Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
JA mam laktator z Campola dobrze wiedziec
Ja z pierwsza corka dowiedzialam sie gdzies w 20 bo nie chciala pokazac zaciskala nozki , jakos lekarz na polowkowym dojrzal
z druga cora w 16tc ta pokazywala ze jest dziewczynka z wszystkich stron
-
nick nieaktualnyCiasteczko77 wrote:A ja znowu plamienia wykończą mnie ... psychicznie
Bierz tel i dzwon do gina powiedz co i jak.
Ciasteczko77 wrote:Moja cera to tragedia ... nigdy takiej nie miałam - pryszcze też we włosach nic nie pomaga - a kupuje rożne środki apteczne ... ech ...
Super wieści z dzisiejszych wizyt gratki Dziewczyny!
A kiedy planujecie zacząć szykować wyprawkę i zakupy ? Ja póki co zero zakupów ...
Jak będę w 7/8 msc tak to wszystko mam,
jedynie pieluchy tetrowe i takie tam rzeczy i drobiazgi do szpitala .
Goldfinch26
Przy mojej pierwszej ciąży płeć dziecka poznałam w 4 msc , przy mojej 2 i 3 ciąży było podobnie tylko że przy mojej 3 ciąży miał być synek a urodziłam córkę . A Ania na tyle była uparta, że dopiero na porodówce poznałam płeć choć jakoś tak czułam że będzie kolejna córeczka.
Ale mgła nic nie widać, a zimno jak nie wiem. Jutro juz na badania nie cierpię badań jakoś się wytrzyma . A u nas już 3 msc i za razem 9 tc jej w szoku jestem że to już 3 miesiąc ciąży. Samopoczucie bez zmian i tak może być przez całą ciążę jedynie trochę głowa mnie boli pewnie z tego nie wysłania Ania znów miała dziwną noc ech nie dobra moja ❤.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 11:09
ago91 lubi tę wiadomość
-
Ja już mam dość kolejnego dnia z mdłościami i okropnym samopoczuciem. Idę zaraz na jakiś spacer i zakupy, będzie ciężko, ale dobija mnie to leżenie kupię sobie jakąś maseczkę na buzię, odżywkę do włosów nową i zrobię domowe spa żeby trochę się lepiej poczuć
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:Jak będę w 7/8 msc tak to wszystko mam,
jedynie pieluchy tetrowe i takie tam rzeczy i drobiazgi do szpitala .
Goldfinch26
Przy mojej pierwszej ciąży płeć dziecka poznałam w 4 msc , przy mojej 2 i 3 ciąży było podobnie tylko że przy mojej 3 ciąży miał być synek urodziłam córkę . A Ania na tyle była uparta, że dopiero na porodówce poznałam płeć choć jakoś tak czułam że będzie kolejna córeczka.
Ale mgła nic nie widać, a zimno jak nie wiem. Jutro juz na badania nie cierpię badań jakoś się wytrzyma . A u nas już 3 msc i za razem 9 tc jej w szoku jestem że to już 3 miesiąc ciąży. Samopoczucie bez zmian i tak może być przez całą ciążę jedynie trochę głowa mnie boli pewnie z tego nie wysłania Ania znów miała dziwną noc ech nie dobra moja ❤.
A to ja i nasze 5 szczęście ❤❤.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe514e52ea0b.jpg
Czy ja wiem czy takie zimno z coreczka wyszlam o 7.30 do przedszkola bo mamy kawalek a chodzimy nogami wiec zaczerpnelam swiezego powietrza i powiem ze ta mgla jest zgubna bo jest cieplo jestem w domu lecze sie mlekiem z czosnkiem cos ochydnego tak mnie mdli ze nie wiem czy tego nie zwymiotuje ale co innego pomoze mi na meczacy mokry kaszel |??? meczy mnie od tygodnia nie dosc ze mam okropne mdlosci to jeszcze czosnkiem musze sie leczyc poloze sie by nie zwrocic i wezme sie za sprzatanie i obiad.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 09:43
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
hej. dlugo sie nie odzywalam bo mam ciezki czas. wymioty nudnosci mdlosci i ogolne oslabienie mnie wykancza. jestem ba zwolnieniu i odliczam dniu do porodu. dzis zaczal sie 11 tydzien..
powiedzcie mi bo się skonczyl mi abonament premium i nie moge nawet wejsc w swoj wykres ciagle kaza mi wykupic premium ktorego nie chce. o co chodzi ?Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualnyskarb15 Ja mam trochę więcej niż kawałek do przedszkola plus drugie tyle aby do szkoły Marysię zaprowadzić wiec się trochę na chodzę a jeszcze do domu zawsze wchodzimy o 7.00 jestem w przedszkolu 7.30/ 45 i potem pożegnać Gabrysię i do szkoły, w domu jestem przed 9.00 dzień w dzień mijam nasze okoliczne stawy nie mam innej drogi a z tych stawów to ciepłem nie wieje.
staraczka24 Jak chcesz prowadzić swój kalendarz ciąży zapisywać no nie wiem wagę, różne objawy czasami są tam różne wiadomości, kiedyś to się opłacało bo była mała suma do zapłaty na ileś tam miesięcy, a teraz to cena jak z kosmosu więc ja nie prowadzę tego kalendarza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 10:58
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:skarb15 Ja mam trochę więcej niż kawałek do przedszkola plus drugie tyle aby do szkoły Marysię zaprowadzić wiec się trochę na chodzę a jeszcze do domu zawsze wchodzimy o 7.00 jestem w przedszkolu 7.30.45 i potem pożegnać Gabrysię i do szkoły w domu jestem przed 9.00 dzień w dzień mijał nasze okoliczne stawy nie nam innej drogi a z tych stawów to ciepłem nie wieje.
staraczka24 Jak chcesz prowadzić swój kalendarz ciąży zapisywać no nie wiem wagę, różne objawy czasami są tam różne wiadomości, kiedyś to się opłacało bo była mała suma do zapłaty na ileś tam miesięcy, a teraz to cena jak z moim kosmosu więc ja nie prowadzę tego kalendarza.
No ja wychodze o 7.30 jestem na 8.00 troche zle ujelam ten kawaleczek wiecej niz kawaleczek troche drogi mam .. co nie jest mi na reke jak bedzie zimno fest to mi sie myslec nie chce. jak na 8 jestesmy pod przedszkolem tak nikola szybciutko sie rozbiera buziaczek i do klasy biegnie a o 8.25 jestem w domu :)O
maderdin : tak czuje ze chlopiec ale zobaczymy Jeszcze chwila do płci Moze zleci chodz ta ciaza mi sie dluzy
Dziewczyny co mialy szybciej konta w poprzedniej ciazy mozecie zalozyc kalendarz ciazy za darmo na tym profilu ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 10:35
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam Was wszystkich jestem tu nowa i jestem w 9tc termin mam na maj więc wstąpiłam tutaj
jutro mam wizytę i usg bardzo się martwię bo od kilku dni zaczęłam się czuć bardzo dobrze, mdłości prawie zniknęły, piersi mniej bolą, mam więcej siły. Niestety jestem po poronieniu stąd moje ogromne obawySzczęśliwa Mamusia, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystaraczka24 wrote:a masz podglad na ten swoj wykres? ja jeszcze wczoraj mialam a dzis nie moge wejsc..
Mam tylko właśnie podgląd, nic nie mogę pisać itp itd, bo dostępne w premium.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 11:00
staraczka24 lubi tę wiadomość