Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
MaMaMi ja miałam w tamtym tygodniu taki dziwny posmak i też mi się afta zrobiła, ale sama zeszła, jedyne co piłam to miętę i herbatkę z imbirem i miodem, może to pomogło. Używam też pasty do zębów himalaya z naturalnym fluorem od dawna, ona ma też działanie antybakteryjne i zauważyłam ogromną poprawę jeśli chodzi o stan dziąseł i oddechu rano po przebudzeniu.
MaMaMi83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sprawdzcie wiadomości i zaproszenia do znajomych na fb karmelove to blondynka w kucyku
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534 03.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja cera to tragedia ... nigdy takiej nie miałam - pryszcze też we włosach nic nie pomaga - a kupuje rożne środki apteczne ... ech ...
Super wieści z dzisiejszych wizyt gratki Dziewczyny!
A kiedy planujecie zacząć szykować wyprawkę i zakupy ? Ja póki co zero zakupów ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPo synku mam laktator . Chciałam wam pisać że jak któras ma.laktatoe Easy start Canpola nawet jak nie jest na gwarancji A ma dodowd zakupu może do nich napisać i w RAMACH serwisu za darmo wam przysla zużyte gumowe części ( wystarczy zrobić zdjęcia starych zuzytych) ja tak zrobiłam i dostałam właśnie nowe części więc się śmieje że mam praktycznie nowy laktator
-
Ja bede kompletowac w maju. A jak nie zdążę to wysle męża z listą jak przy pierwszym dziecku. Mialam kupione tylko rzeczy do szpitala. Pojechal maz z rodzicami i tesciami na 3 auta i kupili wszystko. Wszystko co mialam po corce rozdalam w rodzinie takze nie mam nic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 21:19
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Hej dziewczyny. Nie było mnie jeden dzień i już tyle wiadomości się namnożyło! witam wszystkie nowe majowe mamusie i gratuluję wszystkim udanych wizyt i rosnących fasolek nie mogę się doczekać aż moja fasolka będzie miała kilku cm wymiary I będzie fikała
Ja miałam dzisiaj trochę gorszy dzień. Jakiś mniejszy apetyt jak na mnie i mdłości. Przychodziły, odchodzily ale już momentami myślałam, że będzie źle
Jakoś przetrwalam ten dzień. Zobaczymy co przyniesie jutro
Również nie mogę się doczekać kompletowania wyprawki! Myślę, że zacznę kupować pierwsze ciuszki po nowym roku
Któraś z Was pisała o niesmaku w buzi. Mam ten sam problem i nawet mycie zębów nie pomaga. Najgorzej się robi jak coś zjem.
Jeśli chodzi o cerę to na początku było gorzej już jest trochę lepiej, ale nie jest idealnie. Twarz myje tylko mydłem rumiankowym i smaruje kremem ziaja
Godzina prawie 1 w nocy a ja jem mandarynki i popijam woda z cytryną bo mi znowu gorzej a na nic innego nie mam chęci.
Kiedys byłam przekonana że nie można przesadzać z USG, ale zostałam wyprowadzona z błędu i tak jak piszą dziewczyny - USG nie szkodzi.
18.10 będę miała robione trzecie USG. Jedno w 5tygodniu z powodu plamienia (widoczna była tylko malenka kropka), drugie w 6 tygodniu (fasolka 7mm i bijące serduszko ) i teraz 8 tydzien będzie trzecie- mam nadzieję że wszystko jest dobrze i maleństwo rośnie:)
Dziewczyny, które mają już dzieci - W którym tygodniu dowiedziałyście się o płci waszego maleństwa ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 00:46
-
nick nieaktualny
-
Adusia pokazała nam na połówkowych
Jak teraz będzie też dziewczynka to mam tylko ciuchy, a jak chłopak to nie mam nic bo wszystko rozdalam
Mam tylko wózek który i tak przy dwójce muszę wymienić.
Wyprawka zacznie się kompletować na wiosne, jak mrozy miną -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mialam totalny kryzys wczoraj.. dopadly mnie takie mdlosci ze myslalam ze nie ogarne domu i malej, jedyne o czym marzylam to zeby spac zeby tych mdlosci nie czuc. Ale trzeba bylo spiac poslady i jakos ten dzien przetrwalam. Modle sie tylko zeby dzis bylo lepiej bo jesli caly tydzien taki bedzie to chyba wysiade psychicznie.
Co do wyprawki to ciagle mam rzeczy w pudlach po malej, czesc jest neutralna wiec w razie gdyby byl chlopiec to tez jestem przygotowana. Moja babcia wpadla w szal zakupow w mojej poprzedniej ciazy i moja wyprawka dla pierwszego dziecka moglabym obdarowac 3 rodziny Kocyki, butelki, laktator wszystko jest. Teraz sie nie poddam przy KP!
Chyba tylko pieluchy tetrowe dokupie bo tego nigdy za wiele i moze wiecej butelek.
Ja dowiedzialam sie o plci pozno, gdzies po polowkowych, ale wczesniej prosilismy z mezem ginekolog zeby strzelila co mysli ze mamy i powiedziala ze wydaje jej sie ze to dziewczynka. I miala racje : )
U mnie brak tradziku, od czasu do czasu jakis pryszcz wyskoczy ale masakry nie ma. Za to te wlosy... heh.
Biedne Ciasteczko, wiem ze sie stresujesz, badz dobrej mysli. Pytalas o te plamienia swojego gina?
-
nick nieaktualny