Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Trochę golizny z rana 😜
Dawno nie było brzuszków.
3 tygodnie do terminu 😂 pęknie mi chyba skóra na brzuchu jak dotrwam do konca 🤣
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/26a972aaaed3.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 10:56
Szczesliwa ledwo zywa, Pani Moł, Rudzik1, Kainna, Szczęśliwa Mamusia, Oleander, Bibs, Samari0702, slodka100, Agata :), Glendolina, 4me, Fikus, PatkaPP, Milka1991, Ciasteczko777, Izka37, Biała Azlia, Chusy, puszek369, Nistera, Veri, ago91, Paula_071, Kruszynka91, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualnyTo też wrzucę goły bęben!
Rozstępy widać teżżż..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c44d2d119bdf.jpgSzczęśliwa Mamusia, Szczesliwa ledwo zywa, Oleander, Bibs, Samari0702, slodka100, Agata :), Glendolina, 4me, Rudzik1, Fikus, PatkaPP, Ciasteczko777, Izka37, Milka1991, Biała Azlia, Chusy, puszek369, Nistera, Veri, ago91, Paula_071, Kruszynka91, Menka888, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Łał ale ładne brzusie , Menka rzeczywiście spory ten Twój, masz co nosić
Nie wiem czy Wy też tak macie, ale ja nie planuje więcej ciąży i jak tak patrzę na siebie i na te Wasze brzuszki to wiem juz, że będę za tym kiedyś bardzo tęsknić mimo tych wszystkich "dolegliwości"...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 11:34
Szczęśliwa Mamusia, Pani Moł, Menka888 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień narzekania dziś widzę. Końcówka daje się prawie każdej we znaki.
Z tymi bólami to nie wiem, co robić już. Normalnie w dzień boli, ale jest do zniesienia, ale dziś od nocy daje czadu. No nic, jakoś się to wytrzyma.
Miałam mieć dziś ktg, umówione na 9.00. Do 9.20 stałam pod drzwiami, dzwoniłam, nikt nie odbierał. Potem dostałam esa, że położna spóźniła się parę minut. Yhy.. Nie mam siły robić o to dymu, po prostu umówiłam inny termin, może tym razem mnie nie wystawią. To najtańsze ktg w okolicy, ale nie wiem, czy się nie przeniosę na to do domu. Dzieciak już wszystko ma, budżet się odbudował, a to naprawdę wygodne.
Miałam wizytę, ostatnią już Wszystko na 4 spusty zamknięte. Spytałam o skierowanie do szpitala po terminie, to od mojego lekarza nie dostanę. Mam l4 do 12.05 (5 dni po terminie) i po tym czasie mam się po prostu zgłosić do szpitala. Mam nadzieję, że coś ruszy do tego czasu, ale tracę nadzieję.
Za to dostałam skierowanie na usg, dowiem się ile moja Pchełka waży. Sądząc po kopniakach, obstawiam 3,5kg;)
Dziewczyny, macie piękne brzuszki, wyglądacie uroczo:) Trzeba się nimi nacieszyć, bo wkrótce będą wspomnieniem...
A dziewczyny, co na fb urodziły, to jakieś od nas? Uhuuu Zaczyna sięSzczęśliwa Mamusia, Pani Moł, Veri lubią tę wiadomość
-
Glendolina 5 dni po terminie do szpitala bez skierowania? Ciekawa jestem czy cie przyjma... U nas by nie przyjęli chyba, ze zaczęłabym cos sciemniac
Pani Mol-jaki ty masz maly brzuszek - szok!
Menka no Ty juz masz duzy ale 3 tygodnie to niewiele do koncaCiasteczko777, Menka888 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż się zastanawiam, jak to będzie. Lekarz powiedział, że muszą. Że przenoszona ciąża jest sama w sobie skierowaniem do hospitalizacji. Lubię tego lekarza, ale z tym się tak do końca nie zgadzam. Póki co, mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby, że się samo ruszy, jeszcze dużo czasu. A jeśli nie, to będę kombinować.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGlendolina Jakie dziewczyny z FB urodziły 🙊🙉🙈 , ja tam jestem od paru dni więc nie wiem jeszcze co i jak i kto jest kim 😝 , wiem jedynie że kama ona tu na bbf też jest ma mieć dziś wywoływany czy indukcję porodu i tyle , nic na FB nie pisała że urodziła .
Bibs wrote:Łał ale ładne brzusie , Menka rzeczywiście spory ten Twój, masz co nosić
Nie wiem czy Wy też tak macie, ale ja nie planuje więcej ciąży i jak tak patrzę na siebie i na te Wasze brzuszki to wiem juz, że będę za tym kiedyś bardzo tęsknić mimo tych wszystkich "dolegliwości"...
Ja to kolejnej ciąży mówię nie , od razu anty albo spirala lub wkładka domaciczna , i nie ma ta ciąża tak mi się we znaki dała , wszak to ogromny dar ❤❤ ale to już nie na moje siły , 5 dzieci to prawdziwy cud jaki odpowiedzialność ,
cierpliwość itp itd .Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 12:05
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja tu tylko na chwilkę, bo widzę, że co jakiś czas przewija się temat grupy z Facebooka .
Mówicie widzę o kilku różnych, chyba, że zalozylyscie jakąś nową.
Grupa która początkowo została utworzona jako ta z belly, ta z której tak większość uciekla już raczej nie jest grupa, która z forum można powiązać. Więcej jest nas tam spoza fioletowego, ale bez zmartwien - nie obgadujemy nikogo z forum - bo takie niedorzecznosci też widziałam.
Jest z nami ok 10osob stąd (na 27 wszystkich) - niektóre, były tutaj tylko na początku, możecie ich nawet nie pamiętać.
Usunelysmy każda, która wogole się nie udzielała- Agata widziałam, że kiedyś pisałaś tutaj o tym.
Dodajemy już zdjęcia maluszków, więc nie przyjmujemy nowych.
To tak tylko żeby nie było żadnych domysłów.
Powodzenia i zdrówka dla tych rozpakowanych i tych w dwupaku 👣🌸Oleander, Milka1991, ago91 lubią tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534 03.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku -
nick nieaktualnyŚliczne brzusie! No Menka faktycznie chyba wygrywasz jeśli chodzi o wielkość, ale szczuplutka jesteś przy tym 😍
A to mój dzisiejszy, wybaczcie mokrą koszulkę 😂
Ogarnęłam prasowanie i pazurki, zjadłam mega sałatkę owocową z dwóch owoców 😂 i idę się relaksowac na taras..
Ale miałam chwilę grozy, do salonu wyleciał ptaszek, jakby ktoś był w domu to bym uciekła bo bardzo się boję ptaków.. Ale jestem sama, a on biedny tak się miotał, w końcu złapałam go w ściereczkę i wypuściłam na dwór.. Aż się boję ciśnienie sprawdzaćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2019, 06:47
Glendolina, Agata :), Ciasteczko777, Szczęśliwa Mamusia, Pani Moł, Chusy, ago91, Bibs, Menka888 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa mamusiu jest jeszcze inna grupa majówek na fb, które założyla kiedyś dziewczyna z naszego forum
Ale słonko świeci, wyszłam na 15min do ogrodu i musiałam wrócić. Przegrzebalam letnie ciuchy, w nic nie wejdę! Nawet po porodzie. Trzeba będzie zrobić jakieś zakupy na lato bo nie będzie w czym chodzić
Ja kolejna ciąże to może za 3 lata, na pewno przed 30stką jeszcze bo potem jeszcze 3cie może wleci kto wie
Brzusie piękne dziewczyny mój już nie rośnie, od miesiąca trzymam wagę. Dziewczyny które są już matkami mówią że mam mały brzuszek, a te które jezzcze nie rodziły mówią że jest ogromny wg mnie w sam raz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 12:21
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oleander wrote:Karmelove założyłyśmy nową grupę jakiś czas temu, tam też się nikogo nie obgaduje, no, a że ktoś takie informacje puszcza to już nic nie poradzimy, pewnie sama wiesz
Po prostu widzę jakie jest zamieszanie z tymi grupami, a tam się czarów i magii nie odprawia - mam wrażenie, że każdy sobie wyobraża, że jakieś potajemne spiski są na grupach
Jest w naszej MaryJane, Skarb, Verbena, Alicja - więcej nie jestem w stanie wymienić po nickach z forum, w każdym razie chciałam wyjaśnić żeby znowu nie wyszło, że jesteśmy złe majówy 🤓🤰Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 12:26
Oleander lubi tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534 03.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku