Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZamówiłam baby hug! W końcu! Przez cenę nie mogłam się zdecydować, ale mąż już chyba miał dość gadania o różnych opcjach i mówi "zamów te chicco i już " to zamówiłam Kolor legend
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 16:35
Ciasteczko777, puszek369, Szczęśliwa Mamusia, Fikus, Veri, Pani Moł, Izka37 lubią tę wiadomość
-
Uff lekarz powiedział że wszystko ok. Mam dalej wysoko macicę bo aż do pępka i twarda ale lekarz powiedział że to przez mięśniaki. No właśnie odchody połogowe miałam tylko przez 3 dni a teraz plamienia jak na koniec okresu. Ale na usg macica pusta więc nic nie zlecił.
Filip ma bilirubine na poziomie 10 na buźce i 12 na brzuszku. Następna wizyta położnej w poniedziałek więc sprawdzimy też czy spada. Powiem wam że trafiłam na cudowną kobietę widać że kocha to co robi i mega pomocna siedziała u nas z ponad godzinę
Dziewczyny macie cudowne te brzuszki
Skarb kciuki by wszystko było ok i wracało do normy i byś mogła iść do domkuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 16:44
Ciasteczko777, Oleander, puszek369, Szczęśliwa Mamusia, Samari0702, ago91, Pani Moł, Izka37, Agata :) lubią tę wiadomość
Kacperek 06.01.2018 - 12.01.2018 [*]
Nasze 6 dni szczęścia...
Filip 18.04.2019 nasz mały wielki cud 😍3270g 55cm -
nick nieaktualnyWody mi odeszły !! Jadę do szpitala
Oleander, Biała Azlia, Nistera, Szczesliwa ledwo zywa, ago91, Veri, Glendolina, Pantera, 4me, GreenK, skarb15, Pani Moł, Izka37, Fikus, Bibs, Kruszynka91, Agata :), Samari0702, Menka888, Rudzik1, Paula_071, Milka1991, slodka100, Szczęśliwa Mamusia, Chusy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPochwalę się. Kupiliśmy dziś wózek. Zdecydowalismy sie na camarelo sevilla i fotelik maxi cosi citi. W sklepie akurat były promocje i tanio udało nam sie kupić. Jesteśmy zadowoleni 😊 i dziś kończę 33 lata. Myślałam że może mały zechce mi zrobić prezent i wyjść ale czeka na swój dzień 😊
Veri, Pani Moł, Izka37, Fikus, Oleander, Agata :), Paula_071, Szczesliwa ledwo zywa, Szczęśliwa Mamusia, Chusy lubią tę wiadomość
-
Ja nie mam wózka zajmę się tym po majowce:D ja po wizycie młody waży 3017g!! Hura wreszcie o wagę się już nie muszę martwić! Gorzej z moja bo w 3 tyg następne 4 kg w górę także waże 78 kg😭😭 czyli już +15...ogólnie dostałam antybiotyk na infekcje w pon powtórzyć mocz i wysłać ginowi mms. Miałam wysokie ciśnienie u polpznej, kazał mierzyć i w razie czego odrazu na ip. Trochę się tym zmartwilam. Ale jak tu mieć niskie jak Ciacho rodzi!! Od teraz ktg co tydzień i jeszcze jedna wizytę mi zapisał na 13 mają oczywiście jak nic się nie zacznie wczesniej:)
Gbs naszczescie ujemny .Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 18:47
Veri, Pani Moł, Izka37, Glendolina, PatkaPP, Oleander, Agata :), ago91, Biała Azlia, Rudzik1, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiasteczko! Jedziesz z tym koksem!!
Azlia - sto laaat! Fajnie ze zakupy udane
Klaudia - zrzucimy te nadmiary juz niedlugo i gratulacje dobrych wiadomości z wizyty!
Verbena - super! Fajna polozna to skarb no i kcoukasy za spadek bilirubiny u Filipka.Szczesliwa ledwo zywa, Biała Azlia lubią tę wiadomość
-
Azalia, 100 lat!
My też po wizycie. Młody waży 3 kg. Łożysko i przepływy ok. Szyjkę lekarz olał, nawet nie zajrzał, więc nie wiem co i jak. GBS ujemny, jupi!
Jak się nie rozpakuje, to kolejna wizyta 13.05.
Ciacho, ale emocje!Glendolina, Szczesliwa ledwo zywa, Oleander, Pani Moł, ago91, Biała Azlia, Rudzik1, Paula_071, Milka1991, slodka100, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiacho, powodzenia;)
My po wizycie. Mała waży 3200. Zapytałam lekarza, czy chociaż jest nisko. 38 tc, A się dziecko nawet nie obniżyło. A tak potrzebowałam jakiegokolwiek światełka w tunelu. No Nic, zaplanowaliśmy majówkę przynajmniej. Bo skoro na nic nie wskazuje, to nie będziemy siedzieć na bombie i czekać. A jak się przypadkiem wydarzy, to się plany zmieni. Oby pogoda dopisala;)Izka37, Oleander, PatkaPP, Pani Moł, ago91, Agata :), Biała Azlia, Rudzik1, Milka1991, slodka100, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Azlia-wszystkiego najcudowniejszego!ładny prezent sobie sprawiłaś!
Ciacho-no to jedziesz z koksem, czekam na relacje z uck!Trzymaj sie tam!
A ja byłam na pierwszym ktg. NIC, cisza...lekarz kazał działać intensywniej,ąz sie czerwona zrobiłam jakoś tak. No nic trzeba wziąc sie za te okna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 19:34
Biała Azlia, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny