X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2019, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Verbena, oby tam wszystko dobrze się samoistnie oczyscilo.
    Lecę do diabe, łojojojj, pewnie juz ostatni raz - zawsze to jakis plus ;)

Ciasteczko777, Oleander, Glendolina, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2019, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przecudne brzuszki :) och :)
    Verbena- oby wszystko było dobrze, dawaj znać!!
    Skarb- mocne kciuki za usg i poprawę !!!
    Samari - śliczny Twój Synek :) szybkiego powrotu do domu!

Samari0702, Szczęśliwa Mamusia, Glendolina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2019, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Verbena

O kurcze, a dotychczas wszystko bylo okej ?? A po czym ona to stwierdzila ze nie prawidłowo sie obkurcza ? A masz te odchody pologowe ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2019, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamówiłam baby hug! W końcu! Przez cenę nie mogłam się zdecydować, ale mąż już chyba miał dość gadania o różnych opcjach i mówi "zamów te chicco i już :D" to zamówiłam :D Kolor legend

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 16:35

Ciasteczko777, puszek369, Szczęśliwa Mamusia, Fikus, Veri, Pani Moł, Izka37 lubią tę wiadomość

• Verbena Ekspertka

Wysłany: 25 kwietnia 2019, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff lekarz powiedział że wszystko ok. Mam dalej wysoko macicę bo aż do pępka i twarda ale lekarz powiedział że to przez mięśniaki. No właśnie odchody połogowe miałam tylko przez 3 dni a teraz plamienia jak na koniec okresu. Ale na usg macica pusta więc nic nie zlecił.
    Filip ma bilirubine na poziomie 10 na buźce i 12 na brzuszku. Następna wizyta położnej w poniedziałek więc sprawdzimy też czy spada. Powiem wam że trafiłam na cudowną kobietę widać że kocha to co robi i mega pomocna siedziała u nas z ponad godzinę :)

Dziewczyny macie cudowne te brzuszki :)
    Skarb kciuki by wszystko było ok i wracało do normy i byś mogła iść do domku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 16:44

Ciasteczko777, Oleander, puszek369, Szczęśliwa Mamusia, Samari0702, ago91, Pani Moł, Izka37, Agata :) lubią tę wiadomość

Kacperek 06.01.2018 - 12.01.2018 [*]
    Nasze 6 dni szczęścia...

Filip 18.04.2019 nasz mały wielki cud 😍3270g 55cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2019, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wody mi odeszły !! Jadę do szpitala :)

Oleander, Biała Azlia, Nistera, Szczesliwa ledwo zywa, ago91, Veri, Glendolina, Pantera, 4me, GreenK, skarb15, Pani Moł, Izka37, Fikus, Bibs, Kruszynka91, Agata :), Samari0702, Menka888, Rudzik1, Paula_071, Milka1991, slodka100, Szczęśliwa Mamusia, Chusy lubią tę wiadomość

• Verbena Ekspertka

Wysłany: 25 kwietnia 2019, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze ciacho trzymam kciuki w takim razie.

Jak na majówki to sporo się rozpakowuje już w kwietniu

Kacperek 06.01.2018 - 12.01.2018 [*]
    Nasze 6 dni szczęścia...

Filip 18.04.2019 nasz mały wielki cud 😍3270g 55cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2019, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasteczko powodzenia 😊

• ago91 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2019, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super ciacho powodzenia dawaj znać <3

8599w1d3a8mup6qh.png
    ibm23e5elf55d37i.png
    6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2019, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pochwalę się. Kupiliśmy dziś wózek. Zdecydowalismy sie na camarelo sevilla i fotelik maxi cosi citi. W sklepie akurat były promocje i tanio udało nam sie kupić. Jesteśmy zadowoleni 😊 i dziś kończę 33 lata. Myślałam że może mały zechce mi zrobić prezent i wyjść ale czeka na swój dzień 😊

Veri, Pani Moł, Izka37, Fikus, Oleander, Agata :), Paula_071, Szczesliwa ledwo zywa, Szczęśliwa Mamusia, Chusy lubią tę wiadomość

• Pantera Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2019, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciacho mocne kciuki za Was!

• Szczesliwa ledwo zywa Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2019, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam wózka zajmę się tym po majowce:D ja po wizycie młody waży 3017g!! Hura wreszcie o wagę się już nie muszę martwić! Gorzej z moja bo w 3 tyg następne 4 kg w górę także waże 78 kg😭😭 czyli już +15...ogólnie dostałam antybiotyk na infekcje w pon powtórzyć mocz i wysłać ginowi mms. Miałam wysokie ciśnienie u polpznej, kazał mierzyć i w razie czego odrazu na ip. Trochę się tym zmartwilam. Ale jak tu mieć niskie jak Ciacho rodzi!! Od teraz ktg co tydzień i jeszcze jedna wizytę mi zapisał na 13 mają oczywiście jak nic się nie zacznie wczesniej:)
    Gbs naszczescie ujemny .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 18:47

Veri, Pani Moł, Izka37, Glendolina, PatkaPP, Oleander, Agata :), ago91, Biała Azlia, Rudzik1, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

o148o7es5xrrd9s8.png
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2019, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciacho powodzenia
    Azlia wszystkiego dobrego z okazji urodzin ;)
    Mi też GBS ujemny wyszedł ;)

Pani Moł, Oleander, Biała Azlia, Paula_071, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • MaryJane Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2019, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azila, wszystkiego co naj! :)
    Ciacho, Ty wiesz :D

Biała Azlia lubi tę wiadomość

gann3e3k0unlohxb.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2019, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasteczko! Jedziesz z tym koksem!! <3 <3

Azlia - sto laaat! Fajnie ze zakupy udane :)

Klaudia - zrzucimy te nadmiary juz niedlugo :) i gratulacje dobrych wiadomości z wizyty!

Verbena - super! Fajna polozna to skarb :) no i kcoukasy za spadek bilirubiny u Filipka.

Szczesliwa ledwo zywa, Biała Azlia lubią tę wiadomość

• Veri Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2019, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azalia, 100 lat!

My też po wizycie. Młody waży 3 kg. Łożysko i przepływy ok. Szyjkę lekarz olał, nawet nie zajrzał, więc nie wiem co i jak. GBS ujemny, jupi! :)
    Jak się nie rozpakuje, to kolejna wizyta 13.05.

Ciacho, ale emocje!

Glendolina, Szczesliwa ledwo zywa, Oleander, Pani Moł, ago91, Biała Azlia, Rudzik1, Paula_071, Milka1991, slodka100, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

qb3cg7rfwkxw9axa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2019, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciacho, powodzenia;)
    My po wizycie. Mała waży 3200. Zapytałam lekarza, czy chociaż jest nisko. 38 tc, A się dziecko nawet nie obniżyło. A tak potrzebowałam jakiegokolwiek światełka w tunelu. No Nic, zaplanowaliśmy majówkę przynajmniej. Bo skoro na nic nie wskazuje, to nie będziemy siedzieć na bombie i czekać. A jak się przypadkiem wydarzy, to się plany zmieni. Oby pogoda dopisala;)

Izka37, Oleander, PatkaPP, Pani Moł, ago91, Agata :), Biała Azlia, Rudzik1, Milka1991, slodka100, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

• Izka37 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2019, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azlia-wszystkiego najcudowniejszego!ładny prezent sobie sprawiłaś!

Ciacho-no to jedziesz z koksem, czekam na relacje z uck!Trzymaj sie tam!

A ja byłam na pierwszym ktg. NIC, cisza...lekarz kazał działać intensywniej,ąz sie czerwona zrobiłam jakoś tak. No nic trzeba wziąc sie za te okna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 19:34

Biała Azlia, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

ug3773sblvjhwzbs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2019, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasteczko kciukasy ściskamy!! <3

A ja już byłam gotowa się zbierać na ip, mało dzisiaj ruchów czułam, miałam się już zbierać, a mała zaczęła kopać.. Dawno się tak nie wystraszyłam :( Dobrze, że jutro mam wizytę to będę spokojniejsza

• Bibs Ekspertka

Wysłany: 25 kwietnia 2019, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasteczko powodzenia,trzymaj się tam, oby szybko i sprawnie poszło :)

‹‹ 1221 1222 1223 1224 1225 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ