiał w 26 tygodniu, ostatnio w 34 lekarz mówił przy badaniu ze już główkę czuję, także chyba wstawiona ale nic się nie dzieje i nie skomentował tego także to chyba nie jest zapowiedzią ze poród niedługo
-
Jagoda jak główka w pochwie , chodzić byś nie mogła. To jakaś przenosnia lekarska bo jakby tak było to byś leżała na porodowce
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100