Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Po wizycie, okropnie sie naczekalam ,bylam o 12 a o 13 kiedy lekarka przyjmuje okazalo sie ze cesarka byla po 14 .
Mam same dobre wiesci, malenstwo na usg bardzo brykalo smiala sie ze jest bardzo ruchliwe dotego stopnia \ze nie mam ladnego zdjecia bo nie udalo sie wychwycic bo tak sie ruszalo wiec mam zaznaczone serduszko. Ale najwazniejesze ze mamusia widziala Ma juz 3 cm
Uwaga nie ma krwiaka wchlona sie jest wszystko wporzadku mam wziac do konca luteine i juz wiecej nie brac . Tak sie ciesze w 2 ciazy ani razu takich dobrych wiesci nie uslyszalam jestem szczesliwa mowila ze sa preparaty na mdlosci dla kobiet w ciazy i ze to dobry znak bo ciaza jest bardzo silna
Od 2 tyg na (minusie) - 3 kg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 17:16
ago91, iwwk, Chusy, Paula_071, maderdin, didi123, domi1906, Milka1991, Ciasteczko77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje kochane
Tak się ciesze
mdli mnie tak ze mam wstret do jedzenia malo jem zmuszam sie ale duzo pije ,jak cos zjem zaraz mnie zemdli albo naciaga a jak poczuje zapachy,to wymiotuje ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 17:57
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:Ja spotkałam kiedyś taką kobietę co miała ponad 20 USG zrobionych , pod koniec mojej 5 ciąży miałam chyba z 6 razy pod rząd robione USG ze względu na złe położenie dziecka. Coś kiedyś o tym słyszałam.
Ciasteczko Wiem że łatwo powiedzieć nie martw się, sama trzęsę się jak osika bo jeszcze nie widziałam naszej kijanki. Na pewno z badaniami penetralnymi będzie dobrze sama je miałam w ciąży robione, nie miałam nigdy badań genetycznych z krwi często tu na bbf niektóre mamy dla własnego spokoju lub innych tam rzeczy robią te badania i jest wszystko dobrze. Wiem że jakieś obawy tam są zawsze one będą.
Co do usg ja w 2 ciazy mialam wizyty co dwa tygodnie w ksiazeczce cale miejsce wykorzystane 14 wizyt plus 6 razy szpital . Dziewczynka zdrowa tez sie balam ale to byla koniecznosc . lezalam cala ciaze z nogami na poduszce skurcze skracajaca sie szyjka ...
-
I pytanie czemu jeszcze nie dodano mnie do grupy na fb zaprosilam do przyjaciolek nie przyjeto mnie pisalam imie i nazwisko na forum co mi sie nie usmiecha bo nigdy nie wiemy kto jeszcze to czyta i dalej nie jestem cos musze zrobic by w niej byc?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 18:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Matko, bo już się bałam że jestem sama. Ten mam jakiś koszmarny trądzik młodzieńczy a zawsze miałam piękna cerę. Teraz syf na syfie, cale czoło, pod włosam, koszmar. Czyli jest nadzieja ze to samo minie? Ja tylko myje jakimś tam żelem myjącym antybakteryjnym, nie używam żadnych maści bo podobno wiele nie można
-
No dziekuje za przypomnienie Nicku bo moj mozg nie ogarna i mnie jednak przyjela a ja glupek nie zauwazylam
KarmeLoVe lubi tę wiadomość
-
Mnie nic nie obsyfia mowia ze kwitne i sama to widze
W poprzednich dwoch ciazach z corkami wygladalam strasznieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 20:06
-
A macie taki dziwny posmak w ustach. Jezu jakas masakra. Juz mi sie afty zaczely robic. Najchetniej myla bym zęby co 10 min taki mam kwas w buzi. Rumianek chyba mozna w ciąży bo nie mam.nic innego do plukania jamy ustnej2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc