Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Samari wcześniej brałam femibion 1 Ale po skończeniu opakowania przerzucilam sie na pregna plus. A w ogóle to mój gin zalecal mi branie tego preparatu dopiero po 12 tyg ciąży A do tej pory sam kwas foliowy Ale z racji że niedojadam to biorę od początku ciąży.
Ja dzisiaj przeszłam sama siebie nie jem w ogóle śledzi nienawidzę śledzi sam zapach mnie odrzuca A dziś mnie naszło na sałatkę śledziowa zjadlam całe opakowanie...Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
nick nieaktualny
-
Samari ja biorę prenatal uno i kwas foliowy 5mg. Czasami magnez dodatkowo jak czuję skurcze w nogach.
Staraczka w ciąży czasami tak się zdarza, jutro Ci wszystko lekarz powie, niczym się nie stresuj. Ważne, że masz jutro wizytę
Ago mnie tak tydzień temu naszło, a tak samo nie lubię śledzi. Ostatecznie sałatkę zostawiłam dla męża, bo bałam się, że otworzę i nie zjem, ale ochotę miałam straszną, jednak zjadłam zwykła jarzynową. -
nick nieaktualnyStaraczka24
Ja też miałam białko slad ale lekarz nic na to nie mówił jedynie tyle że wyniki moczu są w porządku więc nie masz się co martwić bo jak by coś poważnego było to mój lekarz by zareagował jak na wizycie byłam w poniedziałekstaraczka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamari wrote:Dziewczyny
Jakie witaminy suplemwntujecoe na codzień ? Ja mam zalecone mama dha Premium plus firmy Adamed i pozatym nic więcej nie biorę. A jak to u was wygląda ?
Ja biorę jedynie kwas foliowy .
Mileczko Ja na sam początek, mam tylko trzy badania koszt ich około 30 zł.
Samari Moj tata robił zawsze na święta takie śledzie w cebuli mniam mniam, aż sama bym zjadła bardzo lubię śledzie a szczególnie wędzone ryby.
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ale naskrobałyście przez te kilka dni, ciężko nadrobić Gratuluje wszystkim udanych wizyt.
W niedziele mnie tak rozłożyło że w ogóle z łóżka nie wstawałam. Dostałam dreszczy, zimnych potów, nos zatkany, gardło bolało i w ogóle cała jakaś taka osłabiona byłam. Dziś już jest ok chociaż dalej mi tam na gardle coś siedzi.
W poprzedniej ciąży było dokładnie tak samo tylko w późniejszym tygodniu. I kurczę jakaś taka niespokojna jestem a do prenatalnych jeszcze 2 tygodnie.
Czy pobolewają was może plecy w dolnej części? Mnie dziś cały dzień bolą, taki jakby ucisk, dyskomfort sama nie potrafię dokładnie tego określić.Kacperek 06.01.2018 - 12.01.2018 [*]
Nasze 6 dni szczęścia...
Filip 18.04.2019 nasz mały wielki cud 😍3270g 55cm -
nick nieaktualnyVerbena
Kurde nie zazdroszczę przeziębienie najgorsze co może nas w ciąży dopaść
No ja z synem byłam u lekarza zaszczepić robi okazało się że temperaturę ma.... I teraz mu mierze faktycznie ma kurde boję się że znów mnie czymś zarazi .... Ja to w każdej ciąży zawsze muszę być co rusz chora A wtedy to mnie stresuje dodatkowo czy z malenstwem wszystko okje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamari wrote:Dziewczyny
A może macie jakieś doskonałe sposoby jak konserwowac się w ciąży żeby unikać właśnie przeziebien ?
dziewczyny ja łykam sporo witamin - Duphavit pregna, magnez, b complex, dha, biotyna, witD dodatkowo 1000.
Od 13 tyg przejdę na Prenatal Duo.
Z nerwów przez 2 tyg chyba padnę teraz któraś z Was też robi test nipt? -
Milka1991 wrote:Adzia a nie chciałoby Ci się wypisać jakie badania były w tym pakiecie ?
akurat nie mam ich przy sobie ale na pewno morfologia, mocz, tarczyca, przeciwciała, hiv, różyczka, toksoplazmoza, kiła, jeszcze coś ale zapomniałamMilka1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny