Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZamówiłam baby hug! W końcu! Przez cenę nie mogłam się zdecydować, ale mąż już chyba miał dość gadania o różnych opcjach i mówi "zamów te chicco i już
" to zamówiłam
Kolor legend
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 16:35
nick nieaktualny, puszek369, nick nieaktualny, Fikus, Veri, nick nieaktualny, Izka37 lubią tę wiadomość
-
Uff lekarz powiedział że wszystko ok. Mam dalej wysoko macicę bo aż do pępka i twarda ale lekarz powiedział że to przez mięśniaki. No właśnie odchody połogowe miałam tylko przez 3 dni a teraz plamienia jak na koniec okresu. Ale na usg macica pusta więc nic nie zlecił.
Filip ma bilirubine na poziomie 10 na buźce i 12 na brzuszku. Następna wizyta położnej w poniedziałek więc sprawdzimy też czy spada. Powiem wam że trafiłam na cudowną kobietę widać że kocha to co robi i mega pomocna siedziała u nas z ponad godzinę
Dziewczyny macie cudowne te brzuszki
Skarb kciuki by wszystko było ok i wracało do normy i byś mogła iść do domku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 16:44
nick nieaktualny, nick nieaktualny, puszek369, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ago91, nick nieaktualny, Izka37, Agata :) lubią tę wiadomość
Kacperek 06.01.2018 - 12.01.2018 [*]
Nasze 6 dni szczęścia...
Filip 18.04.2019 nasz mały wielki cud 😍3270g 55cm -
nick nieaktualnyWody mi odeszły !! Jadę do szpitala
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Nistera, Szczesliwa ledwo zywa, ago91, Veri, nick nieaktualny, Pantera, 4me, nick nieaktualny, skarb15, nick nieaktualny, Izka37, Fikus, Bibs, Kruszynka91, Agata :), nick nieaktualny, Menka888, Rudzik1, Paula_071, Milka1991, slodka100, nick nieaktualny, Chusy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPochwalę się. Kupiliśmy dziś wózek. Zdecydowalismy sie na camarelo sevilla i fotelik maxi cosi citi. W sklepie akurat były promocje i tanio udało nam sie kupić. Jesteśmy zadowoleni 😊 i dziś kończę 33 lata. Myślałam że może mały zechce mi zrobić prezent i wyjść ale czeka na swój dzień 😊
Veri, nick nieaktualny, Izka37, Fikus, nick nieaktualny, Agata :), Paula_071, Szczesliwa ledwo zywa, nick nieaktualny, Chusy lubią tę wiadomość
-
Ja nie mam wózka zajmę się tym po majowce:D ja po wizycie młody waży 3017g!! Hura wreszcie o wagę się już nie muszę martwić! Gorzej z moja bo w 3 tyg następne 4 kg w górę także waże 78 kg😭😭 czyli już +15...ogólnie dostałam antybiotyk na infekcje w pon powtórzyć mocz i wysłać ginowi mms. Miałam wysokie ciśnienie u polpznej, kazał mierzyć i w razie czego odrazu na ip. Trochę się tym zmartwilam. Ale jak tu mieć niskie jak Ciacho rodzi!! Od teraz ktg co tydzień i jeszcze jedna wizytę mi zapisał na 13 mają oczywiście jak nic się nie zacznie wczesniej:)
Gbs naszczescie ujemny .Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 18:47
Veri, nick nieaktualny, Izka37, nick nieaktualny, PatkaPP, nick nieaktualny, Agata :), ago91, nick nieaktualny, Rudzik1, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyCiasteczko! Jedziesz z tym koksem!!

Azlia - sto laaat! Fajnie ze zakupy udane
Klaudia - zrzucimy te nadmiary juz niedlugo
i gratulacje dobrych wiadomości z wizyty!
Verbena - super! Fajna polozna to skarb
no i kcoukasy za spadek bilirubiny u Filipka.
Szczesliwa ledwo zywa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Azalia, 100 lat!
My też po wizycie. Młody waży 3 kg. Łożysko i przepływy ok. Szyjkę lekarz olał, nawet nie zajrzał, więc nie wiem co i jak. GBS ujemny, jupi!
Jak się nie rozpakuje, to kolejna wizyta 13.05.
Ciacho, ale emocje!
nick nieaktualny, Szczesliwa ledwo zywa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ago91, nick nieaktualny, Rudzik1, Paula_071, Milka1991, slodka100, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyCiacho, powodzenia;)
My po wizycie. Mała waży 3200. Zapytałam lekarza, czy chociaż jest nisko. 38 tc, A się dziecko nawet nie obniżyło. A tak potrzebowałam jakiegokolwiek światełka w tunelu. No Nic, zaplanowaliśmy majówkę przynajmniej. Bo skoro na nic nie wskazuje, to nie będziemy siedzieć na bombie i czekać. A jak się przypadkiem wydarzy, to się plany zmieni. Oby pogoda dopisala;)
Izka37, nick nieaktualny, PatkaPP, nick nieaktualny, ago91, Agata :), nick nieaktualny, Rudzik1, Milka1991, slodka100, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Azlia-wszystkiego najcudowniejszego!ładny prezent sobie sprawiłaś!
Ciacho-no to jedziesz z koksem, czekam na relacje z uck!Trzymaj sie tam!
A ja byłam na pierwszym ktg. NIC, cisza...lekarz kazał działać intensywniej,ąz sie czerwona zrobiłam jakoś tak. No nic trzeba wziąc sie za te okna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 19:34
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny

Dobrze, że jutro mam wizytę to będę spokojniejsza